Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμος Χαρτων Χειμωνα Ανατολικων Προσηνεμων 2012 (27/1- )

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σχολιασμος Χαρτων Χειμωνα Ανατολικων Προσηνεμων 2012 (27/1- )

Μιας και το προηγουμενο θεμα κλειδωθηκε , μιας και καλο ειναι να γινει μια νεα "καθαρη" αρχη , μιας και ερχετε και το 12αρι το οποιο αν -μακαρι- ακολουθησει τα ενσεμπλια , θα ειναι αρμαγεδωνας , παμε λοιπον γερα χωρις κοντρες , αν οι mods δεν το βλεπουν political correct ας διαγραφει η κατηγοριοποιηση "Ανατολικων Προσηνεμων" και ας γινει ενιαιο το θεμα , αν και νομιζω πως εν τελη ειναι καλο να υπαρχουν 2 ενοτητες , μια για Αν.Προσηνεμα κτλ και μια για Β.Ελλαδα , εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα ποτε να σχολιαζα στο θεμα χαρτες Β.Ελλαδας , πολυ απλα γιατι δεν με ενδιαφερει , ομοιως αν πραξουν και οι Βορειοι τα θεματα θα ειναι αμιγως καθαρα , και ο καθενας θα αντλει τις πληροφοριες για τους χαρτες που θελει αναλογα με την περιοχη που τον ενδιαφερει . επαναλαμβανω αν θεωρηθει λαθος , ας διορθωσουμε τον τιτλο , αν οχι ας φτιαξουν και οι Β.Ελλαδιτες ενα θεμα για χαρτες με τοπικο χαρακτηρα , νομιζω τα πραγματα θα ειναι καλυτερα και πιο ξεκαθαρα ...

edited μιας και δεν θωροειτε "σοβαρο" θεμα , ας δουμε λοιπον ποσο οι σοβαροι θα το κρατησουν σοβαρο ...
    Last edited by Blacktan; 27/01/2012, 05:25 PM.
    Χαρης Αιγαλεω

καλο αυτο μην το κλειδωσουν τουλαχιστον να τελειωσει η εισβολη
    καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

πολυ καλη προτοβουλεια
      ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
      :weather_17:

Comment

πρωτη φορα απο τοτε που εχω μπει στο φορουμ που πραγματικα τα χω παρει με τη ******* που δερνει μερικους..εψαχνα σαν ******* μια ωρα να βρω ενα θεμα να ενημερωθω για το τι θα παιχτει κ εχουν μαμηθει η κλειδωσει τα περισσοτερα θεματα. ξεκολατε..οποτε παιζει να ριξει νιφαδες Αθηνα-Σαλονικα τα κανετε μ..ι μερικοι, ελεος ..
        carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Και ολο αυτο επειδη δε μπορει να κρατηθει ενα επιπεδο απο καποιους Αθηναιους και Σαλονικεις (κυριως και οχι ολους βεβαια...). Αν ετσι μονο μπορουν να αποφευγονται οι κοντρες...τι να πω... μας αξιζει ισως! ( θυμιζει κατι απο apart hide βεβαια)
          sigpic

Comment

Σωστός, τέλος η ανάλυση των λόγων δημιουργίας του topic και πάμε στα του σχολιασμού... καλή επιτυχία!

Comment

παιδια , ας μην "οδηγησουμε" και αυτο το θεμα στο κλειδωμα , νομιζω ειναι μια καλη αρχη να διαφοροποιηθουν και τα πραγματα , προς το καλυτερο παντα ..
              ας κρατησουμε το θεμα καθαρο μονο για σχολιασμους χαρτων ...

τα ενσεμπλ βεβαια συνεχιζουν τον χαβα τους και καθηλωνουν μεχρι τις 300 ωρες σχεδον ..
              θα ειναι οδηγος το αποψινο ευρωπαικο καθως και τα 2 επομενα τρεξιματα τζιφου και μελλον για το τι μελλει γενεσθαι σχετικα με τον στροβιλισμο της κοκκινης μπαλας ..
              Χαρης Αιγαλεω

Comment

καμμια εκτιμηση με τα μεχρι τωρα δεδομενα?
                τα υπερβορεια προστια τελικα θα εχουμε χιονι απο Κυριακη βραδυ?
                Αυλωνα 202μ

Comment

εγω προσωπικα ειμια υπερ να μπαινουν κ να σχολιαζουν απαντες..υπαρχουν παρα πολλοι γνωστες του αντικειμενου Σαλονικα κ σε αλλες πολεις κ αξιζει πολυ να διαβαστει η γνωμη τους..συζητηση να γινεται ρε παιδια, οχι αρενα , **** την τρελα μου..τι ειναι αυτα τα παιδιαρισματα μερικοι..

