Εδώ και μερικές ημέρες το φορουμ δεν μπορει να κρατήσει τη σύνδεσή μου. Πρέπει κάθε φορά που μπαίνω να κάνω σύνδεση. Το πρόβλημα είχε ξαναπαρουσιαστεί όταν μπήκε η νέα πλατφόρμα. Κράτησε μερικές μέρες και μετά διορθώθηκε χωρίς καμμιά ενέργεια από τη μεριά μου.
Καμμιά ιδέα κανείς;
Εδώ και μερικές ημέρες το φορουμ δεν μπορει να κρατήσει τη σύνδεσή μου. Πρέπει κάθε φορά που μπαίνω να κάνω σύνδεση. Το πρόβλημα είχε ξαναπαρουσιαστεί όταν μπήκε η νέα πλατφόρμα. Κράτησε μερικές μέρες και μετά διορθώθηκε χωρίς καμμιά ενέργεια από τη μεριά μου.
Καμμιά ιδέα κανείς;
Και σε μενα το κανει. Ναι μου ζηταει αν μπω μετα απο χρονικο διαστημα ξανα συνδεση. Στο 10λεπτο δεν ζηταει. Το ειχα παθει και παλιοτερα και μετα απο λιγο καιρο διορθωθηκε.
θελω να προτεινω κατι για να γινει πιο ευκολη η πλοηγηση στο φορουμ
το καθε section του καθε χιονοδρομικου εχει ενα θεμα για την νεα σαιζον.
σε καθε section σε καθε υποφορουμ του καθε χιονοδρομικου ο καθενας φτιαχνει ενα θεμα με την νεα σαιζον και το ονομαζει οπως θελει
καλο θα ηταν να μετονομαστουν ολα τα θεματα αυτα με μορφη ''ονομα χιονοδρομικου χειμωνας 2013-2014''
γιατι αλλιως οταν κοιταζεις τα τελευταια μην αναγνωσμενα μηνυματα σου βγαζει σκετο σαιζον 2013-14 η χειμωνας 2013-14 και πρεπει να δεις σε ποιο υποφορουμ ειναι το θεμα για να καταλαβεις για πoιο χιονοδρομικο μιλαει
ειναι κατι απλο και φτιαχνεται γρηγορα. ας μετονομαστουν ολα τα κεντρικα θεματα στα υποφορουμ με εναν συγκεκριμενο τυπο ονομασιας ωστε να ειναι ευκολο να τα διαβαζουμε. επισης να φτιαχτουν νεα θεματα σε αυτα που δεν υπαρχουν
Σταύρο σωστή η πρότασή σου ,θα την υιοθετήσουμε. ("'ονομα χιονοδρομικου χειμωνας 2013-2014" που προτείνεις νομίζω το καλύτερο , μεγαλύτερο θα μακρύνει πολύ σε smartphone).Επί της ευκαιρίας αν θέλεις άνοιξε ένα καινούργιο αυτής της μορφής στον Παρνασσό ,που δεν έχει ανοιχθεί ακόμα και σταδιακά θα προσαρμοστούν και τα υπόλοιπα σε αυτήν την μορφή.
Comment