Κατ' αρχάς σαιζόν ή σεζόν; μιας και απ' όσο γνωρίζω η λέξη προέρχεται από τα Γαλλικά (ξενόφερτη), τότε την γράφουμε απλά, και είναι άκλιτη, άρα σεζόν.....
τέσπα όπως και αν γράφεται, θα είναι δύσκολη σίγουρα, αλλά θα μας βρεί εκεί.
Ωρα λοιπόν, να αρχίσουμε την γλυκιά αναμονή για τον επερχόμενο λευκό (ας ελπίσουμε) χειμώνα που θα καλύψει όλη την ασχήμια, γιατί όλα τα άλλα.... μας τα χουν βάψει μαύρα!
Ας έχουμε το πάθος μας, να μας μαζέψει πάλι στο forum, και να μας δίνει λίγες στιγμές ... μακρυά από όλα όσα συμβαίνουν αυτήν την περίοδο... μέχρι να ΞΑΝΑ-ΑΣΠΡΙΣΕΙ το μάτι μας να ξανακαρβάρουν τα πέδιλα μας (άντε και οι σανίδες σας...
) και να ξαναβουτήξουμε στις πούδρες σαν άλλοι σκρουτζαίοι, όπου νομίζω ότι αισθανόμαστε ότι δεν μας αγγίζει τίποτε! αυτό ... δεν νομίζω να μπορούν να μας το πάρουν.
Και επειδή ο καιρός τα τελευταία χρόνια μας χρωστάει... ΦΕΤΟΣ, θα ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! και για οικονομία, θα ανεβαίνουμε με λεωφορεια πάνω....

άντε να μαζευόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεε
καλή... σεζόν! στο Πισοδέρι μας και σε όλα τα ΧΚ!

Edited by: airboarder "
τέσπα όπως και αν γράφεται, θα είναι δύσκολη σίγουρα, αλλά θα μας βρεί εκεί.Ωρα λοιπόν, να αρχίσουμε την γλυκιά αναμονή για τον επερχόμενο λευκό (ας ελπίσουμε) χειμώνα που θα καλύψει όλη την ασχήμια, γιατί όλα τα άλλα.... μας τα χουν βάψει μαύρα!
Ας έχουμε το πάθος μας, να μας μαζέψει πάλι στο forum, και να μας δίνει λίγες στιγμές ... μακρυά από όλα όσα συμβαίνουν αυτήν την περίοδο... μέχρι να ΞΑΝΑ-ΑΣΠΡΙΣΕΙ το μάτι μας να ξανακαρβάρουν τα πέδιλα μας (άντε και οι σανίδες σας...
) και να ξαναβουτήξουμε στις πούδρες σαν άλλοι σκρουτζαίοι, όπου νομίζω ότι αισθανόμαστε ότι δεν μας αγγίζει τίποτε! αυτό ... δεν νομίζω να μπορούν να μας το πάρουν.Και επειδή ο καιρός τα τελευταία χρόνια μας χρωστάει... ΦΕΤΟΣ, θα ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! και για οικονομία, θα ανεβαίνουμε με λεωφορεια πάνω....

άντε να μαζευόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεε
καλή... σεζόν! στο Πισοδέρι μας και σε όλα τα ΧΚ!

Edited by: airboarder "

No SNOW ... No future !!!
Comment