τη καλησπερα μου στους γειτωνες.. αφου ειμαστε τοσοι πολλοι τι θα λεγατε για ενα μιτινκ σε καποιο καφε τη κυριακη? εννοειτε κ θα αξιζε να ανεβουμε στο πρωην ζεπελιν και ας ειναι ξενερωτο..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΕΣ ΚΥΨΕΛΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΞ Λ0ΦΟΥ ΠΡ.ΗΛΙΑ 340Μ.
Collapse
X
-
καλώς τους γείτονες!!!! Εγώ θα είμαι σπηλιά νταβέλη για κοπή πίτας με την παρέα που έχουμε τους μπριζολάδες με τα τζιπάκια. Λογικά θα τελειώσω αργά μεσημέρι γιατί θα έχουμε και ψήσίματα κλπ. Οπότε για ένα καφεδάκι το απόγευμα ή για ένα ποτάκι το βράδυ δεν θα ήταν κακό....www.braters.gr
Comment
-
δε ξερω παιδια... συγουρα ειναι πιο εφικτο το πρωι.. να βλεπουμε κ το χιονακι χαχα απο την αλλη ασχημο να ληψει καποιος..
το πιο δικαιο ειναι να το κανονισουμε μονο αν μπορει το 80% και πανω δλδ 8 στους 10 αλλιως αλλη μερα..
εγω προτιμω πρωι αλλα εστω και μεσημερι μεχρι 16.00 ομως να μην εχει νυχτωσει...
επειδη λογικο να μην ειμαι μεσα στο φορουμ συνεχεια.. ... θα δω ολες τις αποστολες και τι εχουμε πει μεχρι αυριο το απογευμα ωστε αυριο βραδυ αν μαζευτουμε το 80% να το κανονισουμε!
ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ
Comment
-
σαν πρωτη σκεψη σωστο γειτωνα .. απο την αλλη σκεφτομαι πως αν κατσει ο χιονιας . αν δεν εχνοχλει να το αφησουμε ωστε να δινουμε και τις τοπικες μας αναφορες απο κυριακη εδω.. μαθαινοντας ετσι καλυτερα καθε γωνια της περιοχης μας απο αποψη στατιστικων.Originally posted by Ambient View PostΚαλυτερα βραδυ, μαλλον θα δουλευω την Κυριακη...
Μηπως να μεταφερθει στα ασχετα το θεμα?
ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ
Comment

Comment