Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ που είμαι ακόμα πάνω,το βράδυ κοιμάμαι με ανοιχτό παράθυρο και πάπλωμα:P"
    Κάτω Βλασία Αχαϊας - http://www.katovlasia.gr

Comment

AN H KOΛΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ.......

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΝΟΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 27.7 ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ 94%

ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕ

Comment

Originally posted by Kouvanos
        Το γραφω εδω, ελπιζω και ευχομαι να ΜΗ γινει, γιατι θα ειμαι ο πιο γκαντεμης ανθρωπος του κοσμου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πεταω ξημερωματα για Μοναχο για 10 μερες....Κοιταγα καιρο και δυστυχως εδειχνε ΤΡΕΛΗ ΖΕΣΤΗ ελαχιστες μεν 13-14αρια αλλα μεγιστες 27-28 !!!!!!!!!!!!!!!!! για τις επομενες μερες και ελαχιστη βροχη (για βαυαρια) μονο Παρασκευη και Σαββατο....

Και βρηκα τωρα αυτη τη Live cam απο Μοναχο και σημερα εδειξε μεγιστη 38,1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        πριν λίγη ωρα......

Γιατι να ειμαι τοσο μα τοσο γκαντεμης ??? γιατι να με κυνηγαει ο καυσωνας οπου κι αν παω ????

http://www.radlherr.de/webcam/freimann/#

Τα κάνει αυτά το τρελο-Μόναχο φίλε Γιώργο! Να σκεφτείς ότι κάποια στιγμή πριν πολλά χρόνια πήγαμε με τον αδελφό μου στο Μόναχο ένα δικό μας τριήμερο" της 25/3 και φυσικά πήραμε χειμωνιάτικα αφού εδώ στην Αθήνα είχε ...7 C ...ΜΑΝΤΕΨΕ!!!! Στο Μόναχο έπιασε ο τρελός foehn και ξέρεις τι σήμαινε αυτό???

21-23 C κάθε μέρα επί 4 μέρες....ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Αυτά, γιατί ο καιρός ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Ετσι δεν "κλείνει" ο καιρός του μπαρμπα-Αρνιακού???"
        Ο ..."κακός" καλός καιρός μας!!

Comment

επιτελους ψιλοπεφτει η τ.....

23.3 τωρα με την υγρασια κλασσικα στο 95%......

Comment

Originally posted by snowscuba
            Originally posted by Kouvanos
            Το γραφω εδω, ελπιζω και ευχομαι να ΜΗ γινει, γιατι θα ειμαι ο πιο γκαντεμης ανθρωπος του κοσμου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πεταω ξημερωματα για Μοναχο για 10 μερες....Κοιταγα καιρο και δυστυχως εδειχνε ΤΡΕΛΗ ΖΕΣΤΗ ελαχιστες μεν 13-14αρια αλλα μεγιστες 27-28 !!!!!!!!!!!!!!!!! για τις επομενες μερες και ελαχιστη βροχη (για βαυαρια) μονο Παρασκευη και Σαββατο....

Και βρηκα τωρα αυτη τη Live cam απο Μοναχο και σημερα εδειξε μεγιστη 38,1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            πριν λίγη ωρα......

Γιατι να ειμαι τοσο μα τοσο γκαντεμης ??? γιατι να με κυνηγαει ο καυσωνας οπου κι αν παω ????

http://www.radlherr.de/webcam/freimann/#

Τα κάνει αυτά το τρελο-Μόναχο φίλε Γιώργο! Να σκεφτείς ότι κάποια στιγμή πριν πολλά χρόνια πήγαμε με τον αδελφό μου στο Μόναχο ένα δικό μας "τριήμερο" της 25/3 και φυσικά πήραμε χειμωνιάτικα αφού εδώ στην Αθήνα είχε ...7 C ...ΜΑΝΤΕΨΕ!!!! Στο Μόναχο έπιασε ο τρελός foehn και ξέρεις τι σήμαινε αυτό???

21-23 C κάθε μέρα επί 4 μέρες....ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Αυτά, γιατί ο καιρός ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ Ετσι δεν "κλείνει" ο καιρός του μπαρμπα-Αρνιακού???

