Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προσωπικη Εκτιμηση Ερχομενης Κακοκαιριας + Χαρτης. (Ενδεικτικος)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ωραια η αναλυση σου φιλε....

Comment

Originally posted by 1979 View Post
      Ωραιος χαχαχα.....εμας στα δυτικα μας εκλασες;
      φίλε το Θριάσιο παίζει καλά,...και με τις περσυνές πορδές ακόμα το έστρωσε μέχρι το κύμα...η -8 εντωμεταξύ πάλι την Ελευσίνα θα πιάσει πρώτα και μετά θα έλθει ανατολικότερα....πιστεύω η Ελευσίνα θα ασπρίσει κανονικά...όπως πέρσυ...άσε που και εμείς στο Λιμάνι όλα τα ξεσπάσματα χιονιού από εσάς τα περιμένουμε...το χιονι εδώ έρχεται από δυτική Πάρνηθα-Απρόπυργο-Ελευσίνα...

Comment

Originally posted by vainone View Post
        χααχαχ βαλεα προσπαθησα να μην αφησω κυριως τους αθηναιους που αγωνιουν στεναχωρημενους! ξερεις πως ειναι αυτα...μια πολη να αφησω απ εξω και θα αρχιζε μετα "εμεις εδω δλδ δεν παμε για χιονι??" κτλ... επισης ειναι τα πιο εμπειρα παιδια θα δωσουν πιο αναλυτικα τις εκτιμησεις τους, εγω απλως ηθελα να δωσω μια πρωτη γευση του τι περιμενουμε στην πραξη.... βορεια αττικη τι να πω?? φιλε απο αυλωνα οι περιοχες με υψομετρο πανω απο 300μ σαν να ειναι κυκλωμενες με ασπρο και οι αλλες ανηκουν στη μαυρη κατηγορια!!
        οκ κανενα προβλημα...καταλαβαινω,δεν περιμενα αναφορα για καθε περιοχη η τοποθεσια στον χαρτη..
        απλα μια αναφορα για τα υπερβορεια της Αττικης οσο αφορα τα υψομετρα εστω..
        με καλυψες πληρως!ευχαριστω και δεν ειχα σκοπο να δημιουργησω καποιο θεμα!
        Αυλωνα 202μ

Comment

πιστευω ολοι θα δουμε κατι σγιοθρα οσο πιο βπ τοσο καλυτερα....

Comment

Originally posted by jimmys-snow View Post
            οκ κανενα προβλημα...καταλαβαινω,δεν περιμενα αναφορα για καθε περιοχη η τοποθεσια στον χαρτη..
            απλα μια αναφορα για τα υπερβορεια της Αττικης οσο αφορα τα υψομετρα εστω..
            με καλυψες πληρως!ευχαριστω και δεν ειχα σκοπο να δημιουργησω καποιο θεμα!
            ναι μωρε σιγα...πιστευω ενα 15-20 ποντο θα το δεις...:d

Comment

Originally posted by vainone View Post
              χιονοστρωση μονο σε εξαρσεις! τις θερμοκρασιες θα τις εχεις..τον υετο
              ευχαριστω vaione! κατι ειναι και αυτο απο το τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βεβαια εγω θα δουλευω νυχτα αυτες τις μερες σε εξωτερικο χωρο στο Ρεντη [security!!]
              Ας ελπισουμε οτι δεν θα φτυνω παγακια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by geornik2004 View Post
                φίλε το Θριάσιο παίζει καλά,...και με τις περσυνές πορδές ακόμα το έστρωσε μέχρι το κύμα...η -8 εντωμεταξύ πάλι την Ελευσίνα θα πιάσει πρώτα και μετά θα έλθει ανατολικότερα....πιστεύω η Ελευσίνα θα ασπρίσει κανονικά...όπως πέρσυ...άσε που και εμείς στο Λιμάνι όλα τα ξεσπάσματα χιονιού από εσάς τα περιμένουμε...το χιονι εδώ έρχεται από δυτική Πάρνηθα-Απρόπυργο-Ελευσίνα...

aν και πιστευω πως σε αυτην την κακοκαιρια δεν ειναι σιγουροι οι οποιοι χαρτες βγουν, ο Νικητας εχει δικιο και πιστευω τα δυτικα μεχρι πριν το Περιστερι , Δηλαδη Χαιδαρι ,Θριασιο Ελευσινα και Πετρουπολη, εχουν ικανοτητα για δυνατοτερες χιονοπτωσεις απο το καρακεντρο που ναι στην πορτοκαλι! Το Περιστερι το αφηνω απ εξω γιατι εξαρταται απο την ενταση των φαινομενων , οπου αν υπαρχουν γερα ξεσπασματα ριχνει και εδω και χαιδαρι και αιγαλεω σχεδον ιδια...

