Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• πάντως φυσιολογικός με την έννοια που το λέμε δηλαδή όσα χιλιοστά λέει η κλιματική τιμή ανα μήνα, μέση θερμοκρασία όση λέει η κλιματική τιμή ανά μηνα , ημέρες χιονιου και βροχής όσες επιτάσσει η κλιματική τιμή το ξέρουμε όλοι ότι αποκλείεται να συμβεί...

Comment

• Συμφωνα με το νόμο του Μέρφυ ο φετινός χειμώνας δεν μπορεί παρά να είναι βαρύς...
      Κλασσικός ΒΕ χειμώνας. Τουλάχιστον 2-3 χιονοστρώσεις στη Λ. Νίκης. Κατά-λευκος Πύργος

Comment

• Originally posted by xionotrela
        Originally posted by snowjohn
        Originally posted by xionotrela
        Η αισθηση μου είναι για το φθινόπωρο τουλαχιστον ότι θα εχουμε ενα ζεστο Σεπτεμβρη (παει πολύ τριτος σερι ψυχρος και βροχερος Σεπτεμβρης) Ενα φυσιολογικό προς ξηρό Οκτωβρη (το καλο που του θελω) και ενα Νοεβρη που φοβαμαι να αγγιξω δίοτι αν αρχισει να ξεπατωνει στο θαψιμο τη Δυτ.Ευρωπη θα περιμενουμε αντιστροφή στη τραμπάλα του καιρού για να δει το ματακι μας λίγη χαρα.

Χειμώνας μακρυα ακόμη και ουτε κατα διαννοια δε ασχολούμαι μαζι του.

δηλαδη θες εναν ξερο φθινοπορο για να δεις λιγο χιονι μεσα στο χειμωνα ;;; [i] εγω δεν λεω και δεν πραττω τιποτα γιατι πιστευω οτι αν ο καιρος θελει να εχουμε καλο καιρο θα το κανει και αν θελει κακο καιρο θα το κανει

Το λίγο ειναι σχετικο! που ξες οτι θα ειναι λίγο ή πολύ?
        δεν το ξερω το ειπα για να βγαλω το μυνημα με ομορφο τροπο και επισης για να μην βγαλω αλλο μυνημα θελω να ρωτησω πιος ειναι ο μερφυ και πιος ο νομος του "
        καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Originally posted by gkatharopo
          Originally posted by thunderguy
          επειδη θα τρελαθω εδω περα[i]....για να σας βαλω στη θεση σας....λοιπον εχουμε και λεμε επειδη ειμαι φαναατικος οπαδος της normality εχουμε και λεμε: για το φθινοπωρο αντιστοιχουν τα παρακατω χιλιοστα συμφωνα με την ΕΜΥ Σεπτ 27.4mm Οκτ 40.8mm Νοε 54.4mm ολα μαζι μας κανουν 122.6mm που σημαινει διαδοχικα χαμηλα νοτιαδες βροχες ομιχλες και υγρασια.ΑΥΤΑ ΤΑ 123μμ ΘΕΛΩ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΕΤΣΙ (μου εχουν λειψει τα νοτιαδοχαμηλα ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ........δεν λεει πουθενα οτι δεν πρεπει να ριξει σταγονα για να κανει το 50ποντο που ονειρευονται μερικοι (ασε που δεν προκειται να γινει αυτο).......αυτα αιντε καιρε ΞΤΠΝΑ επιτελους απο τον ληθαργο σου θελω φουλ καταιγιδες και ζεστη τον Σεπτεμβρη

ΥΓ.προσωπικα ειναι πολυ δυσκολο εως αδυαντο να συνεχιστει η ξηρασια που θελουν καποιοι συντομα θα ξεσπασει ο καιρος
          θα σου ριχνα κανα καντηλι τωρα απογευματιατικαπου θες να ριξει βροχες και καταιγιδες και να πνιγουμε το φθινοπωρο και μετα να κυνηγαμε τα συνεφα...ΞΕΡΑΙΛΑ ΡΕ!!!!να μην ριξει σταγονα
          +10000000000000.........ζεστη και ξεραιλα μεχρι και τον οκτωβριο...ακου εκει 123μμ...με τα 23 συμβιβαζομαι....αλλα 80μμ τον νομεβριο και μια 100αρα++ τον δεκεμβριο και ερχομαστε στα ισια μας...καποια απο αυτα θα νε και με την μορφη χιονιου δεν μπορει..."
          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by borios_polos
            Originally posted by gkatharopo
            επειδη θα τρελαθω εδω περα[i]....για να σας βαλω στη θεση σας....λοιπον εχουμε και λεμε επειδη ειμαι φαναατικος οπαδος της normality εχουμε και λεμε: για το φθινοπωρο αντιστοιχουν τα παρακατω χιλιοστα συμφωνα με την ΕΜΥ Σεπτ 27.4mm Οκτ 40.8mm Νοε 54.4mm ολα μαζι μας κανουν 122.6mm που σημαινει διαδοχικα χαμηλα νοτιαδες βροχες ομιχλες και υγρασια.ΑΥΤΑ ΤΑ 123μμ ΘΕΛΩ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΕΤΣΙ (μου εχουν λειψει τα νοτιαδοχαμηλα ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ........δεν λεει πουθενα οτι δεν πρεπει να ριξει σταγονα για να κανει το 50ποντο που ονειρευονται μερικοι (ασε που δεν προκειται να γινει αυτο).......αυτα αιντε καιρε ΞΤΠΝΑ επιτελους απο τον ληθαργο σου θελω φουλ καταιγιδες και ζεστη τον Σεπτεμβρη

