Καλοπερασες φρατε, ανι μουλτς
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αβδελλα Γρεβενων-Φωτορεποταζ/Βιντεορεπορταζ 30-31-01..
Collapse
X
-
Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του
-
Δημητρακο τωρα ανεβαζω 2-3 σουπερ βιντεακια. τελεια ηταν, την πληρωσα με μια υποτροπη οξειας δισκοκηλης (λουμπαγκο) κ τωρα ειμαι στα κρεβατι του πονου, αλλα χαλαλι!!!!1000 φορες χαλαλιOriginally posted by airboarder View Postερε γιατρέ..... χεχεχχεχ αποζημιώθηκες!
σούπερcarpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
carpe diem - αδραξε την ημερα
Comment
-
Comment
-
Καλησπερα. δεν ανοιγουν ποτε τον πανω δρομο, που ειναι κ ο πιο ομορφος κ βλεπεις το χωριο αμφιθεατρικα..Originally posted by Commissar View Postωραία η Αβδέλλα! ποίον δρόμο δεν άνοιξε το γκρέιντερ φίλε? τον πάνω ή τον κάτω?
δεν τον ανοιγουν , και ας ειναι λιγο πιο συντομος, γιατι αφενος ειναι χωματοδρομος κ αφετερου εχει περασματα απο αρκετα ψηλα σημεια κ ενα περασμα απο ενα ψηλο σημειο κοντα στα 1450μ που πιανει παρα πολυ χιονι κ ειναι δυσκολο να καθαριστει..το καλοκαιρι ανεβαινουν πολλοι 9εννοειται κ εγω) απο τον πανω που ειναι πολυ ομορφοτερος..carpe diem - αδραξε την ημερα
Comment
-
Originally posted by airboarder View Postτι ρεπόρτερ που είσαι ρε αλήτη!
like like
ψοφαω για τετοια!!χαχαχα. εχω καμια 10αρια ακομα με την καλη χιονοπτωση αλλα εχουν πολυ κοσμο μεσα κ δεν ξερω αν μπορω η αν πρεπει να τα ποσταρω, οποτε εβαλα αυτα τα 2.!!
αντε μακαρι την επομενη ληψη-ενημερωση, να την κανω απο το ποταμακι της Φλωρινας, τρελε!!!carpe diem - αδραξε την ημερα
Comment
-
Comment

Comment