Μπράβο , πολύ ωραία!
Θα ερχόμουν και εγώ αλλά τις ίδιες μέρες είχε αγώνα με 4χ4 στη Θεσ/κη[i].
Πάντως στη φωτο με το κρανίο και εσύ με κόκκινα μάτια μου φέρνεις κάτι απο εξολοθρευτή!
"
Μπράβο , πολύ ωραία!
Θα ερχόμουν και εγώ αλλά τις ίδιες μέρες είχε αγώνα με 4χ4 στη Θεσ/κη[i].
Πάντως στη φωτο με το κρανίο και εσύ με κόκκινα μάτια μου φέρνεις κάτι απο εξολοθρευτή!
Εγινε λοιπον κι αυτο.... Για πρωτη φορα ανεβηκε 4Χ4 μεχρι τα 2524 μετρα του Βορα, Νοεμβριο μηνα!
Η επομενη προκληση δεν ειναι αλλη παρα η αναβαση μεχρι την κορυφη.... τον Δεκεμβριο! [i]
"
Εγινε λοιπον κι αυτο.... Για πρωτη φορα ανεβηκε 4Χ4 μεχρι τα 2524 μετρα του Βορα, Νοεμβριο μηνα!Η επομενη προκληση δεν ειναι αλλη παρα η αναβαση μεχρι την κορυφη.... τον Δεκεμβριο! [i]
Δεν νομιζω να είναι κάτι δύσκολο να ανεβεις Δεκέμβριο μήνα πανω.τα χιονια τα πολλα πέφτουν μετα τα μέσα Δεκέμβρη!"
Εγινε λοιπον κι αυτο.... Για πρωτη φορα ανεβηκε 4Χ4 μεχρι τα 2524 μετρα του Βορα, Νοεμβριο μηνα!Η επομενη προκληση δεν ειναι αλλη παρα η αναβαση μεχρι την κορυφη.... τον Δεκεμβριο! [i]
Δεν νομιζω να είναι κάτι δύσκολο να ανεβεις Δεκέμβριο μήνα πανω.τα χιονια τα πολλα πέφτουν μετα τα μέσα Δεκέμβρη!
Κοιτα δε θελει και πολυ χιονι για να μη μπορει ενα 4Χ4 να ανηφορισει προς την κορυφη. Και 20 ποντοι δημιουργουν προβλημα σε μερικα σημεια που εχει αρκετη κλιση η ανηφορα.
Οπως και να 'χει, ειναι σχεδον σιγουρο πως μια αποπειρα αναβασης θα γινει αρχες Δεκεμβριου!
"
Loof, ενημερωσε και τον Πετρο (skier79) απο Ναουσα! Εχει χαθει αυτος, τι κανει;
Originally posted by Loof
Θα προσπαθήσω να τον βρω mount.
Όλο ειδικές πρέπει να είναι με το pajero.
Skier 78 ειναι,τον έκανες νεότερο!!!
γεια χαρά και από μένα ......επιτέλους ήρθε ο χειμώνας!!!!!
από Ιούλιο είμαι χωρίς internet,άσε που δεν άδειαζα από δουλειές και υποχρεώσεις.....
τώρα πιστεύω να τα λέμε συχνότερα......
χάρηκα που ανεβήκατε στο καιμάκ, μακάρι να το ξανακανονίσετε και να πάμε στην κορυφή παρέα με τα τζιπ,γιατί εγώ πήγα μόνο με τα πόδια στον Πρ.Ηλία.....
το ίδιο Σαββατοκύριακο πήγαμε Βάλια Κάλντα με το vitara club άρα όλοι στα βουνά είμασταν χαμένοι......."
Θα ειναι η πρωτη (καταγεγραμμενη) φορα που Δεκεμβριο μηνα, θα ανεβουν οχηματα σε τετοιο υψομετρο..... Αλλα πρεπει να γινει αρχες Δεκεμβριου πριν πεσουν πολλα χιονια.
Comment