Ωραίος...για θράκη βλέπεις αξιόλογες χιονοπτώσεις ?Από πέμπτη κυρίως ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ
Collapse
X
-
συμπασχω...με τα` -10 και -11 να εχουν προηγηθει για μερες και το χιονι που θα πεσει πανω, εριξα την ιδεα να ανεβω Αβδελλα και πεσαν ολοι να με φανε..αυτα τα χιονια ειναι να σε βρισκουν μεσα στο σπιτι, οχι να παλευεις να ανεβεις..οποτε κ εγω θα το χασω το πανηγυρι Τζορτζαρε.Originally posted by karpenisi87 View PostΚωστα κ Σωτο λυπηθειτε με..
carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
soz, απλα δεν την ειδα στην αναλυτικηOriginally posted by giorgospel View PostMιλαμε για δυο απανωτες κακοκαιριες , οποτε τι αποτιμηση να κανει οταν η μια δεν εχει τελειωσει καν ακομα? εχω κανει σχολια στο αλλο μου τοπικ ακομα και χθες και προχθες... η εκτιμηση ειχε γραφτει το σαββατο.. αν καποιοι δε καλυφθηκαν συγνωμη αλλα η φυση εχει παντα τον τελευταιο λογο.... επισης κεντρικη ελλαδα δεν ειναι η θεσσαλια και η στερεα??
Χιονια ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕ! Μακαρι να ασπρισει και η Αυστραλια
Comment
-
χαζεψα λιγο ευρωπαιο κ τζιφο..τωρα πια ειναι αργα να τα παρουν πισω..λογικα 20-30 ποντους τους εχεις χαλαρα για Τεταρτη ,ενω κ την Πεμπτη φαινεται οτι , αν το γυρισει σε χιονονερο, θα ναι αργα..σχεδον 2 μερες χιονια..θα φατε καλαOriginally posted by dolphin View PostΕφόσον επαληθευτούν αυτά που βλέπουμε θα έχετε πολλές φωτο από Ασκληπιού, Ληθαίο, Φρούριο..ολα χιονισμένα βέβαια..
carpe diem - αδραξε την ημερα
Comment
-
Ζηση ειδες τα μοντελα??..73μμ χιονουετου για Αβδελλα, 74μμ για Σαμαρινα μεχρι Δευτερα..αντε κ πετσοκοβει σου λεω λιγα κ βαζει 50μμ. αυτο μπορει να ναι και 80εκ χαλαρα φρεσκο..ασε που εριξε κ χθες παλι 10-20 ποντοιυς..εγω το πεταξα σαν ιδεα αλλα με καψανε ολοι στο μπαμ μπαμ...οπως ξαναειπα, για εμενα αυτα τα χιονια πρεπει να σε βρισκουν ηδη πανω..και μονο που σκεφτομαι τι χιονι θα φαω απο Δομοκο κ πανω...το σκαψιμο...τον ψοφο...αν ημουν τωρα πανω θα γελαγα..τωρα κλαιω χαχαχαχOriginally posted by zisist View PostΘα ανέβεις Αβδέλλα Σώτο??? Εγώ άρχισα να το σκέφτομαι για Σαμαρίνα μιας και λένε ότι και η Λάρισα θα δει αρκετό χιονάκι. Οπότε θα έχει παίδεμα να βγούμε πάνω.
εσυ θα δεις χιονι αυριο ρε τρελε..carpe diem - αδραξε την ημερα
Comment
-
Κι εγώ μάλλον δεν θα ανέβω. Θα περιοριστώ σε κανένα 10ποντο εδώ (υπερβολή??) και θα το παίζω "έμπειρος" να τους σπάω τα νεύρα!! π.χ. χιόνι είναι αυτό?? εμείς στην Σαμαρίνα.... κ.λ.π. ’σε που πάνω θα έχει πολύ σκάψιμο..... Πάντως μπράβο στον Γιώργο για τις αναλύσεις του.:weather_26::weather_16:
Comment
-
οι νορβηγοι σας δινουν καπου 10μμ χιονουετου οποτε καλα περιμενεις το 10 ποντο..καλα, πανω θες κ αλλο μηδενικο χαχαχα. θα χαθει το αγαλμα στη καμεραOriginally posted by zisist View PostΚι εγώ μάλλον δεν θα ανέβω. Θα περιοριστώ σε κανένα 10ποντο εδώ (υπερβολή??) και θα το παίζω "έμπειρος" να τους σπάω τα νεύρα!! π.χ. χιόνι είναι αυτό?? εμείς στην Σαμαρίνα.... κ.λ.π. ’σε που πάνω θα έχει πολύ σκάψιμο..... Πάντως μπράβο στον Γιώργο για τις αναλύσεις του.carpe diem - αδραξε την ημερα
Comment
-
Φίλε αυτό που γραφεις για Αρτα φοβαμαι πως είναι λιγο ή και πολυ παρακινδυνευμένο. Η Αρτα πολυ δυσκολα βλέπει ακόμα και απλή χιονόπτωση, ποσο μαλλον σημαντικη χιονοστρωση!Originally posted by giorgospelΣημαντική χιονόστρωση αναμένεται μέσα στις πόλεις των Ιωαννίνων και της ’ρτης
Comment
-
έχεις δίκιο φίλε για την ’ρτα, μου ξέφυγε..απλη χιονόπτωση μόνο ίσως δει... θα το αλλάξωOriginally posted by snowfir View PostΦίλε αυτό που γραφεις για Αρτα φοβαμαι πως είναι λιγο ή και πολυ παρακινδυνευμένο. Η Αρτα πολυ δυσκολα βλέπει ακόμα και απλή χιονόπτωση, ποσο μαλλον σημαντικη χιονοστρωση!
eviaweather.gr
1983..2013??
Comment

Comment