Mακαρι να'μουν τετοιος snowboardas ρε loof,αυτοι ειναι 2 απ'τους κορυφαιους extremcarvers που εχουν κανει και την εταιρια sword που φτιαχνει ειδικα σανιδια για carving και κανουν 100-150 φορες την σαιζον εγω μαξιμουν να ανεβω 15-20 την σαιζον και τα 3 τελευταια χρονια προσπαθω να υοθετησω αυτο το στυλ και για οποιο πρεπει να εχει και τις καταληλες συνθηκες δηλ. καλοπατημενη φαρδια πιστα χωρις μπαμπς και αχταρμα και προπαντων χωρις κοσμο γιατι με εχουν εμβολισει αρκετες φορες λαλακες σκιερ ερχομενοι απο πισω!
Για να φανταστεις το τι λαλακες υπαρχουν, στην Αμερικη σε φορουμ που μπαινω και γραφω διαβασα οτι εδιωξαν carveραδες επειδει στο αυλακι που αφηναν στο καρβαρισμα σκονταφταν και επεφταν οι σκιερ!!!!!!!
Ο καλυτερος κατα την γνωμη μου ειναι αυτος γιατι καρβαρει και με την οπισθεν (switch)και μαλιστα με αρχαιο σανιδι και ειναι και 50 χρονων! http://www.youtube.com/watch?v=VsAtK47c8PM
τετοιες συνθηκες ομως στην ελλαδα πετυχαινεις 1 στις 10....
στην ευρωπη ?? Livigno....
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Μαγγες ειμαι πανω στην καρεκλα αυτη τη στιγμη και λειτουργει κανονικα!!!Εχει και κανα 30-40 εκατοστα φρεσκο χιονι!!
oντως έχει ρίξει 30-40 εκατοστά χιόνι, όπως και στα περισσότερα χιονοδρομικά...πλην βεβαίως του Νομού Φλωρίνης, όπου εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν κάποιο άλλο σύστημα μέτρησης γιατί "μετρικό" δεν χρησιμοποιούν!
Και μια διαμάχη που είχα με τον λιφτιερη του 4.υποστηριζε ότι άλλο Βερνο άλλο Bιτσι,ενώ εγω ότι είναι το ίδιο βουνο!
airboarder τα φώτα σου και γρήγορα...στοίχημα ένα μπουκαλακι!!!
Comment