Δημήτρη ετοίμασε μηχανη να βγάλεις και το χιονάκι στις 9 Απριλίου....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Φλώρινα-κάμπος-πόλη 41 συνεχόμενες μέρες ολικής χιονοκάλυψης!
Collapse
X
-
ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ 18 ΚΕΛΣΙΟΥ!!Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΑς γυρισουμε στις σομπες.Τερμα η καλοπεραση με ολα τα δωματια ζεστα.Ενα δωματιο ζεστο και τα υπνοδωματια κρυα (για ωραιον ευχαριστο υπνο).
Κρατηστε οσο μπορειτε τα λεφτα σας ,τις περιουσιες σας ακομα κι αν αυτο ειναι εις βαρος της καλοπερασης σας.
πολλες φορες το εχω κανει και 15-16....κατω απο το παπλωμα ειναι φανταστικα....
την μπεμπα επισης την εχω μαθει στους 18...........
μια χαρα το συνηθισε και με το που ανεβηκαμε θεσσαλονικη στα πεθερικα μου που εχουν ατομικη θερμανση και το ειχαν στους 24 μονιμα τα επαιξε το παιδι και μετα μια βδομαδα εβηχε!!!
δεν εβηξε και δεν αρρωστησε ποτε με τους 18 και το επαθε με τους 24!!! αρρωστια !!!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
δεν θυμάμαι ποιά χρονιά ήταν 2η μέρα Πάσχα, πρωτομαγιά και τ Αϊ γιώργη, που από την προηγούμενη είχαμε ετοιμάσει το μέρος που θα κάναμε πρωτομαγιά μεγάλη νεανική παρέα, ξυπνήσαμε με 20-30 πόντους χιόνι και πήραμε αγκαλιά τα κατσίκια σε ταβέρνα... θα το ψάξω στις αναλογικές μου φωτογραφίες ....
www.xsports.gr - Δημήτρης
Comment
-
Επιβεβαιώνω και από τη δική μου πλευρά! Ο ύπνος σε θερμαινόμενο δωμάτιο είναι περίεργος. Όταν ξυπνάω νομίζω ότι έχω πυρετό. Δροσερό ως κρύο δωμάτιο λοιπόν για μένα, με πάπλωμα και χωρίς ... ρούχα!Originally posted by JIM FORD View PostΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ 18 ΚΕΛΣΙΟΥ!!
πολλες φορες το εχω κανει και 15-16....κατω απο το παπλωμα ειναι φανταστικα....
την μπεμπα επισης την εχω μαθει στους 18...........
μια χαρα το συνηθισε και με το που ανεβηκαμε θεσσαλονικη στα πεθερικα μου που εχουν ατομικη θερμανση και το ειχαν στους 24 μονιμα τα επαιξε το παιδι και μετα μια βδομαδα εβηχε!!!
δεν εβηξε και δεν αρρωστησε ποτε με τους 18 και το επαθε με τους 24!!! αρρωστια !!!
Η φυσική ζέστη του καλοκαιριού είναι διαφορετική και δεν με ενοχλεί καθόλου. Ως τώρα δεν έχω καταλάβει την ποιοτική διαφορά που κάνει τη θέρμανση τόσο ανεπιθύμητη στη διάρκεια του ύπνου.
Comment
-
Ας ευλογησω μερες που ειναι και εγω τα γενια μου.Originally posted by fear777 View PostΠιστευω θα δειτε και προς τα μεσα Απριλιου ενα καλο χιονακι αποχαιρετιστηριο.
(28/03/2012 το παραπανω)
Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment

Comment