Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
δεν εχω ιδεα μιας και δεν εχω σχεση με τα της διοικησης , της σχεδιασης ή του moderatingOriginally posted by boutas ski View Poststavre και τι θα γινει ποτε θα λυθει το θεμα αυτο...?? παντω οσο το δουλευω το φορουμ τοσο πιο πολυ μου αρεσει...!! ααα και κατι ακομα αν γινεται να ενταθει η χιονοπτωση που πεφτει στο φορουμ...!! εχει πολυ φαση.. φαντασου να ριχνει χαρτοπετσετες, η χαρα του χιονοτρελαμενου...!! χαχαχα

νομιζω ομως οτι το εχουν ρυθμισει ωστε σε μιαμιση ωρα χωρις κινηση στο account σου να σε πεταει εξω για λογους ασφαλειας. δεν ειναι error. ετσι πρεπει να δουλευει γιατι ετσι ειναι ρυθμισμενο να δουλευει. αν δεν αλλαξει η ρυθμιση ετσι θα συνεχισει
Comment
-
Καλησπέρα! Μια χαρά πάει το νέο φόρουμ! Μπράβο στη διαχείρηση! Μια παρατήρηση κι από εμένα...
Υπάρχει όριο στις 3 εικόνες σε κάθε ποστ? Μήπως να το μεγαλώσουμε αρκετά αυτό το όριο μιας και δε βολεύει πολύ? Γιατί έτσι θέλουμε κάθε φωτογραφία και ποστ... Παλιότερα μπορούσαμε να βάλουμε καμιά 50 φωτογραφίες σε ένα ποστ κι όλα μια χαρά...
Comment
-
Υπήρχε όριο ναι το οποίο αλλάχτηκε στις 20 φωτό(αν μπει βίντεο η smiley προσμετράται και αυτό στο σύνολο) ,σωστή η παρατήρησή σου Γιάννη ,απλά παιδιά να ξέρετε πάμε βήμα βήμα ,τεστάροντας και τον σέρβερ(πλησιάζουν και τα χιόνια).Originally posted by TJohn View PostΚαλησπέρα! Μια χαρά πάει το νέο φόρουμ! Μπράβο στη διαχείρηση! Μια παρατήρηση κι από εμένα...
Υπάρχει όριο στις 3 εικόνες σε κάθε ποστ? Μήπως να το μεγαλώσουμε αρκετά αυτό το όριο μιας και δε βολεύει πολύ? Γιατί έτσι θέλουμε κάθε φωτογραφία και ποστ... Παλιότερα μπορούσαμε να βάλουμε καμιά 50 φωτογραφίες σε ένα ποστ κι όλα μια χαρά...
Comment

Comment