Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα - Revolt against NWO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αυτά τα βλέπω κι εγώ κάθε Π/Σ στην παραλιακή, τα έτοιμα είναι, μην ξεγελιέστε. Την καλοζωΐα δύσκολα την αφήνει ο έλληνας για να προσαρμοστεί, θα δείτε όμως ότι σε λίγο το μποτιλιάρισμα θα μειώνεται σε μήκος.
    ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
    Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

• Originally posted by katzik
      Επισης σχετικα με αυτα που λεει ο gordonas θελω να πω οτι διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ με αυτους που λενε για απολυσεις στο δημοσιο αυτη τη στιγμη..Με ποιο κριτηριο θα γινουν αυτες?
      Δηλαδη αμα χασει ενας 50χρονος την δουλεια του θα χαρει καποιος?

Ειναι δυνατον?

Αλλο να καταργησεις την μονιμοτητα με βαση αυτους που θα μπουν απο δω και περα!Και αλλο να απολυσεις εναν 50αρη που θα καταδικαστει στην φτωχια
      Μισό λεπτό. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ χάνουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ 50ΗΔΕΣ την δουλειά τους. ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ. Δεν είναι θεωρία. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Για αυτούς δεν υπάρχει κάποιο δάκρυ? Στενοχώρια?

Πως είναι δυνατόν να βλέπουμε ένα ιδιωτικό τομέα να ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ προκειμένου να μην θιχτούν τα κεκτημένα" των δημοσίων υπαλλήλων???

Ας μην αρθεί η μονιμότητα. Ας υπάρξει όμως τέτοια ενεργοποίηση του πειθαρχικού ελέγχου που να υπάρχουν απολύσεις για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΑΘΛΙΕΣ συμπεριφόρες ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ δημοσίων υπαλλήλων.

Το να χάνει ένας 50άρης την δουλειά του είναι ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Το χειρότερο είναι ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ κάθε ημέρα. Όχι στο δημόσιο όμως. Στον ιδιωτικό τομέα ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Ως πότε θα ανεχόμαστε την ΑΝΑΙΔΕΙΑ πολλών δημοσίων υπαλλήλων? Ως πότε θα δεχόμαστε ωράρια μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι? Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας?

Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ, δεν βουλιάζει, ΒΟΥΛΙΑΞΕ και ακόμα έχουμε τα κομματόσκυλα του δημόσιου τομέα να μας κοιτάνε αφ' υψηλού πίσω από τα γραφεία τους.

Τι προσφέρει η μονιμότητα? Να σου πω? Ένα κομματικό κράτος όπου οι μπλε δεν δουλεύουν ΚΑΘΟΛΟΥ όταν κυβερνούν οι πράσινοι και το αντίστροφο. Ένα κομματικό κράτος που οι βολεμένοι κάνουν τα στραβά μάτια στα αφεντικά τους σε αντάλλαγμα των προνομίων που τους δίνουν.

Η ιστορία με τους δημοσίους υπάλληλους πρέπει να τελειώσει. Είτε με άρση της μονιμότητας είτε με ΠΛΗΡΗ αλλαγή του πειθαρχικού κώδικα.

Η χώρα βούλιαξε..."

Comment

• Originally posted by gordonas

Φυσικά και ΟΧΙ. Και φυσικά και έχω τεράστιο πρόβλημα με την σημερινή κυβέρνηση. Δεν βλέπω όμως κάποιο άλλα κόμμα ή κίνημα να το στηρίζει.

Όλοι μιλάνε για ΜΑΓΙΚΕΣ λύσεις, του στυλ να διώξουμε τους πουλημένους και όλα θα πάνε καλά".

Δεν είναι λύση η δραχμή. Δεν είναι λύση το να φύγουμε από την Ε.Ε. Λύση είναι αυτό που έγραψες και έχω γράψει. Να πληρώσει καθένας στο μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και προσθέτω εγώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λυθεί το πρόβλημα με το δημόσιο.

