Announcement

Collapse
No announcement yet.

’ποψη για τον Γλέζο και Σάντα.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ’ποψη για τον Γλέζο και Σάντα.

διοτι ανοιξε μια συζητηση για καποιους ηρωες και το θεμα κλειδωθηκε..

ας κλειδωθει και αυτο αν ετσι κριθει.

<a href=http://www.youtube.com/watch?v=qQbAvNRYPys" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qQbAvNRYPys</a>"
    sigpic
    ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Δεν εχω καμια ορεξη να ξαναασχοληθω μ' αυτο το θεμα...Ουσιαστικα θα ανακυκλωθει η συζητηση που εγινε χθες!!!

Comment

Μήπως πιστεύεις ότι εξαϋλώθηκε και στον Ταϋγετο;
      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Ο «δημοκράτης» Γλέζος κατά του «φασίστα» Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ο Μανώλης Γλέζος, στρεφόμενος κατά του... Μεγάλου Αλεξάνδρου, προκαλεί όλους τους Έλληνες, αναδεικνύοντας και τα διαχρονικά εθνοπροδοτικά σύνδρομα της αριστεράς! Πάλι καλά που δεν σκέφτονται και πριν μιλήσουν και αποκαλύπτουν σε όλο της το μεγαλείο την απέχθειά τους σε ο,τιδήποτε ελληνικό! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πολλές φορές, μέσα από τις σελίδες του «ΕΚ», σας έχουμε πει ότι με την αριστερά ειδικά, σοσιαλδημοκρατική, σοσιαλιστική, ριζοσπαστική, κομμ * * * ιστική, τροτσκιστική, μαοϊκή ή ο,τιδήποτε άλλο φαιδρό, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σύγκλισης, συμφωνίας, συμμαχίας ή και συζήτησης. Η δογματική βλακεία όλων των ανωτέρω, ο οπορτουνισμός τους, η έλλειψη αρχών και ο αμοραλισμός τους, η ορθολογιστική τους «αυτοπεποίθηση» που οδηγεί στον ανασκολοπισμό ολόκληρων εθνών και κοινωνιών, δεν έχουν όρια.

Ήρθε λοιπόν ο «πολύς» Μανώλης Γλέζος, να δηλώσει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου με θέμα την τοποθέτηση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Θόλο Παροικιάς, ότι «από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας». Εμείς, δεν θα πούμε αυτά που λένε οι διαφόρων «σύντροφοι», όταν ακούνε δηλώσεις από παλιούς ομοτράπεζούς τους, που δεν τους «καλύπτουν», όπως έκαναν με τον Μίκυ Θεοδωράκη, λέγοντας ότι «ξεμωράθηκε». Το αντίθετο: ο κ. Γλέζος, λέμε εμείς, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε. Και υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό.

Πάμε πίσω στο 1963: στη διάρκεια επίσκεψής του στη Μόσχα και σε συνέντευξη που παραχώρησε εκεί, μίλησε για «μακεδονικές μειονότητες» στην Ελλάδα και τάχθηκε υπέρ «ανεξάρτητης Μακεδονίας» (στα χνάρια της γνωστής προδοτικής Ολομέλειας του ΚΚΕ). Ακολούθησε τότε θύελλα αντιδράσεων, προσπάθεια της ΕΔΑ να τον διασώσει και δίωξη εναντίον του για εσχάτη προδοσία. Η ΕΔΑ του Ηλία Ηλιού προσπάθησε μάλιστα να απαξιώσει το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο είχε μεταδώσει την είδηση, όμως η είδηση επιβεβαιωνόταν... Στη Βουλή γινόταν πανικός, με πολλούς να φωνάζουν «έξω οι Βούλγαροι απ' τη Βουλή των Ελλήνων». Ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Βασίλειος Σακελλαρίου, είχε εξαναγκαστεί να παραστεί στη Βουλή και να απαντήσει ε βροχή ερωτήσεων των βουλευτών. Μάλιστα, για να εκτονωθεί η κατάσταση, ο πρέσβης της ΕΣΣΔ στην Αθήνα Κοριούκιν, είχε δηλώσει ότι για τη Μόσχα, θέμα Μακεδονικού δεν υφίσταται. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, μιας και τα όσα σας περιγράψαμε, μιλούν από μόνα τους. Έχουμε μόνο μια απορία: τι δουλειά είχε ο όχι και τόσο «εθνικόφρων» κ. Γλέζος πρόσφατα στη Ρηγίλλης (πρόσχημα το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων...) και τι δουλειά είχε η τελευταία να «πιέζει» τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να «αναδείξουν» το θέμα; Αν θέλουν «συνεργασίες» με τον κ. Γλέζο και άλλους αριστερούς (στα πρότυπα εκείνης κάποτε με τον Α. Λεντάκη στην ΠΟΛ.ΑΝ.), γιατί δεν το λένε τώρα; Μπα, τώρα κάνει "τζιζ"...
        πηγη ellkosmos.gr
        Edited by: death "
        http://www.youtube.com/watch?v=Z_RdYmK90O0

