Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ο'τι κι αν λέτε σήμερα ήταν μια υπέροχη μερα, με τρομέρο καιρό, λιακάδα full, λίγο αεράκι ψιλά χωρίς να ενοχλεί
    και ελάχιστο κόσμο. Μια ολιγόλεπτη στάση του αετού και τα σιρίτια της βορινής τα μοναδικά αρνητικά που όμως δεν
    αρκούν για να χαλάσουν μια τέλεια μέρα !!

Comment

• Καλησπέρα σας,
      Έτυχε λόγο του ότι εργάζεται ένας φίλος στην Ελβετία να επισκεφτώ το περίφημο Gstaad αυτές τις ημέρες..Δώστε προσοχή γιατι αρκετοί νομίζουν ότι όλα είναι τέλεια στο εξωτερικό!!
      1η ημέρα αποφασίζουμε να πάμε σε μια πίστα – παγετώνα το Glacier.ζητάμε λοιπόν από τα εκδοτήρια ένα εισιτήριο για εκεί, μας το δίνει (65 euro περίπου) και πάμε να περιμένουμε το ski buss που θα μας μεταφέρει σε μια απόσταση 1 ώρας περίπου για να πάρουμε 2 μεγάλες τηλεκαμπίνες για να φτάσουμε στον προορισμό μας 2 ώρες μετά περίπου. Φτάνοντας λοιπόν στην αρχή της 1ης τηλεκαμπίνας μας λέει ο υπάλληλος ότι όλο το χ.κέντρο εκεί είναι κλειστό!!!!η 2η τηλεκαμπίνα είχε ήδη 3 ημέρες βλάβη!! Τι να κάνουμε..? περιμένουμε και παίρνουμε το λεωφορείο του γυρισμού στα εκδοτήρια..φτάνουμε εκεί στις 13:30 και του λέμε ρε φίλε μας πές το μας ότι δεν είναι ανοιχτό να πάμε σε κάποιο άλλο χκ!!! Χάσαμε όλη την ημέρα!! Και μας απαντάει ότι δεν έχει αυτήν την πληροφόρηση!! Μα καλά…εσείς βγάζετε τα εισιτήρια..δεν ξέρετε τι δουλεύει??? Τελικά μας είπε συγνώμη και έδωσαν τα λεφτά πίσω αλλα χάσαμε μια ολόκληρη ημέρα σκι…Στην Ελλάδα δε νομίζω πως έχουν κάνει ποτέ τέτοιο μεγάλο λάθος..
      Εκτός αυτού θέλω να σας πώ ότι μην ψαρώνετε ορισμένοι..ακούτε ελβετία και νομίζετε ότι είναι φανταστικά…Το έλατο και την ομορφιά του γλυκού μας Μαινάλου δεν την έχουνε!! Δε λέω,οκ, έχουν τεράστιες πίστες..βαριέσαι να τις κάνεις, γρήγορα λιφτ αλλα ρε παιδιά άλλο πράγμα εδώ. Είμαστε όλοι μια παρέα και το διασκεδάζουμε!!’σε που σε αναγκάζουν να πληρώσεις κάρτα λιφτ για όλα τα χιονοδρομικά!! Δεν θέλω ρε μεγάλε να κάνω σε όλα αφού δεν προλαβαίνω !! πρέπει να πάρω 500 λεωφορία!!Το ήξερε κανείς ότι δεν υπάρχει γιατρός εκεί???’ν γίνει ατύχημα θα έρθει ελικόπτερο εντός 20 λεπτών και θα σε μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο σε ένα διπλανό χωρίο, και..θες δεν θές θα σου πάρουν 3000 euro έχεις δεν έχεις..θα κυνηγήσουν και θα ψάξουν να βρούν την ασφάλειά σου ίσως και τις καταθέσεις σου!!..ακόμα και να μην έχεις κανένα τραυματισμό θα το κάνουν..
      Παιδιά..μην πώ και άλλα πράγματα..τα σπίτια εκεί είναι όλα σαν ψεύτικα..ξύλινα και όλα απέχουν 200 μέρτα μεταξύ τους..Πού είναι τα σοκάκια??πού είναι τα σπίτια από πέτρα που έχουμε εμείς εδώ???πού είναι η γοητεία του λεγόμενου ''ορεινό χωριουδάκι'' ?? πάς καλαβριτα,βυτίνα,Λεβίδι άνω διακοφτό κ.α τρώς αγνά μαγειρευτά φαγειτά φασολάδα.γιουβέτσι και άλλα πολλά..όχι burger και πατάτες κατεψυγμένες και ******** που τρώνε οι ελβετοί.Σου δίνουν και άλογο για μόστρα...έλεος δεν ντρέπονται καθόλου.. Για τους ανθρώπους? Τι να πώ..οι πιο ξενέρωτοι..σαν αγάλματα σε κοιτάνε..το μόνο καλό είναι ότι σταματάνε στο δρόμο να περάσεις..Νυχτερινή ζωή??? Τι είναι αυτό?? Κοιμούνται όλοι από τις 10.
      Στις πίστες όλοι ξενέρωτοι σαν αγάλματα να κάνουν σκι..Εμείς εδώ θα γελάσουμε..θα βρίσουμε θα φωνάξουμε, θα ουρλιάξουμε από τη χαρά μας όταν θα κατέβουμε την ανατολιή ή τη στύγα απάτητη!!! Οι ξένοι εδώ σε ότι κάνουν είναι άβουλα αγάλματα..
      Είμαστε πολύ μπροστά παιδιά..αρκή να το πιστέψουμε και να οργανωθούμε περισσότερο.

