Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Μακαρι αλλα με βροχη μας βλεπω...Originally posted by Giorgos1985 View PostΒέροια 160μ
Σέλι 1458μ
Θωμάς
Comment
-
Α εκεινο περυσι λες? που κρατησε 30 περιπου λεπτα? πυρηνακι απο Θερμαικο ηταν??Originally posted by Philip View PostΤο Μάρτη του '11, στο τέλος της κακοκαιρίας για τη Β.Ελλάδα και έπειτα από πολλές ώρες calgonόπτωσης, ήρθε ένα πυρηνάκι από το θερμαικό και έφερε μαζί του νιφάδες σε μέγεθος μπαλάκι του μπείζμπολ. Ήταν τόσο δυνατό που στρώθηκε παντού και ακαριαία. Μάλιστα ξαφνικά φύσηξε με αποτέλεσμα να διασπαστούν οι νιφάδες και να μην φαίνεται απολύτως τίποτα έξω.
Δυστυχώς δε κράτησε πολύ εκείνη η πρωτοφανής στούπα...
και φετος ειδα εγω παρομοια αλλα κρατησε ενα τριλεπτο.
τοτε που ειπα οτι χιονιζει με σημειο δροσου +1.3 και Τ +1.4 και δεν με πιστευε ο Γιαννης. εβγαλα και φωτο αλλα κλαιν ενα τριλεπτο δεν αξιζε. ποτε ηταν αυτο ξεχασα? πριν καμια 6-7 μερες με ενα περασμα μετωπου νομιζω. χιονισε τοσες φορες φετος εδω που τις ξεχασα. οι περισσοτερες ηταν αδιαφορες για αυτο.
Comment
-
Καμια φωτογραφια φιλε απο τους 70 ποντους...;;;Originally posted by doumas View PostΔεν υπαρχει περιπτωση με μια Τ850 χαμηλη οπως στην διαφαινομενη κακοκαιρια στην αττικη να μην εχουμε βασικη υποστηριξη αφου θα εχουμε παρελαση χαμηλων.Σε αυτη την κακοκαιρια την απερχομενη δηλ. πανω απο τα 700 αν δεν κανω λαθος ειχαμε ΒΔ και οχι ΒΑ που θα στρωματοποιουσε ακομη πιο ψηλα την υγροποιηση λογω αγαιου και ουτε Δ που θα εφερνε υγρασια απο μεσογειο μετα διελευση αξιολογου χαμηλου.Η μονη περιοχη που θελει μονο μια χαμηλη Τ850 ειναι η περιοχης της κεντρικης ευβοιαςπου, ειδα χιονι μεχρι και 70 cm χωρις καν υποστηριξη και μονο ισχυρους ΒΑ ανεμους που δημιουργουν τοσο στροβιλισμο στα προσηνεμα ωστε τα ισχυρα ορεογραφικα ανοδικα ρευματα να επιφερουν σημαντικα φαινομενα στην περιξ ορεινη ζωνη .Αυτη την φορα η αττικη θα βρει το αιτιο για και καλο ορεινα ημιορεινα ..θα δουμεΑγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Βρε μη σκας! Λίγη πίστη θέλει και το Polar Express δεν θα μας απογοητεύσει!Originally posted by KARADAS8888 View PostΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η Τ ΣΤΑ 850 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ -3 -4..!!!Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment
-
Υπομονή, το ευρωπαϊκό επιμένει για μια ενδιαφέρουσα κατάσταση (που θέλει αρκετές βελτιώσεις) για Τετάρτη και μετά... αλλά μέχρι να την δείξει καθαρά ο Gifos δεν μπορούμε να πουμε κάτι παραπάνω.Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment

Ενώ βγάζει αρνητική επιφανειακή (wetter φυσικά) στη συνέχεια η οποία πάντα είναι χαμηλότερη απ'ότι δείχνει.
Comment