Comment

Αντικειμενικότατο άρθρο! Εύγε...

Comment

Originally posted by Morpheas
            να σε ρωτησω..σημερα τον ακουσα να μιλαει στην κρατικη τηλ. και απο μεσα μου επικροτουσα οτιελεγε...αλλα αν τα πιο πανω ειναι αληθεια,αυτα που αναφερει ο ντεθ τοτε χειροκροτω την κινηση του για την σημαια αλλα ειναι καταφτυστα ολα τ αλλα...αν ειναι αληθεια
            ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Originally posted by death
              Ο «δημοκράτης» Γλέζος κατά του «φασίστα» Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ο Μανώλης Γλέζος, στρεφόμενος κατά του... Μεγάλου Αλεξάνδρου, προκαλεί όλους τους Έλληνες, αναδεικνύοντας και τα διαχρονικά εθνοπροδοτικά σύνδρομα της αριστεράς! Πάλι καλά που δεν σκέφτονται και πριν μιλήσουν και αποκαλύπτουν σε όλο της το μεγαλείο την απέχθειά τους σε ο,τιδήποτε ελληνικό! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πολλές φορές, μέσα από τις σελίδες του «ΕΚ», σας έχουμε πει ότι με την αριστερά ειδικά, σοσιαλδημοκρατική, σοσιαλιστική, ριζοσπαστική, κομμ * * * ιστική, τροτσκιστική, μαοϊκή ή ο,τιδήποτε άλλο φαιδρό, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σύγκλισης, συμφωνίας, συμμαχίας ή και συζήτησης. Η δογματική βλακεία όλων των ανωτέρω, ο οπορτουνισμός τους, η έλλειψη αρχών και ο αμοραλισμός τους, η ορθολογιστική τους «αυτοπεποίθηση» που οδηγεί στον ανασκολοπισμό ολόκληρων εθνών και κοινωνιών, δεν έχουν όρια.

Ήρθε λοιπόν ο «πολύς» Μανώλης Γλέζος, να δηλώσει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου με θέμα την τοποθέτηση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Θόλο Παροικιάς, ότι «από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας». Εμείς, δεν θα πούμε αυτά που λένε οι διαφόρων «σύντροφοι», όταν ακούνε δηλώσεις από παλιούς ομοτράπεζούς τους, που δεν τους «καλύπτουν», όπως έκαναν με τον Μίκυ Θεοδωράκη, λέγοντας ότι «ξεμωράθηκε». Το αντίθετο: ο κ. Γλέζος, λέμε εμείς, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε. Και υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό.

