Tsef, αν και δεν συμφωνώ με την αντιμετώπιση των δημοσίων υπαλλήλων με τρόπο μπαμ και κάτω (προτιμώ μια ήπια αλλαγή έτσι ώστε η προσαρμογή σε νέα δεδομένα να είναι πιο ανώδυνη), η αλήθεια είναι ότι ήδη αντιμετωπιστήκαμε έστω μια φορά στην ζωή μας σαν ζώα από αυτούς.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα - Revolt against NWO
Collapse
X
-
Originally posted by Telxinas
Tsef, αν και δεν συμφωνώ με την αντιμετώπιση των δημοσίων υπαλλήλων με τρόπο μπαμ και κάτω (προτιμώ μια ήπια αλλαγή έτσι ώστε η προσαρμογή σε νέα δεδομένα να είναι πιο ανώδυνη), η αλήθεια είναι ότι ήδη αντιμετωπιστήκαμε έστω μια φορά στην ζωή μας σαν ζώα από αυτούς.
Δεν διαφωνώ σ΄αυτό που λες - ποιος δεν έχει φτάσει στο σημείο μέχρι και να χειροδικήσει , όμως το τσουβάλιασμα και το ότι για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίνε οι δ.υ δεν το δέχομαι με τίποτα.
Σ΄αυτό το φόρουμ έχω γράψει άπειρες φορές - άρση μονιμότητας στο δημόσιο , ταυτόχρονα όμως και άρση της βουλευτικής ασυλίας .Απ΄τους εχθρούς εδώ μέσα των δ.υ δεν έχω δει να λένε τίποτα για το δεύτερο γιατί άραγε;Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.
Comment
-
Οταν λες απο αυτους" τι εννοεις?Originally posted by Telxinas
Αμα σου πω κι εγω πως εχω αντιμετωπιστει απο ιδιωτικους υπαλληλους ταξιτζηδες εταιρειες,θα παθεις πλακα
Οποτε δεν ειναι "αυτοι" κι "εμεις"
Το ιδιο ειναι ολοι
Μην τσουβαλιαζετε ρε παιδια,χανετε το δικιο σας ετσι..
Θα απολυσουν εναν 50χρονο αστυνομικο,δασκαλα τεχνιτη υπαλληλο των 1100 ευρω και θα ειναι ολα καλα ε?
Τρομερη λογικη"
Comment
-
Μιλάμε για του δυ, όχι;
Λες για άλλα επαγγέλματα. Τον ταξιτζή για παράδειγμα τον απελευθερώνουν, τον ταξιτζή του βάλανε ταμειακή. Επιλογές σε ιδ. εταιρίες έχεις πολλές. Εφορία όμως για να πας δεν έχεις.
Εν τέλει να σου πω; Αν μπορούν να ελέγξουν ποιός μπήκε πως, γιατί οι παραθυράτοι να μην πάνε σπίτι τους όποιας ηλικίας και να είναι; Κανείς δεν είπε ότι ο δυ που είχε όλα τα προσόντα και που μπήκε νόμιμα, σήμερα να πάρει τον πούλο. Μήπως εσύ τσουβαλιάζεις τους δίκαιους με τους άδικους; [i]Edited by: Telxinas "ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!
Comment
-
Κοιτα τελχινα,δεν θα κατσω εγω να απολογηθω για τον απολιτιστο υπαλληλο της εφοριας
Αυτο που με τρελαινει γενικως και οχι μονο σε αυτο το θεμα,ειναι το τσουβαλιασμα
Πχ ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι τεμπεληδες, ολοι μπηκαν με βυσμα ολοι κανουν ζωη και κοτα
Και ξαναρωταω,ποσοι απ αυτους που πηγαν στην μυκονο ειναι δημοσιοι υπαλληλοι
Απαντηση ΚΑΝΕΝΑΣ ή ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
Comment
-
Συμπλήρωσα το τελευταίο μου ποστ.
