Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΦΑΝΤΑΡΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• xionoflorina αυτη την αγγαρεια πραγματικα δν θα την βαριομουν ... πρωτος θα δηλωνα συμμετοχη !!

sakis 13 δεν θα χει βγει τυχαια αυτο το στιχακι .. Σ' ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!

Γιωργο σιγουρα μια Αθηναρα δν θα με χαλαγε αν γινοταν !! αν δεν ομως, θα προσπαθησω με χιλια για Κομοτηνη !! εχω παει 2 φορες και μου χουν βγει τα ματια..
    Under the Attica sky snow will rise again... 2017-2018

Comment

• Originally posted by xionoflorina View Post
      ’σσηρο και Πολύκαστρο αξίζει άμα έχεις διανυκτέρευση δλδ αν έχεις σπίτι Θεσσαλονίκη. Αν δεν έχεις όσο χαλαρά και να πηγαίνουν οι υπηρεσίες θα σαι κάθε βράδυ μέσα εκτός αν παίρνες 48αρες το ΣΚ. Δλδ αν δεν μπορείς να αποφύγεις παραμεθώριο μπορείς να πας Κομοτηνή με διανυκτέρευση Οκτώβριο και ατο 6μηνο/5μηνο δεν ξέρω αν είσαι 8μηνος ή 9μηνος να πάρεις μετάθεση για Αθήνα
      9 μηνος ειμαι.. Κατι τετοιο θα ηταν το ιδανικο να γινει.. μακαρι!! Η παραμεθωριος πηγε το ελαχιστο 6 μηνες;; κατι γνωστοι που απολυθηκαν περισυ νομιζω εκαναν 2 μηνες

Comment

• Originally posted by Snowrise View Post
        9 μηνος ειμαι.. Κατι τετοιο θα ηταν το ιδανικο να γινει.. μακαρι!! Η παραμεθωριος πηγε το ελαχιστο 6 μηνες;; κατι γνωστοι που απολυθηκαν περισυ νομιζω εκαναν 2 μηνες
        Κοίτα εγώ όσους ήξερα στον Έβρο κάτσαν μέχρι Φλεβάρη ο ένας που ταν 8μηνος και Μάρτη οι 4 9μηνοι και μετά γύρισαν Φλώρινα για 3μηνο. Γενικά το πόσο θα κάτσεις παραμεθώριο εξαρτάται από το βύσμα που έχεις και από τη πληρότητα των μονάδων. Εσύ είσαι και διαβιβαστής μπορεί να πας και στο καταραμένο Χαιδάρι για 2-3 βδομάδες εκπαίδευση και μετά να ανέβεις πάνω. Πάντως αν ανέβεις π.χ 1 Νοεμβρίου λογικά πριν το Φλεβάρη δεν φεύγεις.
        Η διανυκτέρευση είναι το παν. Διανυκτέρευση σημαίνει σπιτικό φαγητό, χαλάρωσ βόλτα ύπνο ότι ώρα θες εσύ. Είναι απίστευτα διαφορετική ψυχολογία να ξες ότι βγαίνεις 15.00 και 21.00 πρέπει να γυρίσεις πίσω από τ να ξέρεις ότι θα κοιμηθείς σπίτι σου και θα μπεις 06.30-07.00 το άλλο πρωί
        ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Εγώ έκατσα 9μηνο αμεταθετο Αλεξανδρούπολη...
          ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Παντου καλα ειναι ρε ψαραδεεεεεεες!Αραξτε και απολαυστε το!
            Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• 10 μήνες Κύπρο και μακάρι να ήταν κι άλλοι...και που βγήκα τι κατάλαβα...
              sigpic​

Comment

• 9μηνο έκανα και εγώ (316Γ1) στην Ορεστιάδα μέσα. Βέβαια έβγαλα και **** της θητείες! Την ξαναέκανα ;-)

Comment

• Βρε παλικάρια, μην κολλάτε! Εννιά μήνες δεν είναι και τίποτα! Για ρωτήστε και τους παλιότερους...
                  Εγώ έκανα 18 μήνες στρατό ξηράς (το 1995 τόσο ήταν), απ'τους οποίους, οι δύο μήνες στο καταθλιπτικό Χαϊδάρι (ειδικότητα-βαθμό), 10 μήνες Αλεξανδρούπολη και 4 ακόμη βορειότερα!
                  Μια ωραία περιπέτεια όλο κι όλο! Θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους, καινούργιες καταστάσεις, νέα μέρη, αρκεί να έχετε ανοιχτό το μυαλό σας!
                  Έχει κι αυτό, το ενδιαφέρον του!

Comment

• Originally posted by storm View Post
                    Βρε παλικάρια, μην κολλάτε! Εννιά μήνες δεν είναι και τίποτα! Για ρωτήστε και τους παλιότερους...
                    Εγώ έκανα 18 μήνες στρατό ξηράς (το 1995 τόσο ήταν), απ'τους οποίους, οι δύο μήνες στο καταθλιπτικό Χαϊδάρι (ειδικότητα-βαθμό), 10 μήνες Αλεξανδρούπολη και 4 ακόμη βορειότερα!
                    Μια ωραία περιπέτεια όλο κι όλο! Θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους, καινούργιες καταστάσεις, νέα μέρη, αρκεί να έχετε ανοιχτό το μυαλό σας!
                    Έχει κι αυτό, το ενδιαφέρον του!
                    Σε διαβεβαιώνω ότι ακόμα καταθλιπτικό είναι. Απίστευτα άσχημο και στενάχωρο στρατόπεδο. Ο μόνος λόγος που δεν παρακαλάω να ερημώσει και να διαλυθεί είναι επειδή έχω ακούσει ότι εκεί στην κατοχή ήταν στρατόπεδο συγκέντρωησς και εκτελούσαν πατριώτες άρα είναι μνημείο. Αν και 3 βδομάδες εκεί δεν ειδα το παραμικρό μνημείο. Δεν ξέρω αν ισχυει αυτό με τις εκτελέσεις στο συγκεκριμένο.
                    Πάντως 18μηνες μου φαίνεται γολγοθάς ακόμα και σε βυσματικό στρατόπεδο. way too much. Καλά 25 που έκανε ο πατέρας μου είναι σταύρωση σκέτο
                    Last edited by xionoflorina; 07/09/2013, 01:53 PM.
                    ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Που να δεις 60 μήνες....
                      Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by snowspir View Post
                        Που να δεις 60 μήνες....
                        60 μηνες φυλακη;

Comment

• Originally posted by IceGeorge View Post
                          10 μήνες Κύπρο και μακάρι να ήταν κι άλλοι...και που βγήκα τι κατάλαβα...
                          8 μηνες μου εφτασαν και με το παραπανω.

Comment

• Εφτασε η στιγμη ... σε λιγες ωρες μπαινω μεσα!!

Ελπιζω να περναει τοσο γρηγορα μεσα ο καιρος, οσο αυτο το διαστημα που περασε απο την διακοπη της αναβολης μου, μεχρι σημερα...

Ευχομαι καλο χειμωνα σε ολους σας με υγεια και πολλα χιονια παντου!!! (αν και πιστευω θα τα ξαναπουμε σε καμια αδεια..)

Comment

• Καλά να περνάς φιλαράκο!!!!
                              Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by MountExplorer View Post
                                60 μηνες φυλακη;

0 ημέρες φυλακής
                                Κάνε τους υπολογισμούς και θα καταλάβεις....
                                Beati Paoli.........

Comment

Working...
                                X