Δεν γίνεται ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ στην κρίση να κάνει ο υπάλληλος λευκή απεργία γιατί του έκοψαν τον μισθό. Είναι κατάντια. Βρίσκουν και το κάνουν οι γελοίοι και θα πάρουν όλοι την χώρα στον λαιμό τους.

Αναλογικότητα στις ευθύνης και ξεκαθάρισμα με το δημόσιο. Αν ξεκαθαρίσουν το θέμα με το δημόσιο δεν χρειάζεται να κάνουν σχεδόν ΚΑΜΙΑ ιδιωτικοποίηση.

Kαι το θανατο σου να πληρωσεις, και το σπιτι σου να δωσεις,και το κορμι σου να πληρωσεις το χρεος αυτο δεν ξεπληρωνεται.

Γι αυτο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝ.

Αυτο παλι με το δημοσιο και οτι δεν θα κανουν ιδιωτικοποιηση αν συμμορφωσουν το δημοσιο ειναι δικη σου ιδεα?παρε ενα τηλεφωνο τον Jeffrey Mineiko να του το πεις.Πες του.Γιωργη!Ρε συ.Ακου να δεις.Απολυσε τους μισους δημοσιους υπαλληλους και μην πουλας τιποτα.Θα σε φτασουν τα λεφτα απ τους μισθους που θα κοψεις.

Απορω πως δεν το χει σκεφτει ακομα ο Γιωργης!Τοσο απλο που ειναι.

Και θα σε πει ο Jeffrey Mineiko Papandreou.¨Ασε με αγορι μου θα σου πει.Εμενα με ειπαν να πουλησω το κρατος,να κανω ιδιωτικοποιησεις.Αυτα συζηταμε.Εκει εχουμε επικεντρωθει.

Η συμμορφωση του δημοσιου (για την ακριβεια η μειωση του σε εκταση που θα γινει με την μηχανοργανωση) ειναι ασχετο τελειως θεμα με το ΔΝΤ και το μνημονιο και το μεσοπροθεσμο σχεδιο.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Edited by: kostas2004thes "

Comment

Originally posted by Telxinas
          Να πληρωθούν οι ευθύνες αναλογικά. Απλό.
          Κι όχι να κόψουμε το ψωμί" από αυτούς που δεν έχουν. Απλούστατο.
          Και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και το έχω γράψει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ. Ο καθένας να πληρώσει ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ το μερίδιο του. Απλό, απλούστερο, απλούστατο.

Αυτό είναι το ζουμί.

Αλήθεια gordona πιστεύεις ότι θα κάναμε αυτή τη συζήτηση τόσο καιρό αν γινόταν το απλούστατο.

Αυστηρότητα των μέτρων έχει εξαντληθεί στον απλό κόσμο, στους μισθωτούς και συνταξιούχους- άντε πιάσανε 2-3 μεγαλογιατρούς του Κολωνακίου και τον Τόλη , ώς εκεί.Δεν έχουν ακουμπήσει ΚΑΝΕΝΑΝ απ΄ τους μεγάλους.

Όταν επικρατεί ο νόμος της ομερτά ανάμεσα στην τρόικα και στους πολιτικούς μας δεν είναι δύσκολο να πιστέψεις στη συνωμοσία και την προδοσία.

Αν έχεις καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αγανακτισμένο γι΄αυτό ακριβώς το λόγο, έχει ή δεν έχει δίκιο;

"
          Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Originally posted by katzik
            Επισης σχετικα με αυτα που λεει ο gordonas θελω να πω οτι διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ με αυτους που λενε για απολυσεις στο δημοσιο αυτη τη στιγμη..Με ποιο κριτηριο θα γινουν αυτες?

Ειναι δυνατον?

