Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
    εχει απο οτι ακουσα μια μπουγατσα με τυρι/
    μπηκε ο πρωτος χαχαχχαχαχα με χαρα αναμενω ολη την κλικα
    χοχοχοχοχοχο οχι εχει σουβλακι καλαμακι
    Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

• Βρε μοντς ελπιζα θα εισασταν για καφε.... αφηστε μας να κανουμε λιγο χαβαλε
      Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

• //Η πρόγνωση που παραθέτει όμως ειναι προχθεσινή όπου όλα τα μοντέλα έδιναν απο 2 εώς 4 χιλ βροχής στην δυτικη Αττική με συνοδεία 7 μποφόρ νδ ανέμου. ..//

Αναφερεσαι στον τροπο που πχ εγω λειτουργω και δεν βλεπω το νοημα να το αναλυσω αυτο εδω μεσα. Αλλα μιας και ρωτας, θα σου πω. Πρωτα ναι, βλεπω τι δινουν τα παγκοσμια προγνωστικα μοντελα. Μετα μελεταω τα περιοχικα και κατωπιν, τα στοιχεια αυτα τα συγκρινω με παρελθοντικους χαρτες, καθως εχω ενα τεραστιο αρχειο χαρτων αναλυτικοτατο των τελευταιων 120 χρονων περιπου. Με διεξοδικη αναλυση λοιπον, εκδιδω και τις προγνωσεις μου και υπο αυτην την μεθοδο. Ετσι λειτουργω εγω. Αλλοι, φτιαχνουν μπλογκ, μαζευουν εκει προγνώστες ανα περιοχή και τσιμπάνε τις προγνώσεις τρίτων ως δικιές τους. Ο καθενας οπως θεωρει οτι θα προσφερει στο κοινωνικό συνολο καλύτερα. Τιποτε κατακριταιο.

Το θεμα ομως ειναι, τι κερδιζουμε ολοι εμείς απο ολο αυτο και το κυριοτερο, ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τον κόσμο ολο αυτο??

Εγω θα συνεχισω να δινω την ενημερωση που εγω θεωρω σωστη στον κοσμο, χωρις υπερβολές , και θελω να πιστευω οτι το κάνω με τον σωστό τρόπο.
        .

ΥΓ: http://www.ert.gr/webtv/net/item/102...3#.UPa6RGfTIio

Επειδη εγινε λογος και για κριτικη: Ανωτερω το δελτιο του Κ.Καλιανου. Η θεσσαλονικη σημερα ειχε μια υπεροχη ηλιολουστη ημερα, ενω μιλουσε για τοπικες βροχες στο πρωτο μισο της ημερας. Eπεσε εξω. Ε και? τι εγινε? Θα τον φαμε? Πεσαμε κι εμεις εξω. Ε και? Θα γινει και αυτο.

ΥΓ 2 Ζητω και παλι συγνωμη απο τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ για τον νεο ατυχη διαλογο που νομιζω ειναι προφανες πιοι επαναφερανε μετα απο 2 μερες. καλο σας απογευμα.
        Last edited by meteofok; 16/01/2013, 05:08 PM.
        http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• εγω μιλησα για τον σημερινο καιρο με βαση την αναρτηση που εχετε ΣΗΜΕΡΑ εκει.
          μου ειναι αδιαφορο αν την βαλατε σημερα η πριν 1 χρονο.ουτε ξερω ποιος την γραφει,
          το ζητουμενο ειναι οτι αν καποιος που δεν ξερει την διαβαζε θα ειχε μεγαλο προβλημα στην Αττικη σημερα.κανω λαθος?
          >στην θεσσαλονικη δεν εβρεξε δηλαδη σημερα στο πρωτο μισο της ημερας?εγω διαβαζω αλλες αναφορες απο τα παιδια στην θεσσαλονικη που δικαιωνουν την νετ,,

