Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ 1ης ΜΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Τα ύστερα του Κόσμου είναι αυτά.... εντάξει, ωραίο και χρήσιμο το χιόνι - αλλά στο καιρό του...όχι επάνω στα ανθισμένα δέντρα και στο φρέσκο χορτάρι! Τότε..είναι κατάρα - και πιστέψτε με - δεν έχουμε περιθώρια για άλλες κατάρες!

Comment

• Originally posted by scubasnow View Post
      ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Τα ύστερα του Κόσμου είναι αυτά.... εντάξει, ωραίο και χρήσιμο το χιόνι - αλλά στο καιρό του...όχι επάνω στα ανθισμένα δέντρα και στο φρέσκο χορτάρι! Τότε..είναι κατάρα - και πιστέψτε με - δεν έχουμε περιθώρια για άλλες κατάρες!
      Και σιγά μη γίνει αυτό το τρελό.Συμφωνώ πάντως κάθε πράγμα στον καιρό του

Comment

• διαφωνω οριζοντιος και καθετος...τα παντα ειναι στραβα τριγυρω μας ε ας μην ξεκινησουμε να τα ισιωνουμε απο τον καιρο...φθινοπωρο και χειμωνας διαρκειας και χρονια χωρις κακοκαιρι..αυτο ειναι το τελειο...
        ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by GeorgeTsavd View Post
          χειμωνας απο αυριο τελος. ωραια ηταν φετος.επιτελους ειχαμε καλο χειμωνα και οχι τα ψοφιμια που ειχαμε τις τελευταιες χρονιες.
          να δουμε τι θα κανει και αυριο.αντε να παμε σε κανα μαη να αρχισουμε να βλεπουμε καμια καταιγιδα.παντως απο μεθαυριο και μετα μπαινουμε σε βαρετοκαιρια φουλ.
          ααααα γιωργο το κακοκαιρι μοθ φαινεται θα χουμε μαχες...θερμολατρη σε κοβω κι εσενα
          ...βιαζεσε να φερεις την ανοιξη...αλλα νοιξη δεν θα χει...ενα προχωρημενο φθινοπωρο θα νε η ολη φαση απο το πασχα και μετα βεβαια....για μεχρι τοτε θα θυμιζει και ολιγον απο χειμωνα...

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
            ααααα γιωργο το κακοκαιρι μοθ φαινεται θα χουμε μαχες...θερμολατρη σε κοβω κι εσενα
            ...βιαζεσε να φερεις την ανοιξη...αλλα νοιξη δεν θα χει...ενα προχωρημενο φθινοπωρο θα νε η ολη φαση απο το πασχα και μετα βεβαια....για μεχρι τοτε θα θυμιζει και ολιγον απο χειμωνα...
            α οχι και θερμολατρης. μια κανονικη ζεστη να κανει το καλοκαιρι να παμε για κανα μπανιο διακοπες και ετσι.να κανει καμια καταιγιδουλα καλη και μακρια απο καυσωνες.ακομη και δω που εχει δροσια σχετικα με την πολη οταν εχει καυσωνα το μεσημερι δεν παλευεται.αλλα οχι και φθινοπωρο απο πασχα και μετα.εσυ εισαι το αλλο ακρο.να κανει ζεστη να παμε καμια παραλια βρε αδερφε.φετος με την οικονομικη κριση βλεπω η χαλκιδικη να παιρνει φωτια. ολοι για διημερα και στα σκ θα ειναι η φαση.

Comment

διαφωνω οριζοντιος και καθετος...τα παντα ειναι στραβα τριγυρω μας ε ας μην ξεκινησουμε να τα ισιωνουμε απο τον καιρο...φθινοπωρο και χειμωνας διαρκειας και χρονια χωρις κακοκαιρι..αυτο ειναι το τελειο...
              Αντε σιγα σιγα κολογρια ερχετε η ωρα σου να πας Αργεντινη εκει σιγα σιγα ερχετε ο χειμωνας γιατι φετος προβλεπετε καυτο καλοκαιρι και απο πολυ νωρις
              Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

• Originally posted by MageSnow View Post
                Αντε σιγα σιγα κολογρια ερχετε η ωρα σου να πας Αργεντινη εκει σιγα σιγα ερχετε ο χειμωνας γιατι φετος προβλεπετε καυτο καλοκαιρι και απο πολυ νωρις
                αααα δεν θα τα παμε καλα....ξαναμενους σας κοβω...δεν πηρατε το μαθημα περυσι μου φαινεται...αλλα φετος θα σας γινει και παθημα...αλλα ειναι νωρις αντρεα γι αυτα...θα εχουμε καιρο να τα λεμε

