Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προσωπικη Εκτιμηση Ερχομενης Κακοκαιριας + Χαρτης. (Ενδεικτικος)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προσωπικη Εκτιμηση Ερχομενης Κακοκαιριας + Χαρτης. (Ενδεικτικος)

Πριν πεσουν καποιοι να με φανε...παραθετω εδω μονο τη δικη μου ΕΚΤΙΜΗΣΗ και τπτ παραπανω. Μπορει να ειναι νωρις να μιλαμε για εκατοστα κτλ, αλλα υπαρχει κοσμος που μπορει να το βρει ενδιαφερον και βεβαια να το συζητησουμε. Ο χαρτης ειναι απο το google και οι περιοχες που γραφονται ειναι απο το ζουμ αυτο! Δε διαλεξα εγω ποιες θελω να φαινονται! Η εκτιμηση υπολογιζει το μεχρι στιγμης υετο, αλλα και μια μεση επιδραση του aegan snow effect.

Κιτρινη Γραμμη: Χιονοστρωση σε γνωστες επιφανειες μονο σε εξαρσεις.
    Πορτοκαλι Γραμμη: Χιονοστρωση σε δρομο μονο σε εξαρσεις.
    Κοκκινη γραμμη: Χιονοστρωση σε δρομο.
    Μπορντο Γραμμη: Χιονοστρωση <5-10 εκ.
    Μαυρη Γραμμη: Χιονοστρωση >10 αλλα <15-20.
    Στις περιοχες με κυκλωμενα τα ονοματα τους οι χιονοπτωσεις θα ξεκινησουν απο αυριο μεχρι σιγουρα την πεπτη και τα εκατοστα θα ξεκινουν απο 20 και πανω.

Για τις περιοχες της ανατολικης αττικης πιστευω οτι θα δουν κανονικη χιονοστρωση περιοχες με υψομετρο ανω των 200 μέτρων.
    Στις πιο βορειες περιοχες, πιστευω οσες ειναι πανω απο 300μ θα επρεπε να κυκλωθουν με ασπρο, ενω ολες οι αλλες ανηκουν στην κοκκινη γραμμη!

Καλα Χιονια να εχουμε ΟΛΟΙ!
    Last edited by vainone; 28/01/2012, 04:14 PM.

Ωραιος χαχαχα.....εμας στα δυτικα μας εκλασες;

Comment

Παντος λογικες μου φαινονται οι γραμμες που εβαλες

Comment

Originally posted by 1979 View Post
        Ωραιος χαχαχα.....εμας στα δυτικα μας εκλασες;
        χαχαχαχαχα! αν σου πω πως δεν εχω ιδεα για την μορφολογια της περιοχης!! εσυ τι βλεπεις για εκει? :d

Comment

Κοιταξε, τα μοντελα μας δινουν καλυτερες Τ στην Αττικη και χαμηλοτερα σημεια παγοποιησης σχετικα με το κεντρο της Αθηνας οπου δεν εχουμε και τεραστιες διαφοορες θερμοκρασιακα. Αλλα παιζουνε καλες εξαρσεις με δυνατες στουπες απο τα γυρω βουνα Πατερας Παστρα Δερβενοχωρια μιλαμε για καταβασεις τρελες...θα δειξει

Comment

Originally posted by 1979 View Post
            Κοιταξε, τα μοντελα μας δινουν καλυτερες Τ στην Αττικη και χαμηλοτερα σημεια παγοποιησης σχετικα με το κεντρο της Αθηνας οπου δεν εχουμε και τεραστιες διαφοορες θερμοκρασιακα. Αλλα παιζουνε καλες εξαρσεις με δυνατες στουπες απο τα γυρω βουνα Πατερας Παστρα Δερβενοχωρια μιλαμε για καταβασεις τρελες...θα δειξει
            Τα επίπεδα παγοποίησης είναι 0 σε όλον τον Νομό,αλλά στο λεκανοπέδιο γίνονται 0 βράδυ Δευτέρας,ενώ εκεί ήδη από μεσημέρι Δευτέρας και ίσως προλάβετε κάποια καλά φαινόμενα
            18/02/08 - 10/1/17
            9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

καλησπερα. αρκετα ρεαλιστικη η απεικονιση σου, και σαν γενικη αποψη συμφωνω. Δυτικη Αττικη ειναι κ για μενα μυστηριο τι θα κανει, μακαρι να κανει ευχαριστες εκπληξεις.
              για Ανατολικη Αττικη επισης θεωρω τα 200-250 ως οριο για συμπαθητικη χιονοστρωση, και μαλλον οσο πιο κοντα στη θαλασσα τοσο καλυτερα..αιντε να δουμε..
              carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Βαλε κι αλλες γραμμες,
                πχ γαλαζια γραμμη χιονοστρωση μονο σε τρολλευ λεωφορεια και τρενα του ΗΣΑΠ
                μωβ γραμμη χιονοστρωση σε ολα τα παραπανω και στα τρενα του προαστιακου
                διακεκομμενη γραμμη χιονοστρωση ακομα και στο σκοντα του θειου μου του Λακη που το παρκαρει κατω απο το μπαλκονι
                διακεκομενη μπλε γραμμη χιονοστρωση και στο μπαλκονι της θειας μου της Τασουλας ικανη να της καψει τις γαρδενιες

