Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.k. Σμόλικα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by TJohn View Post
    Ωραία η ουτοπική συζήτηση που γίνεται... Ωραίες και οι κόντρες σε φυσιολογικά πλαίσια, από τοπικιστές ή μη, για πλάκα ή σοβαρά...
    Εγώ θέλω να βάλω στην κουβέντα και τον Παρνασσό. Πιστεύω έχει τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλο ελληνικό βουνό... Η σύγκριση πιθανοτήτων όμως ειναι αυτή: 1/1000000000>1/1000000000000 <=> πιθανότητα δημιουργίας super ski resort στον Παρνασσό>πιθανότητα δημιουργίας super ski resort σε κάποιο άλλο ελληνικό βουνό.

ΥΓ: Α ρε Γιάννη, τι θέμα πήγες και άνοιξες? Θα σφαχτούν εδώ μέσα...

Είπα να κάνω μια πρόταση ρε Γιάννη μπας και δούμε άσπρη μέρα, αλλά μάλλον πάμε για χιονοεμφύλιο ορεινών όγκων!!! Δεν υπάρχει προκοπή σ'αυτή τη χώρα...

Comment

Originally posted by vasilitsa freak View Post
      Teo + Smolikas = l.f.e
      ΧΚ στο Σμόλικα δε νομίζω ουδέποτε να γίνει. Κύρια αιτία γι αυτό περιβαλλοντικοί λόγοι. Αλλά αν βγάλουμε από τη μέση την κρίση και το περιβάλλον δε ξέρω που θα μπορούσε να στηθεί. Που θα γίνει πίστα στο δάσος πάνω από τη Σαμαρίνα;; Που θα γίνει πίστα στους γκρεμούς πάνω από Παλιοσέλι-Πάδες;;
      Πιστεύω ότι ο Σμόλικας ενδείκνυται για ορειβατικό σκι και αυτό με προσοχή στις χιονοστιβάδες.
      Ρε Τεο από εσένα περίμενα φωτό και πλάνα για τις γόνδολες... Τι οπισθοδρομικές απόψεις έιναι αυτές??? Έλα άστα αυτά και ξεκίνα δουλειά...

Comment

Αν υπάρχουν λεφτά όλα γίνονται !!Αλλά λεφτά δεν υπάρχουν..Στο θέμα τώρα . Γνώμη μου είναι πως 2 χ/κ στην Ελλάδα θα μπορούσαν να είναι τύπου μπανσκο...η Βασιλίτσα και ο Παρνασσός . Αν ήταν να γίνουν μεγάλες επενδύσεις από κάποιο επιχειρηματία και όχι από το κράτος,αυτά τα 2 χ/κ θα ήταν τα πιο πρόσφορα για επενδυση ,καθώς είναι έτοιμα. Μια επέκταση θέλουν και νέες εγκαταστάσεις και γίνονται σούπερ.Ο Σμόλικας αν γίνει χ/κ θα γαμηθεί όλο το βουνό καθώς έχει σερπεντίνες πετρώματα και ότι χωματουργικό γίνει μετά τέλος δεν ξαναφυτρώνει ούτε ρίγανη. Τεσπα το βλέπω απίθανο να επενδύσει κάποιος , πιστεύω πως αν έβαζε κάποιος λέφτά δεν θα ρίσκαρε να ξεκινήσει κατι από την αρχή
        www.vermiobees.blogspot.com

Comment

Ενα παραδειγμα μονο, με την παραμικρη κακοκαιρια η δυνατο αερα τον χειμωνα στα χωρια γυρω απο την βασιλιτσα γινονται διακοπες ρευματος και εμεις θελουμε γονδολες και νεα χκ......

Comment

Originally posted by airboarder View Post
            χχαχαχαχαχα
            ρε φίλε... τζόγκινγ αυτή την απόσταση μόνο μαραθωνοδρόμος του Olympus marathon axx0ax0a0xa0x0ax0ax00xa0x0xax
            ax0ax0a0xa0x0ax0ax0a0xa0x0ax0ax
            άσε που αμα η Πισοδερίου δεν έχει χιόνι, τότε Σέλι κάνετε αγώνες mtb μιας και ανεβαίνετε με τα ποδήλατα... ax0ax0a0x0ax0ax0a0x0ax0axax ότι να ναι!
            sorry dudes... απλά ο snowman36 όπου μπεί γράφει ότι να ναι.. τι λίμνη πλαστήρα, τι βασιλίτσα, τι Πισοδέρι... ότι ναναι

διόρθωσε με αν κάνω λάθος! μπορεί εκεί να ναι το χρυσο ελάφι και όχι το πάρκινγκ, αλλά και ο δρόμος έχει τόσες στροφές (διπλές από αυτές που έβαλα ε;

πάρε και ένα Πισοδέρι
            http://postimage.org/image/wlq5lyz8t/

ότι να ναι ζωγράφησες!!!!!

