Announcement

Collapse
No announcement yet.

O xειμωνας δεν τελειωσε για την Αττικη,μιλησε το Σενατοριο της Παρνηθας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O xειμωνας δεν τελειωσε για την Αττικη,μιλησε το Σενατοριο της Παρνηθας

Και οπως πολυ πιστευετε και δικαιως οτι ο χειμωνας εχει τελειωσει για την Αττικη,οχι ολοι αλλα αρκετοι,εγω ειχα μια βραδυνη κουβεντα με το Σενατοριο της ΠαρνηθαςΞημερωματα κυριακης 4/03/2012 μετα απο μια συντομη βολτα στο κεντρο της Αθηνας για ενα Ποτακι,ανεβηκα στο σενατοριο στην παρνηθα να δω τι εχει να πειΠερπατησα και μπηκα μεσα,Λιγο τρομακτικο θα ελεγα και επιβλητικο,ειδικα αν εισαι μονος σου,οι χιονουρες στην ακρη του Δρομου ποθ οδηγει στο σενατοριο και τα 10 εκατοστα στρωμενα στα χωραφια μαρτυρουσαν οτι το βουνο κατι θελει να πει(να το παω και εγω στο μεταφυσικο μια φορα)Πειτε το προαισθημα,πειτε το χαρτομαντια αλλα το σενατοριο μιλησε,ησυχο,τρομακτικο,επιβλητικο,ερειπωμενο τελειως απο τα χρονια και ο ηχος του ανεμου το εκανε σαν να ειναι ζωντανο,ειχε κατι να πει και οποιος καταλαβε,καταλαβε...Ετσι λοιπον το δεκαημερο 13-23 Μαρτη σημαντικη ψυχρη εισβολη για τα δεδομενα της εποχης θα σημειωθει στην Ελλαδα με επικεντρο τα ανατολικα προσηνεμα(Μαγνησια-ανατολικη στερεα,ευβοια,κυκλαδες και λοιπα) ενω τα χιονια θα πρεπει να φτασουν μεχρι και αρκετα χαμηλα υψομετρα

Το πιστευω σαν προαισθημα,σαν σημαδι απο αυτο που ειδα,ακομα δεν τελειωσε...Kαι ομως το σενατοριο ζει ακομα,δεν ειναι οπως φαινεται αψυχο,αν περπατησεις μεσα στο σεντοριο θα καταλαβεις οτι εχει ζωη,αρκει να μην φοβηθεις και να το κοιταξεις στα ματια...

Aπο δω και περα για το πως θα τελειωσει ο χειμωνας δεν διαλεγεις ουτε εσυ,ουτε εγω...

Καλημερα σε ολους

Last edited by hermes; 04/03/2012, 06:43 AM.
    Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Aρκει να κοιτάξει κανείς τις παραπάνω φωτό και θα δει ότι όντως, ο χειμώνας δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Ιδιαίτερα αν κάποιος ακούει τις φωνές του Σανατόριου όπως ό φίλος ο Hermes
    Μίλησαν βέβαια και οι τοίχοι με το "καμιά ανάπτυξη στην Πάρνηθα"
    ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
    DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

οι εικονες ειναι ολα τα λεφτα φιλε.η πρωτη ειναι λες και απο ταινια του κομη δρακουλα. αληθινες οι φωτο ή φοτοσοπινγκ γιατι αν ειναι αληθινη η δευτερη με το φωτισμενο κοκκινο παραθυρο κατι υποπτο συμβαινει εκει μεσα.

Comment

Τρελο photoshop!!!

Comment

Originally posted by hermes

guzel fotograf

Comment

καλά εκεί πάνω στέλνανε τους φιματικούς για αποθεραπεία?? το 100% σχετική υγρασία κάθε φορά που φυσάει βοριάς δεν τους προβλημάτισε καθόλου???

Comment

Σαφως και τις φωτος δεν τις τραβηξα εγω...Αυτο ελειπε 5:30 το πρωι να τραβαω φωτος το σενατοριο με το κινητο ενω ειχα ανατιριχιασει

Τα αποτελεσματα παντως φαινονται ΣΗΜΕΡΑ

Recm2161.jpg

Recm2401.jpg
              Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

Η Πυθία πότε βγαίνει;

Comment

Ανατριχιασα.Φοβος.Δεος.

Comment

Κατι ξερει ο ερμης ,,, για να δουμε !
                    eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                      guzel fotograf
                      choc guzel!

Comment

Ρε τουρκοσποροι εισαστε η τα μαθατε απο τα σηριαλ ;χαχα;
                        Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

Μπήκες εκεί μέσα ΜΟΝΟΣ σου βραδιάτικα ρε Ερμη?? Πλάκα κάνεις ε? Εγώ με ομάδα SWAT για συνοδεία και πάλι θα το σκεφτόμουν
                          Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
                          http://www.weatherlink.com/user/aris/
                          Κάμερα Σταθμού:
                          http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

και χτες το βραδυ πηγαμε με τον Γιαννη ενα παιδι απο το meteoclub...τα σκαλακια μπροστα στην εισοδο παγωμενα και το χιονι λαμπιριζαι σαν διαμαντι στους ροβολεις του αυτοκινητου,σιγα μεσα τι εχει;;;αδεια δωματια και βρωμα και διαφορα πραγματα πεταμενα,νταξει ειναι τρομακτικο αλλα ωραιο,σταζαν και κατι νερα και εκανε κλατς κλατς...φυσαγε και ο αερας,πλακα ειχε...γενικα πολυ αλλα στο τελος ψιλο χεστικα με κατι ποθ ακουσα και κοντεψαμε να σαβουριαστουμε στα παγωμενα σκαλια,σημασια εχει οτι η ψαλμοδια του χιονια εγινε και για δευτερη βραδια συνεχη...Το σενατοριο δεν με προδωσε ποτε

Comment

......Και εγω που ελεγα ποιος κανει φασαρια απο κατω.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X