Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα - Revolt against NWO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To κράτος εκεί προήλθε απο κάποια ανώτερη οντότητα-δύναμη ή δημιουργήθηκε απ το λαό? Συμφωνώ, οτι ο Έλληνας δεν γεννήθηκε λιγότερο έντιμος αλλά επίσης ισχύει η φράση αμαρτίες γονέων παιδεύουσιν τέκνα"...Kάποτε τα τέκνα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση
    Edited by: GiaPa "
    Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Προσπαθείστε να παραμείνετε στην κουβέντα εντός θέματος και προπαντός αποφύγετε τις ύβρεις μεταξύ σας..Ψυχραιμία για να βγει και νόημα και αποτέλεσμα στην κουβέντα. "

Comment

• Originally posted by kokkinos
        Έλεος πλέον με το παραμυθάκι για τους διεφθαρμένους Πολίτες.... Σε κανένα σύστημα, σε καμία φάση της ιστορίας, δεν έχουν διεφθαρεί πρώτα οι Πολίτες και μετά οι πολιτικοί... Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά;;;; Τα σύστηματα διαφθείρονται πάντα από πάνω προς τα κάτω... (τι είπα τώρα, μεγάλη κουβέντα μιλάμε, πρέπει να είναι γνωστό μόνο περίπου 2500 χρόνια...)Μείνετε εσείς στον καναπέ και θα κανούμε εμείς την δουλειά και πάρτη σας, μακάρι να την κάναμε μόνο για πάρτη μας γιατί δεν σας αξίζει, αλλά δυστιχώς δεν γίνεται...
        Υπάρχει και η πραγματική δουλειά ξέρεις. Η καθημερινή. Στον καναπέ μπορεί να κάθεσαι εσύ αλλά υπάρχει κόσμος που δουλεύει. Στην οικοδομή, στην βιοτεχνία, στην βιομηχανία, στο εμπόριο...

’σε λοιπόν το παραμυθάκι για τον καναπέ. Αυτά σε κανένα δημόσιο υπάλληλο από αυτούς που κωλοβαράνε και δεν τους κουνάει και κανένας από την θέση τους.

Βαρέθηκα το κάθε παιδάκι που ζει με τα λεφτά του μπαμπά του ή που δεν έχει δουλέψει ποτέ να μιλάει για καναπέδες.

Comment

• Originally posted by gordonas
          Στον καναπέ μπορεί να κάθεσαι εσύ αλλά υπάρχει κόσμος που δουλεύει. Στην οικοδομή, στην βιοτεχνία, στην βιομηχανία, στο εμπόριο...
          Αυτό θα το εκμεταλλευτώ δεόντως [i]"
          ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
          Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

• Originally posted by gordonas
            Originally posted by kokkinos
            Έλεος πλέον με το παραμυθάκι για τους διεφθαρμένους Πολίτες.... Σε κανένα σύστημα, σε καμία φάση της ιστορίας, δεν έχουν διεφθαρεί πρώτα οι Πολίτες και μετά οι πολιτικοί... Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά;;;; Τα σύστηματα διαφθείρονται πάντα από πάνω προς τα κάτω... (τι είπα τώρα, μεγάλη κουβέντα μιλάμε, πρέπει να είναι γνωστό μόνο περίπου 2500 χρόνια...)Μείνετε εσείς στον καναπέ και θα κανούμε εμείς την δουλειά και πάρτη σας, μακάρι να την κάναμε μόνο για πάρτη μας γιατί δεν σας αξίζει, αλλά δυστιχώς δεν γίνεται...
            Υπάρχει και η πραγματική δουλειά ξέρεις. Η καθημερινή. Στον καναπέ μπορεί να κάθεσαι εσύ αλλά υπάρχει κόσμος που δουλεύει. Στην οικοδομή, στην βιοτεχνία, στην βιομηχανία, στο εμπόριο...

’σε λοιπόν το παραμυθάκι για τον καναπέ. Αυτά σε κανένα δημόσιο υπάλληλο από αυτούς που κωλοβαράνε και δεν τους κουνάει και κανένας από την θέση τους.

