Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ωραίος...για θράκη βλέπεις αξιόλογες χιονοπτώσεις ?Από πέμπτη κυρίως ?
    2008......Νίκος

Comment

Κωστα κ Σωτο λυπηθειτε με..

Comment

Originally posted by karpenisi87 View Post
        Κωστα κ Σωτο λυπηθειτε με..
        συμπασχω...με τα` -10 και -11 να εχουν προηγηθει για μερες και το χιονι που θα πεσει πανω, εριξα την ιδεα να ανεβω Αβδελλα και πεσαν ολοι να με φανε..αυτα τα χιονια ειναι να σε βρισκουν μεσα στο σπιτι, οχι να παλευεις να ανεβεις..οποτε κ εγω θα το χασω το πανηγυρι Τζορτζαρε.
        carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Originally posted by giorgospel View Post
          Mιλαμε για δυο απανωτες κακοκαιριες , οποτε τι αποτιμηση να κανει οταν η μια δεν εχει τελειωσει καν ακομα? εχω κανει σχολια στο αλλο μου τοπικ ακομα και χθες και προχθες... η εκτιμηση ειχε γραφτει το σαββατο.. αν καποιοι δε καλυφθηκαν συγνωμη αλλα η φυση εχει παντα τον τελευταιο λογο.... επισης κεντρικη ελλαδα δεν ειναι η θεσσαλια και η στερεα??
          soz, απλα δεν την ειδα στην αναλυτικη

Χιονια ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕ! Μακαρι να ασπρισει και η Αυστραλια

Comment

Originally posted by dolphin View Post
            Εφόσον επαληθευτούν αυτά που βλέπουμε θα έχετε πολλές φωτο από Ασκληπιού, Ληθαίο, Φρούριο..ολα χιονισμένα βέβαια..
            χαζεψα λιγο ευρωπαιο κ τζιφο..τωρα πια ειναι αργα να τα παρουν πισω..λογικα 20-30 ποντους τους εχεις χαλαρα για Τεταρτη ,ενω κ την Πεμπτη φαινεται οτι , αν το γυρισει σε χιονονερο, θα ναι αργα..σχεδον 2 μερες χιονια..θα φατε καλα

Comment

Θα ανέβεις Αβδέλλα Σώτο??? Εγώ άρχισα να το σκέφτομαι για Σαμαρίνα μιας και λένε ότι και η Λάρισα θα δει αρκετό χιονάκι. Οπότε θα έχει παίδεμα να βγούμε πάνω.
              :weather_26::weather_16:

Comment

Πολυ ωραιος και αναλυτικος Γιωργο!
                sigpic

Comment

Originally posted by zisist View Post
                  Θα ανέβεις Αβδέλλα Σώτο??? Εγώ άρχισα να το σκέφτομαι για Σαμαρίνα μιας και λένε ότι και η Λάρισα θα δει αρκετό χιονάκι. Οπότε θα έχει παίδεμα να βγούμε πάνω.
                  Ζηση ειδες τα μοντελα??..73μμ χιονουετου για Αβδελλα, 74μμ για Σαμαρινα μεχρι Δευτερα..αντε κ πετσοκοβει σου λεω λιγα κ βαζει 50μμ. αυτο μπορει να ναι και 80εκ χαλαρα φρεσκο..ασε που εριξε κ χθες παλι 10-20 ποντοιυς..εγω το πεταξα σαν ιδεα αλλα με καψανε ολοι στο μπαμ μπαμ...οπως ξαναειπα, για εμενα αυτα τα χιονια πρεπει να σε βρισκουν ηδη πανω..και μονο που σκεφτομαι τι χιονι θα φαω απο Δομοκο κ πανω...το σκαψιμο...τον ψοφο...αν ημουν τωρα πανω θα γελαγα..τωρα κλαιω χαχαχαχ
                  εσυ θα δεις χιονι αυριο ρε τρελε..

Comment

Κι εγώ μάλλον δεν θα ανέβω. Θα περιοριστώ σε κανένα 10ποντο εδώ (υπερβολή??) και θα το παίζω "έμπειρος" να τους σπάω τα νεύρα!! π.χ. χιόνι είναι αυτό?? εμείς στην Σαμαρίνα.... κ.λ.π. ’σε που πάνω θα έχει πολύ σκάψιμο..... Πάντως μπράβο στον Γιώργο για τις αναλύσεις του.
                    :weather_26::weather_16:

Comment

Ευχαριστουμε πολυ για την αναλυση Γιωργο!Αιντε να μας μπει καλα το 12 αιντε!
                      Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by zisist View Post
                        Κι εγώ μάλλον δεν θα ανέβω. Θα περιοριστώ σε κανένα 10ποντο εδώ (υπερβολή??) και θα το παίζω "έμπειρος" να τους σπάω τα νεύρα!! π.χ. χιόνι είναι αυτό?? εμείς στην Σαμαρίνα.... κ.λ.π. ’σε που πάνω θα έχει πολύ σκάψιμο..... Πάντως μπράβο στον Γιώργο για τις αναλύσεις του.
                        οι νορβηγοι σας δινουν καπου 10μμ χιονουετου οποτε καλα περιμενεις το 10 ποντο..καλα, πανω θες κ αλλο μηδενικο χαχαχα. θα χαθει το αγαλμα στη καμερα

Comment

Originally posted by giorgospel
                          Σημαντική χιονόστρωση αναμένεται μέσα στις πόλεις των Ιωαννίνων και της ’ρτης
                          Φίλε αυτό που γραφεις για Αρτα φοβαμαι πως είναι λιγο ή και πολυ παρακινδυνευμένο. Η Αρτα πολυ δυσκολα βλέπει ακόμα και απλή χιονόπτωση, ποσο μαλλον σημαντικη χιονοστρωση!

Comment

Originally posted by snowfir View Post
                            Φίλε αυτό που γραφεις για Αρτα φοβαμαι πως είναι λιγο ή και πολυ παρακινδυνευμένο. Η Αρτα πολυ δυσκολα βλέπει ακόμα και απλή χιονόπτωση, ποσο μαλλον σημαντικη χιονοστρωση!
                            έχεις δίκιο φίλε για την ’ρτα, μου ξέφυγε..απλη χιονόπτωση μόνο ίσως δει... θα το αλλάξω
                            eviaweather.gr

1983..2013??

Comment

Μην το αλλάζεις Γιώργο θα στρώσει έστω και λίγο...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by beach-snow View Post
                                Μην το αλλάζεις Γιώργο θα στρώσει έστω και λίγο...
                                Να το στρώσει και στην πατρίδα, ρε λες;;;;;;

Comment

Working...
                                X