Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
Collapse
X
-
ωραία φώτο...μας θυμίζει άλλη μία δυνατή εμπειρία...για την ακρίβεια δεν ειναι 22 Φλεβάρη η φωτο αλλά 23 Φλεβάρη 1992 ημέρα Κυριακή...η 13ωρη πατσαβουρόπτωση τότε έστειλε στον κάλαθο των αχρήστων την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τη συγκεκριμένη μέρα που την προηγούμενη νύχτα έλεγαν για "πιθανότητα χιονοπτώσεων στα βόρεια του νομού τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση..."
-
Originally posted by SETTER View Postαν ηταν για βορεια ελλαδα δεν θα σε πειραζε φιλαρακι.και στη τελικη μην τα διαβαζεις δεν σε εβαλε κανενας με το ζορι.ο καθενας οτι δεν του αρεσει να κλειδωνετε οτι ναναι
Ο γιαννης απο την μια καθεται και λεει σε θεματα που ανοιγουν αλλοι, σοβαρα μαλιστα, τι λογο υπαρξης εχουν και απο την αλλη ανοιγει κατα συροην θεματα που τα περισοτερα (φαινεται και απο αριθμο αποκρισεων) ειναι αδιαφορα για την πλειοψηφια του κοσμου.
Οπως και να εχει δεν μπορεις ρε φιλε να λες απο την μια για την Φλωρινα με 3 μηνες χιονοκαλυψη, τι λογο υπαρξης εχει το θεμα, και απο την αλλη να εχεις ανοιξει 10αδες θεματα καθε φορα που κλανει ο γαιδαρος
εσυ τωρα πως το πηγερς σε βορρα νοτο δεν μπορω μα καταλαβω. βρες ενα μου ποστ που να ζητω να κλεισει καποιο θεμα (εκτος απο αυτο) και μετα μιλα. Μαλον εσυ εχεις θεμα με τους βορειους ή με το θεμα βορα νοτου. μηπως εισαι λιγο κομπλεξικος και προκατελλημενος???
Comment
-
Οχι μονο με τη φλωρινα αλλα και με τη διρφη ειχε προβλημα...ανοιγε ο αλλος θεμα με χιονια σημερινα και εκραζε ο γιαννης...και αυτος ανοιξε θεμα με 1 φωτο με χιονια του 92...ελεος δηλαδη...και οσοι πατε να το ριξετε σε βορειους-νοτιους ειστε αστειοι το λιγοτερο...
Sent from my GT-I5800 using Tapatalkτα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Comment
-
eιχαμε πιο παλια μια συζητηση με τον αθλιο που ελεγε οτι το 91-92 δεν χιονισε αθηνα πανω απο ενα ταπεινο 5ποντο και οτι στη θεσσαλονικη ο χειμωνας θα περνουσε ως αδιαφορος/μετριος..Εχω να μπω καιρο στο φορουμ αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι μια απαντηση σε κατι που πρακτικα αρχισε απο κει πανω βορεια:d..απλα το αγνοειτε!παντως ναι το τοπικ ειναι αχρηστο αλλα εχει παντα πλακα να σας παρακολουθω να μαλωνετε.Originally posted by miscelano View PostΟχι μονο με τη φλωρινα αλλα και με τη διρφη ειχε προβλημα...ανοιγε ο αλλος θεμα με χιονια σημερινα και εκραζε ο γιαννης...και αυτος ανοιξε θεμα με 1 φωτο με χιονια του 92...ελεος δηλαδη...και οσοι πατε να το ριξετε σε βορειους-νοτιους ειστε αστειοι το λιγοτερο...
Sent from my gt-i5800 using tapatalk
Comment
-
μαλλον για το κομπλεξικος και προκατελλημενος θα χρειαστει να κοιταξεις στο καθρεφτη φιλαρακι.εγω χαρακτηρισμους δεν εκανα αντε μπραβοOriginally posted by XteamDrama View PostΟ γιαννης απο την μια καθεται και λεει σε θεματα που ανοιγουν αλλοι, σοβαρα μαλιστα, τι λογο υπαρξης εχουν και απο την αλλη ανοιγει κατα συροην θεματα που τα περισοτερα (φαινεται και απο αριθμο αποκρισεων) ειναι αδιαφορα για την πλειοψηφια του κοσμου.
