Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Κατα καιρους διαβαζουμε διαφορες ανακριβειες οσον αφορα γεγονοτα που εχουν συμβει κατα το παρελθον.
    Ετσι ειχαμε διαβασει εδω μεσα οτι ταχα την δεκαετια του 90 δεν το ειχε στρωσει καν στο κεντρο...
    εγω παροτι τοτε ημουν φανταρος θυμομουν οτι σε μια αδεια μου τοτε τον αξεχαστο χειμωνα 1991-92 ειχε βαλει πανω απο 20 εκατοστα και μεσα στο κεντρο...
    ομως οπως παντα συμβαινει εδω..βγηκαν πολλοι κυριως απο β ελλαδα και ειπαν οτι εμεναν τοτε εδω και το χιονι ειχε φτασει μεχρι μαρουσι...δεν επεμεινα διοτι δεν εμενα στο κεντρο και οτι ελεγα ηταν μονο οτι θυμομουν απο την τηλεοραση τοτε..
    ομως ερχετε η στιγμη που ολα καταριπτοντε αργα η γρηγορα...
    Σημερα στο φβ ενα μελος της ηλικιας μας ανεβασε φωτογραφια απο το Koλωνακι οπου εμενε τοτε αποδικνυοντας οτι πολυ καλα θυμομουν
    παρτυ ειχε γινει στις 22/2/1992
    ηταν που δεν χιονησε...

η φωτογραφια βρισκετε και σε ενα μαγειρικο μπλογκ!
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Ποσο δικιο ειχες Γιαννη.Μα ποσο δικιο!!Ναι.Ναι.Ειχες δικιο.

Comment

άσε που πολές φορές είπες ΓΙΑΝΝΗ... μα.. φωτογραφίες από μπλόγκ βάζετε? εκεί βάζει ο καθενας ότι θέλει... χαχαχαχαχ
      να βάλω πόστ σου τέτοια? χεχεχεχεεχχε (για Φλώρινα κιόλας το έγραψες φέτος)

Δεν είδα πότε και γιατί συζητάγατε... μέχρι που χιόνισε το 1992, αλλά ήταν παλιά... αφήστε τα και... καλή άνοιξη!
      (αν και άλλο 1 χιόνι το χουμε στάνταρ)
      Last edited by airboarder; 14/03/2012, 11:01 PM.
      www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

ασε μας ρε φιλε απο φλωρινα που περισυ μας βαλατε φωτογραφια απο αλλη χρονια και γινατε ρομπα!!!και μετα νααα οι συγνωμες!!!αχ ειχαμε μπερδευτει!χαχαχαχχαχαχα
        η την φωτογραφια απο χολομοντα που παρουσιαστηκε εδω σαν χορτιατης πριν 2 χρονια?χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
        αν ειναι δυνατον...ακομη και στην φλωρινα τα κανετε αυτα!
        φιλε μου λυπαμε εγω το 92 μια χαρα τα θυμομουν.και η φωτογραφια ειναι απο ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΦΒ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΥΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ/ΕΛΕΟΣ!
        ξεκοληστε τα μυαλουδακια σας μερικοι.
        την πρωτοκαθεδρια σε σαπιες αναφορες ολοι ξερουν πιοι την εχουν.
        δειτε την φωτογραφια και σωπαστε εστω μια φορα!!!
        καλη ανοιξη!!
        Last edited by ΓΙΑΝΝΗΣ; 14/03/2012, 11:17 PM.
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Το 1992 η περιοχη μου ειχε 30 ποντακια.....σαφως και το θυμαμαι πεντακαραρα 14 ετων ημουν αλλωστε

Comment

Όταν μιλούσαμε για το '88, έλεγες ότι τότε ήταν προ Χριστού και δεν αξίζει να μιλάμε για εκείνο.
            Τώρα όμως εσύ μιλάς για το 1992, για τα εκατοστά του και βάζεις και φώτο.

Καταρρίφθηκε λοιπόν και ο μύθος της δήθεν αντικειμενικότητάς σου προς τη Θεσ/νίκη.

Comment

το 92 και Χαλάνδρι θυμάμαι πολύ χιόνι..

Comment

Τωρα ενταξει μπορω να κοιμηθω ησυχος επιτελους τελικα ναι χιονισε το 1992 στην Αθηνα ευχαριστω Γιαννη η ζωη μου πλεον αλλαξε μετα απο αυτη την σημαντικη πληροφορια
                Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                  ασε μας ρε φιλε απο φλωρινα που περισυ μας βαλατε φωτογραφια απο αλλη χρονια και γινατε ρομπα!!!και μετα νααα οι συγνωμες!!!αχ ειχαμε μπερδευτει!χαχαχαχχαχαχα
                  η την φωτογραφια απο χολομοντα που παρουσιαστηκε εδω σαν χορτιατης πριν 2 χρονια?χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
                  φιλε μου λυπαμε εγω το 92 μια χαρα τα θυμομουν.και η φωτογραφια ειναι απο ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΦΒ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΥΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ/ΕΛΕΟΣ!
                  καλη ανοιξη!!
                  Μα γιατί ασχολείσαι με το απολιθωμένο 1992; ’σε τη Μπουμπουλίνα, την οποία έχεις επικαλεστεί, στην ησυχία της...

Comment

Μετα απο σενα το χαος ,μετα το χαος παλι εσυ!

Comment

Καλη ανοιξη.Ξεκοληστε επιτελους απ το παρελθον!

Comment

Ποιός ο λόγος να ανοιχτεί αυτό το θέμα???
                        18/02/08 - 10/1/17
                        9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

Για να γλεντήσει και να ειρωνευτεί λίγο ο ΓΙΑΝΝΗΣ. Κάθε Μάρτη πριν πάει σε χρόνια αποχή κάνει τα αποχαιρετιστίρια threads. Πρόλαβαν και άνοιξαν ήδη θέμα για απολογισμό χειμώνα, οπότε όλο και κάτι άλλο σκέφτηκε...

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                            καλη ανοιξη!!
                            Εκτός 'οτι πριν 3 μέρες είχες ζητήσει να μην ανοίγονται θέματα για συγκεκριμένες περιοχές μπορείς να μου πεις επειδή δεν ήμουν στο φόρουμ ποιος έβαλε άλλη φωτογραφία και έλεγε ότι είναι από την Φλώρινα;Και από που ήταν αυτή η φωτο;Η ήταν φώτο από χιόνι π.χ του 2005 και την βάλαν για χιόνι του 2011;Γτ δεν κατάλαβα έτσι όπως το γράφεις
                            Last edited by xionoflorina; 15/03/2012, 12:18 AM.
                            ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

ελα ξεκολατε γιατι το πατε για κλειδωμα το θεματακι

Comment

Working...
                              X