δεν εχουμε καποια κοντρα να ζητας συγνωμες!
          συγνωμη πρεπει να αναρτηθει στο σαιτ γιατι ισως καποιοι προγραματισαν τις δουλιες τους σημερα με βαση οσα διαβασαν εκει,
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
            εγω μιλησα για τον σημερινο καιρο με βαση την αναρτηση που εχετε ΣΗΜΕΡΑ εκει.
            μου ειναι αδιαφορο αν την βαλατε σημερα η πριν 1 χρονο.ουτε ξερω ποιος την γραφει,
            το ζητουμενο ειναι οτι αν καποιος που δεν ξερει την διαβαζε θα ειχε μεγαλο προβλημα στην Αττικη σημερα.κανω λαθος?
            >στην θεσσαλονικη δεν εβρεξε δηλαδη σημερα στο πρωτο μισο της ημερας?εγω διαβαζω αλλες αναφορες απο τα παιδια στην θεσσαλονικη που δικαιωνουν την νετ,,
            Με τις λεξεις δεν μ αρεσει να παιζω. Η θεσσαλονικη σημερα ειχε Ηλιοφανεια. απο το πρωι. Καθως και απνοια. ουτε νοτια 6 μποφορ, ουτε βροχες στο πρωτο μισο της ημερας. Ηλιοφανεια, οποιον κατοικο και να ρωτησεις σημερα, θα σου πει ηταν ανοιξη. Και ετσι ηταν.
            http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

• Ωραία αφού δώσατε τις συγγνώμες και τις ευχαριστίες σας, το λήγουμε εδώ.
              Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
              Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Η εμυ επεσε μεσα στην Αττικη σημερα οπως και φυσικα και σε αλλες πολλες περιπτωσεις σημερα . Την βλεπω να πεφτει μεσα και στα ημιορεινα της ηπειρου και της Στερεας οριακα ομως... Παντως σε επικοινωνια με ενα φιλο μου στα 600 του αγρινιου καποια στιγμη το μεσημερι εριξε χιονοχαλαζο. Μην κανει και κανενα χιονι στα γιαννενα και ψαχνομαστε ολοι
                :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• Θοδωρή ποιά περιοχή στο Αγρίνιο? Οντως ρίχνει πολύ χαλάζι γενικά σήμερα...Και αναμέενω να πέσει αρκετά η χιονόπτωση χαμηλά αργότερα...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Μακάρι να έχει ξενύχτη στην λάμπα σήμερα, χαλαζάκι πάλι σε εξέλιξη. Προς το παρόν χαλαζοπόλεμο θα παίξουμε εδω πέρα χαχαχα

Comment

• Aγ. Παρασκευη λεγεται το χωριο Κωστα- Λιγο εξω απο το χωριο μου ειπε.
                      :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• Originally posted by terry View Post
                        Aγ. Παρασκευη λεγεται το χωριο Κωστα- Λιγο εξω απο το χωριο μου ειπε.
                        Δεν το ξέρω αυτό το χωριό ακριβώς που είναι Θοδωρή...δεν μου πάει στο μυαλό τώρα...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Επειδη,ειδα οτι γραφτηκε ποιο πριν, λανθασμενα οτι στην Αθηνα επεσαν 48mm βροχης, και μαλιστα ειπωθηκε και σε δελτιο ειδησεων πριν λιγο, αυτο ειναι λαθος. Μαλον επεσαν θυμα παραπληροφορησης η αγνοιας. Δεν γινεται να περνουμε στα σοβαρα, τουλαχιστον εμεις εδω στο φορουμ που γνωριζουμε- σταθμους αγνωστου ταυτοτητας και αποκλισης απο τα καθορισμενα διεθνη στανταρ. Πραγματι ο σταθμος στου Παπαγου εγραψε 48μμ αλλα προφανως ειναι λαθος οπως και αρκετοι αλλοι στην Αθηνα, οπου αγνωστο το γιατι εχουν μπει στο μεταρ, ενω ειναι προδιαγραφες γνωστής αλυσίδας Παιχνιδιών. Ο μοναδικος σταθμος και οχι κονσερβοκουτι, που εγραψε ανω των 40μμ και για την ακριβεια 43 ειναι στο Μενιδι.
                          Βεβαια, με τα οικονομικα προβληματα των ελληνων να διογκωνονται καθημερινως, σαφως το τελευταιο πραγμα που θα απασχολει τους ιδιοκτητες μετεορολογικων σταθμων ειναι η αξιοπιστια τους, η σωστη συντηρηση τους και πρωτα απ ολα η αγορα ενος σωστου σταθμου.

