Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chemtrails - sos...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
    την πατησες.....ψεκαστηκες....σε βλεπω να ψηφιζεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ και να γουσταρεις αιωνια καλοκαιρια....

Μακριά από εμένα,έχω αρκετά κουσούρια,δεν χρειάζομαι και άλλα!!!
    Beati Paoli.........

Comment

• φούλ ψεκασμα σήμερα δώσε λέμε χε χε χε

Comment

• Το ζενίθ της καταξίωσης ενός μετεωρολογικού φόρουμ: Το ψεκαστικό nowcasting...
        Αντε και εις ανώτερα!

Comment

• Μερικες ερωτησεις. Αφου μας ψεκαζουν γιατι αυτο το νεφος δε πεφτει στο εδαφος αλλα συνεχιζει και αιωρειται σε μεγαλο υψομετρο? Αν επεφτε στο εδαφος δε θα ηταν πιο αποτελεσματικος ο ψεκασμος?
          Επισης οταν βλεπω αυτη την ουρα ποτε μπορω να καταλαβω οτι με ψεκαζουν? Οταν αιωρειται για 1 λεπτο, 2 λεπτα ή μια ωρα?

Comment

• Originally posted by yakutia View Post
            Το ζενίθ της καταξίωσης ενός μετεωρολογικού φόρουμ: Το ψεκαστικό nowcasting...
            Αντε και εις ανώτερα!
            Εγώ ποσταρα τη φωτογραφία για να μου λύσει κανείς αν μπορεί την απορία.. Αφού αυτά είναι chemtrails, γιατί ψεκάζουν πάνω απο το αεροδρόμιο..;;
            Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
            Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Originally posted by Morpheas View Post
              Εγώ ποσταρα τη φωτογραφία για να μου λύσει κανείς αν μπορεί την απορία.. Αφού αυτά είναι chemtrails, γιατί ψεκάζουν πάνω απο το αεροδρόμιο..;;
              morphea κατάλαβα βέβαια γιατί πόσταρες τη φωτογραφία. Όσο για την απορία σου εγώ δε μπορώ βέβαια να στη λύσω, αλλά περίμενε και κάποιος θα σε διαφωτίσει κατάλληλα

Comment

• Δεν είναι όλα chemtrails που βλέπετε και βλέπουμε στον ουρανό καθημερινά ή όχι.
                Οταν όμως υπάρχει πλέγμα νέφους (το οποίο διαγράφεται ύστερα από συνεχείς "ακανόνιστες" πτήσεις), τότε να καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί ψηλά...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                  τότε να καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί ψηλά...

εμείς δεν πάμε σίγουρα καλά με αυτα που γράφονται εδώ μέσα.

Τελικά τι ουσία μας ψεκάζουν;φαντάζομαι θα είναι πολύ εύκολο κάποιος να πάρει δείγμα καιι να μας πει και πιο είναι το αντίκτυπο στον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον.......ή μήπως όχι;

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                    Δεν είναι όλα chemtrails που βλέπετε και βλέπουμε στον ουρανό καθημερινά ή όχι.
                    Οταν όμως υπάρχει πλέγμα νέφους (το οποίο διαγράφεται ύστερα από συνεχείς "ακανόνιστες" πτήσεις), τότε να καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί ψηλά...
                    Ποιες είναι οι "ακανόνιστες" πτήσεις; Τα πλέγματα; Δηλαδή απαγορεύεται να τέμνονται πορείες αεροσκαφών; (Εννοείται σε διαφορετικά ύψη όταν υπάρχει συγχρονισμός). Είναι τόσο παράξενο;
                    Και οι πτήσεις στα πλέγματα, εάν προσέξετε, θα δείτε πόσο κανονικές είναι! Ακανόνιστες θα ήταν, εάν κάποιο ή κάποια αεροσκάφη, δεν πραγματοποιούσαν ευθύγραμμη (σχετικά) πτήση, αλλά έστριβαν και ξανά γυρνούσαν πίσω...!!! Τέτοιο πράγμα, δεν πρόκειται να δείτε!

Ώρες ώρες μου έρχεται στη μνήμη ο Θερβάντες κι ο ήρωάς του ο Δον Κιχώτης, που κυνηγούσε ανεμόμυλους...

Comment

• Originally posted by storm View Post
                      Ποιες είναι οι "ακανόνιστες" πτήσεις; Τα πλέγματα; Δηλαδή απαγορεύεται να τέμνονται πορείες αεροσκαφών; (Εννοείται σε διαφορετικά ύψη όταν υπάρχει συγχρονισμός). Είναι τόσο παράξενο;
                      Και οι πτήσεις στα πλέγματα, εάν προσέξετε, θα δείτε πόσο κανονικές είναι! Ακανόνιστες θα ήταν, εάν κάποιο ή κάποια αεροσκάφη, δεν πραγματοποιούσαν ευθύγραμμη (σχετικά) πτήση, αλλά έστριβαν και ξανά γυρνούσαν πίσω...!!! Τέτοιο πράγμα, δεν πρόκειται να δείτε!

