Και οπως πολυ πιστευετε και δικαιως οτι ο χειμωνας εχει τελειωσει για την Αττικη,οχι ολοι αλλα αρκετοι,εγω ειχα μια βραδυνη κουβεντα με το Σενατοριο της Παρνηθας
Ξημερωματα κυριακης 4/03/2012 μετα απο μια συντομη βολτα στο κεντρο της Αθηνας για ενα Ποτακι,ανεβηκα στο σενατοριο στην παρνηθα να δω τι εχει να πει
Περπατησα και μπηκα μεσα,Λιγο τρομακτικο θα ελεγα και επιβλητικο,ειδικα αν εισαι μονος σου,οι χιονουρες στην ακρη του Δρομου ποθ οδηγει στο σενατοριο και τα 10 εκατοστα στρωμενα στα χωραφια μαρτυρουσαν οτι το βουνο κατι θελει να πει(να το παω και εγω στο μεταφυσικο μια φορα)Πειτε το προαισθημα,πειτε το χαρτομαντια αλλα το σενατοριο μιλησε,ησυχο,τρομακτικο,επιβλητικο,ερειπωμενο τελειως απο τα χρονια και ο ηχος του ανεμου το εκανε σαν να ειναι ζωντανο,ειχε κατι να πει και οποιος καταλαβε,καταλαβε...Ετσι λοιπον το δεκαημερο 13-23 Μαρτη σημαντικη ψυχρη εισβολη για τα δεδομενα της εποχης θα σημειωθει στην Ελλαδα με επικεντρο τα ανατολικα προσηνεμα(Μαγνησια-ανατολικη στερεα,ευβοια,κυκλαδες και λοιπα) ενω τα χιονια θα πρεπει να φτασουν μεχρι και αρκετα χαμηλα υψομετρα
Το πιστευω σαν προαισθημα,σαν σημαδι απο αυτο που ειδα,ακομα δεν τελειωσε...
Kαι ομως το σενατοριο ζει ακομα,δεν ειναι οπως φαινεται αψυχο,αν περπατησεις μεσα στο σεντοριο θα καταλαβεις οτι εχει ζωη,αρκει να μην φοβηθεις και να το κοιταξεις στα ματια...
Aπο δω και περα για το πως θα τελειωσει ο χειμωνας δεν διαλεγεις ουτε εσυ,ουτε εγω...
Καλημερα σε ολους

Ξημερωματα κυριακης 4/03/2012 μετα απο μια συντομη βολτα στο κεντρο της Αθηνας για ενα Ποτακι,ανεβηκα στο σενατοριο στην παρνηθα να δω τι εχει να πει
Περπατησα και μπηκα μεσα,Λιγο τρομακτικο θα ελεγα και επιβλητικο,ειδικα αν εισαι μονος σου,οι χιονουρες στην ακρη του Δρομου ποθ οδηγει στο σενατοριο και τα 10 εκατοστα στρωμενα στα χωραφια μαρτυρουσαν οτι το βουνο κατι θελει να πει(να το παω και εγω στο μεταφυσικο μια φορα)Πειτε το προαισθημα,πειτε το χαρτομαντια αλλα το σενατοριο μιλησε,ησυχο,τρομακτικο,επιβλητικο,ερειπωμενο τελειως απο τα χρονια και ο ηχος του ανεμου το εκανε σαν να ειναι ζωντανο,ειχε κατι να πει και οποιος καταλαβε,καταλαβε...Ετσι λοιπον το δεκαημερο 13-23 Μαρτη σημαντικη ψυχρη εισβολη για τα δεδομενα της εποχης θα σημειωθει στην Ελλαδα με επικεντρο τα ανατολικα προσηνεμα(Μαγνησια-ανατολικη στερεα,ευβοια,κυκλαδες και λοιπα) ενω τα χιονια θα πρεπει να φτασουν μεχρι και αρκετα χαμηλα υψομετραΤο πιστευω σαν προαισθημα,σαν σημαδι απο αυτο που ειδα,ακομα δεν τελειωσε...
Kαι ομως το σενατοριο ζει ακομα,δεν ειναι οπως φαινεται αψυχο,αν περπατησεις μεσα στο σεντοριο θα καταλαβεις οτι εχει ζωη,αρκει να μην φοβηθεις και να το κοιταξεις στα ματια...Aπο δω και περα για το πως θα τελειωσει ο χειμωνας δεν διαλεγεις ουτε εσυ,ουτε εγω...
Καλημερα σε ολους

αληθινες οι φωτο ή φοτοσοπινγκ γιατι αν ειναι αληθινη η δευτερη με το φωτισμενο κοκκινο παραθυρο κατι υποπτο συμβαινει εκει μεσα.
Comment