Η απάντηση στα περί Μυκόνου (για μένα τελείως άσχετος συντελεστής για να βγάλεις συμπεράσματα) είναι καμμία από τις 2. Στο σύνολο της η Μύκονος έχει επισκέπτες μικρής ηλικίας είτε φραγκάτων ανεξαρτήτως ηλικίας. Οι νέοι δεν έχουν πολλές υποχρεώσεις γενικά στη ζωή τους οπότε δεν είναι απαγορευτικό να πάνε. Λογάριασε και το ότι η οικογένεια στην Ελλάδα έχει δυνατούς δεσμούς πράγμα που σημαίνει ότι ο πατέρας και η μάνα προκειμένου να μην λείψει κάτι στα παιδιά τους θα κάνουν σχεδον τα πάντα. Ακόμα και να μην φάνε έτσι ώστε το παιδί τους να πάει ΚΑΙ στην Μύκονο.
Πλζ μην μου συνδέεις την Μύκονο με τους δυ.ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
Comment
-
<a href=http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/184739/efapax-expres-400000-euro/" target="_blank">http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/184739/efapax-expres-400000-euro/</A>
Αυτήν την λυπάμαι
"
ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
Comment
-
400.000 ευρώ εφάπαξ σε χρεοκοπημένο κράτος????Originally posted by Telxinas<a href=http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/184739/efapax-expres-400000-euro/" target="_blank">http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/184739/efapax-expres-400000-euro/</a>
Αυτήν την λυπάμαι
Συγγνώμη αλλά αυτές τις μ * * * * * *ς κάνουν οι πολιτικοί και δεν θα προλάβουν να φύγουν όχι με ελικόπτερο αλλά ούτε με διακτίνηση αλά Σταρ Τρεκ.
Παίδες για τους ΔΥ τα έχουμε πει. Είτε άρση της μονιμότητας είτε να λειτουργούν όπως πρέπει τα πειθαρχικά συμβούλια. Επειδή όμως το δεύτερο στο κωλοχανείο η Ελλάς δεν πρόκειται να λειτουργήσει ή θα πάρει ΠΟΛΛΑ χρόνια μέχρι να γίνει, τείνει υπέρ της άρσης της μονιμότητας.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ χάνουν συμπολίτες μας ΟΛΩΝ των ηλικιών την δουλειά τους λόγω της κρίσης. Την ίδια στιγμή οι δημόσιοι υπάλληλοι απολαμβάνουν της ασυλίας τους, ενώ έχουν ΜΕΓΑΛΟ μερίδιο για την κρίση. Φυσικά και δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο μαζί με τους πολιτικούς.
Ακόμα χειρότερα είναι γνωστό σε πολλούς ότι υπάρχουν υπηρεσίες όπου ουσιαστικά υπολειτουργούν σαν αποτέλεσμα λευκής απεργίες από ΔΥ που δυσανασχετούν για τις μειώσεις στον μισθό τους. Ένα κλασσικό τέτοιο παράδειγμα είναι οι Εφορίες και το ΣΔΟΕ.
Η περίπτωση της Βουλής ανήκει στο ΠΑΝΘΕΟΝ της ΒΡΩΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Ολυμπιακή, ΕΡΤ, ΒΟΥΛΗ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, Υπουργείο Οικονομικών, ΟΣΕ είναι μερικές από τις δημόσιες υπηρεσίες που ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΑΝ τον πλούτο του Ελληνικού λαού. Ας πούμε ότι με ΟΤΕ, Ολυμπιακή καθαρίσαμε, αν και το τίμημα ήταν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.
ΕΡΤ, ΒΟΥΛΗ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, Υπουργείο Οικονομικών πόσο θα ανεχόμαστε ακόμα?
Κατζικ για ΕΡΤ, ΒΟΥΛΗ, ΟΣΕ, Υπουργείο Οικονομικών έχω προσωπική γνώμη. Εκεί πρέπει να πέσει "πυρηνική βόμβα" και να φτιαχτούν από την αρχή. Τα προνόμια των υπαλλήλων απίστευτα, όχι τόσο όσο αφορά τους μισθούς (που και εκεί υπάρχει θέμα), αλλά όσο αφορά την παραγωγικότητα. Υπεράριθμοι, ανίκανοι, διεφθαρμένοι, αδιάφοροι...ΩΣ ΠΟΤΕ???"
