Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by snowgiann View Post
    Η ώρα πως διορθώνεται???

http://forum.snowreport.gr/showthrea...=1#post1075560

Comment

ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2003-04 ..ΑΛΛΑ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΩ..ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ..

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΝΕΟ....

Comment

Originally posted by periklatoras View Post
        ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2003-04 ..ΑΛΛΑ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΩ..ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ..

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΝΕΟ....
        στειλε ενα Pm στον JS να σου κανει ενα reset τον κωδικο

Comment

Originally posted by StavRos View Post
          θα σε πεταξει σε 1,5 ωρα
          χεχεχ ναι οντως τωρα που μπηκα το πρωι με ειχε εκτως...!! καλημερες..!!

Comment

Originally posted by boutas ski View Post
            χεχεχ ναι οντως τωρα που μπηκα το πρωι με ειχε εκτως...!! καλημερες..!!
            καλημερα!

Comment

stavre και τι θα γινει ποτε θα λυθει το θεμα αυτο...?? παντω οσο το δουλευω το φορουμ τοσο πιο πολυ μου αρεσει...!! ααα και κατι ακομα αν γινεται να ενταθει η χιονοπτωση που πεφτει στο φορουμ...!! εχει πολυ φαση.. φαντασου να ριχνει χαρτοπετσετες, η χαρα του χιονοτρελαμενου...!! χαχαχα

Comment

Originally posted by boutas ski View Post
                stavre και τι θα γινει ποτε θα λυθει το θεμα αυτο...?? παντω οσο το δουλευω το φορουμ τοσο πιο πολυ μου αρεσει...!! ααα και κατι ακομα αν γινεται να ενταθει η χιονοπτωση που πεφτει στο φορουμ...!! εχει πολυ φαση.. φαντασου να ριχνει χαρτοπετσετες, η χαρα του χιονοτρελαμενου...!! χαχαχα
                δεν εχω ιδεα μιας και δεν εχω σχεση με τα της διοικησης , της σχεδιασης ή του moderating

νομιζω ομως οτι το εχουν ρυθμισει ωστε σε μιαμιση ωρα χωρις κινηση στο account σου να σε πεταει εξω για λογους ασφαλειας. δεν ειναι error. ετσι πρεπει να δουλευει γιατι ετσι ειναι ρυθμισμενο να δουλευει. αν δεν αλλαξει η ρυθμιση ετσι θα συνεχισει

Comment

οκεικ μαν..!! ας ειναι λοιπον. θα κανουμε ολη την ωρα log in...

Comment

Καλησπέρα! Μια χαρά πάει το νέο φόρουμ! Μπράβο στη διαχείρηση! Μια παρατήρηση κι από εμένα...
                    Υπάρχει όριο στις 3 εικόνες σε κάθε ποστ? Μήπως να το μεγαλώσουμε αρκετά αυτό το όριο μιας και δε βολεύει πολύ? Γιατί έτσι θέλουμε κάθε φωτογραφία και ποστ... Παλιότερα μπορούσαμε να βάλουμε καμιά 50 φωτογραφίες σε ένα ποστ κι όλα μια χαρά...

Comment

συγνωμη μια βοηθεια.ειμαι 2 ωρες πισω γιατι ?δεν εχω κανει κατι

Comment

Originally posted by SETTER View Post
                        συγνωμη μια βοηθεια.ειμαι 2 ωρες πισω γιατι ?δεν εχω κανει κατι
                        Βαρεθηκε να το επεξηγει αυτο ο Σταυρος...Το εχει πει τουλαχιστον 10 φορες...Πηγαινε απο τον πινακα ελεγχου,επεξεργασια επιλογων και βαλε gmt+2...

Comment

καλα ρε φιλαρακι συγνωμη μη βαρας.απλα δεν ηξερα οτι ειχε ειπωθει

Comment

Originally posted by SETTER View Post
                            καλα ρε φιλαρακι συγνωμη μη βαρας.απλα δεν ηξερα οτι ειχε ειπωθει

Comment

Originally posted by TJohn View Post
                              Καλησπέρα! Μια χαρά πάει το νέο φόρουμ! Μπράβο στη διαχείρηση! Μια παρατήρηση κι από εμένα...
                              Υπάρχει όριο στις 3 εικόνες σε κάθε ποστ? Μήπως να το μεγαλώσουμε αρκετά αυτό το όριο μιας και δε βολεύει πολύ? Γιατί έτσι θέλουμε κάθε φωτογραφία και ποστ... Παλιότερα μπορούσαμε να βάλουμε καμιά 50 φωτογραφίες σε ένα ποστ κι όλα μια χαρά...
                              Υπήρχε όριο ναι το οποίο αλλάχτηκε στις 20 φωτό(αν μπει βίντεο η smiley προσμετράται και αυτό στο σύνολο) ,σωστή η παρατήρησή σου Γιάννη ,απλά παιδιά να ξέρετε πάμε βήμα βήμα ,τεστάροντας και τον σέρβερ(πλησιάζουν και τα χιόνια).

Comment

Ωραίος Δημήτρη! Μπράβο και σε όλο το team του Snowreport!!!
                                Καλό χειμώνα εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου μιας και δεν τα έχουμε πει καθόλου φέτος!

Comment

Working...
                                X