Οπως και να εχει δεν μπορεις ρε φιλε να λες απο την μια για την Φλωρινα με 3 μηνες χιονοκαλυψη, τι λογο υπαρξης εχει το θεμα, και απο την αλλη να εχεις ανοιξει 10αδες θεματα καθε φορα που κλανει ο γαιδαρος
εσυ τωρα πως το πηγερς σε βορρα νοτο δεν μπορω μα καταλαβω. βρες ενα μου ποστ που να ζητω να κλεισει καποιο θεμα (εκτος απο αυτο) και μετα μιλα. Μαλον εσυ εχεις θεμα με τους βορειους ή με το θεμα βορα νοτου. μηπως εισαι λιγο κομπλεξικος και προκατελλημενος???
Comment
-
Πάντως αμάν το έχω μία φορά να παραδεχτείτε οι Αθηναίοι ότι ο Γιάννης έκανε λάθος σε κάποιο σχόλιο.Ούτε ο θεός να ταν όλοι έχουμε ατυχή σχόλια.Είμαι 2 μήνες στο φόρουμ και έχω ζήσει 1)χιόνι 50 εκ να βαπτίζεται 25 με το ζόρι 2)το -25 με -30 να είναι ψεύτικη θερμοκρασία 3)να μην υπάρχει ολική χιονόστρωση αλλά απλά πάγος(με κανά 35-40 εκ χιόνι από πάνω 4)Συνεχείς ειρωνίες για το τόπικ προσπάθειες να χαλάσει το θέμα και να κλειδωθεί και προσπάθειες να συγκριθεί η πόλη με κάτι πόλεις της ρωσίας και της νορβηγίας στον αρκτικό κύκλο ενώ κανείς δεν έγραψε κάτι τέτοιο.Και αυτά σε 2 μήνες φαντάζομαι τι θα γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια που δεν είχε τόσο βαρύ χειμώνα εδώ.Και επειδή κοιτάω καθημερινά κανένας δυτικομακεδόνας δεν έχει κάνει κάποιο κακό σχόλιο για την Αθήνα κανένας δεν έχει μειώσει το Διόνυσο πόσο μάλλον Φλωρινιώτης.Καμία σχέση με Αθήνα-Θεσσαλονίκη αλλά και πάλι μία υποτίμηση στα όρια της εχθρότηταςΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΡΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΜΕ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ,ΑΣΧΕΤΟΙ Ε ΑΣΧΕΤΟΙ....
...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.....
Comment
-
Το συμπερσμα που εβγαλες, αναιτια ειναι χειροτερο απο χαρακτηρισμους και δυστυχως οδηγει αυτοματα σε αυτα τα συμπερασματα. Νομιζω οτι τα υπολοιπα παιδια ξεκαθαρισαν για ποιο λογο υπηρχαν αντιδρασεις. Το πως εσυ το πηγες σε βορα νοτο τι να σου πω..Originally posted by SETTER View Postμαλλον για το κομπλεξικος και προκατελλημενος θα χρειαστει να κοιταξεις στο καθρεφτη φιλαρακι.εγω χαρακτηρισμους δεν εκανα αντε μπραβο
Comment
-
Οταν λεω εγω οτι εχει υπηκοους στο βασιλειο του,αβουλους υποστηρικτες του,ειμαι υπερβολικος.Τελεια θυματα για να τα παρασυρεις οπου και οπως θες.Originally posted by xionoflorina View PostΠάντως αμάν το έχω μία φορά να παραδεχτείτε οι Αθηναίοι ότι ο Γιάννης έκανε λάθος σε κάποιο σχόλιο.Ούτε ο θεός να τανLast edited by Κωστας.; 16/03/2012, 01:26 PM.
Comment
-
Συγγνώμη κι όλας,αλλά πολλή κενολογία για το τίποτα.Αν είναι να συνεχίσουμε να μαλώνουμε σε ένα άσκοπο θέμα χωρίς λόγο,τότε τουλάχιστον ας μην μετατρέπουμε την συζήτηση(ξεκατίνιασμα αν μου επιτρέπεται) επί του θέματος σε εγωτιστικές κόντρες.18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment
-
Ρε μπαγασα Γιαννη το εκανες πάλι το θαύμα σου.... εχεις ταλεντο (στο ειπα και παλιοτερα ''οσο καλός είσαι στα του καιρού άλλο τόσο και καλύτερος είσαι στο να προκαλείς) .... απλά σου υπενθυμίζω ότι μεγάλωσες για τέτοια ..... καιρός είναι να τα αφήσεις !!
Τρέμω της σκέψης αν δεν χονιστείς μια φορά τι θα γίνει....ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!
Comment

Comment