Βαρέθηκα το κάθε παιδάκι που ζει με τα λεφτά του μπαμπά του ή που δεν έχει δουλέψει ποτέ να μιλάει για καναπέδες.
            Είμαι 33 και δουλεύω ιδιωτικός υπάλληλος κάνοντας μια πολύ κάλη δουλειά και αμοίβομαι και πολύ καλά, έχω και σπίτι δικό μου (με δάνειο όμως) οπότε θα μπορούσες να με πεις και βολεμένο... Αλλά όποτε μπορώ είμαι εκεί, παροτρύνω και τους φίλους μου να είναι εκεί και πολλοί είναι, και γενικά βάζω και έγω το λιθαράκι μου.

Γιατί το βάζω;;; Γιατί η κοπέλα μου, κάποιοι φίλοι μου, τα μελλοντικά παιδία ολονών μας δεν είναι/θα είναι τόσο τυχερά όσο εγώ...

Τώρα εάν εσύ θες να νομίζεις ότι όταν λέμε να σηκωθείτε από τον καναπέ, εννοούμε μόνο όσους τα ξύνουν ή είναι δημόσιοι υπάλληλλοι ή είναι άνεργοι τότε πάλι καλά να λέω που μόλις είπα για καναπέ δεν νόμισες ότι μιλούσα για ποδοσφαιρικά οπότε να φάω τρελό κράξημο για εκτός θέματος

Comment

Είμαι 33 και δουλεύω ιδιωτικός υπάλληλος κάνοντας μια πολύ κάλη δουλειά και αμοίβομαι και πολύ καλά,
              αυτό με τρελλαίνει. μας έχουν κάνει να νιώθουμε τύψεις που πληρωνόμαστε για τη δουλειά μας.
              αντί οι καλές αμοιβές και τα ανθρώπινα μεροκάματα να είναι ο κανόνας, είναι η εξαίρεση. αντί να είναι δακτυλοδεικτούμενος ο κακοπληρωτής εργοδότης, είναι δακτυλοδεικτούμενος ο εργαζόμενος που πληρώνεται αντιστοιχα με τη δουλειά του.
              μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

• Originally posted by Telxinas
                Contanti, δεν ξέρω γιατί ανάγεις την λέξη Εβραίος σε κάτι μεταφυσικό-υπερφυσικό κι ως τούτου να αντιλαμβάνεσε τους εβραίους (όπως το θέτει ο Κώστας) ως συνομωσιολογία τύπου Λιακόπουλου. Είναι γνωστό ότι οι Εβραίοι είναι σε μεγάλο βαθμό φιλοχρήματοι και ικανοί να κάνουν τα πάντα για αυτό. Δεν είναι υπερφυσικό το θέμα για να το παρομοιάζεις με ελοχίμ, νεφελίμ κλπ κλπ

Γιατι κατα τον Κωστα για τα παντα φταινε αυτοι.Για τα φακελακια μας αυτοι,για την πτωση της μετοχης του ΟΤΕ αυτοι,για την ξηρασια και οτι δεν χιονιζει οπως παλια στη Β.Ελλαδα παλι αυτοι.Για ολα φταινε αυτοι.

Ενταξει,με πεισατε,για ολα φταινε αυτοι.

Έλεος πλέον με το παραμυθάκι για τους διεφθαρμένους Πολίτες.... Σε κανένα σύστημα, σε καμία φάση της ιστορίας, δεν έχουν διεφθαρεί πρώτα οι Πολίτες και μετά οι πολιτικοί... Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά;;;; Τα σύστηματα διαφθείρονται πάντα από πάνω προς τα κάτω... (τι είπα τώρα, μεγάλη κουβέντα μιλάμε, πρέπει να είναι γνωστό μόνο περίπου 2500 χρόνια...)

Μείνετε εσείς στον καναπέ και θα κανούμε εμείς την δουλειά και πάρτη σας, μακάρι να την κάναμε μόνο για πάρτη μας γιατί δεν σας αξίζει, αλλά δυστιχώς δεν γίνεται...

Originally posted by tsef
                contanti κανένας Έλληνας δεν ξύπνησε ένα ωραίο πρωί και είπε , α τι καλά ας πάω να δώσω ένα φακελάκι στο γιατρό μου σήμερα.Αν υπήρχε πολιτική βούληση κάθε κατεργάρης θα ήταν στον πάγκο του.

Ποιος δεν θέλει δωρεάν παιδεία , υγεία κλπ. - έχεις πάει σε δημόσιο νοσοκομείο για να γεννήσει η γυναίκα σου (πήγα εγώ) , αν δεν δώσεις φακελάκι ζήτω που κάηκες.

