Announcement

Collapse
No announcement yet.

’ποψη για τον Γλέζο και Σάντα.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

αστο ,αν δεν γνωριζεις καλυτερα να μην υβριζεις......

ο Ελ κοσμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, βρες μου 1 αρθρο του ελ.κοσμου που επαινει και μιλαει υπερ του Χιτλερ......

μονο ενα μερος της Χ.Α. ειναι οντως νοσταλγοι του Χιτλερ, ή τουλαχιστον συμπαθουντες....

Για εσας οσοι μιλουν για ιδανικα ειναι φασιστες και ναζι.....

τα παλικαρια του Γριβα, που το ραδιφωνο του ΚΚΕ πουλησε στοιυς αγγλους ηταν ''φασιστες''.

Δε συνεχιζω γιατι δεν υπαρχει σοβαροτητα.
    "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Το ληξαμε οτι καποιος συμφωνα με τους Γερμανους κατέβασε την Γρμανική σημαία τη νυχτα 30-31 Μαιου 1941;; Δεν δεχεται καμια αμφισβήτηση αυτο,ουτε αυτοι που διφωνουν δεν παρουσιάζουν αποδείξεις αλλωστε. Edited by: panicline

Comment

Χιονολατρη εχεις μπερδέψει την εθικη αντίσταση με τον εμφυλιο. Ο Γριβας συμμετειχε στον εμφυλιο, ο ΕΛΑΣ υπήρξε στην εθνικη αντισταση και πολέμησε τους Γερμανους και τους συνεργάτες τους τα τάγματα ασφαλείας.

Comment

μορφεας εχεις ειρωνικο υφος και το ξερεις ,μπορεις μια φορα να το αφησεις ,και να ακουσω την γνωμη σου σε αυτα που ρωτησα στην προηγουμενη σελιδα?αν εχεις την καλοσυνη χωρις ειρωνιες.

Comment

Originally posted by Morpheas
            Όχι ρε παιδιά! Ο χιονολάτρης έχει δίκιο! Για σκεφτείτε πόσο καλύτερα θα ήταν να τους λέγαμε εισοδος ελεύθερη" και αντί για "οχι", "ναι"!

Όπως και με τους Γερμανούς που θέλουν να κάνουν προτεκτοράτο τους σήμερα την Ελλαδίτσα.
            Σεκφτείτε πόση χαρά θα απολαύσουν 6 αγαπητά μέλη του φόρουμ μας!

Μην είστε κακοί μαζί τους, λίγη πλύση εγκεφάλου τους έχουν κάνει. Με ένα τουμποφλό όλα θα διωρθωθούν!
            φιλαρακο σου ειπα αρχισε να διαβαζεις:

ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΕΟ??

ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ Ή ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΛΑΟΥ?/

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ?

ΠΟΙΟΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΒΟΥΛΓΣΡΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤ ΜΑΚΔΟΝΙΑ?

ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ΤΟ ΑΓΙΟΝΟΡΙ, ΤΟ ΒΑΛΤΕΤΣΙ., ΤΟ ΦΕΝΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ?

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ?

"

Comment

Originally posted by χιονολατρης
              αστο ,αν δεν γνωριζεις καλυτερα να μην υβριζεις......

ο Ελ κοσμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, βρες μου 1 αρθρο του ελ.κοσμου που επαινει και μιλαει υπερ του Χιτλερ......

μονο ενα μερος της Χ.Α. ειναι οντως νοσταλγοι του Χιτλερ, ή τουλαχιστον συμπαθουντες....

Για εσας οσοι μιλουν για ιδανικα ειναι φασιστες και ναζι.....

τα παλικαρια του Γριβα, που το ραδιφωνο του ΚΚΕ πουλησε στοιυς αγγλους ηταν ''φασιστες''.

Δε συνεχιζω γιατι δεν υπαρχει σοβαροτητα.
              Αυτές ήταν οι αδέσμευτες εφημερίδες που μας προέτρεπες να διαβάσουμε;

Έτσι εξηγείτε πως έχεις τόσο ανοιχτό και ρομαντικό μυαλό!
              Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
              Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by panicline
                Χιονολατρη εχεις μπερδέψει την εθικη αντίσταση με τον εμφυλιο. Ο Γριβας συμμετειχε στον εμφυλιο, ο ΕΛΑΣ υπήρξε στην εθνικη αντισταση και πολέμησε τους Γερμανους και τους συνεργάτες τους τα τάγματα ασφαλείας.
                ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΕΟ??????

