Announcement

Collapse
No announcement yet.

O xειμωνας δεν τελειωσε για την Αττικη,μιλησε το Σενατοριο της Παρνηθας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν νομίζω οτι θεωρεί κάποιος τον χιονιά του 2011 ιστορικό. Ιστορικό έχει να κάνει από το 2008 προφανώς. Αλλά απολαμβάνουμε ό,τι έρχεται και γουστάρουμε να βλέπουμε χιονοπτώσεις ακόμα κι αν δεν κάνει κάτι ιστορικό.Δεν γίνεται κάθε χρόνο να κάνει ιστορικό χιονιά, διαφορετικά δεν θα ήταν και ιστορικός. Και τον Φεβρουάριο του 2006 μία εβδομάδα μετά τον ιστορικό του 2006 είχε κάνει πάλι ολική χιονόστρωση πολύ καλύτερη από του 2011 τουλάχιστον για την Αγία Παρασκευή που μπορώ να μιλήσω. Αυτή κι αν έχει ΄΄ξεχαστεί΄΄ από την πρόσφατη μετεωρολογική ιστορία της Αττικής από εμάς τους ίδιους.

Τώρα γιατί έπρεπε να ********στεί ένα χιουμοριστικό τοπικ δεν καταλαβα.
    Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
    που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
    και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
    διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
    το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

Originally posted by borios_polos View Post
      οτι και να λετε φιλε μου εκεινος ο χιονιας ηταν μια 3ημερη μουφα για την αττικη οπου σε σχεση με αυτα που ταζαν τα μοντελα και αυτα που περιμενατε επι 3 μερες μπροστα στις δορυφορικες στα pc κτλ και αυτα που ηρθαν ηταν σα να συγκρινεις την ρεαλ μαδριτης με τον ποσειδωνα μηχανιωνας...τουλαχιστον εμεις τις μουφες μας τις παραδεχομαστε την αμεσως επομενη μερα και ποτε δεν εχουμε προσπαθησει να βαφτισουμε "χιονια" μια απο αυτες...εχετε 5 χρονια και πατε για 6 να δειτε κατι το αξιολογο και αυτη ειναι η αληθεια...
      Θυμάμαι τότε που έβλεπα απο διάφορα sites που περίμεναν μεγαλύτερη χιονόστρωση αλλά δεν φαινόταν κάτι τέτοιο στους χάρτες μιας και τους θυμάμαι καλά. Φαινόταν ξεκάθαρα πως το καλύτερο διάστημα ήταν το ΄΄2ο΄΄ βράδυ της κακοκαιρίας εκείνης. Υπήρχε και ένα πιο χαβαλετζίδικο κλίμα. Δεν ξέρω μιλάω για το πως το βίωσα εγώ. Πάντως έχουμε 4 χρόνια και πάμε για 5. Όχι 5 για 6.

Για το τι χιονιάς ήταν ο Μάρτιος 2011 απάντησα παραπάνω. Χιονιάς ήταν. Δεν ήταν ιστορικός. Μούφα πάντως δεν ήταν με βάση τους χάρτες.

Comment

Originally posted by Seth13 View Post
        Δεν νομίζω οτι θεωρεί κάποιος τον χιονιά του 2011 ιστορικό. Ιστορικό έχει να κάνει από το 2008 προφανώς. Αλλά απολαμβάνουμε ό,τι έρχεται και γουστάρουμε να βλέπουμε χιονοπτώσεις ακόμα κι αν δεν κάνει κάτι ιστορικό.Δεν γίνεται κάθε χρόνο να κάνει ιστορικό χιονιά, διαφορετικά δεν θα ήταν και ιστορικός. Και τον Φεβρουάριο του 2006 μία εβδομάδα μετά τον ιστορικό του 2006 είχε κάνει πάλι ολική χιονόστρωση πολύ καλύτερη από του 2011 τουλάχιστον για την Αγία Παρασκευή που μπορώ να μιλήσω. Αυτή κι αν έχει ΄΄ξεχαστεί΄΄ από την πρόσφατη μετεωρολογική ιστορία της Αττικής από εμάς τους ίδιους.

