ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΛΕΟΝ.[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;
Collapse
X
-
Καντε ονειρα............ αυτα τουλαχιστον δεν εβλαψαν κανεναν.Α ρε μουφα που μας(σας) περιμενει.Σας το ξαναλεω το καιρικο ενδιαφερον επεικεντρωνεται απο τα 1000 μ και πανω για τον τοπο μας οπως και σε περιοχες στυλ φλωρινας καστοριας αραχωβας τριπολης κλπ.Αρα κατοικοι των αστικων περιοχων και ειδικοτερα της βορειας ελλαδας ,,,,,,,συγνωμη αλλα περαστικα μας.
Τι αλλο θελετε πια για ξυπνησετε.Βεβαια υπαρχουν και τα ονειρα (σε αυτα πιστευω και εγω) υπαρχει και το polar express υπαρχουν πολλα εσεις πιστεψτε και οτι ηθελε προκυψει.mountain
Comment
-
Εσυ δεν μας ειπες ομως...Τι ψηφισες?Originally posted by mountainΚαντε ονειρα............ αυτα τουλαχιστον δεν εβλαψαν κανεναν.Α ρε μουφα που μας(σας) περιμενει.Σας το ξαναλεω το καιρικο ενδιαφερον επεικεντρωνεται απο τα 1000 μ και πανω για τον τοπο μας οπως και σε περιοχες στυλ φλωρινας καστοριας αραχωβας τριπολης κλπ.Αρα κατοικοι των αστικων περιοχων και ειδικοτερα της βορειας ελλαδας ,,,,,,,συγνωμη αλλα περαστικα μας.
Τι αλλο θελετε πια για ξυπνησετε.Βεβαια υπαρχουν και τα ονειρα (σε αυτα πιστευω και εγω) υπαρχει και το polar express υπαρχουν πολλα εσεις πιστεψτε και οτι ηθελε προκυψει.
Comment
-
Ερε παιδεια η ειστε τρελοι η δεν εχεται μνημη(μιλαω για βορειοελλαδιτες) εχει 10 χρονια αντε να μη πω 20 με ελαχιστες εξαιρεσεις να κανει στον τοπο μας και σεις μιλατε για θαυματα.
Για ρωτηστε ανθρωπους χιονοδρομικων ποσα χρονια εχουν να δουν κανονικο χειμωνα και θα καταλαβεται επιτελους το προλημα.
Σας ειπα και παραπανω και εγω πιστεθω σε ονειρα αλλα η τα γεγονοτα δεν συνηγορουν με αυτα.
Μακαρι ο χρονος να τα διαψευσει(δεν το νομιζω)ολα τα παραπανω ειδομενmountain
Comment
-
εγω παιδια πιστευω οτι θα εχουμε βροχες και ενα-δυο ξεσπασματα χιονιοκαιριας και οχι θερμοκρασιες πανω απο 18 βαθμους στις ζεστες μερες του χειμωνα και πολες κρυες μερες ειδικα τον γεναρη και τον δεκεμβρη ετσι πιστευω και ψηφιζω το 4 δηλαδη φυσιολογικοςκαιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:
Comment
-
Εγγεγραμμένος στις: 25/10/2005
Πόλη ή Περιοχή: N.Σμύρνη+Αγρίνιο+Χόχλια.
Συνδεδεμένος: Οχι
Απoστολές: 34389 Επιλογές αποστολής
Παράθεση Απάντηση Απεσταλμένο: Σήμερα 7:16μμ
To 4 φυσιολογικός...
Γεια σου φιλε Κωστα.
Οταν οι παπουδες του Forum λενε τετοια τοτε μαγκες η με περιμενεται τιποτα η ετοιμαστε χιονοπεδιλα [i]
Και για να σοβαρευτουμαι λιγο εε ρε παιδες ειναι νωρις ακομα σε κανα 2 μηνες το ξανασυζηταμε
"
mountain
Comment
-
συμφωνω τωρα καλυτερα ηταν να πονταραμε για το φθινοπορο ειμαστε ακομα μακριαOriginally posted by mountain
Εγγεγραμμένος στις: 25/10/2005
Πόλη ή Περιοχή: N.Σμύρνη+Αγρίνιο+Χόχλια.
Συνδεδεμένος: Οχι
Απoστολές: 34389 Επιλογές αποστολής
Παράθεση Απάντηση Απεσταλμένο: Σήμερα 7:16μμ
To 4 φυσιολογικός...
Γεια σου φιλε Κωστα.
Οταν οι παπουδες του Forum λενε τετοια τοτε μαγκες η με περιμενεται τιποτα η ετοιμαστε χιονοπεδιλα [i]
Και για να σοβαρευτουμαι λιγο εε ρε παιδες ειναι νωρις ακομα σε κανα 2 μηνες το ξανασυζηταμε
Edited by: snowjohn "καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:
Comment

"
Comment