ΥΓ.προσωπικα ειναι πολυ δυσκολο εως αδυαντο να συνεχιστει η ξηρασια που θελουν καποιοι συντομα θα ξεσπασει ο καιρος
            θα σου ριχνα κανα καντηλι τωρα απογευματιατικαπου θες να ριξει βροχες και καταιγιδες και να πνιγουμε το φθινοπωρο και μετα να κυνηγαμε τα συνεφα...ΞΕΡΑΙΛΑ ΡΕ!!!!να μην ριξει σταγονα
            +10000000000000.........ζεστη και ξεραιλα μεχρι και τον οκτωβριο...ακου εκει 123μμ...με τα 23 συμβιβαζομαι....αλλα 80μμ τον νομεβριο και μια 100αρα++ τον δεκεμβριο και ερχομαστε στα ισια μας...καποια απο αυτα θα νε και με την μορφη χιονιου δεν μπορει...
            Μωρέ 200mm κάθε μήνα γίνεται???Μέχρι να μπει ο χειμώνας,κάθε μέρα καταιγίδες!!!!!Αυτά είναι γούστα,τ'άλλα τ'ακούω βερεσέ!!! "

Comment

• Originally posted by storm
              Originally posted by borios_polos
              Originally posted by gkatharopo

+10000000000000.........ζεστη και ξεραιλα μεχρι και τον οκτωβριο...ακου εκει 123μμ...με τα 23 συμβιβαζομαι....αλλα 80μμ τον νομεβριο και μια 100αρα++ τον δεκεμβριο και ερχομαστε στα ισια μας...καποια απο αυτα θα νε και με την μορφη χιονιου δεν μπορει...
              Μωρέ 200mm κάθε μήνα γίνεται???Μέχρι να μπει ο χειμώνας,κάθε μέρα καταιγίδες!!!!!Αυτά είναι γούστα,τ'άλλα τ'ακούω βερεσέ!!!
              μπραβο ρε συναδελφε καταιγιδολατρη..........αλληλεγγυη μεταξυ μας....αστους να λενε αυτα που θελουν να λενε....γιατι μετα αν δεν κανει θα γκρινιαζω ολο τον χειμωνα....και δεν λενε να βαλουν μυαλο παραδειγμα ο λαγκαδιωτης που δεν ηθελε βροχες και το ιδιο απογευμα που εγραψε αυτο ο λαγκαδας ειχε καταιγιδα με χαλαζακι........τωρα που λεω για χαλαζι στημ γαλλια ειχαν εντονες καταιγιδες με χαλαζι

"

WAITING FOR THE SUMMER STORM SEASON 2012 TO BEGIN

Comment

• ετσι... μια 200αρα καθε μηνα...χειμωνα καλοκαιρι

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by TURMS
                  ετσι... μια 200αρα καθε μηνα...χειμωνα καλοκαιρι
                  +1000!!!

Comment

• έναν Δεκέμβρη σαν το 2001, έναν Γενάρη σαν το 2006, έναν Φλεβάρη σαν το 2008 και έναν Μάρτη σαν το 1987...

Comment

• Η πεμπτη επιλογη νομιζω πως εχει καποια τυχη..
                      sigpic

Comment

• Εγώ που θα βρίσκομαι στη Ρόδο για σπουδές εύχομαι τις ιστορικές χιονοπτώσεις να τις κάνει μέσα στις γιορτές για να τις χαρώ κι εγώ όταν θα είμαι πάνω.. όσο για τον υπόλοιπο καιρό ελπίζω σε ισχυρές και συχνές καταιγίδες στα δωδεκάννησα! Και φυσικά να μην ξεχάσω τα βουνά μας να φορτωθούν χιόνι απο Νοέμβρη και να λειτουργήσουν μια χρονιά ομαλά όλα τα χιονοδρομικά! Γινεται???

Comment

• Originally posted by geornik

έναν Δεκέμβρη σαν το 2001, έναν Γενάρη σαν το 2006, έναν Φλεβάρη σαν το 2008 και έναν Μάρτη σαν το 1987...
                          και μετα να αλλαξουμε πλευρο να το δουμε και εγχρωμο το ονειρο[i]τουλαχιστον να το βλεπουμε το ονειρο οπως το γουσταρουμε
                          "

Comment

• Originally posted by SYMMERSNOW
                            Originally posted by geornik

έναν Δεκέμβρη σαν το 2001, έναν Γενάρη σαν το 2006, έναν Φλεβάρη σαν το 2008 και έναν Μάρτη σαν το 1987...
                            και μετα να αλλαξουμε πλευρο να το δουμε και εγχρωμο το ονειρο[i]τουλαχιστον να το βλεπουμε το ονειρο οπως το γουσταρουμε
                            Βασικα αμα ειναι να ευχομαστε πραγματα που γινονται μια φορα στα 8000 χρονια και αν, τοτε εγω ευχομαι τον χειμωνα να χιονισει ευρω.
                            "
                            http://bobby-e4.blogspot.com/

Comment

• Originally posted by BobbyF2
                              Originally posted by SYMMERSNOW

Βασικα αμα ειναι να ευχομαστε πραγματα που γινονται μια φορα στα 8000 χρονια και αν, τοτε εγω ευχομαι τον χειμωνα να χιονισει ευρω.
                              να ριξει πολλα ομως κανα μετρο γιατι θα μας τα φορολογησει ο παπανδρεου χαχαχαχαχαχαχαχαχα
                              "

Comment

• Originally posted by SYMMERSNOW
                                Originally posted by BobbyF2
                                Originally posted by SYMMERSNOW

να ριξει πολλα ομως κανα μετρο γιατι θα μας τα φορολογησει ο παπανδρεου χαχαχαχαχαχαχαχαχα

"

Comment

Working...
                                X