Αλλο να καταργησεις την μονιμοτητα με βαση αυτους που θα μπουν απο δω και περα!Και αλλο να απολυσεις εναν 50αρη που θα καταδικαστει στην φτωχια
            Μισό λεπτό. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ χάνουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ 50ΗΔΕΣ την δουλειά τους. ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ. Δεν είναι θεωρία. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Για αυτούς δεν υπάρχει κάποιο δάκρυ? Στενοχώρια?
            Φυσικα και υπαρχει στεναχωρια
            Αλλα αμα απολυθουν απο το δημοσιο 50αρηδες αυτο θα ειναι ευχαριστο για σενα?
            Επισης σε ξαναρωταω, με τι κριτηριο θα γινουν οι απολυσεις?

Comment

Κανένα δάνειο από καμία Κίνα και Ρωσία δεν παίζει. Στην τελική αν έχει λεφτά η Κίνα ας μας δανείσει και ΤΩΡΑ.

Το εξήγησα στο post μου..Υπάρχει δέσμευση βάση μνημονίου 1 οτί δεν μπορούμε να δανειστούμε από άλλον εκτός ΔΝΤ και ΕΚΤ..Αυτό τουλάχιστον είναι γνωστό και δεν πρόκειται για φαντασίωση..Αυτή η δέσμευση και μόνο,εμένα προσωπικά με βάζει σε διαδικασία προβληματισμού για το αν όντως υπήρξε ή υπάρχει δυνατότητα δανειοληψείας από άλλες πηγές-χώρες...
              Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by snowspir
                Originally posted by gordonas
                Κανένα δάνειο από καμία Κίνα και Ρωσία δεν παίζει. Στην τελική αν έχει λεφτά η Κίνα ας μας δανείσει και ΤΩΡΑ.
                Το εξήγησα στο post μου..Υπάρχει δέσμευση βάση μνημονίου 1 οτί δεν μπορούμε να δανειστούμε από άλλον εκτός ΔΝΤ και ΕΚΤ..Αυτό τουλάχιστον είναι γνωστό και δεν πρόκειται για φαντασίωση..Αυτή η δέσμευση και μόνο,εμένα προσωπικά με βάζει σε διαδικασία προβληματισμού για το αν όντως υπήρξε ή υπάρχει δυνατότητα δανειοληψείας από άλλες πηγές-χώρες...
                Υπάρχει προηγούμενο να έχουν δανείσει Κίνα ή Ρωσία Ευρωπαϊκή χώρα?

Αυτό που αναφέρεις για το πρώτο μνημόνιο, υπάρχει κάποιο link ή έστω σε ποιο σημείο το γράφει? Θα το ψάξω έτσι και αλλιώς αλλά θα διευκόλυνε.

Αλλά ας θεωρήσουμε ότι οι Κινέζοι μας δανείζουν. Ποιος λέει ότι αυτοί δεν θα θέλουν ανταλλάγματα? Είναι σίγουρο ότι θέλουν κάποια λιμάνια και το σιδηροδρομικό δίκτυο. Στους Κινέζους ξεπουλάμε αλλά στους Ευρωπαίους όχι?

Μήπως οι Κινέζοι θέλουν να μας δανείσουν αλλά όχι ΟΛΟ το ποσό που χρειαζόμαστε? Επομένως δώρο"-άδωρο.

Όποιος και αν δανείζει κάποιον που είναι σε δύσκολη θέση ζητάει ανταλλάγματα. Edited by: gordonas "

Comment

• Σαφέστατα και θα ήθελαν ανταλάγματα..Δεν είπα το αντίθετο.Το θέμα όμως είναι και οι όροι με τους οποίους δανείζεσαι ή παραχωρείς δημόσια περιουσία προς εκμετάλλευση(τιμή πώλησης,διάρκεια εκμετάλλευσης,ποσοστό πώλησης κτλ)..Επίσης έχω και ένα θεματάκι με τα αμερικανοεβραϊκή σύσταση του ΔΝΤ και σε ποιους πουλάμε και τί γενικώς...
                  Beati Paoli.........