Τώρα γιατί έπρεπε να ********στεί ένα χιουμοριστικό τοπικ δεν καταλαβα.
        μα κανεις δεν το ξεσκιζει το τοπικ..μια χαρα ειναι και πολυ πλακα εχει...απλα καποιες απαραιτητες διορθωσεις σε καποια πραγματα που γραφονται και ξερεις οτι δεν ειναι ετσι δεν ειναι κακο να γινονται....αλωστε ποσες φορες σε αναλογα θεματα που εχουν σχεση την σαλονικα δεν εχουν αναρτηθει παρομοια ποστ που μας εγκαλουν στην ταξη για αναλογες υπερβολες δικες μας....οποτε δεν βλεπω τον λογο για αυτη την ευθιξια...τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας δεν γινεται....και στο κατω κατω δεν μπορω να καταλαβω τα θεματα που αφορουν την αττικη για πιο λογο να αποτελουν ταμπου για καποιον εκτος αττικης αν διαβαζει υπερβολες και θελει να τις διορθωσει και αμεσως θα πρεπει να θεωρειτε οτι κατι τετοιο "ξεσκιζει" ενα θεμα....
        ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

E ειπώθηκε πουθενά οτι είναι ιστορικός χιονιάς αυτός του 2011? Ήταν ένας χιονιάς! Η υπερβολή που είναι;

Comment

Originally posted by Seth13 View Post
            Θυμάμαι τότε που έβλεπα απο διάφορα sites που περίμεναν μεγαλύτερη χιονόστρωση αλλά δεν φαινόταν κάτι τέτοιο στους χάρτες μιας και τους θυμάμαι καλά. Φαινόταν ξεκάθαρα πως το καλύτερο διάστημα ήταν το ΄΄2ο΄΄ βράδυ της κακοκαιρίας εκείνης. Υπήρχε και ένα πιο χαβαλετζίδικο κλίμα. Δεν ξέρω μιλάω για το πως το βίωσα εγώ. Πάντως έχουμε 4 χρόνια και πάμε για 5. Όχι 5 για 6.

Για το τι χιονιάς ήταν ο Μάρτιος 2011 απάντησα παραπάνω. Χιονιάς ήταν. Δεν ήταν ιστορικός. Μούφα πάντως δεν ήταν με βάση τους χάρτες.
            ηταν μη επιμενεις...
            ...τον εζησα παρα μα παρα πολυ καλα αυτον τον χιονια....ημουν αθηνα και ειχα διλλημα για το αν θα εμενα και αλλο...τα μοντελα σαν εθαβαν και οχι μονο εσας αλλα ολα τα ευρητερα προσηνεμα....καποια τραφ στα δυτικα απ οσο θυμαμε φρεναρε το ψυχος το καθυστερησε και χασατε το πρωτο και καλυτερο κυμα χιονια...και κερδισαμε εμεις αλλη μια μερα με χιονονερο και μια 15λεπτη στουπα τοτε αναλογη αυτη που εκανε στο πειραια που λετε πιο πανω αλλα κανεις μας δεν την βαπτισε χιονια...παρα αλλη μια μουφα...αλλα οκ δεν αντιλεγω αν θελετε να τον λετε χιονια για το κεντρο της αθηνας καλα κανετε ισως τελικα αλλα να ειναι τα κριτηρια τα δικα μας για να χαρακτηρσιουμε κατι σαν χιονια και αλλα τα δικα σας...και λογικο ειναι τα δικα σας να ειναι πιο ελαστικα και κατι που εμεις δεν θα το διναμε καν σημασια γι το κεντρο της αθηνας να ειναι κατι πολυ καλο...με αυτη την λογικη παω πασο...
            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

1.Το λεκανοπέδιο δεν είναι μόνο ο Πειραιάς.

2. Τον Μάρτιο του 2011 δεν χιόνισε για 15 λεπτά.

3. Συνέχισε να πιστεύεις ο,τι γουστάρεις. Ο Μάρτιος του 2011 ήταν χιονιάς.

4. Οι θερμοκρασίες στα 850 στο 1ο κύμα επ ουδενί δεν υποστήριζαν χιονόστρωση σε πεδινά υψόμετρα και αυτό φαινόταν βάση χαρτών. Παρ όλα αυτά χιόνισε και στο 1ο κύμα αλλά χωρίς χιονόστρωση.

Comment

Πάρτε την μούφα από Λ. Συγγρού!

Over and out.

Comment

Επίσης για το διάστημα που λέει ο Ερμής, έχω κι εγώ ένα καλό νέο: εκείνες τις μέρες ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ από το Βέλγιο. Η τελευταία φορά που ήταν εδώ ήταν στις 16/2/2008. Ο νοών νοείτω!
                  Over and out.

Comment

Πάρτε και τις βάρκες, πάρτε και τις μπουκαπόρτες.

Over and out.

Comment

Έλα ρε zink μούφα ήτανε... αφού περιμέναμε τον χιονιά της 50τιας σύμφωνα με τον βόρειο Πόλο. Με -9 στα 850 και περιμέναμε ιστορικό χιονιά... Αμ πως..