Comment

• Originally posted by denis1 View Post
        ’ν γίνει ατύχημα θα έρθει ελικόπτερο εντός 20 λεπτών και θα σε μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο σε ένα διπλανό χωρίο, και..θες δεν θές θα σου πάρουν 3000 euro έχεις δεν έχεις..θα κυνηγήσουν και θα ψάξουν να βρούν την ασφάλειά σου ίσως και τις καταθέσεις σου!!..ακόμα και να μην έχεις κανένα τραυματισμό θα το κάνουν.ο.
        Στο St. Anton [Austria] όλα ήταν τέλεια στο συγκεκριμένο τουλάχιστον Χ/Κ. Επίσης όταν βγάζεις τα εισιτήρια σε ρωτάνε εάν θες με κάτι λιγότερο από 5 ευρώ την ημέρα να έχεις ιατρική ασφάλιση όπως και αερομεταφορά. Πιθανολογώ ότι θα το είπανε απλά... το πιο φτηνό στον Έλληνα είναι και το προτεινόμενο.

Στην Ελλάδα εάν σου χαλάσει πχ. το λιφτ της βορινής στα μέσα της ημέρα θα σου δώσουνε πίσω ένα μέρος από τα λεφτά της κάρτας?

Comment

• Παρακολουθώ αρκετό καιρο τις συζήτησεις στο forum αλλα δεν θέλησα ποτέ να παρέμβω . Έχω ανεβεί στο Μαιναλάκι 2 φορές φέτος μετά την τριετή διακοπή. Για τα δεδομένα των καιρών είναι άθλος ότι λειτουργεί και αξίζει ένα μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν και συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια. Η Οστρακίνα είναι ένα μικρό μα πάρα πολύ γραφικό και τεχνικό Χ/Κ. Όσο αφορά στο πάτημα της βορινής νομίζω πως αν τους δώσουμε μια πίστωση χρόνου θα τα καταφέρουν. Αυτά είναι βρεφικά λάθη αυτή την στιγμή. Αυτό όμως που πρέπει να τονιστεί είναι η ασφάλεια και ειδικά στο λιφτ της βορινής. Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει την κατάσταση των ελαστικών σχοινιών (δεν ξέρω πως τα λένε) που συνδέουν τα πιατάκια με το συρματόσχοινο που μας τράβαει. Δε ξέρω το κόστος αλλά νομίζω πως αυτά πρέπει να αλλάχτουν γιατί πραγμάτικα δεν θα ήθελα να μου ανοίξει το κεφάλι τριαντάφυλλο αν αυτο κοπεί όπως με τραβάει. Ακόμα θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν κόβονται τα ελάτακια που μόλις έχουν φυτρώσει στο πάνω μέρος της βορίνης. Γιατι αν σου σκάλωσει το πέδιλο bye bye. Και κάτι τελευταίο , ναι οκ οι ξένοι στα χκ της ελβετίας είναι ξενέρωτοι και πλέον μας κάνουν και ειρωνικά σχόλια του τύπου " Μα καλά εσείς έχετε να πληρώσετε για να κάνετε διακοπές" αλλά η οποία σύγκριση με τα χκ του εξωτερικού απλά είναι άτοπη. Τέλος όσο αφόρα στην ασφάλεια μπορείς με 5 ευρώ ημερησιώς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΜΦΧ
          ΑΤ
          Its not what i am underneath, its what i do that defines me...

