Ειναι πολυ πιθανον το καταφυγιο της Διρφυς να βγει θαμενο την Παρασκευη το πρωι!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χιονι
Collapse
X
-
Αυτή την φωτογραφία την έχω υποσχεθεί πολύ καιρό...
Τρίπολη, δεκαετία του '80 έξω από το σπίτι μου στο κέντρο της πόλης. Είναι η μητέρα μου που κρατάει ένα παιδάκι από την γειτονιά. Σίγουρα από τότε και ύστερα δεν έχει πέσει πάλι τόσο χιόνι μέσα στην πόλη. Πιθανολογώ ότι είναι ρεκόρ και για προηγούμενες δεκαετίες. Θα προσπαθήσω να εξακριβώσω την χρονιά από την ηλικία του παιδιού. Για να μην μπερδευτείτε όσο αφορά το ύψος σκεφτείτε ότι η μητέρα μου πατάει πάνω στο χιόνι. Προσέξτε στο βάθος που έχει καβαλήσει το κάγκελο που είναι περίπου στα 120cm και δίπλα στο έλατο στην δεξιά μεριά της εικόνας. Νομίζω ότι μεσοσταθμικά εκείνο το χιόνι πρέπει να ήταν στα 60-80 εκατοστά με πιθανή απόκλιση για περισσότερο.
Last edited by gordonas; 11/01/2012, 03:27 AM.
Comment
-
Μολις μου εστειλε ο αδερφος μου φοτο απο φλεβαρη 2006 απο Στενη. Παρτε λοιπον να εχετε:

Uploaded with ImageShack.us
Comment
-
Εγώ θα έλεγα κάτι παραπάνω... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!
Τόσο καιρό το ξέρω ότι η Στενή είναι το κάτι άλλο όταν της κάτσει ο καιρός αλλά κάθε φορά που βλέπω τέτοιες φωτό ανανεώνεται η έκπληξή μου!Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Τι λετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;; Που την ειχες κρυμμενη ρε θηριο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. ..
Καποιοι ειχαν μιλησει για ανεμοσουρια τοτε... παρτε τα ανεμοσουρια σε μια ευθεια που την θεριζει ο βοριας, και δεν αφηνει τιποτα ορθιο.Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Επεσε εχθες στα χερια μου ενα βιβλιο που μιλαγε για την ιστορια του ΕΟΣ Χαλκιδας, εκανε αναφορα και στην ομαδα διασωσης που ειχαν συγκρoτησει ορειβατες! To 1978 εφθασαν στο χωριο Σεττα μεταφεροντας με τα ποδια φαρμακα και καποια εφοδια. Το μονο που ξεχωριζες απο το χωριο ηταν ο σταυρος της εκκλησιας και το καμπαναριο! Ανατριχιασα οταν το διαβαζα...Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Για τη Σέτα Αγγελε μας το είχαν περιγράψει οι άνθρωποι της ταβέρνας όταν είχαμε πάει σε 2 συναντήσεις εκεί...είχαν ανοίξει τούνελ μέσα στο χιόνι και βγαίναν από το παράθυρο του διώροφου σπιτιού ως και το σταυρό της εκκλησίας!!!Originally posted by Dirfis View PostΕπεσε εχθες στα χερια μου ενα βιβλιο που μιλαγε για την ιστορια του ΕΟΣ Χαλκιδας, εκανε αναφορα και στην ομαδα διασωσης που ειχαν συγκρoτησει ορειβατες! To 1978 εφθασαν στο χωριο Σεττα μεταφεροντας με τα ποδια φαρμακα και καποια εφοδια. Το μονο που ξεχωριζες απο το χωριο ηταν ο σταυρος της εκκλησιας και το καμπαναριο! Ανατριχιασα οταν το διαβαζα...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Σημερα βρεθηκα στο πατρικο μου και ξεφυλιζοντας ενα παλιο αλμπουμ κοιταχτε τι πετυχα:

Η πρωτη ειναι απο την παραλια της Χαλκιδας στις 6 Ιανουαριου του 2002 και η δευτερη απο το χωριο (Στενη) καπου πριν το 2000 (αυτη δες τε την στο πλαι)
Comment
-
http://www.athropolis.com/arctic-facts/fact-baker.htm αυτο ειναι ρεκορ !! θελω να δω φωτο τωρα!!!
Comment

Comment