@ ΜΙκρε , που εισαι ολο ειρωνια, απαντησε σε αυτα που σε ρωτησα, ή καλυτερα να πας να διαβασεις και κανενα βιβλιο και μετα τα λεμε.......Edited by: χιονολατρης

Comment

Τα εχεις μπερδέψει ολα στο μυαλο σου ..αστο φιλαρακι.. Διαβασε τις μαχες που εγιναν ενάντια στους κομιτατζίδες απο τον ΕΛΑΣ και σκεψου τι σου έχουν πει. Εδω αναφέρεις και τον Μελιγαλα τη μαχη που έδωσε ο ΕΛΑΣ με τα ελληνικα στρατεύματα των γερμανων. Edited by: panicline

Comment

Αυτο εννοεις: <a href=http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83%C E%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE %A3%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF_%CE%BC%CE% B7_%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%8 2" target="_blank">http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83%C E%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE %A3%CF%8D%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF_%CE%BC%CE% B7_%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%8 2</a>

Τι σχέση εχει με αυτο που συζητάμε;;
                    "

Comment

Τα εχεις μπερδέψει ολα στο μυαλο σου ..αστο φιλαρακι.. Διαβασε τις μαχες που εγιναν ενάντια στους κομιτατζίδες απο τον ΕΛΑΣ και σκεψου τι σου έχουν πει. Εδω αναφέρεις και τον Μελιγαλα τη μεχη που έδωσε ο ΕΛΑΣ στα ελληνικα στρατεύματα των γερμανων.
                      τα 3500 γυναικοπαιδα του ΜΕΛΙΓΑΛΑ, ηταν γερμανικα στρατευματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε με τις πετρς θα σε παρουν, ΝΤΡΟΠΗ, ΕΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

ΠΗΓΑΙΝΕ μια βολτα στο ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ........

Comment

Originally posted by SUMMERSNOW
                        αυτο ειχα στο μυαλο μου death .αληθες ψευδες δεν ξερω η΄δεν θελω να το εξετασω .προτιμω ν απιστευω οτι το εκανε ο γλεζος .αν ειναι ψεματα ,παλι δεν θελω να μου το αποδειξουν .ξερεις γιατι ?γιατι θελω αυτη η πραξη να μεινει σαν προτυπο σαν θρυλος ακομα και αν ειναι ψευδης.
                        οσο για το οτι ηταν στην νεολαια του μεταξα ,πολλοι το ξερουν λιγοι το λενε γιατι μας εχουν φτασει στο σημειο να φοβομαστε (ντρεπομαστε οπως θελει ας το παρει ο καθενας ,προσωπικα με χουν χαρακτηρισει νοσταλγο του παπαδοπουλου ε και ?αυτο που πιστευω θα το λεω και ας λενε οτι θελουν)να πουμε οτι καποιος ανηκε η΄ανηκει στη δεξια παραταξη
                        και κατι ακομα ,συνταξη αντιστασιακη γιατι πηραν μονο οι αριστεροι ?οι υπολοιποι κεντωοι και δεξιοι που πολεμησαν στο αλβανικο μετωπο η στα οχυρα της γραμμης μεταξα ,δεν ηταν ελληνες ?ηταν προδοτες?ναζιστες?η μηπως καθονταν σπιτια τους .
                        οποιος μπορε ας απαντησει σε αυτο .χρονια θελω να μαθω την απαντηση αλλα ποτε δεν την εμαθα .μονο οι αριστεροι ηταν στα βουνα ?οι αλλοι οχι?αυτοι που εκρυβαν τους ανταρτες δεξιους ,αριστερους ,δεν εκαναν με τον τροπο τους σντισταση στους ναζι?αυτοι δεν μετρανε?
                        1. Η χούντα είχε τα κακά της, αλλά είχε και τα καλά της. Όποιος το αμφισβητεί αυτό,
                        απλά δεν μπορεί να δει παρακάτω απ τη μύτη του. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.
                        2. Κανένα πρόβλημα με τη δεξιά! Με τα άκρα υπάρχει πρόβλημα, αριστερά και δεξιά.
                        3. Αυτό με τις συντάξεις ήταν ρουσφέτια του ΠαΣοΚ. Δεν πήγαν μόνον στους αριστερούς.
                        Πήγαν σε ψηφοφόρους του ΠαΣοΚ.

