Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΦΑΝΤΑΡΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ορκομωσια σημερα κ το μετρημα ξεκινησε, 245 κ σημερα!

4 μερουλες ξανα σαν ανθρωπος κι απο Τεταρτη παλι μεσα! καλο καλοκαιρι σε ολους!!!
    σνόου αντίκτηντ

Comment

• Καλο καλοκαιρι και υπομονη!!!!Μηνες ειναι και περνανε!
      Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Κουραγιο γιατρελλακο και καλη υπομονη....σε καταλαβαινω απολυτα, βλεπεις, αν και εδω και 8 μερες ειμαι ΠΟΛΙΤΗΣ, ακομα βλεπω εφιαλτες οτι ξυπναω και βαραω σκοπια η οτι τελειωνει αυριο η αδεια και πρεπει να επιστρεψω πισω....αστα να πανε
        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post
          Κουραγιο γιατρελλακο και καλη υπομονη....σε καταλαβαινω απολυτα, βλεπεις, αν και εδω και 8 μερες ειμαι ΠΟΛΙΤΗΣ, ακομα βλεπω εφιαλτες οτι ξυπναω και βαραω σκοπια η οτι τελειωνει αυριο η αδεια και πρεπει να επιστρεψω πισω....αστα να πανε
          Χαχαχαχα ολοι το παθαιναμε αυτο..Ολοι ομως!Μετα απο κανα 3μηνο θα ειναι μια μακρινη αναμνηση ο στρατος..Τιποτα αλλο..
          Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Χαχαχα! Έτσι ακριβώς όμως! Εγώ χθες βράδυ μετά από δύο μήνες που απολύθηκα, είδα ότι έπινα μπύρες με το διοικητή μου!!! χαχαχα

Comment

• 11-9-2012 - 12-10-2012 ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ
              12-10-2012 -26-10-2012 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙ
              27-10-2012 -10-06-2013 34 ΜΚ ΤΑΞ ΑΣΣΗΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
              Ένα πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό 9μηνο έφτασε στο τέλος. Τι θα μου μείνει από αυτό; Η καλή παρέα και κυρίως η βραδυνή ζωή της Θεσσαλονίκης. Πόσο όμορφο είναι να βγαίνεις μεέξοδο και να πηγαίνεις για καφέ ή ποτό Θεσσαλονίκη; Αν δεν υπήρχε το πρωινό ξύπνημα θα νοιωθα ότι πέρασα μία φοιτητική χρονιά
              ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Παιρνω και γω σειρα ... Εκανα διακοπη της αναβολης μου πριν 2 βδομαδες και πιθανοτατα μπαινω Σεπτεμβρη.

Ξερουμε αν αλλαζει το χαρτι που μου ειχε ερθει πριν 6 χρονια ?? Παιζουν κανα ρολο τα πτυχια ή εφυγα για Τεθωρακισμενα Αυλωνα οπως ελεγε τοτε ...?
                Last edited by Snowrise; 24/07/2013, 11:49 PM.
                Under the Attica sky snow will rise again... 2017-2018

Comment

• Κουράγιο Ευγενιε Κύπρο κ Έβρο να αποφύγεις αν μπορείς κ όλα καλα θα πανε!!!

Λογικά δεν παίζει ρόλο το χαρτί ειδικά μετα απο 6 χρόνια μπορει να έχεις πτυχία μεταπτυχιακά κλπ...

Το πιο τζάμπα 9μηνο της ζωής σου φίλε πεταμένα λεφτά να συντηρεις τα χωριά κ θα αιχαθεις τους στρατιωτικούς αν τους γνωρίσεις απο μέσα

Το μόνο που μένει είναι οι φίλοι μακάρι να τυχεις σε καλή σειρά ανα περνάς κάθε μερα καλα κ να χεις καλή παρέα!!! Ότι θες ρωτά !!
                  ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Σ' ευχαριστω Γιωργο !! Εχω αρχισει και ξενερωνω τη ζωη μου στη σκεψη και μονο οτι θα σαπισω εκει μεσα 9 μηνες ... χωρις στη τελικη να μαθεις τιποτα !! Γι αυτο μου ειχε περασει και απο το μυαλλο μηπως παω ειδικες δυναμεις μηπως και μαθω καποια πραγματα, αλλα αλλαξα γνωμη μετα απο μια εμπειρια γνωστου μου..

