Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συνάντηση στον Βόρα!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Loof
    Eυχαριστω annie!!!ναι,να το κανονισουμε να παμε και μαζι μια μερα...ειμαι σιγουρος οτι το jimnaki σου θα ξετρελαθει με τη διαδρομη....[i]
    Κι εγώ είμαι σίγουρη!!
    "

No SNOW ... No future !!!

Comment

• γειά σου ρε Αντώνη με τα ωραία σου....[i]

ΡΕ ΦΙΛΕ.. το είχα ξεχάσει εντελώς το θέμα με τη συνάντηση και βολόδερνα το Σάββατο χωρίς να έχω να κάνω τπτ....

τι μλκς είμαι... να κάνει και το jimnaki τη φάση του... και να βρεθούμε.

πώς πήγε; είχε κόσμο;
      Edited by: airboarder "
      www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• Μπράβο , πολύ ωραία!
        Θα ερχόμουν και εγώ αλλά τις ίδιες μέρες είχε αγώνα με 4χ4 στη Θεσ/κη[i].
        Πάντως στη φωτο με το κρανίο και εσύ με κόκκινα μάτια μου φέρνεις κάτι απο εξολοθρευτή!

"
        Χρήστος Κυριακόπουλος

Comment

• Λογω ανωτερας βιας δεν μπορεσα να ερθω.... Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο ομως.........

Comment

• Originally posted by kyr
            Μπράβο , πολύ ωραία!
            Θα ερχόμουν και εγώ αλλά τις ίδιες μέρες είχε αγώνα με 4χ4 στη Θεσ/κη[i].
            Πάντως στη φωτο με το κρανίο και εσύ με κόκκινα μάτια μου φέρνεις κάτι απο εξολοθρευτή!
            Terminator 2........"

Comment

• Εγινε λοιπον κι αυτο.... Για πρωτη φορα ανεβηκε 4Χ4 μεχρι τα 2524 μετρα του Βορα, Νοεμβριο μηνα!
              Η επομενη προκληση δεν ειναι αλλη παρα η αναβαση μεχρι την κορυφη.... τον Δεκεμβριο! [i]
              "

Comment

• Aυτό Γιωργη καταρα θα ήταν γτ αν μπορεσει να ανεβει 4χ4 Δερκεμβριατικα στα 2500 τοτε κατι δε παει καλα με τισ χιονοπτωσεις στα βουνα μας!!!!!!!!!!!

www.northmeteo.gr
                Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

• Originally posted by xionotrela
                  Aυτό Γιωργη καταρα θα ήταν γτ αν μπορεσει να ανεβει 4χ4 Δερκεμβριατικα στα 2500 τοτε κατι δε παει καλα με τισ χιονοπτωσεις στα βουνα μας!!!!!!!!!!!
                  Φοβαμαι οτι μεχρι και αρχες Δεκεμβρη θα ειναι εφικτο να ανεβει 4Χ4 στην κορυφη του Βορα....

Comment

• Originally posted by MountExplorer
                    Εγινε λοιπον κι αυτο.... Για πρωτη φορα ανεβηκε 4Χ4 μεχρι τα 2524 μετρα του Βορα, Νοεμβριο μηνα!Η επομενη προκληση δεν ειναι αλλη παρα η αναβαση μεχρι την κορυφη.... τον Δεκεμβριο! [i]
                    Δεν νομιζω να είναι κάτι δύσκολο να ανεβεις Δεκέμβριο μήνα πανω.τα χιονια τα πολλα πέφτουν μετα τα μέσα Δεκέμβρη!"

Comment

• Originally posted by Loof
                      Originally posted by MountExplorer
                      Εγινε λοιπον κι αυτο.... Για πρωτη φορα ανεβηκε 4Χ4 μεχρι τα 2524 μετρα του Βορα, Νοεμβριο μηνα!Η επομενη προκληση δεν ειναι αλλη παρα η αναβαση μεχρι την κορυφη.... τον Δεκεμβριο! [i]
                      Δεν νομιζω να είναι κάτι δύσκολο να ανεβεις Δεκέμβριο μήνα πανω.τα χιονια τα πολλα πέφτουν μετα τα μέσα Δεκέμβρη!
                      Κοιτα δε θελει και πολυ χιονι για να μη μπορει ενα 4Χ4 να ανηφορισει προς την κορυφη. Και 20 ποντοι δημιουργουν προβλημα σε μερικα σημεια που εχει αρκετη κλιση η ανηφορα.
                      Οπως και να 'χει, ειναι σχεδον σιγουρο πως μια αποπειρα αναβασης θα γινει αρχες Δεκεμβριου!

"

Comment

• Originally posted by MountExplorer
                        Loof, ενημερωσε και τον Πετρο (skier79) απο Ναουσα! Εχει χαθει αυτος, τι κανει;

Originally posted by Loof
                        Θα προσπαθήσω να τον βρω mount.
                        Όλο ειδικές πρέπει να είναι με το pajero.
                        Skier 78 ειναι,τον έκανες νεότερο!!!

γεια χαρά και από μένα ......επιτέλους ήρθε ο χειμώνας!!!!!

από Ιούλιο είμαι χωρίς internet,άσε που δεν άδειαζα από δουλειές και υποχρεώσεις.....

τώρα πιστεύω να τα λέμε συχνότερα......

χάρηκα που ανεβήκατε στο καιμάκ, μακάρι να το ξανακανονίσετε και να πάμε στην κορυφή παρέα με τα τζιπ,γιατί εγώ πήγα μόνο με τα πόδια στον Πρ.Ηλία.....

το ίδιο Σαββατοκύριακο πήγαμε Βάλια Κάλντα με το vitara club άρα όλοι στα βουνά είμασταν χαμένοι......."

Comment

• Θα ειναι η πρωτη (καταγεγραμμενη) φορα που Δεκεμβριο μηνα, θα ανεβουν οχηματα σε τετοιο υψομετρο..... Αλλα πρεπει να γινει αρχες Δεκεμβριου πριν πεσουν πολλα χιονια.

Comment

• Μουντ πιστεύεις ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένη ανάβαση 4Χ4 Δεκέμβριο στον Προφητη Ηλία;

Comment

Working...
                            X