Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ολοι θυμαστε οτι το παλιο φορουμ ειχε ενα θεμα με τα λινκ. πολυ συχνα επρεπε να τα κανουμε copy paste γιατι δεν πατιωταν και αν πατιωταν πηγαινε αλλου για αλλου

για να βαλουμε μια λεξη η οποια να περιεχει λινκ ακολουθουμε αυτες τις οδηγιες

γραφουμε την λεξη
    την μαρκαρουμε και παταμε το εικονιδιο που εχω κυκλωσει

γραφουμε την διευθυνση και παταμε οκ

διαλεγουμε και μεγεθος η χρωμα φοντου αν θελουμε

μπορουμε και να μην βαλουμε λεξη - λινκ αλλα σκετο λινκ

τεστ

Last edited by StavRos; 04/12/2011, 05:16 PM.

Comment

και πριν γινοταν αυτο βεβαια αλλα δεν ηταν user friendly
      τωρα ειναι ευκολο

Comment

Ακομη να προσθεσω εγω,οτι οσοι θελουν μπορουν να ρυθμισουν να αποθηκευονται τα απεσταλμενα τους προσωπικα μηνυματα,γιατι αρχικα δεν ηταν επιλεγμενο!!!Αυτο γινεται μεσω του πινακα ελεγχου...

Comment

Ξερει κανενας μηπως πως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το κειμενο που εγινε auto-saved?Δηλαδη εγω ενω ειχα γραψει ενα κειμενο,ξεχασα να πατησω υποβολη και πηγα στην αρχικη σελιδα...Μετα,ομως,αναγκαστηκα εκατσα να το ξαναγραψω,αφου δεν ηξερα τι να πατησω για να εμφανιστει το σωσμενο κειμενο...!!!

Comment

οταν πατησες το λινκ να πας στην κεντρικη σελιδα δεν σε ρωτησε αν θελεις να φυγεις η να μεινεις απο την σελιδα υποβολης του ποστ?
            αν εκει πατησεις ναι θελω να φυγω μαλλον χανεται το κειμενο που εγραφες
            το κραταει σε προσωρινη μνημη στα cookies μεχρι να φυγεις απο αυτη την σελιδα ειτε υποβαλλοντας την απαντηση ειτε επιλεγοντας να φυγεις

νομιζω ετσι ειναι

Comment

Με ρωτησε αν θελω να παραμεινω στη σελιδα,αλλα δεν το πηρα υποψιν μου και πατησα εξοδος...!!Τεσπα θα το δω στη συνεχεια!!

Comment

Μόλις εγκαταστάθηκε και chat (shoutbox) πάνω πάνω στην κεντρική σελίδα για να έχουμε άμεση επαφή χωρίς να πιάνουμε διάλογο
                στα θέματα του φόρουμ.
                Τσεκάρετέ το παιδιά και διορθώσεις θα γίνονται διαρκώς

Comment

Μπράβο Δημήτρη!

Πολύ καλή η ενέργεια για το shoutbox. Έχω μόνο δύο παρατηρήσεις.

1. Απεργοποιήστε την δημοσίευση των activities των user, γιατί γίνεται ένα μικρό μπέρδεμα.

2. Αν γίνεται, το shoutbox να γίνει stick και για όλα τα sub-forum.
                  Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                  Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Γιατι καθε φορα που μπαινω θελει ξανα κωδικο?Αφου επιλεγω να με θυμαται
                    xioni gia panta

Comment

ΑΘΛΙΟ ΤΟ ΝΕΟ look, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΧΡΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΛΤΑΦΟΡΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΧΑΛΙΑ ΕΔΩ
                      new site.jpg

new site.jpg

Comment

xteam μονο εσυ εχεις αυτο το προβλημα...

Comment

ισως επειδη φιλε δεν μου αρεσει να ψαχνω μια ωρα για να βρω πως βγαζει ολα τα ποστ στην σειρα οπως και πριν, και ισως επειδη δεν ειμαστε ολοι τοσο εξοικοιομενοι με τα pc, για μενα αυτο το σαιτ οσους δεν τα πανε και τοσο καλοα (οπως και εμενα) τους πεταει εξω. Πραγματικα λυπαμαι που απο δω και περα οχι μονο δεν θα συμμετεχω ενεργα, αλλα ουτε και θα πολυ μπαινω

Comment

οχι παιδια και εγω εχω αυτο το θεμα..
                            αν ξερει καποιος πως γινεται να τα βλεπουμε με καποιο φυσιολογικο τροπο ας μας πει.. γιατι ετσι δεν παλευεται, πραγματικα

Comment

Τα έγραψα και στο άλλο thread τα ξαναλέω και εδώ. Αυτο το πρόβλημα που έχει ο Xteam οφείλεται επειδή προφανώς έχετε κανει zoom στην σελίδα για αυτό βγαίνουν έτσι. Όσοι έχουν firefox ας πατήσουν ctrl-0 στον firefox για να φτιάξει. Η όποιοι θελετε μεγαλύτερα γράμματα επιλεξτε απο το view-zoom την επιλογή zoom text only ή στα ελληνικά προβολή-μεγένθυνση και μεγένθυση κειμένου μόνο για να μην μεγαλώνει όλη η σελίδα. Αν δεν φτιάξει με αυτό κάντε δοκιμή με άλλους browser όπως internet explorer, chrome, opera κτλ και δειτε αν το κάνει πάλι...
                              http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

πολύ καλή προσπάθεια έτσι μπράβο να εκσυγχρονιζόμαστε και λίγο να μην μένουμε στάσιμοι!!! επίσης πολύ ωραία χρώματα και γενικά πολύ ποιο λειτουργικό τώρα σε σχέση με πριν ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ από εμενα._
                                oregon scientific weather station wmr200

Comment

Working...
                                X