Ώρες ώρες μου έρχεται στη μνήμη ο Θερβάντες κι ο ήρωάς του ο Δον Κιχώτης, που κυνηγούσε ανεμόμυλους...
                      http://www.flightradar24.com/47.01,16.35/5

εκεί καταλαβαίνεις αμέσως τι σημαίνει πτήσεις και αεροπορική κυκλοοφορία και τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κανείς κυττάζοντας τον ουρανό απ τα Κάτω Πατήσια...

Comment

• "κυττάζοντας" (ερευνώντας) όπως γράφει ο yakutia και όχι απλά κοιτάζοντας και μιας και ασχολούμαι απο την άλλη με τον χώρο ερασιτεχνικά (πιλοτάροντας), δεν χρειάζεται νομίζω να μας ενημερώνετε κάθε τόσο για ιστοσελίδες flight radars προσπαθώντας σώνει και καλά να μας αποδείξετε ότι απλά γίνεται "χαμός" από αεροσκάφη στον εναέριο χώρο και δεν γινόταν κάτι τέτοιο παλαιότερα, λές και εν μέσω παγκόσμιας κρίσης αυξήθηκαν οι αεροπλοϊκές συγκοινωνίες τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια...

Και μια - δυο προτροπές - προκλήσεις.

α) δεν ξέρω τι γίνεται Πάνω από τα... ΚΑΤΩ Πατήσια, αλλά ξέρω τι γίνεται πάνω από τη Φλώρινα

και άντε να προκαλέσω κάποιον να κάτσει και να παρατηρεί τα εν λόγω ον-λάϊν ραντάρ πάνω από την περιοχή μου.
                        θα βρεί ουκ ολίγες πτήσεις από ΝΑ πρός ΒΔ και τούμπαλιν, αλλά ΔΕΝ θα βρεί πτήση Α - Δ ή κάτι που να διασταυρώνεται...
                        οπότε... πως να εξηγήσω τη χθεσινή παραπάνω φωτογραφία; (που άλλωστε τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει καταντήσει βαρετό και τόσο συχνό πυκνό... τώρα δλδ αυξήθηκαν οι πτήσεις; άντε και ναι... ποιές διασταυρώνονται; πάνω από την περιοχή μου

β) μα όλες αυτές οι σελίδες αποτυπώνουν τα εμπορικά αεροσκάφη... όχι κάποιο άλλο αεροσκάφος που πετά για κάποιον άλλον λόγο.

φωτιά βάλατε στο νήμα ε;
                        www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• χθεσινή δορυφορική

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• Originally posted by airboarder View Post
                            "κυττάζοντας" (ερευνώντας) όπως γράφει ο yakutia και όχι απλά κοιτάζοντας και μιας και ασχολούμαι απο την άλλη με τον χώρο ερασιτεχνικά (πιλοτάροντας), δεν χρειάζεται νομίζω να μας ενημερώνετε κάθε τόσο για ιστοσελίδες flight radars προσπαθώντας σώνει και καλά να μας αποδείξετε ότι απλά γίνεται "χαμός" από αεροσκάφη στον εναέριο χώρο και δεν γινόταν κάτι τέτοιο παλαιότερα, λές και εν μέσω παγκόσμιας κρίσης αυξήθηκαν οι αεροπλοϊκές συγκοινωνίες τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια...

Και μια - δυο προτροπές - προκλήσεις.

α) δεν ξέρω τι γίνεται Πάνω από τα... ΚΑΤΩ Πατήσια, αλλά ξέρω τι γίνεται πάνω από τη Φλώρινα

και άντε να προκαλέσω κάποιον να κάτσει και να παρατηρεί τα εν λόγω ον-λάϊν ραντάρ πάνω από την περιοχή μου.
                            θα βρεί ουκ ολίγες πτήσεις από ΝΑ πρός ΒΔ και τούμπαλιν, αλλά ΔΕΝ θα βρεί πτήση Α - Δ ή κάτι που να διασταυρώνεται...
                            οπότε... πως να εξηγήσω τη χθεσινή παραπάνω φωτογραφία; (που άλλωστε τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει καταντήσει βαρετό και τόσο συχνό πυκνό... τώρα δλδ αυξήθηκαν οι πτήσεις; άντε και ναι... ποιές διασταυρώνονται; πάνω από την περιοχή μου

β) μα όλες αυτές οι σελίδες αποτυπώνουν τα εμπορικά αεροσκάφη... όχι κάποιο άλλο αεροσκάφος που πετά για κάποιον άλλον λόγο.

φωτιά βάλατε στο νήμα ε;
                            OK, sorry, εγώ δεν ξαναγράφω σ αυτό το θέμα, αν είναι θα ανοίξω κάποια στιγμή άλλο, Chemtrails BUSTED

Comment

• IMAG0283.jpgIMAG0282.jpgIMAG0284.jpgIMAG0285.jpgIMAG0286.jpg
                              θελω να πεφτει χιονιιι οοοταν χιονισειιιιι:music:

Comment

• http://www.ethraki.com/index.php/society/item/8180
                                Beati Paoli.........

Comment

Working...
                                X