Comment

Originally posted by hermes View Post
                        και χτες το βραδυ πηγαμε με τον Γιαννη ενα παιδι απο το meteoclub...τα σκαλακια μπροστα στην εισοδο παγωμενα και το χιονι λαμπιριζαι σαν διαμαντι στους ροβολεις του αυτοκινητου,σιγα μεσα τι εχει;;;αδεια δωματια και βρωμα και διαφορα πραγματα πεταμενα,νταξει ειναι τρομακτικο αλλα ωραιο,σταζαν και κατι νερα και εκανε κλατς κλατς...φυσαγε και ο αερας,πλακα ειχε...γενικα πολυ αλλα στο τελος ψιλο χεστικα με κατι ποθ ακουσα και κοντεψαμε να σαβουριαστουμε στα παγωμενα σκαλια,σημασια εχει οτι η ψαλμοδια του χιονια εγινε και για δευτερη βραδια συνεχη...Το σενατοριο δεν με προδωσε ποτε
                        Από σατανιστές, μέχρι ναρκωμανείς. Τυχεροί είστε Ερμή, το λέω και το εννοώ.

Όσο για το θέμα των ενεργειών και τα λοιπά, είναι άλλο... θέμα!

Στο θέμα μας όμως τώρα, βλέπεις κάτι για την επόμενη, μεθεπόμενη εβδομάδα;
                        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by zink_titanum View Post
                          Πάρτε και τις βάρκες, πάρτε και τις μπουκαπόρτες.

ενταξει αλλα και τι ειναι αυτο? χιονιας? καλα ειπε ο Βαγγελης οτι αυτα ειναι κλαιν μαιν. δυνατη χιονοπτωση ειναι οχι χιονιας. εχουμε απλα αλλα στανταρντ.

ενα επιπλεον για μενα αρνητικο των χιονιαδων στα προσηνεμα και κυριως στο λεκανοπεδιο ειναι τα ανοιγματα του καιρου.μου την δινει αφανταστα να φαινεται ο ηλιος πισω απο τα συννεφα οπως φανηκε εδω και ποσο μαλλον το πιο σπαστικο να χιονιζει λιγες ωρες να ανοιγει ο καιρος να ερχονται ξανα συννεφα και παλι να χιονιζει και παλι μετα να ανοιγει.ισως μου τη δινει γιατι εχω μαθει αλλιως σε αλλο τυπο χιονιαδων να κλεινει ο καιρος και να χιονιζει συνεχεια και να μην υπαρχει κανενα ανοιγμα.και οταν φανει ανοιγμα τελος η κακοκαιρια.αυτο το ανοιξε κλεισε δεν το παω μια.

Comment

Παιδια βλέπετε κάτι για 13-14 η μόνο εγω το βλέπω???

Comment

Originally posted by GeorgeTsavd View Post
                              ενταξει αλλα και τι ειναι αυτο? χιονιας? καλα ειπε ο Βαγγελης οτι αυτα ειναι κλαιν μαιν. δυνατη χιονοπτωση ειναι οχι χιονιας. εχουμε απλα αλλα στανταρντ.

ενα επιπλεον για μενα αρνητικο των χιονιαδων στα προσηνεμα και κυριως στο λεκανοπεδιο ειναι τα ανοιγματα του καιρου.μου την δινει αφανταστα να φαινεται ο ηλιος πισω απο τα συννεφα οπως φανηκε εδω και ποσο μαλλον το πιο σπαστικο να χιονιζει λιγες ωρες να ανοιγει ο καιρος να ερχονται ξανα συννεφα και παλι να χιονιζει και παλι μετα να ανοιγει.ισως μου τη δινει γιατι εχω μαθει αλλιως σε αλλο τυπο χιονιαδων να κλεινει ο καιρος και να χιονιζει συνεχεια και να μην υπαρχει κανενα ανοιγμα.και οταν φανει ανοιγμα τελος η κακοκαιρια.αυτο το ανοιξε κλεισε δεν το παω μια.
                              Και εγώ αρρωσταίνω με τα ανοίγματα...Με καιρό ΒΑ κάτι κολοσπαστικά ανοίγματα που ανεβάζουν ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ την θερμοκρασία...Με βροχοκαιρία νοτιά βέβαια,άνοιγμα δεν έχω δει ποτε στην ζωή μου εδώ στην Αττική...Μόνο κάποιες αραιώσεις των νεφών που και που
                              18/02/08 - 10/1/17
                              9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

Originally posted by gioRgos76 View Post
                                Παιδια βλέπετε κάτι για 13-14 η μόνο εγω το βλέπω???
                                Εγώ έχω ποντάρει ήδη από χθες για 14-15 φίλε Γιώργο...
                                ''ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΗ, ΚΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΝΑ 'ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...''

Comment

Working...
                                X