Comment

• Originally posted by meteofok View Post
                            Επειδη,ειδα οτι γραφτηκε ποιο πριν, λανθασμενα οτι στην Αθηνα επεσαν 48mm βροχης, και μαλιστα ειπωθηκε και σε δελτιο ειδησεων πριν λιγο, αυτο ειναι λαθος. Μαλον επεσαν θυμα παραπληροφορησης η αγνοιας. Δεν γινεται να περνουμε στα σοβαρα, τουλαχιστον εμεις εδω στο φορουμ που γνωριζουμε- σταθμους αγνωστου ταυτοτητας και αποκλισης απο τα καθορισμενα διεθνη στανταρ. Πραγματι ο σταθμος στου Παπαγου εγραψε 48μμ αλλα προφανως ειναι λαθος οπως και αρκετοι αλλοι στην Αθηνα, οπου αγνωστο το γιατι εχουν μπει στο μεταρ, ενω ειναι προδιαγραφες γνωστής αλυσίδας Παιχνιδιών. Ο μοναδικος σταθμος και οχι κονσερβοκουτι, που εγραψε ανω των 40μμ και για την ακριβεια 43 ειναι στο Μενιδι.
                            Βεβαια, με τα οικονομικα προβληματα των ελληνων να διογκωνονται καθημερινως, σαφως το τελευταιο πραγμα που θα απασχολει τους ιδιοκτητες μετεορολογικων σταθμων ειναι η αξιοπιστια τους, η σωστη συντηρηση τους και πρωτα απ ολα η αγορα ενος σωστου σταθμου.
                            Εισαι λαθος Φωκ, και εκτως να βγαλεις αυτους τους 2 υπαρχει σταθμος στην Καισαριανη που εγραψε 45.1μμ, τα Ανω Λιοσια 40.1 και οι Αχαρναι 41.1...

Πολυ πιθανον του Παπαγου να ειναι σωστο το μετρημα υετου...

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                            2008-2002-2004-2006

Comment

• Και το Γκάζι κατέγραψε 37mm....’ρα δεν είναι απίθανο σε κάποιες άλλες περιοχές του Κέντρου να έπεσαν 40mm
                              18/02/08 - 10/1/17
                              9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Εδω ειναι η λιστα που εκανα απο το μεταρ , ενας μονο ειναι εκτος μεταρ αυτος της Καισαριανης που λεω παραπανω...

Επισης ειδα αναφορα για Θρακομακεδονες που δεν εχει παλι σταθμο στο μεταρ 42.3μμ σημερα...Ορεγκον ο σταθμος,πολυ αξιοπιστος σε χιλιοστα...

1. Παπάγου : 48.0mm
                                2. Ζωγράφου: 46.1mm
                                3. Καισαριανή: 45.1mm
                                4. Μενίδι: 43.0mm
                                5. Αχαρναί: 41.1mm
                                6. ’νω Λιόσια: 40.1mm
                                7. Ιπποκράτειος Πολιτεία: 39.2mm
                                8. Πειραιάς: 38.6mm
                                9. Νίκαια : 37.4mm
                                10. Γκάζι: 36.8mm
                                11. Περιστέρι : 35.8mm
                                12. Νέο Ηράκλειο: 33.2mm