Comment
-
Originally posted by Telxinas<a href=http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/184739/efapax-expres-400000-euro/" target="_blank">http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/184739/efapax-expres-400000-euro/</A>
Αυτήν την λυπάμαι
Η αποδειξη του ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ

υ.ο.
Επειδη δεν εχω ιδεα,δεν ειχα ποτε σχεσεις με το δημοσιο,για να παρουν το εφαπαξ,τους κρατανε κατι καθε μηνα?Και αν ναι,ποσο ειναι αυτο??
Δικαιολογει π.χ. τα 400.000 της κυριας?"
Comment
-
Φυσικα gordona, απολυτο δικιο εχεις
Κι ολα αυτα εξαιτιας της ψηφοθηριας των πολιτικων
Θα σε βαλω στο δημοσιο,αρκει να με ψηφισεις", και να σου υπεραριθμες και αχρηστες υπηρεσιες
Απλα γνωμη μου, οι τυχεροι με τα τρομερα και παραλογα προνομια που λες ειναι πολυ λιγοτεροι απο τον μεσο δημοσιο υπαλληλο που κανει μια νορμαλ ζωη
ΥΓ.Δεν εχω δει ουτε εναν δημοσιο υπαλληλο που ξερω,με αυτοκινητο ανω των 20-25000(ξαναλεω μιλαω για τους μεσους υπαλληλους, και ξερω αρκετους δασκαλους καθηγητες,αστυνομικους οτετζηδες δεητζηδες κλπ)
Απεναντιας εχω δει τοσους πολλους επιχειρηματιες που φοροδιεφευγαν, και νονους της νυχτας με καγιεν και χ5 και οτι αλλο θες
Edited by: katzik "
Comment
-
Originally posted by snowspirΌπως,από όσο ξέρω και το τονίζω αυτό για να μην παρεξηγηθώ και κατηγορηθώ για παπαρολογία,κάτι είχα ακούσει και διαβάσει(και όχι μια φορά)οτί υπήρξε και προσφορά μεγάλου ποσού προς δανεισμό από την Κίνα,με πολύ ευνοϊκότερους όρους δανεισμού..Αλλά οι οδηγίες που είχαν λάβει οι ηγέτες μας,απαγόρευαν τον δανεισμό για την αποπληρωμή του χρέους μας ως χώρα,από άλλη πηγή πλυν του ΔΝΤ και της ΕΚΤ...’λλωστε,εχει υπογραφεί και αντίστοιχη δέσμευση,να μην δανειστούμε από πουθενά αλλού παρά μόνο από της παραπάνω πηγές δανεισμού.Λες και αν σου χρωστάω εσένα χ ποσό,θα μου επιβάλεις από που θα δανειστώ για να σε ξεχρεώσω;;Εσένα κανονικά πρέπει να σε νοίαζει να σε ξεχρεώσω και όχι πως και από που θα βρω τα χρήματα να το κάνω αυτό..Την αλήθεια βέβαια επ'αυτού δεν είμαστε σε θέση,ως απλοί πολίτες,να την γνωρίζουμε..Αλλά όποιος πάει να κάνει παιχνίδια χωρίς την mother america,τον τρώνε οι κότες(ή οι καμαριέρες)Originally posted by katzikΟπως?Originally posted by snowspirOriginally posted by GiaPa’σχετη δεν είναι γιατί έτσι φτάσαμε ως εδώ! Το ΔΝΤ φυσικά δεν είναι άγγελος και θέλει αυτά που θέλει, δεν χρειάζεται να φωνάζεις γιατί δεν λες κάτι καινούριο. Έλα όμως που φτάσαμε στην ανάγκη του! Με άχρηστους πολιτικούς και όπως αλλιώς φτάσαμε...
Μάλλον δεν φτάσαμε στην ανάγκη του ΔΝΤ.... οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ με ακρίβεια μάλιστα..Δανειακές λύσεις,από όσο ξέρω τουλάχιστον,υπήρχαν και εκτός ΔΝΤ..Μόνο που δεν συμμετείχαν αμερικάνικα συμφέροντα σε αυτές τις..λύσεις. [i]

Originally posted by snowspirOriginally posted by gordonasΚανένα δάνειο από καμία Κίνα και Ρωσία δεν παίζει. Στην τελική αν έχει λεφτά η Κίνα ας μας δανείσει και ΤΩΡΑ.