Comment

• Αν πας προκατειλημμένος οτί "τσάμπα πας" και "χαμένος χρόνος" και "τίποτα δεν θα μάθεις",σίγουρα έτσι θα είναι...Εξαρτάται πως το βλέπεις..Για Ειδικές Δυνάμεις αν έχεις ενδιασμούς,στείλε Π.Μ. να μου πεις ότι θες..
                      Beati Paoli.........

Comment

• θα προσπαθησω να παω οσο πιο χαλαρα γινεται, να το δω σαν μια εμπειρια ... ομως η αληθεια δν αλλαζει, οτι ειναι χαμενος χρονος. Οτι ενδιασμους κι αν ειχα τωρα παει, δν δηλωσα... εκτος και αν περασω αγωνισματα ;;;

Comment

• Snowrise έχεις π.μ.
                          Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by xionoflorina View Post
                            11-9-2012 - 12-10-2012 ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ
                            12-10-2012 -26-10-2012 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙ
                            27-10-2012 -10-06-2013 34 ΜΚ ΤΑΞ ΑΣΣΗΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
                            Ένα πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό 9μηνο έφτασε στο τέλος. Τι θα μου μείνει από αυτό; Η καλή παρέα και κυρίως η βραδυνή ζωή της Θεσσαλονίκης. Πόσο όμορφο είναι να βγαίνεις μεέξοδο και να πηγαίνεις για καφέ ή ποτό Θεσσαλονίκη; Αν δεν υπήρχε το πρωινό ξύπνημα θα νοιωθα ότι πέρασα μία φοιτητική χρονιά
                            Καλα περασες εσυ. Ρωτα κι εμας που καναμε 12 μηνες, Αυλωνας - Κυπρος - Αυλωνας...

Comment

• Ένα ρητό στο στρατό λέει: Αν έχεις βύσμα διάβαινε, αν έχεις κ.....ο στήσε και αν δεν έχεις τίποτα από τα δύο την τελαμωνα σκίσε(δλδ αυτοκτονα) Μόνο αυτή τη σελίδα να δεις καταλαβαίνεις τα πάντα. Εγώ που είχα βύσμα και το χρησιμοποίησα δεν το κρύβω ,πέρασα 8 υπέροχους μήνες στη 34 στην ασσηρο δίπλα στη θεσσαλονίκη. 1 μέσα 6-7 έξω 5 υπηρεσίες το μήνα, υπηρεσιακά 2 φορές τη βδομάδα ανετες υπηρεσίες Κεπίκ με πολύ γέλιο και αραλίκι όλο το πρωινό και έξοδο Σαλόνικα τι άλλο θες. ’νετα καθόμουν άλλο ένα μήνα εκεί.
                              Ο Κουβανός από την άλλη που βλακωδώς για μένα δεν χρησιμοποίησε το βύσμα του λογικά έχει κακές αναμνήσεις από στρατό αφού του πρήξαν τα ******α στο έβρο με τις ασκήσεις και τις σκοπιές χώρια τις κλιματικές συνθήκες εκεί
                              Ο Καθένας ξέρει τις αντοχές του. Πάντως το να μπεις μέσα από τη 1 μέρα με αίσθημα κατάδικου είναι ότι το χειρότερο. Ούτε παρέες θα κάνεις αν γκρινιάζεις συνέχεια ούτε θα απολαύσεις έστω αυτές τις στιγμές γέλιου που όλοι έχουν βιώσει στη θητεία
                              Σnowrise kαλή και δημιουργική θητεία με όσο το δυνατόν μικρότερη εμπλοκή και πήξιμο.9 μήνες είναι θα περάσουν
                              Last edited by xionoflorina; 03/08/2013, 03:26 AM.
                              ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Λοιπόν..!Εγώ έκανα 8μηνο ως προστάτης οικογένειας το 2010 ...Η σειρά των στρατοπέδων που πήγα ήταν η εξής.

Ιωάννινα
                                Αυλώνα
                                Διδυμότειχο
                                Αυλώνα
                                Και υπουργείο

Χωρίς βύσμα δυστυχώς..
                                ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Comment

Working...
                                X