Πάμε πίσω στο 1963: στη διάρκεια επίσκεψής του στη Μόσχα και σε συνέντευξη που παραχώρησε εκεί, μίλησε για «μακεδονικές μειονότητες» στην Ελλάδα και τάχθηκε υπέρ «ανεξάρτητης Μακεδονίας» (στα χνάρια της γνωστής προδοτικής Ολομέλειας του ΚΚΕ). Ακολούθησε τότε θύελλα αντιδράσεων, προσπάθεια της ΕΔΑ να τον διασώσει και δίωξη εναντίον του για εσχάτη προδοσία. Η ΕΔΑ του Ηλία Ηλιού προσπάθησε μάλιστα να απαξιώσει το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο είχε μεταδώσει την είδηση, όμως η είδηση επιβεβαιωνόταν... Στη Βουλή γινόταν πανικός, με πολλούς να φωνάζουν «έξω οι Βούλγαροι απ' τη Βουλή των Ελλήνων». Ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Βασίλειος Σακελλαρίου, είχε εξαναγκαστεί να παραστεί στη Βουλή και να απαντήσει ε βροχή ερωτήσεων των βουλευτών. Μάλιστα, για να εκτονωθεί η κατάσταση, ο πρέσβης της ΕΣΣΔ στην Αθήνα Κοριούκιν, είχε δηλώσει ότι για τη Μόσχα, θέμα Μακεδονικού δεν υφίσταται.Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, μιας και τα όσα σας περιγράψαμε, μιλούν από μόνα τους. Έχουμε μόνο μια απορία: τι δουλειά είχε ο όχι και τόσο «εθνικόφρων» κ. Γλέζος πρόσφατα στη Ρηγίλλης (πρόσχημα το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων...) και τι δουλειά είχε η τελευταία να «πιέζει» τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να «αναδείξουν» το θέμα; Αν θέλουν «συνεργασίες» με τον κ. Γλέζο και άλλους αριστερούς (στα πρότυπα εκείνης κάποτε με τον Α. Λεντάκη στην ΠΟΛ.ΑΝ.), γιατί δεν το λένε τώρα; Μπα, τώρα κάνει "τζιζ"...
              πηγη ellkosmos.gr

Να ποιοι ειναι οι ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚαιΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ. ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ''ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ'' ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ!!!

ΝΑ ΤΑ βλεπουν καποια αστερια του φορουμ τυπου δυοσμου και λοιπων., που τους ανεδειξαν ως ηρωες του λαικου κινηματος... χαχαουχαχα

οι ηρωες που το 1945 εδιναν τη Μακεδονια στοΝ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΤΗς'' ΔΛΔ τους Σλαβομακεδονες Σνοφιτες.....

Αυτοι θα σας κυβερνησουν την επομενη μερα?? Ο Μικης, ο Μακης και γΛΕΖΟς???

Αντε μπραβο.... να τους χαιρεστε..."
              "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Originally posted by borios_polos
                Originally posted by Morpheas
                να σε ρωτησω..σημερα τον ακουσα να μιλαει στην κρατικη τηλ. και απο μεσα μου επικροτουσα οτιελεγε...αλλα αν τα πιο πανω ειναι αληθεια,αυτα που αναφερει ο ντεθ τοτε χειροκροτω την κινηση του για την σημαια αλλα ειναι καταφτυστα ολα τ αλλα...αν ειναι αληθεια
                βαγγο να σου πω δεν ξερω αν ειναι αληθεια ,ξερω μονο οτι οι ανταρτες τοτε ειχαν συμφωνησει με τον τιτο της γιουγκοσλαβιας για την μακεδονια να την προσαρτησουν οι σερβοι ,αυτο το ξερουν και οι πετρες.
                για το συγκεκριμενο αρθρο οποιος εχει ορεξη και διαφωνει το ψαχνει και βρισκει κατι που να το διαψευδει και το μοστραρει στην μουρη του death!!!καταλαβες μορφεα????αλλιως λες παω πασο δεν εχω αποψη ,η δεν με ενδιαφερει.και μενα δεν με ενδιαφερει και δεν θα κατσω να το ψαξω αν ειναι αληθεια η οχι

Comment

ομως το θεμα ειναι η αποψη μας για τον γλεζο.του βγαζω το καπελο για αυτο που εκανε στους γερμανους στην ακροπολη.μπορει να διαφωνω σε πολλα που λεει ,ακομα και αυτα που εκανε στον εμφυλιο ,αλλα αυτη του η πραξη ηταν ΗΡΩΙΚΗ .αυτα για τον γλεζο ,και να θυμομαστε οτι υπαρχουν χιλιαδες αλλοι ελληνες που εχουν κανει αναλογες πραξεις και δεν τις εχουμε μαθει .οποιος παει στα οχυρα της γραμμης μεταξα θα καταλαβει .
                  σας θυμιζω εναν τελευταιο και πολυ κοντα στην ηλικια μου αν ζουσε ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ

Comment

Originally posted by SUMMERSNOW
                    ομως το θεμα ειναι η αποψη μας για τον γλεζο.του βγαζω το καπελο για αυτο που εκανε στους γερμανους στην ακροπολη.μπορει να διαφωνω σε πολλα που λεει ,ακομα και αυτα που εκανε στον εμφυλιο ,αλλα αυτη του η πραξη ηταν ΗΡΩΙΚΗ .αυτα για τον γλεζο ,και να θυμομαστε οτι υπαρχουν χιλιαδες αλλοι ελληνες που εχουν κανει αναλογες πραξεις και δεν τις εχουμε μαθει .οποιος παει στα οχυρα της γραμμης μεταξα θα καταλαβει .
                    σας θυμιζω εναν τελευταιο και πολυ κοντα στην ηλικια μου αν ζουσε ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ
                    αν μου πεις οτι αυτο που εκαναν στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΗΤΑΝ ΜΓΚΙΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ο ζερβασ ΕΠΙΣΗς ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥς ΤΣΑΜΗΔΕς 1 ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ!

Τωρα με τον γλεζο, ξερω οτι εκτελεστηκαν 20-30 ατομα μετα την ΄΄ηρωικη'' πραξη του, πραξη χωρις ουσια στην πραγματικοτητα. Οποτε εαν εινια αληθεια αυτο, τοτε δεν ηταν ηρωικη πραξη αλλα ΠΡΑΞΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ.

ΤΩΡΑ για το ΚΚΕ και τη Μακεδονια, τα εχει γραψει και με ντοκουμεντα ο Κωσταςθεσ, με τα πρωτοσελιδα του ροζοσπαστη, δε εδιναν στους σερβους αλλα στους σλαβομακεδονες τη μακεδονια, αυτο ειναι σημαντικο. Οποτε, αν βγει η Αριστερα, εμενα στα @@ μου, σορυ κιολας, το πολυ πολυ να καθομαι να συλλογιεμαι στις ''ραχουλες του Μωρια'' που λεει και ο Γκρεγκερι., εσεις ομως που σας διεκδικουν τουρκια, και σκοπια, νομιζω θα επρεπε να σας ανησυχει αυτο το ενδεχομενο. Μην ξεχνατε κτ εκδηλωσεις με το λεξικο της μακεδονικης, με ομιλητη τον τρεμοπουλο κλπ/...ηταν εκει και ολες οι συνιστωσες του Συριζα!Edited by: χιονολατρης

Comment

Originally posted by χιονολατρης

Τωρα με τον γλεζο, ξερω οτι εκτελεστηκαν 20-30 ατομα μετα την ΄΄ηρωικη'' πραξη του, πραξη χωρις ουσια στην πραγματικοτητα. Οποτε εαν εινια αληθεια αυτο, τοτε δεν ηταν ηρωικη πραξη αλλα ΠΡΑΞΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ.
                      [i]

Ένας ακόμα ανεύθυνος.

Οι ανεύθυνοι έχουν αξίες σε αντίθεση με εσάς που μετράτε πρωτίστος μια κοινωνία με βάση ισολογισμούς, κεφάλαια και χρέη.

Για τους ανεύθυνους, πάνω από αυτά ναι υπάρχει κάτι το οποίο εσείς το ονομάζετε πανί. Και το οποίο μερικές φορές μάλιστα το πέρνει κι ο άνεμος."
                      ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
                      Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

Το είπες μια φορά και δεν έδωσα σημασία, το είπες δεύτερη, το ίδιο. Αλλά τώρα, τρίτη φορά δεν μπορώ να μην μιλήσω!

Για πες μας λοιπόν ρε σαϊνι, ποιος ιστορικός λέει ότι σκοτώθηκαν 20 ή 30 άτομα εκείνη την ημέρα;

Μέχρι στιγμής ήξερα ότι στην Ακρόπολη ανέβηκαν το βράδυ της 30ης Μαϊου ο Μ.Γλέζος μαζί με τον Λ.Σάντα -ίσως και μια γυναίκα-.

Για να δούμε λοιπόν ποια Ιστορική αναφορά αποδεικνύει αυτά τα οποία υποστηρίζεις...
                        Edited by: Morpheas

Comment

Originally posted by Telxinas

[i]

Ένας ακόμα ανεύθυνος.

Οι ανεύθυνοι έχουν αξίες σε αντίθεση με εσάς που μετράτε πρωτίστος μια κοινωνία με βάση ισολογισμούς, κεφάλαια και χρέη.