Comment

• Originally posted by denis1 View Post
            Καλησπέρα σας,
            Έτυχε λόγο του ότι εργάζεται ένας φίλος στην Ελβετία να επισκεφτώ το περίφημο Gstaad αυτές τις ημέρες..Δώστε προσοχή γιατι αρκετοί νομίζουν ότι όλα είναι τέλεια στο εξωτερικό!!
            1η ημέρα αποφασίζουμε να πάμε σε μια πίστα – παγετώνα το Glacier.ζητάμε λοιπόν από τα εκδοτήρια ένα εισιτήριο για εκεί, μας το δίνει (65 euro περίπου) και πάμε να περιμένουμε το ski buss που θα μας μεταφέρει σε μια απόσταση 1 ώρας περίπου για να πάρουμε 2 μεγάλες τηλεκαμπίνες για να φτάσουμε στον προορισμό μας 2 ώρες μετά περίπου. Φτάνοντας λοιπόν στην αρχή της 1ης τηλεκαμπίνας μας λέει ο υπάλληλος ότι όλο το χ.κέντρο εκεί είναι κλειστό!!!!η 2η τηλεκαμπίνα είχε ήδη 3 ημέρες βλάβη!! Τι να κάνουμε..? περιμένουμε και παίρνουμε το λεωφορείο του γυρισμού στα εκδοτήρια..φτάνουμε εκεί στις 13:30 και του λέμε ρε φίλε μας πές το μας ότι δεν είναι ανοιχτό να πάμε σε κάποιο άλλο χκ!!! Χάσαμε όλη την ημέρα!! Και μας απαντάει ότι δεν έχει αυτήν την πληροφόρηση!! Μα καλά…εσείς βγάζετε τα εισιτήρια..δεν ξέρετε τι δουλεύει??? Τελικά μας είπε συγνώμη και έδωσαν τα λεφτά πίσω αλλα χάσαμε μια ολόκληρη ημέρα σκι…Στην Ελλάδα δε νομίζω πως έχουν κάνει ποτέ τέτοιο μεγάλο λάθος..
            Εκτός αυτού θέλω να σας πώ ότι μην ψαρώνετε ορισμένοι..ακούτε ελβετία και νομίζετε ότι είναι φανταστικά…Το έλατο και την ομορφιά του γλυκού μας Μαινάλου δεν την έχουνε!! Δε λέω,οκ, έχουν τεράστιες πίστες..βαριέσαι να τις κάνεις, γρήγορα λιφτ αλλα ρε παιδιά άλλο πράγμα εδώ. Είμαστε όλοι μια παρέα και το διασκεδάζουμε!!’σε που σε αναγκάζουν να πληρώσεις κάρτα λιφτ για όλα τα χιονοδρομικά!! Δεν θέλω ρε μεγάλε να κάνω σε όλα αφού δεν προλαβαίνω !! πρέπει να πάρω 500 λεωφορία!!Το ήξερε κανείς ότι δεν υπάρχει γιατρός εκεί???’ν γίνει ατύχημα θα έρθει ελικόπτερο εντός 20 λεπτών και θα σε μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο σε ένα διπλανό χωρίο, και..θες δεν θές θα σου πάρουν 3000 euro έχεις δεν έχεις..θα κυνηγήσουν και θα ψάξουν να βρούν την ασφάλειά σου ίσως και τις καταθέσεις σου!!..ακόμα και να μην έχεις κανένα τραυματισμό θα το κάνουν..
            Παιδιά..μην πώ και άλλα πράγματα..τα σπίτια εκεί είναι όλα σαν ψεύτικα..ξύλινα και όλα απέχουν 200 μέρτα μεταξύ τους..Πού είναι τα σοκάκια??πού είναι τα σπίτια από πέτρα που έχουμε εμείς εδώ???πού είναι η γοητεία του λεγόμενου ''ορεινό χωριουδάκι'' ?? πάς καλαβριτα,βυτίνα,Λεβίδι άνω διακοφτό κ.α τρώς αγνά μαγειρευτά φαγειτά φασολάδα.γιουβέτσι και άλλα πολλά..όχι burger και πατάτες κατεψυγμένες και ******** που τρώνε οι ελβετοί.Σου δίνουν και άλογο για μόστρα...έλεος δεν ντρέπονται καθόλου.. Για τους ανθρώπους? Τι να πώ..οι πιο ξενέρωτοι..σαν αγάλματα σε κοιτάνε..το μόνο καλό είναι ότι σταματάνε στο δρόμο να περάσεις..Νυχτερινή ζωή??? Τι είναι αυτό?? Κοιμούνται όλοι από τις 10.
            Στις πίστες όλοι ξενέρωτοι σαν αγάλματα να κάνουν σκι..Εμείς εδώ θα γελάσουμε..θα βρίσουμε θα φωνάξουμε, θα ουρλιάξουμε από τη χαρά μας όταν θα κατέβουμε την ανατολιή ή τη στύγα απάτητη!!! Οι ξένοι εδώ σε ότι κάνουν είναι άβουλα αγάλματα..
            Είμαστε πολύ μπροστά παιδιά..αρκή να το πιστέψουμε και να οργανωθούμε περισσότερο.
            με την υπερβολή χάνεις και το οποιο δικιο σου... ειδικά το κομματι για την φασολάδα και το γιουβέτσι στην βυτίνα, τι να σου πώ, ειναι δυνατον, σε πια χώρα ζεις?
            ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Ασθενής χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ένταση των φαινομένων το απόγευμα. Η χιονόπτωση συνεχίζεται.
              Ο δρόμος θα είναι έτοιμος από νωρίς το πρωΐ.
              Οι αναβατήρες θα λειτουργήσουν.

