Originally posted by JIM FORD
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χιονι
Collapse
X
-
Γιατι εγω τι εγραψα;Απλα ειπα οτι ειναι απο το "αδερφι" της Διρφυς δλδ. το Πηλιο.Δυστηχως δεν υπαρχουν φωτος απο Στροπωνες κλπ με τις καμιναδες καλυμενες απο το χιονι.Ουτε απο τη Σετα οταν εκαναν τουνελ απο τις στεγες των σπιτιων προς το καμπαναριο!!!Powder With Power!
http://www.youtube.com/watch?v=cfmNgQH2nm8&feature=related
-
Το ειχα ξαναδει και το εψαχνα.Τι πραμα ειναι ομως αυτο με τις πολυκατοικιες και τους Ρωσους δεν μπορω να το καταλαβω.Ενταξει ειναι εργατουπολεις,αλλα ειναι μεσα στις αχανεις ερημιες.Ειχαν ατελειωτο χωρο να κανουν ανθρωπινα σπιτια.Μαλλον θα σκεφτηκαν οτι τα "προβατα" πρεπει να τα εχεις μαζεμενα για να τα ελεγχεις.Originally posted by RigaNi View Postβιντεακι απο Ρωσια με εναν τυπο να πηδαει στο χιονι απο 5οροφη πολυκατοικια και στο τελος να τον κυνηγαει αστυνομια
αχαχαχαχαχα
http://www.youtube.com/watch?v=EksaafuZhl0Powder With Power!
http://www.youtube.com/watch?v=cfmNgQH2nm8&feature=related
Comment
-
################################################## #######Originally posted by strofimios View PostΓιατι εγω τι εγραψα;Απλα ειπα οτι ειναι απο το "αδερφι" της Διρφυς δλδ. το Πηλιο.Δυστηχως δεν υπαρχουν φωτος απο Στροπωνες κλπ με τις καμιναδες καλυμενες απο το χιονι.Ουτε απο τη Σετα οταν εκαναν τουνελ απο τις στεγες των σπιτιων προς το καμπαναριο!!!
ναι το καταλαβα, το εγραψα πριν στο αλλο παιδι.....απλα ετσι οπως το ειδα, καταλαβα αρχικα:
"δεν εχω απο την σαμαρινα, αλλα απο το αδερφι της , την διρφυ (δηλαδη το αντιπαλο δεος στα ανατολικα) και δεν καταλαβα τo σωστο "δεν εχω απο σαμαρινα αλλα απο το αδερφι της διρφυς, " .......το πηλιο δηλαδη" !!Last edited by JIM FORD; 04/01/2012, 03:42 PM.Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
Πολλές φορές το έχω σκεφτεί αυτό...Originally posted by strofimios View PostΕαν δεν υπηρχαν τα βουνα της Ευβοιας τι εικονες θα βλεπαμε στην Αττικη;Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
Όταν οι Αρχαίοι Έλληνες άρχισαν να χτίζουν και να μεγαλώνουν συνεχώς την Αθήνα,επέλεξαν να την χτίσουν εκεί οπού υπήρχε το καλύτερο κλίμα...Πολύς ήλιος,λίγες αλλά ικανοποιητικές βροχοπτώσεις ευχάριστες θερμοκρασίες(τότε με το ζόρι έφτανε τους 32-33 βαθμούς) σπάνια χιόνια,ασθενείς ανέμους...Υμηττός,Πεντέλη,Πάρνηθα,Αιγάλεω προστάτευαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα το τότε λεκανοπέδιο και η Δίρφυς προφύλασσε την Αττική από τα χιόνια.Τότε κλίμα έπαιζε πολύ πιο σημαντικό ρόλο στην ζωή των ανθρώπων.Δεν είχαν την πολυτέλεια να παρακαλάν να χιονίσει...18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment
-
ένας Κρητικός θα έλεγε ξεκάθαρα, ότι ο βοριάς το Καλοκαίρι ειναι δροσερός στα βόρεια παράλια του νησιού (θαλάσσιος άνεμος) και θερμός και ξηρός στα νότια παράλια του νησιού που κατεβαίνει από τα βουνά...αντίστροφα ο νοτιάς στα βόρεια παράλια ειναι καυτός και ξερός ενώ στα νότια ειναι υποφερτός και ευχάριστος(δρα σαν αυρα)
Comment
-
αν δεν ειχε τα λευκα ορη τι θα ελεγε?
τοτε μαλλον τζαμπα κλαιγατε στην αθηνα που καηκε η παρνηθα ,και λεγανε οτι θα αλλαξει το μικροκλιμα και η διαφορα θα φανει στην επομενη πενταετια και 10ετια ,και οτι θα εχει ανοδο της Τ απο 2ως 6 βαθμους .και μεις να ,μην εχουμε παραπονο οταν καηκε ο χορτιατης.περασαν 10 χρονια να συμορφωθει το βουνο .τα αποτελεσματα τα ξερουμε
Comment

Comment