Σταματήστε τη γκρίνια όλοι και πάμε να πνίξουμε τη μαυρόγατα που τα γρουσούζεψε όλα χθές...Ήμουν κι εγώ πάνω ..κρίμα για τον αετό, δε νομίζω οτι είναι καμία μεγάλη βλάβη (δεν κάηκε καμία πλακέτα πάλι όπως το 2008) πιστεύω θα τη φτιάξουν (εφόσον θέλουν να γίνει το μέρος super χειμερινός προορισμός).
Όσο αναφορά την ασφάλεια των lift και της συντήρησης των αναβατήρων, θα ήθελα να σας αναφέρω οτι έχω μείνει 1 ώρα πέρσυ στον αέρα που είχε χαλάσει η στύγα, και 2,5 ώρες πρόπερσυ στο διπλό καρεκλάκι στα 3-5. Κολλητός μου 4 ώρες στο συνδετικό της φτερόλαγκας....Θέλω να πώ δηλαδή οτι απο θέμα συντήρησης δεν υπάρχει στην Ελλάδα χκ που να τα κάνει όλα τέλεια...τεχνικές βλάβες υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι τι γίνεται μετά απο αυτό και κατα πόσο δηλαδή θα αποκαταστήσουν τη συγκεκριμένη βλάβη.
Όσο αναφορά την ασφάλεια των lift και της συντήρησης των αναβατήρων, θα ήθελα να σας αναφέρω οτι έχω μείνει 1 ώρα πέρσυ στον αέρα που είχε χαλάσει η στύγα, και 2,5 ώρες πρόπερσυ στο διπλό καρεκλάκι στα 3-5. Κολλητός μου 4 ώρες στο συνδετικό της φτερόλαγκας....Θέλω να πώ δηλαδή οτι απο θέμα συντήρησης δεν υπάρχει στην Ελλάδα χκ που να τα κάνει όλα τέλεια...τεχνικές βλάβες υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι τι γίνεται μετά απο αυτό και κατα πόσο δηλαδή θα αποκαταστήσουν τη συγκεκριμένη βλάβη.

Τώρα αν δουλεύει ή όχι το ρατράκ δεν έγινε και τίποτα. Αν κάποιος δει ότι δεν πατιούνται οι πίστες και δεν γουστάρει απλά δεν θα ξαναέρθει. Όπως και στον Χελμό. Όποιον τον νοιάζει μόνο η Στύγα προτιμάει να πάει Παρνασσό που δεν έχει τέτοια θέματα.

Ναι ναι !! Επαναλειτουργία του Snow - Hawk Chalet & Πολωνέζικο!!!!
μακάρι να έχομε τα ίδια και φέτος..
Comment