Comment

• Πολύ καλή μέρα και η σημερινή στο Μάιναλο. Το πρωί χιόνιζε ελαφρά και παρόλο που είχε γίνει καλός καθαρισμός στον δρόμο , το χιόνι κόλαγε και γλύστραγε λίγο αλλά μετά τις 09.30 ο δρόμος ήταν πεντακάθαρος. Στα πάρκιν είχαμε πάλι μποτιλιάρισμα.
                Πατημένα τα πλατώ η περιφερειακή και η βορεινή (χωρίς συρρίτια) και από πάνω έιχε πιάσει 10 cm πούδρα, η ανατολική και η αλεξία απάτητες και παγωμένες.Η ποιότητα των πιστών και το χιόνι ήταν φανταστικά.
                Ο προσέλευση του κόσμου μεγάλη και είδαμε πάλι ουρές στα λίφτ. Από τις 10.30 και μετά άνοιξε ο καιρός λίγο και είχαμε και ήλιο!
                Δείτε φωτό και ένα μικρό βιντεάκι στην σελίδα στο facebook http://www.facebook.com/mainalon

Α.Χ.Χ.Μ.
                www.kafeneio-megalopolis.blogspot.com
                www.megalopolis.gr
                www.facebook.com/mainalon

Comment

• Originally posted by xenix View Post
                  Στο St. Anton [Austria] όλα ήταν τέλεια στο συγκεκριμένο τουλάχιστον Χ/Κ. Επίσης όταν βγάζεις τα εισιτήρια σε ρωτάνε εάν θες με κάτι λιγότερο από 5 ευρώ την ημέρα να έχεις ιατρική ασφάλιση όπως και αερομεταφορά. Πιθανολογώ ότι θα το είπανε απλά... το πιο φτηνό στον Έλληνα είναι και το προτεινόμενο.