Comment

Originally posted by snowspir
                    Υπάρχει προηγούμενο να έχουν δανείσει Κίνα ή Ρωσία Ευρωπαϊκή χώρα?

Αυτό που αναφέρεις για το πρώτο μνημόνιο, υπάρχει κάποιο link ή έστω σε ποιο σημείο το γράφει? Θα το ψάξω έτσι και αλλιώς αλλά θα διευκόλυνε.

Αλλά ας θεωρήσουμε ότι οι Κινέζοι μας δανείζουν. Ποιος λέει ότι αυτοί δεν θα θέλουν ανταλλάγματα? Είναι σίγουρο ότι θέλουν κάποια λιμάνια και το σιδηροδρομικό δίκτυο. Στους Κινέζους ξεπουλάμε αλλά στους Ευρωπαίους όχι?

Μήπως οι Κινέζοι θέλουν να μας δανείσουν αλλά όχι ΟΛΟ το ποσό που χρειαζόμαστε? Επομένως δώρο"-άδωρο.

Όποιος και αν δανείζει κάποιον που είναι σε δύσκολη θέση ζητάει ανταλλάγματα.
                    Νομίζω ότι οι κινέζοι ήδη μας χρωστάνε

Νομίζω ότι υπάρει ειδική συμφωνία μεταξύ μας, για τους κινέζους που εμπορεύονται στην χώρα μας με πραγματικά απίστευτα προνόμια για αυτούς."
                    ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
                    Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

• Originally posted by snowspir
                      Σαφέστατα και θα ήθελαν ανταλάγματα..Δεν είπα το αντίθετο.Το θέμα όμως είναι και οι όροι με τους οποίους δανείζεσαι ή παραχωρείς δημόσια περιουσία προς εκμετάλλευση(τιμή πώλησης,διάρκεια εκμετάλλευσης,ποσοστό πώλησης κτλ)..Επίσης έχω και ένα θεματάκι με τα αμερικανοεβραϊκή σύσταση του ΔΝΤ και σε ποιους πουλάμε και τί γενικώς...
                      Δεν νομίζω ότι οι Κινέζοι μας συμπονούν περισσότερο από το ΔΝΤ και την Ε.Ε.

Επομένως τι Γιάννης τι Γιαννάκης. Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Τεράστιο χρέος, τεράστια ελλείμματα και όλοι για να μας δανείσουν ζητάνε διαβεβαιώσεις για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και με κέρδος.

Comment

Originally posted by snowspir
                        Σαφέστατα και θα ήθελαν ανταλάγματα..Δεν είπα το αντίθετο.Το θέμα όμως είναι και οι όροι με τους οποίους δανείζεσαι ή παραχωρείς δημόσια περιουσία προς εκμετάλλευση(τιμή πώλησης,διάρκεια εκμετάλλευσης,ποσοστό πώλησης κτλ)..Επίσης έχω και ένα θεματάκι με τα αμερικανοεβραϊκή σύσταση του ΔΝΤ και σε ποιους πουλάμε και τί γενικώς...
                        Δεν νομίζω ότι οι Κινέζοι μας συμπονούν περισσότερο από το ΔΝΤ και την Ε.Ε.

Επομένως τι Γιάννης τι Γιαννάκης. Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Τεράστιο χρέος, τεράστια ελλείμματα και όλοι για να μας δανείσουν ζητάνε διαβεβαιώσεις για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και με κέρδος.
                        ........ειχε γινει πρωτοσελιδο σε εφημεριδες οτι οι ρωσοι με μια ναυτικη βαση στη συμη μας ξεπληρωναν το χρεος......σιγουρα φιγουραρε στην αυριανη ΄λλα νομιζω και στο παρον αλλα και σε αλλες.....