Α, ρε Αθηνα αθανατη.... Το μονιμο αγχος αν θα πιασει και στο δρομο και αν θα πρεπει να βγω πρωι για φωτο μην προλαβει και λιωσει μεχρι το μεσημερι.
                Μην μασατε ρε , πλακα σας κανω καλα χιονια...
                Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
                τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
                θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
                ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
                συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
                Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του

Comment

Originally posted by Valea mare View Post
                  Βαλε κι αλλες γραμμες,
                  πχ γαλαζια γραμμη χιονοστρωση μονο σε τρολλευ λεωφορεια και τρενα του ΗΣΑΠ
                  μωβ γραμμη χιονοστρωση σε ολα τα παραπανω και στα τρενα του προαστιακου
                  διακεκομμενη γραμμη χιονοστρωση ακομα και στο σκοντα του θειου μου του Λακη που το παρκαρει κατω απο το μπαλκονι
                  διακεκομενη μπλε γραμμη χιονοστρωση και στο μπαλκονι της θειας μου της Τασουλας ικανη να της καψει τις γαρδενιες

Α, ρε Αθηνα αθανατη.... Το μονιμο αγχος αν θα πιασει και στο δρομο και αν θα πρεπει να βγω πρωι για φωτο μην προλαβει και λιωσει μεχρι το μεσημερι.
                  Μην μασατε ρε , πλακα σας κανω καλα χιονια...
                  χαχαχαχαχα κλαιωωωωω, ωραιος βαλεα!!!!

Παντως καπως ετσι το εχω και γω στο μυαλο μου, αντικειμενικος ο χαρτης...
                  Under the Attica sky snow will rise again... 2017-2018

Comment

Αυλωνα,Μαλακασα,Καπανδριτι,Αφιδναι,Καλαμο,Βαρναβα?
                    Καταλαβα γι αυτο εμεις πληρωνουμε διοδια..

τελος παντων καλος ο χαρτης φιλαρακο,μπραβο για την προσπαθεια
                    Αυλωνα 202μ

Comment

Θα φαει καλα ολη η βορεια Αττικη παιδια το θεμα ειναι να βρεθει το αιτιο για να γενικευσει τις χιονοπτωσεις στο λεκανοπεδιο γιατι αυτη τη φορα απο θερμοκρασιες δεν θα πασχετε
                      Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
                      τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
                      θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
                      ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
                      συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
                      Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του

Comment

για σαλαμινα παιδια τι παιζει;

Comment

Originally posted by jimmys-snow View Post
                          Αυλωνα,Μαλακασα,Καπανδριτι,Αφιδναι,Καλαμο,Βαρναβα?
                          Καταλαβα γι αυτο εμεις πληρωνουμε διοδια..

τελος παντων καλος ο χαρτης φιλαρακο,μπραβο για την προσπαθεια
                          μην τρελαινεσαι ρε Jimmy
                          αρκετες περιοχες ειναι εκτος, δεν βολευε στο σχεδιασμο , εννοειται οτι σε αυτα τα χιονομερη θα ριξει. ειδικα Βαρναβα Καπανδριτι που τα ξερω απο προσανατολισμο κ υψομρτρο, το χουν χαλαρα. Μαλακασα -Αυλωνας δεν εχω γνωμη να σου πω
                          carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

χααχαχ βαλεα προσπαθησα να μην αφησω κυριως τους αθηναιους που αγωνιουν στεναχωρημενους! ξερεις πως ειναι αυτα...μια πολη να αφησω απ εξω και θα αρχιζε μετα "εμεις εδω δλδ δεν παμε για χιονι??" κτλ... επισης ειναι τα πιο εμπειρα παιδια θα δωσουν πιο αναλυτικα τις εκτιμησεις τους, εγω απλως ηθελα να δωσω μια πρωτη γευση του τι περιμενουμε στην πραξη.... βορεια αττικη τι να πω?? φιλε απο αυλωνα οι περιοχες με υψομετρο πανω απο 300μ σαν να ειναι κυκλωμενες με ασπρο και οι αλλες ανηκουν στη μαυρη κατηγορια!!

Comment

Originally posted by salamina View Post
                              για σαλαμινα παιδια τι παιζει;
                              χιονοστρωση μονο σε εξαρσεις! τις θερμοκρασιες θα τις εχεις..τον υετο

Comment

Working...
                              X