Κανένας Γερμανός , Σουηδός ή τέλος πάντων όποιον άλλον θαυμάζετε δεν γεννήθηκε πιο έντιμος από τον Έλληνα, απλά εκεί το κράτος έχει φροντίσει να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες στον πολίτη έτσι ώστε τα φαινόμενα διαφθοράς στο δημόσιο να είναι ελάχιστα.

Ωραια ρε παιδια,αντε να συμφωνησω μαζι σας.Πρωτα φταινε οι πολιτικοι (σηκωνει μεγαλη κουβεντα).Πρωτα.

Μετα?????Ποιος το συνεχιζει?Και γιατι το συνεχιζει?Οχι μονο τωρα,αλλα εδω και πολλα χρονια.Και γιατι δεν αντιδρα τοσα χρονια?Μηπως γιατι τον βολευε οχι μονο για την παρτυ του,αλλα εκανε και τα στραβια ματια οταν εβλεπε οτι ο γειτονας/συγγενης του σηκωνε 3 και 4 οροφους παρανομα γιατι βρηκε ακρες με δημοσιο χρημα?Μηπως επικροτουσε και τετοιες ενεργειες,λεγοντας ποσο μαγκας ειναι ο γειτονας/συγγενης?

Και αντε για καποιο θεμα υγειας να το δεχθω,στην αναγκη να σωσεις καποιον δικο σου ανθρωπο.Στην καθημερινοτητα ομως?Τα 1,5εκ αυθαιρετα?Πολλα μεσα σε δασικες εκτασεις,σε αρχαιολογικους χωρους,σε εκτασεις του δημοσιου?

Ποιος Ελληνας εχει σπιτι χωρις να εχει κλεισει τουλαχιστον ενα δωματιο παρανομα?Αμφιβαλω αν ειναι ενα 2% νομιμα,σε ολα τα αλλα εχουν γινει παρανομιες.Ποσοι δηλωσαν κατα την αγορα ενος σπιτιου στην εφορια την εμπορικη αξια και οχι την αντικειμενικη???

Φακελακι για να παρεις το διπλωμα?Φακελακι για να παρεις καλυτερη σειρα προτεραιοτητας για καποιο προγραμμα επιδοτησης?Φακελακι για να σβυσεις προστιμο?Φακελακι για να εγκριθει μια αδεια παρολο που δεν πληρεις ολους τους ορους και τις προυποθεσεις?Λαδωμα για να υπερτιμολογηθει κατι που επιδοτειται απο το δημοσιο?Απο που να αρχισουμε και που να σταματησουμε.

Τσεφ,3,4εκ ανεργους εχει η Γερμανια.Αρκετοι ειναι μακροχρονιοι.Εκτος απο αυτους εχει αλλα 7εκ περιπου που ζουν απο την προνοια.Παιρνει ο ενηλικας 358€ αν ζει μονος του και τα ζευγαρια απο 312€,συν ενα ποσο για καθε παιδι.Και επισης καπου 300.000 στις λεγομενες 1 euro job,μακροχρονιοι ανεργοι που κανουν οτι δουλεια μπορεις να φανταστεις και παιρνουν εκτος το βοηθημα της προνοιας 1 ευρω την ωρα.11εκ περιπου ολοι αυτοι.Μεσα στα 11εκ υπαρχουν δασκαλοι,καθηγητες,ηλεκτρολογοι,υδραυλικοι,μπογιατ ζηδες,κηπουροι κλπ. ολων των ειδων τα επαγγελματα.Δωσε μου βρε φιλε μια λογικη εξηγηση γιατι ο ανεργος δασκαλος,καθηγητης,υδραυλικος,ηλεκτρολογος κλπ δεν ψαχνει να δουλεψει μαυρα.Οχι μονο δεν ψαχνει,αλλα ουτε καν το σκεφτεται.

30 χρονια και δεν ακουσα ουτε μια φορα να εχει δωσει καποιος φακελακι για να παρει διπλωμα.Δεν ακουσα για δασκαλο-καθηγητη που να δουλευει μαυρα.Και εχει δασκαλους-καθηγητες που δουλευουν για 1400-1700€ (πολυ λιγα για Γερμανια) με συμβαση χρονου και δεν ειναι μονιμοι και ειναι παρα πολλοι.Δεν ακουσα για υδραυλικους-ηλεκτρολογους-μπογιατζηδες κλπ κλπ.Δεν ακουσα ουτε μια φορα να εχουν συλλαβει εφοριακο-πολεοδομο κλπ που και αυτοι δεν εχουν ολοι τρελους μισθους.Ολοι αυτοι θα μπορουσαν ανετα να παρουν μαυρα λεφτα.Πολυ ανετα.Δεν τα παιρνουν ομως.Ουτε καν το σκεφτονται.