Comment

Πείγα στο Μελιγαλά και ρώτησα τον συλλογο πεσόντων:

Η έκδοση του «Συλλόγου Θυμάτων» αναφέρει: Σε σύνολο 1.144 ονομάτων (οι 108 κάτοικοι Μελιγαλά) υπάρχουν μόνο 18 γυναίκες, 18 ηλικιωμένοι, ένας έφηβος και κανένα παιδί. Ολοι οι υπόλοιποι, το 96,8% του συνόλου, είναι άντρες λίγο πολύ μάχιμης ηλικίας.

Προηγήθηκε τριήμερη μαχη απο τους αντιμαχόμενους στρατους.
                          Edited by: panicline "

Comment

Ε ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜμ * * * ιΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟ! ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=Z_RdYmK90O0

Comment

Originally posted by Morpheas
                              Originally posted by SUMMERSNOW
                              αυτο ειχα στο μυαλο μου death .αληθες ψευδες δεν ξερω η΄δεν θελω να το εξετασω .προτιμω ν απιστευω οτι το εκανε ο γλεζος .αν ειναι ψεματα ,παλι δεν θελω να μου το αποδειξουν .ξερεις γιατι ?γιατι θελω αυτη η πραξη να μεινει σαν προτυπο σαν θρυλος ακομα και αν ειναι ψευδης.
                              οσο για το οτι ηταν στην νεολαια του μεταξα ,πολλοι το ξερουν λιγοι το λενε γιατι μας εχουν φτασει στο σημειο να φοβομαστε (ντρεπομαστε οπως θελει ας το παρει ο καθενας ,προσωπικα με χουν χαρακτηρισει νοσταλγο του παπαδοπουλου ε και ?αυτο που πιστευω θα το λεω και ας λενε οτι θελουν)να πουμε οτι καποιος ανηκε η΄ανηκει στη δεξια παραταξη
                              και κατι ακομα ,συνταξη αντιστασιακη γιατι πηραν μονο οι αριστεροι ?οι υπολοιποι κεντωοι και δεξιοι που πολεμησαν στο αλβανικο μετωπο η στα οχυρα της γραμμης μεταξα ,δεν ηταν ελληνες ?ηταν προδοτες?ναζιστες?η μηπως καθονταν σπιτια τους .
                              οποιος μπορε ας απαντησει σε αυτο .χρονια θελω να μαθω την απαντηση αλλα ποτε δεν την εμαθα .μονο οι αριστεροι ηταν στα βουνα ?οι αλλοι οχι?αυτοι που εκρυβαν τους ανταρτες δεξιους ,αριστερους ,δεν εκαναν με τον τροπο τους σντισταση στους ναζι?αυτοι δεν μετρανε?
                              1. Η χούντα είχε τα κακά της, αλλά είχε και τα καλά της. Όποιος το αμφισβητεί αυτό,
                              απλά δεν μπορεί να δει παρακάτω απ τη μύτη του. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.
                              2. Κανένα πρόβλημα με τη δεξιά! Με τα άκρα υπάρχει πρόβλημα, αριστερά και δεξιά.
                              3. Αυτό με τις συντάξεις ήταν ρουσφέτια του ΠαΣοΚ. Δεν πήγαν μόνον στους αριστερούς.
                              Πήγαν σε ψηφοφόρους του ΠαΣοΚ.
                              σε ευχαριστω που εχεςι το θαρρος της γνωμης σου και οταν θελεις μιλας σωστα.σωστα πηγαν και σε ψηφοφορους του πασοκ

Comment

Originally posted by χιονολατρης
                                ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΕΟ??????

@ ΜΙκρε , που εισαι ολο ειρωνια, απαντησε σε αυτα που σε ρωτησα, ή καλυτερα να πας να διαβασεις και κανενα βιβλιο και μετα τα λεμε.......
                                Έχεις δει κανέναν σοβαρό άνθρωπο να απαντάει σοβαρά στον Αδωνη όταν αρχίζει το παραλήρημα;

Γιατί θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά εμείς, όταν λες 100 πράγματα εκ των οποίων τα 110 δεν βασίζοντε σε ιστορικές πηγές, αλλά σε
                                γκεμπελίστηκες σελίδες και συγγράματα;

Comment

Working...
                                X