Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Λεω να το παμε ετσι για να μην εχουμε προβληματα..
    και θα παρακαλουσα παιδια απο ολη την Ελλαδα που εχουν καποιες γνωσεις παραπανω να σχολιασουν και να αναφερουν τι περιμενουμε κτλ
    ο καθενας μπορει να αναφερει για την περιοχη του μιας και γνωριζει και τις "ιδιοτροπιες"του τοπου του!
    Αυλωνα 202μ

http://forum.snowreport.gr/showthrea...D-2012-(27-1-)

Comment

Ετσι μπραβο εδω σχολιασμος για ολη την Ελλαδα
      Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Φιλε μου το αλλο να σβησει ενα θεμα για ολη την Ελλαδα αν ειναι να ανοιξουμε για Κρητη για Χιο Μυτιληνη Κερκυρα Φλωρινα και παει λεγοντας
        Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Βλέποντας κανείς τη θεματολογία των topic μπορεί να καταλάβει γιατί η Ελλάδα βουλιάζει αυτή την εποχή!...
          Διότι είμαστε "ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ"!... Κοιτάμε μονάχα τον εαυτό μας... Τι θα κάνει έξω από το σπίτι μας... Και κάνουμε θέματα για την περιοχή μας... Ανατολικά προσήνεμα... Φτωχομάνα Θεσσαλονίκη... Αθήνα... Γκαρντάσια... Την πάρτη μας... Και έτσι, ως χώρα μοιραία, παίρνουμε τον πούλο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Ρε Ελληναράδες... Ο καιρός είναι για όλους μας... Είναι ωραίο να ακούω πως θα χιονίσει στη Θεσσαλονίκη! Χαίρομαι με τη χαρά τους... Έχω ζήσει μένοντας στην Αθήνα τους επικούς χιονιάδες του 2002, 2004, 2006... Έχω ζήσει το 1981, όταν οι πιο πολλοί, είσασταν στα απ' αυτά του μπαμπά σας ακόμα!!!... Είναι όμορφοι οι χιονιάδες στην Αθήνα... Όπως είναι και στα νησιά! Μαγικοί... Γιατί ρε 'σεις, δεν θέλετε να το ζήσουμε αυτό, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;
          ΓΙΑΤΙ ΡΕ;
          Bάλτε μυαλό... Όχι για τα χιόνια... Αλλά γιατί η ίδια μας η πατρίδα, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!
          Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!

Comment

συμφωνω απολυτα

Comment

Originally posted by islander;1126228[B
              Bάλτε μυαλό... Όχι για τα χιόνια... Αλλά γιατί η ίδια μας η πατρίδα, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ![/B]
              αυτο ειναι πολιτικη θεματολογια ,

μην παρομοιαζεις τα χιονια με την πολιτικη αθλιοτητα της Ελλαδας .
              Δεν με ενδιαφερει αν θα χιονισει στην Μυτιληνη και την Θασο , με ενδιαφερει να χιονιζει στα μερη που μπορω να κινηθω ευκολα .
              Γιατι θα πρεπει να αισθανομαι τυψεις δεν το καταλαβαινω ?? Γιατι θα πρεπει να με χαρακτηριζεις ...??
              Οπως δεν εχω την απαιτηση να σε ενδιαφερει εσενα να χιονισει στην Αθηνα και στην Ευβοια ...

Μην λαικιζουμε λοιπον και μην προσπαθουμε να δημιουργησουμε εντυπωσεις .

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ Η ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ Η Κ@ΥΛΑ ΜΟΥ και ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΛΘΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ...
              Χαρης Αιγαλεω

Comment

Originally posted by Blacktan View Post
                αυτο ειναι πολιτικη θεματολογια ,

μην παρομοιαζεις τα χιονια με την αθλιοτητα της Ελλαδας , δεν με ενδιαφερει αν θα χιονισει στην Λεσβο , με ενδιαφερει να χιονιζει στα μερη που μπορω να κινηθω ευκολα , γιατι θα πρεπει να αισθανομαι τυψεις δεν το καταλαβαινω ??
                Οπως δεν εχω την απαιτηση να σε ενδιαφερει εσενα να χιονισει στην Αθηνα και στην Ευβοια ...

Μην λαικιζουμε λοιπον και μην προσπαθουμε να δημιουργησουμε εντυπωσεις .

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ Η ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ Η Κ@ΥΛΑ ΜΟΥ και ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΛΘΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ...
                ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.... "δεν με ενδιαφερει αν θα χιονισει στην Λεσβο , με ενδιαφερει να χιονιζει στα μερη που μπορω να κινηθω ευκολα..."... Ευχαριστώ πολύ που με επιβεβαίωσες, αν και δεν χαίρομαι καθόλου γι' αυτό!... Λυπάμαι πολύ!... Ο καθένας την πάρτη του... Και βουλιάζουμε όλοι μαζί... Keep walking...
                Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!

Comment

Εδώ μπερδεύονται τα σύκα με τη σκάφη! Περάστε κόσμεεεε
                  Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                  Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Originally posted by islander View Post
                    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.... "δεν με ενδιαφερει αν θα χιονισει στην Λεσβο , με ενδιαφερει να χιονιζει στα μερη που μπορω να κινηθω ευκολα..."... Ευχαριστώ πολύ που με επιβεβαίωσες, αν και δεν χαίρομαι καθόλου γι' αυτό!... Λυπάμαι πολύ!... Ο καθένας την πάρτη του... Και βουλιάζουμε όλοι μαζί... Keep walking...
                    ναι και δεν καταλαβαινω που βλεπεις το κακο , γιατι θα πρεπει να με κανεις να νοιωθω ασχημα .. ?
                    φυσικα και με ενδιαφερει να χιονιζονται τα μερη μου .
                    δεν ειπα πως δεν θελω να χιονιζεσαι , ειπα πως πολυ απλα δεν με ενδιαφερει ...

που βρισκεις το κακο ? δεν ειμαι καλος Χριστιανος ? Δεν αγαπαω τον πλησιον μου , ειμαι παλιανθρωπος ?
                    ξερω πολυ καλα ποιος ειμαι και δεν περιμενω ενα θεμα σχολιασμου χαρτων να με χαρακτηρισει ως ανθρωπο ...
                    απλα πραγματα ...

Θελω να χιονιζει στα μερη μου !
                    Αν ειναι να χιονισει στα δικα σου , να χιονισει στο ευχομαι , αν δεν χιονισει ομως δεν θα στενοχωρηθω ..
                    απλα και ειλικρινα ...
                    Χαρης Αιγαλεω

Comment

Κι εδω τα ιδια? Παω να φυγω...

Comment

Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλα ήμαρτον που να κοιτάω για ενημέρωση ρε παιδιά; Μπούχτισα!
                        Κάθε πράγμα στο καιρό του και τα χιόνια το χειμώνα...

Comment

Πάμε στα του καιρού λοιπόν, για να μην πέσουμε στην ίδια παγίδα... Ελπίζω πως το 12άρι θα δώσει σε όλους μας ότι καλύτερο γίνεται... Και όσο για τα θέμετα του υετού, που βλέπω πολλούς να τρελλαίνονται από τώρα, έχω να τους πω ότι, ο υετός σε τέτοιες καταστάσεις, σπάνια φαίνεται τόσο νωρίς... Μη χαλιόσαστε γι' αυτόν...

Comment

τι ωρα ολοκληρωνει το 12αρι?
                            Αυλωνα 202μ

Comment

Πιο γρηγορα μπαινει το κρυο απο ανατολικα στις 30
                              Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                              http://gr-news-365.blogspot.gr/
                              http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

Working...
                              X