Για τους ανεύθυνους, πάνω από αυτά ναι υπάρχει κάτι το οποίο εσείς το ονομάζετε πανί. Και το οποίο μερικές φορές μάλιστα το πέρνει κι ο άνεμος.
                          ρε πατε καλα ωρες ωρες???

τι συγκρινετε τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, με αυτους που ειχαν ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ???

ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΑΣ??

ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΄΄΄΄'''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ'', ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ!!

ΡΩΤΗΣΤΕ γ * * * ωΤΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!

ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΑς ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕς.....

"

Comment

Originally posted by Telxinas

[i]

Ένας ακόμα ανεύθυνος.

Για τους ανεύθυνους, πάνω από αυτά ναι υπάρχει κάτι το οποίο εσείς το ονομάζετε πανί. Και το οποίο μερικές φορές μάλιστα το πέρνει κι ο άνεμος.
                            ρε πατε καλα ωρες ωρες???

τι συγκρινετε τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, με αυτους που ειχαν ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ???

ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΑΣ??

ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΄΄΄΄'''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ'', ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ!!

ΡΩΤΗΣΤΕ γ * * * ωΤΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!

ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΑς ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕς.....
                            Σωστά, όταν το έγραψα το ξέχασα. Ήταν του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτοί! "
                            ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
                            Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

Originally posted by SUMMERSNOW
                              αν μου πεις οτι αυτο που εκαναν στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ ΗΤΑΝ ΜΓΚΙΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ο ζερβασ ΕΠΙΣΗς ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥς ΤΣΑΜΗΔΕς 1 ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ!

ΤΩΡΑ για το ΚΚΕ και τη Μακεδονια, τα εχει γραψει και με ντοκουμεντα ο Κωσταςθεσ, με τα πρωτοσελιδα του ροζοσπαστη, δε εδιναν στους σερβους αλλα στους σλαβομακεδονες τη μακεδονια, αυτο ειναι σημαντικο. Οποτε, αν βγει η Αριστερα, εμενα στα @@ μου, σορυ κιολας, το πολυ πολυ να καθομαι να συλλογιεμαι στις ''ραχουλες του Μωρια'' που λεει και ο Γκρεγκερι., εσεις ομως που σας διεκδικουν τουρκια, και σκοπια, νομιζω θα επρεπε να σας ανησυχει αυτο το ενδεχομενο. Μην ξεχνατε κτ εκδηλωσεις με το λεξικο της μακεδονικης, με ομιλητη τον τρεμοπουλο κλπ/...ηταν εκει και ολες οι συνιστωσες του Συριζα!
                              για την πραξη του γλεζου ειπα την γνωμη μου ,το οτι υπηρξαν αντιποινα ειναι γνωστο .προσωπικα τι πιστευω ?δεν επρεπε να παραδοθει .και δεν μπορω να φανταστω οτι το εκανε για να φτιαξει ονομα για την μετεπειτα πορεια του στην πολιτικη ,γιατι πολυ απλα θα μπορουσε να ειχε σκοτωθει .εχουν γραφτει πολλα για την την πραξη μη τα ξαναλεμε.για τον γοργοποπταμο δεν χρειαζεται καν να πω κατι το λεμε ολοι.οι ηρωικες πραξεις παντα ειναι ανευθυνες ,αλλα αυτες ειναι που σε κρατανε ορθιο σε δυσκολες στιγμες.οχι μονο αυτες αλλα και αυτες.
                              λες να μη μας ανησυχει?η λες να κοιμομαστε εδω πανω ?ξερετε ποσο χρημα πεφτει απο τα σκοπια για προπαγανδα?και ποσο βοηθαει το κρατος να τους αντιμετωπισουμε?ξερεις ποσο θα ηθελα να ειχα μπροστα μου τον τρεμοπουλο και τον καθε τρεμοπουλο???????οι συνιστωσες του συριζα ,αυτοι ηταν φανερα .ποσοι απο του ςπολιτικους των δυο μεγαλων κομματων τα βλεπουν και γυρνανε το κεφαλι αλλου???για μενα ειναι ιδιοι με τον τρεμοπουλο και καθε λογης τρεμοπουλο

Comment

Working...
                              X