Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγω Μητσο ξερω πως 18 μερες που ειμαι εδω η αισθηση ζεστης τα μεσημερια ξεπερναει τους 42 βαθμους....

37.8 τωρα και 41% υγρασια......

35 στα Γουβια μεσα στη θαλασσα ......

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
      Originally posted by geornik
      Γιώργο να δεις τι ανακούφιση θα νιώσεις μόλις πατήσεις το πόδι σου στην Αθήνα...όλες αυτές τις ημέρες φυσάει δυνατό ξηρό μελτέμι και η υγρασία ας πούμε αυτή τη στιγμή όπως βλέπω σε όλους τους σταθμούς της Αττικής κυμάινεται κατά μέσο όρο από 20-40%...σε μερικές περιοχές και παρακάτω!![i]

μου το λεει ο αδερφος μου....

το βραδυ κλεινει παραθυρα γιατι μπαινει κρυος ο λυσασμενος βοριας....

αυριο τετοια ωρα θα φτανω Αθηνα....
      Οχι και κρυος...

26-27 ειναι η θερμοκρασια με τον Βορια, απλως η αισθηση ειναι λιγο μικροτερη...

Το σπιτι, οση ωρα και να αφησω το βραδυ τα παραθυρα ανοικτα, δεν πεφτει κατω απο 29 με τιποτα, συνηθως στους 30 ειναι, καλη θερμοκρασια για την εποχη, αλλα κρυο με τιποτα...

Αν περπατας σε ανοικτα σημεια της Αθηνας, οπως εκει στον Πυργο των Αμπελοκηπων που εχει ανοιγμα, λυσσομαναει ο αερας, αλλα η αισθηση ειναι πολυ ωραια, αγγιζει το τελειο, δροσιζεσαι τοσο, οσο λιγο πριν να μπεις στο σταδιο να αρχισεις να νοιωθεις ψυχρα, οταν ομως σταματαει για λιγο ο αερας, νοιωθεις ελαφρα ζεστουλα...

"

Comment

Εγω Μητσο ξερω πως 18 μερες που ειμαι εδω η αισθηση ζεστης τα μεσημερια ξεπερναει τους 42 βαθμους....

Eισαι χειροτερα και απο Ντουμπαι που εχει 36 με 42% υγρασια <a href=http://www.wunderground.com/global/stati&#111;ns/41194.html" target="_blank">http://www.wunderground.com/global/stations/41194.html</a>. 41% υγρασια για τετοια θερμοκρασια ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οχι μικρη οπως φαινεται απο το νουμερο."

Comment

• Originally posted by sotos4
          Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Εγω Μητσο ξερω πως 18 μερες που ειμαι εδω η αισθηση ζεστης τα μεσημερια ξεπερναει τους 42 βαθμους....

Eισαι χειροτερα και απο Ντουμπαι που εχει 36 με 42% υγρασια <a href=http://www.wunderground.com/global/stati&#111;ns/41194.html" target="_blank">http://www.wunderground.com/global/stations/41194.html</a>. 41% υγρασια για τετοια θερμοκρασια ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οχι μικρη οπως φαινεται απο το νουμερο.

Τις προαλλες ειχε 34 με 70%....εκει ηταν πολυ χειροτερα....."

Comment

• Originally posted by ioka72
            Originally posted by geornik
            Γιώργο να δεις τι ανακούφιση θα νιώσεις μόλις πατήσεις το πόδι σου στην Αθήνα...όλες αυτές τις ημέρες φυσάει δυνατό ξηρό μελτέμι και η υγρασία ας πούμε αυτή τη στιγμή όπως βλέπω σε όλους τους σταθμούς της Αττικής κυμάινεται κατά μέσο όρο από 20-40%...σε μερικές περιοχές και παρακάτω!![i]

μου το λεει ο αδερφος μου....

το βραδυ κλεινει παραθυρα γιατι μπαινει κρυος ο λυσασμενος βοριας....

αυριο τετοια ωρα θα φτανω Αθηνα....
            Οχι και κρυος...

26-27 ειναι η θερμοκρασια με τον Βορια, απλως η αισθηση ειναι λιγο μικροτερη...

Το σπιτι, οση ωρα και να αφησω το βραδυ τα παραθυρα ανοικτα, δεν πεφτει κατω απο 29 με τιποτα, συνηθως στους 30 ειναι, καλη θερμοκρασια για την εποχη, αλλα κρυο με τιποτα...