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                2008-2002-2004-2006

Comment

Originally posted by frozed2 View Post
                  aν και πιστευω πως σε αυτην την κακοκαιρια δεν ειναι σιγουροι οι οποιοι χαρτες βγουν, ο Νικητας εχει δικιο και πιστευω τα δυτικα μεχρι πριν το Περιστερι , Δηλαδη Χαιδαρι ,Θριασιο Ελευσινα και Πετρουπολη, εχουν ικανοτητα για δυνατοτερες χιονοπτωσεις απο το καρακεντρο που ναι στην πορτοκαλι! Το Περιστερι το αφηνω απ εξω γιατι εξαρταται απο την ενταση των φαινομενων , οπου αν υπαρχουν γερα ξεσπασματα ριχνει και εδω και χαιδαρι και αιγαλεω σχεδον ιδια...
                  πετρουπολη χαιδαρι τα εχω στο κοκκινο και εννοειται οι αλλες περιοχες πιο δυτικα και βορεια!

Comment

Φίλε vainone μπράβο για την προσπάθεια.
                    Σε βλέπω αισιόδοξο για τις περιοχές εντός του λεκανοπεδίου(κηφισιά και κάτω).
                    Εγώ περιμένω κάτι σαν τον μάρτη που πέρασε. Όχι ότι έχω γνώσεις πάνω στην μετεωρολογία. Από ένστικτο. Και από "πλύση εγκεφάλου" που μου έκαναν τα φόρουμ..
                    Εύχομαι να πέσεις έξω και να στρώσει 10 πόντους στην αίγινα και στη σαλαμίνα.

Comment

Originally posted by Valea mare View Post
                      Βαλε κι αλλες γραμμες,
                      πχ γαλαζια γραμμη χιονοστρωση μονο σε τρολλευ λεωφορεια και τρενα του ΗΣΑΠ
                      μωβ γραμμη χιονοστρωση σε ολα τα παραπανω και στα τρενα του προαστιακου
                      διακεκομμενη γραμμη χιονοστρωση ακομα και στο σκοντα του θειου μου του Λακη που το παρκαρει κατω απο το μπαλκονι
                      διακεκομενη μπλε γραμμη χιονοστρωση και στο μπαλκονι της θειας μου της Τασουλας ικανη να της καψει τις γαρδενιες

Α, ρε Αθηνα αθανατη.... Το μονιμο αγχος αν θα πιασει και στο δρομο και αν θα πρεπει να βγω πρωι για φωτο μην προλαβει και λιωσει μεχρι το μεσημερι.
                      Μην μασατε ρε , πλακα σας κανω καλα χιονια...
                      Ενω αν θυμασε τοτε πριν 3 χρονια στην θεσσαλονικη μια αλλη παρεα ετρεχε να προλαβει να βγαλει φωτογραφια απο χιονια αλλου να την παρουσιασει σαν θεσσαλονικη αλλα τους προδωσε εδω ενας συντοπιτης τους αλλιως θα την ειχαμε πατησει χα χα χα
                      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by diko View Post
                        Φίλε vainone μπράβο για την προσπάθεια.
                        Σε βλέπω αισιόδοξο για τις περιοχές εντός του λεκανοπεδίου(κηφισιά και κάτω).
                        Εγώ περιμένω κάτι σαν τον μάρτη που πέρασε. Όχι ότι έχω γνώσεις πάνω στην μετεωρολογία. Από ένστικτο. Και από "πλύση εγκεφάλου" που μου έκαναν τα φόρουμ..
                        Εύχομαι να πέσεις έξω και να στρώσει 10 πόντους στην αίγινα και στη σαλαμίνα.
                        Μακαρι φιλε,απο το στομα σου και στου καιρου το αυτι!!!!!!!!

Comment

αν ξεπεράσει σε κατοικημένη περιοχή της Αττικής τα 10-15 εκατοστά θα ξαφνιαστώ πάντως...μην ενθουσιάζεται κανείς...

Comment

Γενικώς,πότε υπολογίζετε έναρξη των όποιων φαινομένων;;(για β.π.,Μαρούσι ας πούμε;;
                            Beati Paoli.........

Comment

Και γω φίλε geornik. Μαρούσι, αν δω ασπρισμένο δρόμο, θα είμαι ευχαριστημένος.

Comment

Originally posted by geornik2004 View Post
                                αν ξεπεράσει σε κατοικημένη περιοχή της Αττικής τα 10-15 εκατοστά θα ξαφνιαστώ πάντως...μην ενθουσιάζεται κανείς...
                                Νικητ καλησπερα. οταν λες κατοικημενη περιοχη εννοεις πχ το Διονυσο>??εκει, νομιζω, συνολικα θα ριξει περισσοτερο καθως θα εχει συνεχεια πολυ καλες Τ..γενικα, και εγω θεωρω οτι δεν θα ναι τιποτα το φοβερο σαν κακοκαιρια, αλλα ακομα και 2 δακτυλα χιονι πχ σε Χολαργο δεν θα με χαλαγε καθολου.
                                carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Working...
                                X