Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΕΣ ΚΥΨΕΛΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΞ Λ0ΦΟΥ ΠΡ.ΗΛΙΑ 340Μ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΕΣ ΚΥΨΕΛΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΞ Λ0ΦΟΥ ΠΡ.ΗΛΙΑ 340Μ.

τη καλησπερα μου στους γειτωνες.. αφου ειμαστε τοσοι πολλοι τι θα λεγατε για ενα μιτινκ σε καποιο καφε τη κυριακη? εννοειτε κ θα αξιζε να ανεβουμε στο πρωην ζεπελιν και ας ειναι ξενερωτο..

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

θελω μονο χιονι....ΤΠΤ ΑΛΛΟ!

Comment

νεφοσκεπη δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα εχουμε ιδια ημερομηνια εγγραφης! σπανιο!

Comment

καλώς τους γείτονες!!!! Εγώ θα είμαι σπηλιά νταβέλη για κοπή πίτας με την παρέα που έχουμε τους μπριζολάδες με τα τζιπάκια. Λογικά θα τελειώσω αργά μεσημέρι γιατί θα έχουμε και ψήσίματα κλπ. Οπότε για ένα καφεδάκι το απόγευμα ή για ένα ποτάκι το βράδυ δεν θα ήταν κακό....
        www.braters.gr

Comment

σπανιο μπορει.. τυχαιο οχι ομως.. χαχαχα
          μεχρι τοτε εμπαινα απο το 2006 με τον κολλητο μου τον snowflake.. ε και μετα τον χιονια,, την ιδια μερα κιολας εβρασα και ανοιξα κι εγω λογαριασμο...

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Καλυτερα βραδυ, μαλλον θα δουλευω την Κυριακη...
            Μηπως να μεταφερθει στα ασχετα το θεμα?

Comment

μια απο τα ιδια!ηταν οι μερες τετοιες που δε μπορουσα να μη δινω εστω την αναφορα μου!

Comment

δε ξερω παιδια... συγουρα ειναι πιο εφικτο το πρωι.. να βλεπουμε κ το χιονακι χαχα απο την αλλη ασχημο να ληψει καποιος..
                το πιο δικαιο ειναι να το κανονισουμε μονο αν μπορει το 80% και πανω δλδ 8 στους 10 αλλιως αλλη μερα..
                εγω προτιμω πρωι αλλα εστω και μεσημερι μεχρι 16.00 ομως να μην εχει νυχτωσει...
                επειδη λογικο να μην ειμαι μεσα στο φορουμ συνεχεια.. ... θα δω ολες τις αποστολες και τι εχουμε πει μεχρι αυριο το απογευμα ωστε αυριο βραδυ αν μαζευτουμε το 80% να το κανονισουμε!

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Originally posted by Ambient View Post
                  Καλυτερα βραδυ, μαλλον θα δουλευω την Κυριακη...
                  Μηπως να μεταφερθει στα ασχετα το θεμα?
                  σαν πρωτη σκεψη σωστο γειτωνα .. απο την αλλη σκεφτομαι πως αν κατσει ο χιονιας . αν δεν εχνοχλει να το αφησουμε ωστε να δινουμε και τις τοπικες μας αναφορες απο κυριακη εδω.. μαθαινοντας ετσι καλυτερα καθε γωνια της περιοχης μας απο αποψη στατιστικων.

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Κυριακη δε θα κανει και τιποτα το ιδιαιτερο...παντως οταν χιονιζει παντα κανω και μια βολτα προς Αλσος
                    ....Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ειναι παντα εδω μαζι μας και παρακολουθει για τον επομενο χιονια...

Comment

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ..

to kaΛΗΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΟΥΠΙΑΖΕΙ...
                      eimai kynigos oxi dolofwnos

Comment

πιστευω οτι τη χιονοστρωση μας θα τη δουμε και φετος! ελπιζω να ειναι καλη!

Comment

Συμφωνω με τον Περικλη, βλεποντας τον καιρο και κανοντας, εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.

Comment

οπως φαινεται ετσι θα γινει.. θα τα λεμε εδω..

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Δευτέρα βράδυ δεν πάμε για κανένα ποτάκι λέω εγώ να τα πούμε και λίγο??? Το πολύ πολύ να αποκλειστούμε σε κανένα καφέ!!!!
                              www.braters.gr

Comment

Working...
                              X