Αν περπατας σε ανοικτα σημεια της Αθηνας, οπως εκει στον Πυργο των Αμπελοκηπων που εχει ανοιγμα, λυσσομαναει ο αερας, αλλα η αισθηση ειναι πολυ ωραια, αγγιζει το τελειο, δροσιζεσαι τοσο, οσο λιγο πριν να μπεις στο σταδιο να αρχισεις να νοιωθεις ψυχρα, οταν ομως σταματαει για λιγο ο αερας, νοιωθεις ελαφρα ζεστουλα...

Εκει που μενω ο βοριας βαραει ανενοχλητος αφου δεν με κλεινει τιποτα....Απεναντι εχω μονο τα πανεπιστημια σε αποσταση 300μ.....και οι κρεβατοκαμαρες μου εχουν βοριο προσανατολισμο..."

Comment

• Σας καληνυχτιζω με 24 βαθμους και μολις ευτυχως 58% υγρασια....

Απο αυριο αναφορες απο Αθηνα!!!

Comment

• Originally posted by Dirfis
                Παντως η Κεφαλλονια ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απ οτι περιγραφεις φιλε Γιωργο... ναι μεν ζεστη αλλα ξηρη με τον βορια να ενισχυεται καθε μεσημερι.
                οπως τα λες ειναι Αγγελε. εχω παει παρα πολλες φορες στο νησι (ανατολικο-νοτιοανατολικο κοματι) και μια φορα μονο θυμαμαι να εχουμε χρησιμοποιησει ανεμιστηρα (τοτε δεν ειχαμε καν βαλει αιρκοντισιον!).Βεβαια Αργοστολι νομιζω ειναι πιο σκουρα τα πραγματα λογω θεσης κ προσανατολισμου..
                carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Υ.Γ. καλη επιστροφη Γιωργο
                  carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Originally posted by sotos4

Eισαι χειροτερα και απο Ντουμπαι που εχει 36 με 42% υγρασια <a href=http://www.wunderground.com/global/stati&#111;ns/41194.html" target="_blank">http://www.wunderground.com/global/stations/41194.html</a>. 41% υγρασια για τετοια θερμοκρασια ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ οχι μικρη οπως φαινεται απο το νουμερο.

Τις προαλλες ειχε 34 με 70%....εκει ηταν πολυ χειροτερα.....
                    σε 37.8 ME 41% υγρασία η θερμοκρασία δρόσου (όπου η υγρασία είναι 100%) είναι 22.3 οC και σε 34 με 70% είναι 27.7 οC. Σημείο δρόσου 27.7 oC είναι φοβερό νούμερο, η δυσφορία θεωρείται ανυπόφορη πάνω από σ.δ. 20 οC"

Comment

• Originally posted by swter
                      Originally posted by Dirfis
                      Παντως η Κεφαλλονια ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απ οτι περιγραφεις φιλε Γιωργο... ναι μεν ζεστη αλλα ξηρη με τον βορια να ενισχυεται καθε μεσημερι.
                      οπως τα λες ειναι Αγγελε. εχω παει παρα πολλες φορες στο νησι (ανατολικο-νοτιοανατολικο κοματι) και μια φορα μονο θυμαμαι να εχουμε χρησιμοποιησει ανεμιστηρα (τοτε δεν ειχαμε καν βαλει αιρκοντισιον!).Βεβαια Αργοστολι νομιζω ειναι πιο σκουρα τα πραγματα λογω θεσης κ προσανατολισμου..
                      Αργοστολι βρεθηκα την Πεμπτη το απογευμα και με την βοηθεια του ισχυρου βορια η αισθηση της θερμοκρασιας ηταν πολυ χαμηλη, σε σημειο η κοπελα μου να κρυωνει...υγρασια βεβαια στο φουλ... μολις περασαμε απεναντι στο Ληξουρι, αλλος θεος! 30c...θυελλωδης βοριας, αλλα υγρασια στα ταρταρα...! Κατεβαινει βλεπεις ο αερας απο τους γυρω λοφους... απο το ορος Γαριδακι οπως το λενε οι ντοπιοι...! Εκεινη την νυχτα στα Χαβδατα η θερμοκρασια οριακα κατεβηκε κατω απο τους 30c...με ισχυρο βορια ολη νυχτα! [i] αλλα υγρασια ξαναλεω χαμηλη!"
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• καλη επιστροφη γιωργο και ευχομαι την επομενη φορα να μενεις

στο νησι παραλιακως και οχι χωμενος παραποταμια....

βεβαια οταν ερχεσαι χειμωνα, εχεις και την δροσουλα σου......
                        Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                        ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Working...
                        X