Στην Ελλάδα εάν σου χαλάσει πχ. το λιφτ της βορινής στα μέσα της ημέρα θα σου δώσουνε πίσω ένα μέρος από τα λεφτά της κάρτας?

Στα έχουν δώσει και αλλού τα λεφτά πίσω ρε xenix;
                  βέβαια θα μου πεις για να σου δώσουν και τα λεφτά πίσω θα πρέπει να αφήσεις τη θαλπωρή του τζακιού και να πας για σκι κάπου

Comment

• Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                    Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                    Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by mainalo View Post
                      Στα έχουν δώσει και αλλού τα λεφτά πίσω ρε xenix;
                      βέβαια θα μου πεις για να σου δώσουν και τα λεφτά πίσω θα πρέπει να αφήσεις τη θαλπωρή του τζακιού και να πας για σκι κάπου
                      MAINALO ειπα:

"Στην Ελλάδα εάν σου χαλάσει πχ. το λιφτ της βορινής στα μέσα της ημέρα θα σου δώσουνε πίσω ένα μέρος από τα λεφτά της κάρτας?"

Comment

• Originally posted by xenix View Post
                        MAINALO ειπα:

"Στην Ελλάδα εάν σου χαλάσει πχ. το λιφτ της βορινής στα μέσα της ημέρα θα σου δώσουνε πίσω ένα μέρος από τα λεφτά της κάρτας?"

φίλε xenix δεν μίλησα για τεχνική βλάβη κατα τη διάρκεια της ημέρας..έχεις τσουλήσει 2-3 ώρες τουλάχιστον.. εδώ μιλάμε οτι οι super οργανομένοι αλάνθαστοι ελβετοί όπως τους αποκαλούμε, με στείλανε σε χιονοδρομικό που ήταν κλειστό!!!3 ημέρες με τεχνική βλάβη!!(το είδα μετα στο internet) και ο υπάλληλος που έκοβε τις κάρτες δεν μου το είπε!!
                        αυτό έλειπε να μη μου έδειναν τα λεφτά πίσω.. έχασα και όλη την ημέρα μέσα στα πουλμαν!! έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα αυτό??? vro ποια είναι η γνώμη σου γι'αυτό?

Comment

• η γνώμη μου ειναι οτι ο <ευγενής> ελβετος που φτιάνει ρολόγια με κουκους και τρύπες στα τυριά δεν ειναι τιποτα αλλό απο τουριστικό προιον, μια σκηνοθεσια δηλαδη, όπως και η <γνησια> και <καθαρη> βυτίνα με τα φασόλια πακισταν και το τσιπουρο τουρκίας και τον <αγρότη> του ΠΣΚ που εχει αγχος την παρασκευή να θυμίσει τον <αλβανο> του να ζεστάνει νερο για το τζακούζι.
                          Απο την αλλη πλευρα η εμπειρία μου λέει οτι στην χώρα των κούκων θα πάρεις το λιγώτερο refund, αν η ιστορία σου ευσταθεί. ΑΝΤΙΘΕΤΑ στο βουνό του κολοκοτρώνη ζήτημα αν θα πάρεις απόδειξη...
                          ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Εχω βρεθει και εγω στην χωρα των κουκων (οχι για σκι δυστυχως), αλλα εχω να πω οτι ειναι πανεμορφη-παραμυθενια και πουθενα στην Ελλαδα (και την εχω γυρισει σχεδον ολη) δεν προκειται να βρεις τετοιες εικόνες (απο τα χωρια τους μεχρι τα δαση τους και τα ποταμια). Λογικο βεβαια, αλλιως θα ειμασταν και εμεις κεντρικη ευρωπη.... Φανταζομαι λοιπον ότι οσο διαφορα έχει σε ομορφια η Αθηνα πχ με την Βερνη, κατι ανάλογο θα ισχύει και με τα χιονοδρομικα τους.... Αλλα βεβαια ειναι και τι αρεσει στον καθένα... αν ψάχνεις νυχτερινη ζωη, κοσμο, κινηση, ζεστη κτλ... τοτε η ελλαδα ειναι οκ...