Το εξήγησα στο post μου..Υπάρχει δέσμευση βάση μνημονίου 1 οτί δεν μπορούμε να δανειστούμε από άλλον εκτός ΔΝΤ και ΕΚΤ..Αυτό τουλάχιστον είναι γνωστό και δεν πρόκειται για φαντασίωση..Αυτή η δέσμευση και μόνο,εμένα προσωπικά με βάζει σε διαδικασία προβληματισμού για το αν όντως υπήρξε ή υπάρχει δυνατότητα δανειοληψείας από άλλες πηγές-χώρες...
Για το δανειο απο την Κινα.Επισημα δεν υπηρξε τετοιο θεμα.Υπηρξε ενα δημοσιευμα Αγγλικης εφημεριδας (νομιζω ηταν η Guardian?) πριν 2 χρονια,που αν θυμαμαι καλα μιλουσε για ενα δανειο 25δις (ψιχουλα,για την κατασταση μας
).Διαψευστηκε απο αξιωματουχο της Κινεζικης κυβερνησης,"τοτε".
Βαση μνημονιου,δεν μπορουμε να δανειστουμε απο τριτους παρεχοντας τις ιδιες εγγυησεις.Μπορουμε ανετα να δανειστουμε απο τριτους,οπως κανουμε εδω και 1,5 χρονο που ισχυει το μνημονιο,με τις δημοπρασιες εντοκων γραμματιων.Αν ηταν και τα επιτοκια για τα ομολογα χαμηλα,θα πουλουσαμε=>δανειζομασταν και με αυτα απο τριτους."
Comment
-
Originally posted by katzikΥΓ.Δεν εχω δει ουτε εναν δημοσιο υπαλληλο που ξερω,με αυτοκινητο ανω των 20-25000(ξαναλεω μιλαω για τους μεσους υπαλληλους, και ξερω αρκετους δασκαλους καθηγητες,αστυνομικους οτετζηδες δεητζηδες κλπ)
Διευθυντης δημοτικου,παει η μικρη μου στην στ',εχει την SLK cabrio [i]"
Comment
-
Καλα δεν λεει και τιποτα αυτο..Originally posted by ContantiOriginally posted by katzikΥΓ.Δεν εχω δει ουτε εναν δημοσιο υπαλληλο που ξερω,με αυτοκινητο ανω των 20-25000(ξαναλεω μιλαω για τους μεσους υπαλληλους, και ξερω αρκετους δασκαλους καθηγητες,αστυνομικους οτετζηδες δεητζηδες κλπ)
Διευθυντης δημοτικου,παει η μικρη μου στην στ',εχει την SLK cabrio [i]
Μπορει να εχει και 5-6 σπιτια κληρονομια, μπορει να γουσταρει να κραταει λεφτα για αυτοκινητο, μπορει να την εχει παρει μεταχειρισμενη κανα 10.000
Κι εγω εχω δει σεκιουριτα με 700 ευρω το μηνα να εχει astra opc..
"
Comment
-
το εχω πει επανειλημμενες φορες, οτι με αρση μονιμοτητας ολοι αυτοι που θελετε να φυγουν απο το δημοσιο δεν θα φυγουν...αυτοι θα κατσουν. τα σ * * * α επιπλεουν παντα.
θα φυγουν κατι ταλαιπωρα παιδακια, με πτυχιο ΑΕΙ, μεταπτυχιακο, 2-3 γλωσσες. Και αν πιστευετε οτι θα βρουνε αξιοπρεπη δουλεια στον ιδ. τομεα, στην σημερινη Ελλαδα τι να πω...μακαρι. Τους το ευχομαι.
Και οσο για την συμπεριφορα, η ιδια ειναι ΠΑΝΤΟΥ. Μου εχουν φερθει ασχημα παντου. Και καποιοι ΔΥ, και σε ταξιδιωτικο γραφειο, και σε φουρνο, εταιρεια courier κλπ
Και ο Δ/ντης που ειχα στην ιδ. εταιρεια που πρωτοξεκινησα να δουλευω, αποφοιτος λυκειου ηταν και νομιζε οτι ηταν ο CEO της ΙΒΜ
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment

Comment