τωρα θα κανει καλη καψα γερμανια.σχεδον ολο το καλοκαιρι το περασε χειμωνιατικα με θερμοκρασιες 15 με 16β μεγιστες.
            "
            Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

Originally posted by ekpliksi
              Εγώ που είμαι ακόμα πάνω,το βράδυ κοιμάμαι με ανοιχτό παράθυρο και πάπλωμα:P
              εννοειται πως θελει κουβερτα!!!

εδω τωρα εχω βγαλει το στρωμα στο μπαλκονι μπας και κοιμηθω λογω ζεστης..και κουνουπιων φυσικα"

Comment

Φλεγεται σημερα η Κερκυρα.....

35 πανω στη θαλασσα στα Γουβια

37.1 εδω στον Ποταμο στη γουβα και 52% υγρασια....

99% υγρασια τα ξημερωματα με ομιχλη και παλι το βροχομετρο μου εγραψε 0.2mm....

Και η πρωτοφανης ξηρασια στο νησι συνεχιζεται.....

Comment

Originally posted by alexiska
                  Γιωργο ημουν Κερκυρα Κυριακη- Δευτερα.. πηγα για να βρω σπιτι αλλα ματαια! Οσο για τα ενοικια...δεν βρηκα σπιτι κατω απο 400 ευρο! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι κερκυραιοι, αρπακτικα! ειδα ενα σπιτι ο θεος να το κανει, το οποιο ειχε 500 ευρω και ειχε τα μαυρα του τα χαλια! Το χειμωνα να δω πως θα την παλεψω με την υγρασια !

Αλεξη εχεις pm .....[i]"

Comment

Originally posted by lambros.kef
                    Καλημέρα και από εμένα. Αν αφαιρέσεις το Αργοστόλι και το Ληξούρι που είναι κλεισμένα και έχουν πολύ υγρασία όλη η άλλη Κεφαλονιά έχει δροσιά...ειδικά εδώ στη Σάμη που είμαι όλη μέρα φυσάει κάθε μεσημέρι...Φέτος ειδικά είχε μέχρι τώρα 2 μέρες ζέστη.

Τώρα για αρπακτικά που λέτε δεν νομίζω ότι ισχύει....παντού υπάρχουν κακοί επαγγελματίες..... εδώ στη Σάμη τα πρώτα χρόνια μετά τον Λοχαγό Κορέλι είχαν ξεφύγει λίγο ειδικά οι ταβέρνες...τώρα ήρθαν στα λογικά τους.....χεχεχε... Και το λέω αυτό γιατί έχω και γω μαγαζί και ρωτάω τον κόσμο πως πέρασε αν είναι ευχαριστημένος και από του περισσότερους Έλληνες και ξένους ακούω καλά σχόλια.....

Έχει μια κουρλαμάρα το νησί που σίγουρα δεν σε αφήνει αδιάφορο με τα καλά και τα ασχημά του....και σίγουρα έχει απίστευτες φυσικές ομορφιές....
                    καλησπερα Λαμπρο. δεν το ηξερα οτι εχεις μαγαζι Σαμη, και η γυναικα μου Σαμικη ειναι (ζερβατα) και σχεδον καθε χρονο το τιμαω το μερος, οπως κ φετος αλλωστε. εμεις συνηθως τρωμε Αγ Ευφημια (Δενδρινος) η Σαμη οπου λαχει. ποιο μαγαζι εχεις εσυ?
                    carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

37.4 μεγιστη εδω.......

35.5 τωρα και 53% υγρασια....

Πολυ ζεστη .....

Comment

Σάμη 31 και αεράκι.....
                        αυτα ειναι..καφεδακι παραλια με το αερακι να σε χαιδευει..αμαν και ειμαι Λονδινο τωρα με 17 βαθμους και βροχη..

Comment

[i]
                          Originally posted by swter
                          Καλημέρα και από εμένα. Αν αφαιρέσεις το Αργοστόλι και το Ληξούρι που είναι κλεισμένα και έχουν πολύ υγρασία όλη η άλλη Κεφαλονιά έχει δροσιά...ειδικά εδώ στη Σάμη που είμαι όλη μέρα φυσάει κάθε μεσημέρι...Φέτος ειδικά είχε μέχρι τώρα 2 μέρες ζέστη.