συγνωμη για το οφτοπικ Blacktan..
                  carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να υπαρχει ενα θεμα το οποιο θα σεβονταν ολοι απο οποιο γεωγραφικο πλατος και αν προερχονται. Τι νοημα εχει να σχολιαζει ο καθενας τον τοπο του μονο, δεν εχουμε δα και καμια αχανη χωρα οπου στο ενα ακρο της ο καιρος δεν εχει καμια σχεση με τον καιρο του αλλου ακρου της.
                    Ειναι σημαντικες οι γνωσεις ατομων που ζουν Β. Ελλαδα και θα μπορουσαν να εκφραζουν την αποψη τους για τον προσηνεμο καιρο, οπως και το αντιθετο φυσικα. Γιατι να μην εκμετταλευομαστε τις εμπειριες, τις γνωσεις και τις παρατηρησεις ολων.
                    Η αληθεια ειναι βεβαια, οτι το φορουμ εχει γινει αλαλουμ. Πολλες φορες εχω σκεφτει να αρχισω να διαβαζω αλλα φορουμ, αλλα κατι με κραταει εδω. Αλλωστε εδω εμαθα τοσα χρονια! Παντως εχει καταντησει καφενειο. Σιγουρα ειναι καλο να ακουγεται η διαφορετικη αποψη, αλλα υπαρχουν και ορια. Δεν ξερω αν θα παραμεινει το θεμα ή θα κλειδωθει, αλλα μια ευχη θα θελα να κανω: να σταματησουν επιτελους αυτες οι κοντρες! Ειναι εποικοδομητικες οταν στηριζονται σε γνωση και τοτε λογικο θα ηταν να υπαρχουν αφου διαφορετικα εκλαμβανει ο καθενας καθε χαρτη, αλλα οταν υπεισερχεται το συναισθημα και η τοπικιστικη διαθεση γινεται ο κακος χαμος. Ας κρατηθει λοιπον επιτελους ενα επιπεδο γιατι ο κοσμος θα αρχισει να συρρεει προς αλλα αντιστοιχα φορουμ που κρατανε ενα επιπεδο σοβαροτητας.

Comment

Originally posted by swter View Post
                      εγω προσωπικα ειμια υπερ να μπαινουν κ να σχολιαζουν απαντες..υπαρχουν παρα πολλοι γνωστες του αντικειμενου Σαλονικα κ σε αλλες πολεις κ αξιζει πολυ να διαβαστει η γνωμη τους..συζητηση να γινεται ρε παιδια, οχι αρενα , **** την τρελα μου..τι ειναι αυτα τα παιδιαρισματα μερικοι..

συγνωμη για το οφτοπικ Blacktan..
                      no prob mate ,

δεν ειπα πως θα απαγορευετε να μπαινουν Β.Ελλαδιτες η πως δεν θελουμε την αποψη τους , απλα ο τιτλος θα ειναι ενα ειδους "φιλτρο" μιας και εδω θα διαβαζουμε/σχολιαζουμε τους χαρτες με βαση τι μπορουν να δωσουν σε ΑττικοΒοιωτιες , Ευβοιες και Πελοπονησσο ,
                      αντιστοιχα εγω σε ενα θεμα Β.Ελλαδιτικο -μιας και δεν εχω σφαιρικη γνωση- δεν θα με ενδιεφερε να δω τι γινετε τι γραφετε πολυ απλα γιατι δεν θα αφορα το μερος μου ..
                      ετσι ανουσιες και ασκοπες κοντρες μεσα απο αυτο το "φιλτρο" θα αποφευγονται κατα το δυνατον ...
                      Χαρης Αιγαλεω

Comment

Ως παντελώς άσχετος με την ανάγνωση μετ.χαρτών,μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε στα εξής 2 ερωτήματα;;:d

1)Με τα σημερινά και τα εώς τώρα δεδομένα,τι-πότε-που περιμένουμε για Αθήνα;;
                        2)Πότε υπολογίζετε για δεδομένα 80-90% αξιόπιστα και ρεαλιστικά;;

ευχαριστώ...
                        Beati Paoli.........

Comment

να κατεβει η ομορφη μπαλιτσα σε εμας!
                          η ατιμη Ευρωπη εφαγε καλα περσυ!σειρα μας τωρα νομιζω????
                          Αυλωνα 202μ

Comment

εχω κολλησει στους χαρτες δυο ημερες τωρα μακαρι να χιονιστουμε εστω και με 2-3 ποντους αλλα να ειναι στρωμενο χαμηλα. 300-400 μετρα (μιλαω για κρητη)

με τα λιγα που ξερω (μπλε στους χαρτες ,χαμηλο στην ροδο κυπρο και τα εμαθα ολα απο εδω μεσα)πιστευω στην περιοχη που ειμαι νοτια κρητη αστερουσια ορη υψομετρο 268μετρα θα δουμε τουλαχιστον χιονοπτωση,μας επηρεαζει ο καιρος που θα ειναι β.ανατολικος

Comment

Originally posted by snowspir View Post
                              Ως παντελώς άσχετος με την ανάγνωση μετ.χαρτών,μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε στα εξής 2 ερωτήματα;;:d

1)Με τα σημερινά και τα εώς τώρα δεδομένα,τι-πότε-που περιμένουμε για Αθήνα;;
                              2)Πότε υπολογίζετε για δεδομένα 80-90% αξιόπιστα και ρεαλιστικά;;

ευχαριστώ...
                              με βαση τον τζιφο και το ΕΥρωπαικο , τα φαινομενα για κεντρο (οποια ειναι αυτα) ξεκινανε απο Τριτη πρωι μεχρι Παρασκευη μεσημερι ,
                              αν ερμηνευαμε τα ενσεμπλ με βαση το 6αρι τους θα λεγαμε απο Τριτη πρωι μεχρι οσο παει ... :d
                              Χαρης Αιγαλεω

Comment

Working...
                              X