εκέι που κάνεις πρώτο μεγάλο τσιγκέλι είναι το πάρκινκ, εκει που έχεις γράψει πάρκινκ είναι δρόμος για το ξιρολίβαδο. εκεί που γράφεις χκ είναι το αρσούμπασι. (το τέλος του χκ)

Comment

εμείς στο λούκι κάνουμε και luge άμα λάχει!
              Last edited by dimit; 03/01/2012, 01:52 PM.

Comment

Originally posted by airboarder View Post
                άρε τράβα και σύ, άκου εκεί Παλιο-Σέλι....
                ούστ ρε......
                όλοι οι λόφοι καλοί είναι για έλκυθρο!
                ΜΗΤΣΑΡΑ, μαλλον παρεξηγηση εγινε, ο θεοδοσης δεν ειπε παλιο-σελι, της ημαθιας
                αλλα αναθερθηκε στο παλαιοσελλι ιωαννινων (ξερεις, παλαιοσελλι, παδες, αρματα κλπ τα σμολικοχωρια μετα την κονιτσα απο ηπειρο μερια, που μετα το διστρατο σε βγαζουν βασιλω...).
                Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

ΤΑ ΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΟ.........................

Comment

παρεμπιπτοντως και η ομορφη ολυτσικαρα μου εχει ωραια λουκια!!!

Comment

Originally posted by JIM FORD View Post
                      ΤΑ ΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΟ.........................

συμφωνώ και επαυξάνω!! μάνι - μάνι 4 πίστες....

Comment

E, ρε κάτι μπλε στην αρχή και μαυροκόκκινες μετά, που βλέπω...

Comment

Καλυτερα να βελτιωσουμε τα υπαρχοντα αν μπορουμε παρα να κανουμε καινουργια.
                          Εγω στα Πηγαδια τα σχέδια τα έχω έτοιμα στο συρτάρι και περιμένουν τον επενδυτη:
                          http://forum.snowreport.gr/showthrea...DC%E4%E9%E1%BB
                          Η περιοχή της Ντορντοπολης πιστευω είναι ο ορισμός του ski-in,ski-οut,με έναν σωστό σχεδιασμό και φράγκα βγαίνει ενας οικισμός μουρλια βγαλμενος απο παραμύθι!
                          Oσο για την κόντρα snowman-airboarder που τη γουσταρα πολυ ένα έχω να πω:snowman απο το 1934 εώς το 1998 είχες την πρωτιά με 2,4 χλμ!

απο κει και πέρα ανοιγοντας ο airboarder την Πισοδεριου σου πήρε την πρωτιά με 0,7 χλμ...

Εκτος και αν την θεωρείς μουφα....σε αυτη την περίπτωση είσαι πάλι πρωτος

Comment

αντώνη σε μελέτη του'91 του δήμου βέροιας υπάρχει πρόβλεψη για επέκταση του χωριού στους λόφους απέναντι από το πάρκινκ του χκ σελίου. Πάνω σε αυτή τη μελέτη έκανα την πτυχιακή μου. χωροτακξικό και αρχιτεκτονικά με 4 τύπους κατοικιών και αρχιτεκτονικό για νέο κτίριο διοίκησης το χκ. εκεί να δεις φάση!!! 1 χρόνο μου πήρα για να το κάνω.!

Comment

Εσένα συνάδελφε (μηχανικός είσαι αν κατάλαβα) σου πήρε 1 χρόνο να κάνεις τη μελέτη, αυτούς για να την υλοποιήσουν θα τους πάρει 1+ αιώνα! Πόσες μελέτες είναι στα συρτάρια, και τα λεφτά για την υλοποίησή τους στις τσέπες ορισμένων...

Comment

σωστα κατάλαβες! ακριβώς όπως τα λες, είναι....τα έχουνε παντελονιάσει....

Comment

Working...
                                X