Τώρα για αρπακτικά που λέτε δεν νομίζω ότι ισχύει....παντού υπάρχουν κακοί επαγγελματίες..... εδώ στη Σάμη τα πρώτα χρόνια μετά τον Λοχαγό Κορέλι είχαν ξεφύγει λίγο ειδικά οι ταβέρνες...τώρα ήρθαν στα λογικά τους.....χεχεχε... Και το λέω αυτό γιατί έχω και γω μαγαζί και ρωτάω τον κόσμο πως πέρασε αν είναι ευχαριστημένος και από του περισσότερους Έλληνες και ξένους ακούω καλά σχόλια.....

Έχει μια κουρλαμάρα το νησί που σίγουρα δεν σε αφήνει αδιάφορο με τα καλά και τα ασχημά του....και σίγουρα έχει απίστευτες φυσικές ομορφιές....
                          καλησπερα Λαμπρο. δεν το ηξερα οτι εχεις μαγαζι Σαμη, και η γυναικα μου Σαμικη ειναι (ζερβατα) και σχεδον καθε χρονο το τιμαω το μερος, οπως κ φετος αλλωστε. εμεις συνηθως τρωμε Αγ Ευφημια (Δενδρινος) η Σαμη οπου λαχει. ποιο μαγαζι εχεις εσυ?

Είμαι στην πλατεία φάτσα κάτω από το Κύμα το ξενοδοχείο....Dal Casa λέγεται και πουλάω σουβενίρ και ασήμι χρυσό...’μα ξαναέρθεις στα Ζερβάτα πέρνα να πιούμε καφεδάκι στο Jimmy απέναντι να πούμε για κανα χιόνι στο κατακαλόκαιρο....

"
                          Αίνος...Ενα χιονοβούνι για λίγους..

Comment

[i]
                            Originally posted by swter

Είμαι στην πλατεία φάτσα κάτω από το Κύμα το ξενοδοχείο....Dal Casa λέγεται και πουλάω σουβενίρ και ασήμι χρυσό...’μα ξαναέρθεις στα Ζερβάτα πέρνα να πιούμε καφεδάκι στο Jimmy απέναντι να πούμε για κανα χιόνι στο κατακαλόκαιρο....

χαχα σωστος! το καταλαβα το μερος, μολις ανεφερες το ξενοδοχειο. εγινε ρε Λαμπρο. αντε κ ευχομαι καλη υπολοιπη σεζον για το μαγαζι σου
                            "

Comment

Βρισκομαι Χαβδατα εδω και λιγες ημερες... ωραιο μερος με μεγιστες δυσκολα πανω απο 33-34c και οταν εχει ζεστη, η υγρασια στα ταρταρα καθως φυσαει καταβατης βοριας! Ακομα και τις νυχτες με πολυ ζεστη η υγρασια στο 20-25%...σημερα βρεθηκα Πετανους...αφορητη ζεστη και υγρασια στο κοκκινο...δεν μπορουσες καλα καλα να αναπνευσεις...εδω μεσα στον κολπο δεν υπαρχει υγρασια τα μεσημερια...καθως φυσαει απο το βουνο...την νυχτα ομως του 15Αυγουστου βρεθηκα Αργοστολη για Beach-party στα Γραδακια αν ξερεις... κρυο...υγρασια στο 100% και κανεις δεν τολμησε να πεσει για μπανιο... τοση υγρασια που κοντα στις 4.00 το πρωι που διαλυθηκε το παρτι και φευγαμε το αυτοκινητο εσταζε και η αμμος στην θαλασσα παγος...ολα αυτα ομως βεβαια με 21c... αυτο που ζει ο Γιωργος στην Κερκυρα δεν το εχω ζησει πουυθενα στην ζωη μου...εκτος απο σημερα στους Πετανους...

Νυχτωνει εξω και η θερμοκρασια στους 29.4c με ασθενη βορια να κατεβαινει ξυρος απο τους γυρω λοφους...

Αυριο ερχομαι Σαμη και απο εκει κρουαζιερα στην Ιθακη...ποια ταβερνα εχεις φιλε να ερθω να σε δω... [i]"
                              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

29 βαθμοι τωρα και 60% υγρασια εδω,,,,,,,

Comment

Working...
                                X