Comment

• Έχω πάει Ελβετία, Αυστρία και Γαλλία. Στην Ελβετία όχι σε χιονοδρομικό αλλά στο Montreux.

1. Ελβετία. Η ομορφιά του τοπίου, τα σπίτια, τα χωριά, οι πόλεις εκτός συναγωνισμού. Ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί είναι βλασφημία και να συγκρίνουμε. Μια χαρά άνθρωποι είναι οι Ελβετοί. Το ότι κοιμούνται από τις 10 δεν είναι πρόβλημα αλλά προτέρημα.

2. Γαλλία στην περιοχή που είναι η Megeve έχω πάει καλοκαίρι στο χωριό των πεθερικών (Crest Voland) του αδερφού μου. Τα ίδια με Ελβετία. Δεν υπάρχει κάτι να συγκρίνουμε, δεν έχει νόημα. Χαοτική η διαφορά...

3. Αυστρία για σκι στο Bad Hofgastein. Πάλι τα ίδια. Χωριά λες και είναι από παραμύθι, χιονοδρομικά σε άλλο πλανήτη σε σχέση με τον δικό μας, γόνδολες, 6 θέσια με συρόμενους τάπητες στην αναμονή, τηλεοπτικά κανάλια που σε ενημερώνουν 24 ώρες το 24ωρο για τα πάντα όσο αφορά τα χιονοδρομικά. Να πω για τα καταστήματα ενοικιάσεων που είναι δεκάδες έτη φωτός μπροστά; Για τα σαλέ στις πίστες που δεν παίζονται; Για την ποιότητα του πατήματος, την τεχνητή χιόνωση; Για τα μαθήματα σκι που κάνουν (έκανε η γυναίκα μου);

Στην Γαλλία στα χωριά που γύρισα και στην Αυστρία δεν υπήρχε κάτι το εμπορικό. Όλα έμοιαζαν γνήσια. Στην Γαλλία επειδή ήμουν με Γάλλους ξέρω ότι ήταν γνήσια και δεν μου φαινόταν απλά. Φαγητό τρώγαμε σπίτι, έλκηθρο στις πλαγιές πάνω στο γκαζόν (μεγάλη φάση), μαγαζιά με τυριά απίστευτα, με κρέατα το ίδιο, boules παιχνίδι το απόγευμα, rafting, ψάρεμα, τα πάντα.

Απέχουμε ΑΙΩΝΕΣ από αυτούς. Πιθανότατα όταν έχει πάει κάποιος στις πόλεις που είναι φτιαγμένες για σκι και μόνο (υπάρχουν πολλές) να σχηματίζει την εντύπωση του εμπορικού κομματιού και μόνο. Υπάρχουν και αυτές οι περιοχές. Οι ’λπεις όμως είναι γεμάτες από περιοχές 100% γνήσιες που μπορείς να κάνεις και όσο σκι αντέχεις.

Για την Βυτίνα, Λεβίδι κτλ. θα συμφωνήσω. Όποιος νομίζει ότι θα μπει σε μια ταβέρνα κεντρική και θα φάει ντόπιο κρέας απλά την έχει πατήσει. Πρέπει να γνωρίζεις που θα φας. Τα μερακλίδικα μέρη είναι 10 το πολύ. Τα ίδια ισχύουν παντού. Πήλιο, ορεινή Αρκαδία, ορεινή Κορινθία κτλ. Όπου πάει η μάζα δύσκολα θα βρεις ποιότητα. Ξέρω περιπτώσεις που ψωνίζουν από τον Βασιλόπουλο και τα πουλάνε στους Αθηναίους για ντόπια.

Comment

• Τέλεια μέρα η Κυριακή χθές.Ευχαριστώ τα παιδιά στα Lift για την βοήθεια στον μικρό μου μέχρι να μάθει και αυτά.Τρομερή ποιότητα χιονιού.Κυρίως στα εκτός.

http://www.youtube.com/watch?v=ojNyhM8CvoE

Comment

Working...
                                X