εγω ρε γμτ ενω το εχω τιμησει το νησι δεν θυμαμαι τετοια ταλαιπωρια..βεβαια ημουν και 18χρονια μικροτερος!!(20αρης) και σε τετοιες ηλικιες δεν μασας τιποτα. τωρα θελω και ομπρελλα και σεζλονγκ και καφε και δροσια και πολλες δροσερες παρουσιες στην παραλια και αιρκοντισιον στο δωματιο και ολα τα κουνουπια νεκρα η μακρια μου....συμπερασμα..μαλον δεν ξαναπαταω Κερκυρα [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Collapse
X
-
ειπες ακριβως την ατακα που χρησιμοποιει κ η γυναικα μουOriginally posted by NikosThesκαι έναν μαύρο να σου κάνει αέρα ξέχασες swter[i]

..ζηταω πολλα ρε γμτ ,το ξερω..
"carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
Χαχα εγώ νομίζεις παραπίσω πάω[i]
Αν η θάλασσα δεν ειναι πισίνα ή δεν εχει την θερμοκρασία που θέλω απλά δεν μπαίνω ή αμα έχει πολύ κόσμο. Χώρια όταν έχει πολλή υγρασία και ζέστη πάλι δεν πάω γιατι ζεσταίνομαι μέχρι να πάω
Οπότε δεν εισαι ο μόνος
"
http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0
Comment
-
ε ναι ρε Νικο. τι να πας δηλαδη αν σε φαει η αμμοβολη, αν εχει 2 μετρα κυμα, αν ειναι Παλαιοκαστριτσα fridge" , αν ειναι πατεις με πατω σε και δεν εχεις που το κωλαρακι κλιναι, η αν βραζεις και ιδρωνεις ακομα και στη σκια!!!

..δεν ειμαστε παραξενοι!!επιλεκτικοι ειμαστε!!"
carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
Ε ναι οταν εχει πολύ κυμα συνήθως μπανιο δεν μπορεις να κανεις γιατι η θάλασσα βαθαίνει, θολώνει, σε πλακώνουν τα κύμματα κτλ. αν και μικρός την ψιλοέβρισκα με κύμματα αλλα τώρα δεν τα πολυθέλω. Και τα έχω δει τα κύμματα του Ιονίου μιας και έχω παει και Κέρκυρα και Λευκάδα μικρός. Απο την άλλη αμα εχει πολυ κόσμο βρωμάει, πραγματικά δεν το μπορώ αυτο το χαμό μεσα στις θάλασσες, προτιμώνα ειναι 5-10 ατομα και να μπαινεις ανετα παρα να εχει 50 γυρω σου να σε πιτσιλάνε να μην μπορεις να κολυμπήσεις κτλ. Επίσης οταν ειναι κρύα τα νερά κρυώνω και δεν μπορώ να κάτσω πολύ ώρα, οταν ειναι πολύ ζεστά ιδρώνω και δεν δροσίζομαι με αποτέλεσμα να θελω να βγω έξω... Επίσης οταν έχει πολύ ζέστη με πιάνει δυσφορία οπότε ή πρέπει να πας νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα που έχει επίσης κόσμο όλες αυτές τις ώρες. Χαχαχα ετσι πως τα λεω ιδανικές ημέρες για τα μέτρα μου ήταν 2-3 μέρες μεσα στο καλοκαίρι όλες και όλες, και ιδανικές θα είναι απο δω και στο εξής επίσης που φεύγει ο χαμός[i]"http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0
Comment
-
[i]σε λαθος θαλασσες πας.....για ακου και τον παλιο που μπαινει παλαιο η αι γιωργη παγων και δροσιζεται......
το ξερεις οτι θα φυγεις και το ζητας το νησι.........
"
Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
μενεις και εσυ σε μια γουβα μεσα στον ποταμο....
τι να σου κανω....εχει το νησι και γ * * * ω τα μερη και για διαμονη και για θεα και θαλασσα και βουνο....σου εκατσε και σενα διπλα στο ποταμι και χωμενος σε υψομετρο σχεδον κατω απο την θαλασσα.....αν εμενες λιγο πιο εκει η λιγο πιο εδω οι διαφορες σε ολα θα ηταν μεγαλες!!
ειδικα στις μεγιστες, που αυτα τα 38αρια που βλεπεις για μενα ειναι αγνωστες λεξεις ακομη και ενοτς κεντρου πολεως!!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Comment
-
Γιώργο να δεις τι ανακούφιση θα νιώσεις μόλις πατήσεις το πόδι σου στην Αθήνα...όλες αυτές τις ημέρες φυσάει δυνατό ξηρό μελτέμι και η υγρασία ας πούμε αυτή τη στιγμή όπως βλέπω σε όλους τους σταθμούς της Αττικής κυμάινεται κατά μέσο όρο από 20-40%...σε μερικές περιοχές και παρακάτω!![i]"
Comment
-
Originally posted by geornikΓιώργο να δεις τι ανακούφιση θα νιώσεις μόλις πατήσεις το πόδι σου στην Αθήνα...όλες αυτές τις ημέρες φυσάει δυνατό ξηρό μελτέμι και η υγρασία ας πούμε αυτή τη στιγμή όπως βλέπω σε όλους τους σταθμούς της Αττικής κυμάινεται κατά μέσο όρο από 20-40%...σε μερικές περιοχές και παρακάτω!![i]
μου το λεει ο αδερφος μου....
το βραδυ κλεινει παραθυρα γιατι μπαινει κρυος ο λυσασμενος βοριας....
αυριο τετοια ωρα θα φτανω Αθηνα...."
Comment
-
εξαρταται το που μενεις. σιγουρα η υγρασια κανει καθολικη την παρουσια της και δραματοποιει την αισθηση ειτε προς τα κατω ειτε προς τα πανω, αλλα το νησι ειναι φανταστικο και ειδικα μενοντας παραθαλασσια αλλα και βουτωντας στα καταλλλα μερη πρακτικα δεν καταλαβαινεις καυσωνα!!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Comment

"
Comment