παντως το δανειο με 6% επιτοκιο λεγεται τοκογλυφια και οχι ευρωπ αλληλεγγυη......
                        "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• Λυπάμαι που πετάγομαι αλλά, τοκογλυφία δεν είναι το 25 ή το 30%; Το 6% με έναν πληθωρισμό στο 3,3% δεν μου φαίνεται για τοκογλυφία... Πρόταση: να ανεβεί ο πληθωρισμός στο 10% για να χάσει τα λεφτά της η «τρόϊκα». [i]"
                          - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

Ειναι δυνατον?

Φυσικα και υπαρχει στεναχωρια
                            Επισης σε ξαναρωταω, με τι κριτηριο θα γινουν οι απολυσεις?

Αν μου επιτρέπεις katzik επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάτι παραπάνω για το ανθρώπινο δυναμικό ορισμένων τομέων του δημοσίου και συγκεκριμένα στις μεταφορές, ίσως γνωρίζεις και εσύ ότι υπάρχουν πολλοί απόφοιτοι δημοτικού που έχουν πιάσει θέσεις και παίρνουν μισθούς και συντάξεις που εγώ με δύο πτυχία μάλλον δεν πρόκειται να πάρω ποτέ σε αυτήν την χώρα.

Και μου λές να στενοχωρηθώ για αυτούς τους 50άρηδες????? Αποκλείεται!! Και για τον επιπλέον λόγο ότι αν απολυθούν έχουν υπεραρκετή περιουσία για να ζήσουν.

Φτάνει πια με όλα αυτά τα ζώα που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο. Ουστ!

Comment

πααααρα πολύ. εγώ προσωπικά θα κανω τριήμερο γλέντι. πολύς κόσμος θα ανακουφιστεί, θα βγουνε ψησταριές στο δρόμο.
                              καταρχήν οι Δ.Υ δεν είναι ανθρωποι είναι ζώα και ως ζώα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε...ας μάθουν πρώτα να μιλάνε κ να συνεργάζονται κ μετά βλέπουμε. αν κ νομίζω ο καιρος τους πλησιάζει...μολίς τους πετάξουν έξω θα πάθουν μεγάλο τράκο ουτε που θα μπορούν να επιβιώσουν. λυπάμαι αλλά το θέαμα θα είναι όμοιο μ αυτό που κάποιος εγκαταλείπει το κατοικίδιό του [i]

υγ.1 άλλο γιατρός κ άλλο Δ.Υ - αυλικός. αυλικός = Δ.Υ , μπάτσος, καραβανάς κτλ.
                              γιατρός = επιστήμονας.
                              υγ.2 όταν κάνω παιδιά γράμματα θα μάθουν στο φροντιστήριο και στα πανεπιστήμια όπως έμαθα κ γω, όχι στο σχολείο

Edited by: peppermint "
                              Βόλος Αυστρία παράνοια κ βία

Comment

• Originally posted by peppermint
                                πααααρα πολύ. εγώ προσωπικά θα κανω τριήμερο γλέντι. πολύς κόσμος θα ανακουφιστεί, θα βγουνε ψησταριές στο δρόμο.
                                καταρχήν οι Δ.Υ δεν είναι ανθρωποι είναι ζώα και ως ζώα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε...ας μάθουν πρώτα να μιλάνε κ να συνεργάζονται κ μετά βλέπουμε. αν κ νομίζω ο καιρος τους πλησιάζει...μολίς τους πετάξουν έξω θα πάθουν μεγάλο τράκο ουτε που θα μπορούν να επιβιώσουν. λυπάμαι αλλά το θέαμα θα είναι όμοιο μ αυτό που κάποιος εγκαταλείπει το κατοικίδιό του [i]

Την επόμενη φορά που θα χρειαστείς ένα δημόσιο νοσοκομείο ή όταν στείλεις τα παιδιά σου σχολείο εύχομαι να σας αντιμετωπίσουν σαν ζώα."
                                Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Working...
                                X