Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμος Χαρτων Χειμωνα Ανατολικων Προσηνεμων 2012 (27/1- )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

οι χάρτες μας δίνουν καλό χιόνι...το www.freemeteo.com που το εμπιστεύομαι αρκετά και δεν πέφτει έξω συνήθως δε δίνει αρκετό υετό....

Comment

Originally posted by islander View Post
      Επαναλαμβάνω ένα post... Λυπάμαι που το κάνω, αλλά νομίζω πως όλο αυτό, είναι ένα μεγάλο λάθος...
      Βλέποντας κανείς τη θεματολογία των topic μπορεί να καταλάβει γιατί η Ελλάδα βουλιάζει αυτή την εποχή!...
      Διότι είμαστε "ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ"!... Κοιτάμε μονάχα τον εαυτό μας... Τι θα κάνει έξω από το σπίτι μας... Και κάνουμε θέματα για την περιοχή μας... Ανατολικά προσήνεμα... Φτωχομάνα Θεσσαλονίκη... Αθήνα... Γκαρντάσια... Την πάρτη μας... Και έτσι, ως χώρα μοιραία, παίρνουμε τον πούλο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Ρε Ελληναράδες... Ο καιρός είναι για όλους μας... Είναι ωραίο να ακούω πως θα χιονίσει στη Θεσσαλονίκη! Χαίρομαι με τη χαρά τους... Έχω ζήσει μένοντας στην Αθήνα τους επικούς χιονιάδες του 2002, 2004, 2006... Έχω ζήσει το 1981, όταν οι πιο πολλοί, είσασταν στα απ' αυτά του μπαμπά σας ακόμα!!!... Είναι όμορφοι οι χιονιάδες στην Αθήνα... Όπως είναι και στα νησιά! Μαγικοί... Γιατί ρε 'σεις, δεν θέλετε να το ζήσουμε αυτό, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;
      ΓΙΑΤΙ ΡΕ;
      Bάλτε μυαλό... Όχι για τα χιόνια... Αλλά γιατί η ίδια μας η πατρίδα, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!
      ας το επαναλαβω και εγω και ελπιζω να μην δωσουμε συνεχεια ...

μην παρομοιαζεις τα χιονια με την πολιτικη αθλιοτητα της Ελλαδας .
      Δεν με ενδιαφερει αν θα χιονισει στην Μυτιληνη και την Θασο , με ενδιαφερει να χιονιζει στα μερη που μπορω να κινηθω ευκολα .
      Γιατι θα πρεπει να αισθανομαι τυψεις δεν το καταλαβαινω ?? Γιατι θα πρεπει να με χαρακτηριζεις ...??
      Οπως δεν εχω την απαιτηση να σε ενδιαφερει εσενα να χιονισει στην Αθηνα και στην Ευβοια ...

Μην λαικιζουμε λοιπον και μην προσπαθουμε να δημιουργησουμε εντυπωσεις .

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ Η ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ Η Κ@ΥΛΑ ΜΟΥ και ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΛΘΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ...

Χαρης Αιγαλεω

Comment

Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
        υ.γ η μονη περιπτωση να μη βγαζουμε τα ματια μας και να τρωγομαστε ειναι να ερχονται απανωτες θερμες εισβολες απο βορεια Αφρικη....μονο τοτε θα ειμασταν ολοι ησυχοι...ελεος,ζουμε εναν πολυ ωραιο χειμωνα.....
        Πραγματικα θα προτιμουσαν πολλοι θερμες εισβολες απο το να καινε τζαμπα πετρελαιο και να εχουν σκιστει στην μουφα και στα εικονικα χιονια ειδικα οι κεντροβοριοι. Η επισης σημαντικη παραμετρος του χειμωνα που ειναι οι βροχες ειναι σχεδον ανυπαρκτες σε ποσοτητα και αυτο ειναι ανησυχητικο.

Comment

Originally posted by Blacktan View Post
          μιας και δεν το θεωρεις εσυ προσωπικα σοβαρο , αλλαξα τον τιτλο , θα σε παραλουσα ομως εσυ τουλαχιστον να εισαι σοβαρος και να κρατησεις επιπεδο ...

εγω δεν βλεπω καμια αλλαγη παραμενει ανατολικα προσηνεμα το θεμα ενα θεμα να υπαρχει σχολιασμων για ΟΛΗ την Ελλαδα
          Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Originally posted by Blacktan View Post
            ας το επαναλαβω και εγω και ελπιζω να μην δωσουμε συνεχεια ...

μην παρομοιαζεις τα χιονια με την πολιτικη αθλιοτητα της Ελλαδας .
            Δεν με ενδιαφερει αν θα χιονισει στην Μυτιληνη και την Θασο , με ενδιαφερει να χιονιζει στα μερη που μπορω να κινηθω ευκολα .
            Γιατι θα πρεπει να αισθανομαι τυψεις δεν το καταλαβαινω ?? Γιατι θα πρεπει να με χαρακτηριζεις ...??
            Οπως δεν εχω την απαιτηση να σε ενδιαφερει εσενα να χιονισει στην Αθηνα και στην Ευβοια ...

Μην λαικιζουμε λοιπον και μην προσπαθουμε να δημιουργησουμε εντυπωσεις .

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ Η ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ Η Κ@ΥΛΑ ΜΟΥ και ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΛΘΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ...

Ναι εδω μεσα υπαρχουν και καποιοι κανονες και δεν θα το κανουμε ********* αν ειναι ο καθενας να ανοιγει ξεχωριστο θεμα για το σπιτι του αντε να δουμε τι θα γινει
            Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Ήμαρτον που να κοιτάω για ενημέρωση ρε παιδιά; Μπούχτισα!
              Κάθε πράγμα στο καιρό του και τα χιόνια το χειμώνα...

Comment

Καλησπερα. Οι γνωμες ειναι σαν τις κολο.....δες. Ολοι εχουν απο μια. Παμε να σχολιασουμε κανα ραν και να τα πειτε μετα αυτα ρε παιδες? Ειναι και καποιοι αυτοι την ωρα που μπαινουν απο κινητα.Κριμα δεν ειναι να τους ταλαιπωρουμε?
                Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                http://gr-news-365.blogspot.gr/
                http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΕΕ
                  καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Ελα ντε αν καποιος θελει να διαβασει για διαφορες περιοχες τον καιρο πρεπει να ανοιγει 10 παραθυρα τι να πω και οι μοντς αφαντοι!

Comment

Πιο γρηγορα μπαινει το κρυο απο ανατολικα στις 30

Comment

Σαν καλητερα να αρχισε.....'η μου φενετε?

Comment

4 θέματα?
                          18/02/08 - 10/1/17
                          9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

ας εκμεταλλευτούμε τουλάχιστον το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη γιατί μετά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί....

Comment

Ελαφρως καλυτερο ως τωρα...

Comment

Μου εχει κολλησει το μετεοσιελ σε σας; στο αλλο μου βγαινουν τα ματια σεν την παλευω

Comment

Working...
                                X