Comment

αααα δεν θα τα παμε καλα....ξαναμενους σας κοβω...δεν πηρατε το μαθημα περυσι μου φαινεται...αλλα φετος θα σας γινει και παθημα...αλλα ειναι νωρις αντρεα γι αυτα...θα εχουμε καιρο να τα λεμε
                  τι και το καλοκαιρι ειναι ανοιχτο το φορουμ και τα λετε?και τι λετε? για το που εχει πιο πολυ ζεστη?ανδρεα εσυ εισαι καυσωνολατρης οπως λες ε? σε ειχα ρωτησει στο fb πως το κολλησες αυτο.απο γεννησιμιου σου ή σου κανανε τιποτα πειραματα?παραλια μπορουμε να παμε και χωρις να εχει καυσωνα.δεν ειναι αναγκη να ταλαιπωρουμαστε με τους ****καυσωνες και να μην μπορουμε να κοιμηθουμε απο τη ζεστη.

Comment

τι και το καλοκαιρι ειναι ανοιχτο το φορουμ και τα λετε?και τι λετε? για το που εχει πιο πολυ ζεστη?ανδρεα εσυ εισαι καυσωνολατρης οπως λες ε? σε ειχα ρωτησει στο fb πως το κολλησες αυτο.απο γεννησιμιου σου ή σου κανανε τιποτα πειραματα?παραλια μπορουμε να παμε και χωρις να εχει καυσωνα.δεν ειναι αναγκη να ταλαιπωρουμαστε με τους ****καυσωνες και να μην μπορουμε να κοιμηθουμε απο τη ζεστη.
                    πεστα ρε..ετσι μπραβο!!!..ο αντρεας ειναι ο μεγαλυτερος "εχθρος" μου το κακοκαιρι...χαχχαχαχα...ναι τα λεμε και το κακοκαιρι εχει πολυ χαβαλε και τοτε...μη σου πω πιο πολυ γιατι δεν υπαρχει και το μηλον της εριδος που ειναι το χιονι

Comment

Μη λέτε κακές κουβέντες όπως "καύσ....ας" και "καλο.....ρι".Πιπέρι στο στόμα,πιπέρι στο στόμα!!!!

Comment

Δεν ξερω πως μου κολλησε της γενιας του Τσερνομπιλ ειμαι λιγο το ραδιενεργο νεφος λιγο οτι δεν με επαιζαν τα παιδια στην γειτονια τελικα κατεληξα να γινω καυσωνολατρης και καταιγιδολατρης αλλα μακρια απο την παραλια που λιαζομαι μετραω αντιστροφα για το καλοκαιρι
                        Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

πεστα ρε..ετσι μπραβο!!!..ο αντρεας ειναι ο μεγαλυτερος "εχθρος" μου το κακοκαιρι...χαχχαχαχα...ναι τα λεμε και το κακοκαιρι εχει πολυ χαβαλε και τοτε...μη σου πω πιο πολυ γιατι δεν υπαρχει και το μηλον της εριδος που ειναι το χιονι
                          Κατσε και που εισαι ακομα που να ξυπνησει ο αρχηγος των καυσωνολατρων ο χλεμπονιαρης εχει να γινει χαμος φετος παμε για να σπασουμε το ρεκορ Βαγδατης δεν συμβιβαζομαστε με κατι λιγοτερο....

Comment

• Originally posted by MageSnow View Post
                            Κατσε και που εισαι ακομα που να ξυπνησει ο αρχηγος των καυσωνολατρων ο χλεμπονιαρης εχει να γινει χαμος φετος παμε για να σπασουμε το ρεκορ Βαγδατης δεν συμβιβαζομαστε με κατι λιγοτερο....
                            μαζι σας και γω ,θα γινει χαμος με τα 40αρια χαχαχαχαχαχαχα

Comment

• Είμαστε εδώ: http://forum.snowreport.gr/showthread.php?27177-%D3%
                              Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                              Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Ακουω για καλοκαιρι και βγαζω σπυρια....
                                Μπαινει η ανοιξη και με πιανει καταθλιψη....
                                *****....σε λαθος χωρα ζω το ξερω

Comment

Working...
                                X