Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μήπως γνωρίζει κανείς τι ώρα θα μεταδοθεί το δελτίο του Σάκη;Μάλλον μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ να υποθέσω;

Comment

• Πανηγυρικά έπεσε ΕΞΩ ο Σάκης για αττική...

Comment

• γιατι ποιος επεσε μεσα εκτος απο τη σουζη ?

Comment

• Υποκλίνομαι στη Σούζη! Για όλες τις προβλέψεις-εκτιμήσεις της για τον φετινό χειμώνα. Μετά το σημερινό (ήταν η μόνη απο τα κανάλια που έπεσε μέσα) ανέβηκε τρομερά στην εκτίμηση μου!
          Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Originally posted by bakounin View Post
            Υποκλίνομαι στη Σούζη! Για όλες τις προβλέψεις-εκτιμήσεις της για τον φετινό χειμώνα. Μετά το σημερινό (ήταν η μόνη απο τα κανάλια που έπεσε μέσα) ανέβηκε τρομερά στην εκτίμηση μου!
            την ωρα που και οι μετρ του φορουμ σε αναλυσεις και εκτιμησεις φοβηθηκαν αυτη την κακοκαιρια για την Αττικη η σουζη επεμενε!! πολλα μπραβο της!

Comment

• Originally posted by bakounin View Post
              Υποκλίνομαι στη Σούζη! Για όλες τις προβλέψεις-εκτιμήσεις της για τον φετινό χειμώνα. Μετά το σημερινό (ήταν η μόνη απο τα κανάλια που έπεσε μέσα) ανέβηκε τρομερά στην εκτίμηση μου!
              +1 κι απο μενα. Η τελευταια απο τους μετεωρολογους που θα ακουγα ηταν στην αρχη του χειμωνα( για ανατολικα προσηνεμα τουλαχιστον) κι ομως επεσε μεσα σε ολες τις τις προβλεψεις. Πραγματικα υποκλιση

Comment

• Originally posted by el02154 View Post
                Πανηγυρικά έπεσε ΕΞΩ ο Σάκης για αττική...
                δεν επεσε εξω απλα δεν αναφερθηκε καν!!!
                2002!

Comment

• Originally posted by panos erythrea View Post
                  δεν επεσε εξω απλα δεν αναφερθηκε καν!!!
                  Στο fb ειπε ξεκαθαρα οτι δεν περιμενει κατι για αττικη αποψε.

Comment

• Στουπάρα την οποία μόνο η κυρία Χριστίνα υπαινίχθηκε.
                    ΘΕΑ
                    18/02/08 - 10/1/17
                    9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Originally posted by Ambient View Post
                      Στο fb ειπε ξεκαθαρα οτι δεν περιμενει κατι για αττικη αποψε.
                      στο δελτίο?εκτος αν ανεφερε θερμοκρασια μεγάρων και λουτρακιου.για να μην ξεχνιώμαστε και λογω τιμης χωρις ίχνος ειρωνίας
                      2002!

Comment

• Είναι γεγονός ότι και ο Σάκης τουλάχιστον για Αττική είναι μικρού βεληνικούς! Κατά την γνώμη μου οι μόνοι μετεωρολόγοι που αξίζουν είναι ζιακό και σούζη
                        ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• Originally posted by panos erythrea View Post
                          στο δελτίο?εκτος αν ανεφερε θερμοκρασια μεγάρων και λουτρακιου.για να μην ξεχνιώμαστε και λογω τιμης χωρις ίχνος ειρωνίας

Comment

• Originally posted by civilathens View Post
                            Είναι γεγονός ότι και ο Σάκης τουλάχιστον για Αττική είναι μικρού βεληνικούς! Κατά την γνώμη μου οι μόνοι μετεωρολόγοι που αξίζουν είναι ζιακό και σούζη
                            συμφωνω απολυτα φιλε ειδικα αυτο κατα τις 20 του φλεβαρη περι καλοκαιριας μεχρι 5 μαρτιου τι το ηθελε ...!!!
                            ΠΑΝΟΣ

Comment

• οταν ειναι να χιονίσει σαλονικα γελάνε τα μουστακια του,οταν ειναι να χιονίσει αλλου τα κακόμοιρα τα προβατάκια και ο θεός να φυλάει απο την παγωνιά.δεν νομίζω οτι ειναι θέμα βεληνεκούς
                              2002!

Comment

• Ο Σάκης έπεσε έξω και πάλι στην Αττική (όπως και την προηγούμενη φορά που περίμενε χιόνια που δεν ήρθαν ποτέ), αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε οτι έχει πρόβλημα με την Αθήνα ούτε οτι δεν είναι καλός στην δουλειά του. Εξίσου έξω έπεσαν και οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί, με φωτινή εξαίρεση βέβαια τη Σούζη. Μέχρι και εγώ που την άκουγα το πρωί στηνη Τσαπανίδου να ρισκάρει κόντρα στην ΕΜΥ και στους υπόλοιπους, και να ΕΠΙΜΕΝΕΙ πίστευα οτι είναι υπερβολική.
                                Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

Working...
                                X