Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα λευκή σεζόν... 2011-2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παιδιά, πολύ πολύ χιόνι.
    Απλά να σας πώ σε 2 ώρες 15 εκ στο χωριό μου και από τότε συνεχίζει τρελά. Φαντάζομαι τι θα γίνεται επάνω.
    (μιλάμε για πολύ πράγμα στην πόλη και τα χωριά. Που να χε ρίξει και την αρχική βροχή σε χιόνι... όπως ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΚ)
    Δεν έχανα με τπτ την χιονόπτωση αυτή, αλλά έπρεπε να αποχαιρετήσω τον παππού μου που συγχωρέθηκε... εν μέσω χιονοθύελλας.
    γειά σου παππού Χρήστο, καλό ταξίδι!
    www.xsports.gr - Δημήτρης

Comment

• Συλλυπητήρια airboarder

Comment

• να σαι καλά φίλε. Δεν άφηνε κανέναν όμως να στενοχωριέται, πόσο μάλλον την αδυναμία του (εμένα) έφυγε πλήρης ημερών, ήσυχα στον ύπνο του, και το κλίμα μάλλον εύθυμο ήταν όπως θα ήθελε, μιας και ήταν Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΤΖΗΣ ΠΑΝΤΑ! και δεν υπήρχε άνθρωπος σήμερα που δεν έλεγε μια από τις ατάκες του....

ΣΕ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΠΠΟΥ.

υ.γ. Χιονίζει πολύ έντονα στην πόλη και στον κάμπο από τις 12.00', όπως και αυτή τη στιγμή. Πολύ τυχεροί όσοι καταφέρουν να ανέβουν αύριο....

Comment

• Συλλυπητήρια φίλε μου... Να είσαι γερός να τον θυμάσαι
          "You must be the change you wish to see in the world" Mahatma Gandhi

Comment

• Δημήτρη να στε γεροί να τον θυμάστε τον ωραίο σας παππού.Συλλυπητήρια φίλε.Και μάλλον θα την θυμάσαι αυτή τη μέρα γιατί συνδιαστηκε με έναν ωραίο χιονιά.Το λευκό που τα εξαγνίζει και τα συγχωρεί όλα.

Comment

• Συλληπητηρια!
              Only rain matters...

Comment

• πήγε κανένας πισοδέρι?έχει πέτρες ή καλυφθηκαν??
                .

Comment

• Originally posted by nikosxts View Post
                  πήγε κανένας πισοδέρι?έχει πέτρες ή καλυφθηκαν??
                  το σίγουρο είναι ότι έβαλε πολύ.
                  Βέβαια σήμερα η πρόσβαση θα ήταν τρελά δύσκολη

Comment

• Originally posted by airboarder View Post
                    να σαι καλά φίλε. Δεν άφηνε κανέναν όμως να στενοχωριέται, πόσο μάλλον την αδυναμία του (εμένα) έφυγε πλήρης ημερών, ήσυχα στον ύπνο του, και το κλίμα μάλλον εύθυμο ήταν όπως θα ήθελε, μιας και ήταν Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΤΖΗΣ ΠΑΝΤΑ! και δεν υπήρχε άνθρωπος σήμερα που δεν έλεγε μια από τις ατάκες του....

ΣΕ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΠΠΟΥ.

υ.γ. Χιονίζει πολύ έντονα στην πόλη και στον κάμπο από τις 12.00', όπως και αυτή τη στιγμή. Πολύ τυχεροί όσοι καταφέρουν να ανέβουν αύριο....
                    Τα θερμά μου συλληπητήρια Δημήτρη.

Comment

• Και απο μένα Δημήτρη τα συλληπητηρια

Comment

• Δημητρη τα συλληπητηρια κ απο μενα....
                        Απο Πισοδερι τα νεα ειναι οτι εχουμε πνιγει στο χιονι...ξεφτυαριζουμε και δεν προλαβαινουμε....Απο το πρωι ριχνει ασταματητα...εχει γυρω στους 50 ποντους.Ο μεσιμεριανος αερας βεβαια ξυρισε μαλλον αρκετα σημεια γιατι σε καποια αλλα εχει μαζευτει μετρο κ βαλε. Ολα ειναι μια ατελειωτη πουδρα μιας και τα ρατρακ δεν βγηκαν ακομη να πατησουν...Εχει πολλα ανεμοσουρια απ'οτι εμαθα που δυσκολευουν λιγο την κατασταση...Αυριο πιστευω θα ειναι ολα ετοιμα για το καλυτερο σκι της σεζον εφοσον κοπασουν τα φαινομενα..Αυτα απο το κινητο.Αν καταφερω αυριο να ανεβασω καμια φωτο θα το κανω να σας φτιαξω...
                        Καλο βραδυ και αυριο καλο σκι....ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.....τα μηχανηματα καθαριζουν συνεχεια αλλα ο δρομοσ δεν προλαβαινει να καθαριστει κ γεμιζει παλι...Καλο δρομο και σε οσους ταξιδεψουν αυριο...
                        http://www.facebook.com/dimitris.gatzes
                        http://logistiki-exelixi.blogspot.com
                        http://www.logistiki-exelixi.gr
                        [SIGPIC]

Comment

• Μιτσαρα συλληπητήρια και απο εμένα ρε φίλε..
                          Παιδιά,εύχομαι να είμαστε ολοι καλά και να ξεφεύγουμε κάντοντας το αγαπημενο μας σπορ! Ελπίζω να μπορέσω να ανέβω αυτές τις μέρες (μόνος κλασσικά)!
                          Elricone συμφωνώ οτι καλύτερα ειναι να γίνεται μια πρόβα πριν ξεκινήσουμε να βάλουμε αλυσιδες αλλα σκεψου το εξης..αν δεν έβλεπες τα ατομα αυτα να έχουν τις οδηγίες στα χέρια δε θα γκρίνιαζες,το αποτελεσμα θα ηταν ίδιο ετσι κ αλλιως..θα σκεφτοσουν οτι τα παιδια σταματησαν να βαλουν αλυσιδες και θα χαιροσουν γιαυτο,ε αγνοησε τις οδηγιες και δες το αποτελεσμα

Comment

• Παιδιά, καλημέρα, μόνο 50 πισοδέρι?
                            εδώ κάτω έβαλε τόσο Δημήτρη ειλικρινά και ακόμα χιονίζει στούπα.

καλά μας πήγε ε;
                            σας τα λεγα εγώ......

Comment

• με τέτοιο κέντρο Φλώρινας, στο ΧΚ όπου δεν χάθηκε τίποτε σε βροχή... να μην έκανε 70+ φρέσκα??? άκυρο.... 1μ!!!!!

Last edited by airboarder; 07/01/2012, 09:58 AM.

Comment

• 1 ολόφρεσκο μέτρο??????? Ξεκινάμε.....

Comment

Working...
                                X