Εχω βαρεθει ολο το χειμωνα να κοιταω μοντελα.Μονο αν φανει κατι εξαιρετικα θα τα ξανανοιξω.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ 1ης ΜΑΡΤΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
krima pou δεν ειμαι Ελλαδα γαμοτο !!
απο αυριο το απογευμα μιλαμε για μια πολυ Σοβαρη επιδεινωση του καιρου που θα επηρεασει κυριως τις περιοχες του ηπειρωτικου κορμου και θα εχει μεγαλη διαρκεια στα κεντρικα και νοτια κυριως.. Ισχυρες καταιγιδες σε Πελοποννησο και κυκλαδες κρητη και πολυ πυκνες χιονοπτωσεις στα ορεινα και ημιορεινα της δυτ μακεδνιας-θεσσαλιας-ηπειρου(ορεινα) και Στερεας-πελοποννησου απο αργα αυριο το βραδυ στις πιο νοτιες περιοχες.
Μιλαμε για υψομ. θεσσαλια>500μ , Στερεα κεντρικη-δυτικη κυριως>500-600μ και Πελοποννησο>800μ που απο τη σευτερα θα κατεβουν και πανω απο τα 600μ σε πελοποννηο.! Τα φαινομενα σε κεντρικη-δυτ.Στερεα και Πελοποννησο θα ειναι πολυ εντονα και θα διαρκεσουν.......
ηδη χιονιζει Μαυρολιθαρι!!!!! οποιος Αθηναιοος προλαβαινει φευγει για ορεινη ΦΩκιδα !!!!!!!
στο επεικεντρο της κακοκαιριας ως προς τα χιονια σε ενταση και διαρκεια οι νομοι: Ευρυτανιας, δυτ.Φθιωτιδας, Φωκιδας, ανατ. Αιτλακαρνιας, Αχαιας, Κορινθιας, ΑρκαδιαςLast edited by ORESIVIOS; 10/03/2012, 08:06 PM."Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''
Comment
-
oi κακοκαιρίες του Μάρτη έχουν ούτως ή άλλως το στοιχείο του απρόβλεπτου...φανταστείτε φέτος δηλαδή τι έχει να γίνει...ούτε 24 ώρες πριν δεν θα ξέρουμε τι καιρό θα έχει...ο λίγος υετός που μπορεί να φαινεται στο προγνωστικό μοντέλο μπορεί να μεταφραστεί με τις ίδιες θερμοκρασίες από βροχή (δυνατή μέχρι ψιχάλες) και από ισχυρή χιονόπτωση μέχρι χιονόνερο...ας κάνει ό,τι θέλει...
Comment
-
σχεδόν 45 χιλιοστά σύνολο κακοκαιρίας για Αθήνα σύμφωνα με το 12άρι...δεν έχει νόημα από εδώ και πέρα να δουμε άλλο τρέξιμο..από αυριο nowcasting...το ανησυχητικό βέβαια είναι ότι όλο και πιο πίσω σπρώχνει τον κύριο όγκο του υετού για Αττική...η Τρίτη στην ουσία ειναι η κακοκαιρία με πολύ νερό στα πεδινά και πολύ χιονι στα ορεινά...αυτό το τράβηγμα προς τα πίσω με ανησυχεί λίγο(ή μάλλον με κάνει και γελάω)...
Comment
-
Δεν ξέρω αν θα το κάνει σε αυτή την κακοκαιρία αλλά δεν γίνεται να τελειώσει ο καταπληκτικός αυτός χειμώνας χωρίς ένα ακόμα χιόνι στην Τρίπολη. Δεν έχω ξαναδεί τον Αϊ Ντινη τόσες μέρες κουραμπιέ και την Απάνω Χρέπα, τόσες μέρες τον Αγιοθόδωρα χιονισμένο, η αίσθησή μου είναι ότι στην πόλη μας θα το κάνει το μισό μέτρο ο Μάρτης φέτος (αργά ή γρήγορα) δεν γίνεται αλλιώς.Originally posted by χιονολατρης View Postkrima pou δεν ειμαι Ελλαδα γαμοτο !!
απο αυριο το απογευμα μιλαμε για μια πολυ Σοβαρη επιδεινωση του καιρου που θα επηρεασει κυριως τις περιοχες του ηπειρωτικου κορμου και θα εχει μεγαλη διαρκεια στα κεντρικα και νοτια κυριως.. Ισχυρες καταιγιδες σε Πελοποννησο και κυκλαδες κρητη και πολυ πυκνες χιονοπτωσεις στα ορεινα και ημιορεινα της δυτ μακεδνιας-θεσσαλιας-ηπειρου(ορεινα) και Στερεας-πελοποννησου απο αργα αυριο το βραδυ στις πιο νοτιες περιοχες.
Μιλαμε για υψομ. θεσσαλια>500μ , Στερεα κεντρικη-δυτικη κυριως>500-600μ και Πελοποννησο>800μ που απο τη σευτερα θα κατεβουν και πανω απο τα 600μ σε πελοποννηο.! Τα φαινομενα σε κεντρικη-δυτ.Στερεα και Πελοποννησο θα ειναι πολυ εντονα και θα διαρκεσουν.......
ηδη χιονιζει Μαυρολιθαρι!!!!! οποιος Αθηναιοος προλαβαινει φευγει για ορεινη ΦΩκιδα !!!!!!!
στο επεικεντρο της κακοκαιριας ως προς τα χιονια σε ενταση και διαρκεια οι νομοι: Ευρυτανιας, δυτ.Φθιωτιδας, Φωκιδας, ανατ. Αιτλακαρνιας, Αχαιας, Κορινθιας, Αρκαδιας
Comment
-

Uploaded with ImageShack.us
το τρέχον snow forecast θάβει στο χιονι τα βουνά της κεντροβόρειας Ευβοιας της Βοιωτίας, της ΒΔ Αττικής και της Κορινθίας....
Comment
-
trela leeeme !!!! αυξησε διαρκεια και υετο ή μου φαινεται ??? το γνωστο ''τριγωνο του χιονιου παει για ανεπαναληπτες καταστασεις!
Ανατ. Ευρυτανια-Βορεια Φωκιδα-Δυτικη Φθιωτιδα . 60-70 ωρες σχεδον ασταματητης χιονοπτωσης πανω απο τα 1000-1100μ περιπου !!
το Μαυρολιθαρι την τριτη το πρωι θα ειναι αναμνηση...
"Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''
Comment
-
Τι ευχαριστα νεα !!!!!!
Με χιονακι με υποδεχθηκε η Αττικη 1η Μαρτιου (ΧΙΟΝΙΖΕ καθαρο χιονι μεχρι και στα 180 μετρα του ΕλΒεν παροτι αρχιζε να ψιλοσπαει ο καιρος), με χιονακι με αποχαιρετα Τριτη βραδυ-Τεταρτη πρωι...
Λετε να δουμε κανα στρωσιμο ΠΑΛΙ στα υπερβορεια προαστεια-Βιλια, κλπ ??? καθολου απιθανο κατα τη γνωμη μου....και η Παρνηθα θα βαλει το πολλοστο ΜΕΤΡΟ για φετος, πανω που θα αρχιζαν να λιωνουν γερα τα τωρινα....ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment

Comment