Comment

• Originally posted by ismael

Είμαι 33 και δουλεύω ιδιωτικός υπάλληλος κάνοντας μια πολύ κάλη δουλειά και αμοίβομαι και πολύ καλά,
                  αυτό με τρελλαίνει. μας έχουν κάνει να νιώθουμε τύψεις που πληρωνόμαστε για τη δουλειά μας.
                  αντί οι καλές αμοιβές και τα ανθρώπινα μεροκάματα να είναι ο κανόνας, είναι η εξαίρεση. αντί να είναι δακτυλοδεικτούμενος ο κακοπληρωτής εργοδότης, είναι δακτυλοδεικτούμενος ο εργαζόμενος που πληρώνεται αντιστοιχα με τη δουλειά του.
                  εγώ δεν νιώθω καθόλου τύψεις, ούτε εσύ, όσοι νιώθουν τύψεις καλά να πάθουν γιατί δεν νιώθουν γενικότερα...

Όπως έστρωσε ο καθένας και με την μόρφωση που απέκτησε στην ζωή του, με αυτά να πορευτεί... Αυτό το σχόλιο πάει και για ανθρώπους που έχουν διδακτορικά και δεν συμαζεύεται, τα σχολεία και να πανεπιστήμια δεν μορφώνουν, εκπαιδεύουν

Comment

• Originally posted by Contanti

Ωραια ρε παιδια,αντε να συμφωνησω μαζι σας.Πρωτα φταινε οι πολιτικοι (σηκωνει μεγαλη κουβεντα).Πρωτα.

Μετα?????Ποιος το συνεχιζει?Και γιατι το συνεχιζει?Οχι μονο τωρα,αλλα εδω και πολλα χρονια.Και γιατι δεν αντιδρα τοσα χρονια?Μηπως γιατι τον βολευε οχι μονο για την παρτυ του,αλλα εκανε και τα στραβια ματια οταν εβλεπε οτι ο γειτονας/συγγενης του σηκωνε 3 και 4 οροφους παρανομα γιατι βρηκε ακρες με δημοσιο χρημα?Μηπως επικροτουσε και τετοιες ενεργειες,λεγοντας ποσο μαγκας ειναι ο γειτονας/συγγενης?

Και αντε για καποιο θεμα υγειας να το δεχθω,στην αναγκη να σωσεις καποιον δικο σου ανθρωπο.Στην καθημερινοτητα ομως?Τα 1,5εκ αυθαιρετα?Πολλα μεσα σε δασικες εκτασεις,σε αρχαιολογικους χωρους,σε εκτασεις του δημοσιου?

Ποιος Ελληνας εχει σπιτι χωρις να εχει κλεισει τουλαχιστον ενα δωματιο παρανομα?Αμφιβαλω αν ειναι ενα 2% νομιμα,σε ολα τα αλλα εχουν γινει παρανομιες.Ποσοι δηλωσαν κατα την αγορα ενος σπιτιου στην εφορια την εμπορικη αξια και οχι την αντικειμενικη???

Φακελακι για να παρεις το διπλωμα?Φακελακι για να παρεις καλυτερη σειρα προτεραιοτητας για καποιο προγραμμα επιδοτησης?Φακελακι για να σβυσεις προστιμο?Φακελακι για να εγκριθει μια αδεια παρολο που δεν πληρεις ολους τους ορους και τις προυποθεσεις?Λαδωμα για να υπερτιμολογηθει κατι που επιδοτειται απο το δημοσιο?Απο που να αρχισουμε και που να σταματησουμε.

Τσεφ,3,4εκ ανεργους εχει η Γερμανια.Αρκετοι ειναι μακροχρονιοι.Εκτος απο αυτους εχει αλλα 7εκ περιπου που ζουν απο την προνοια.Παιρνει ο ενηλικας 358€ αν ζει μονος του και τα ζευγαρια απο 312€,συν ενα ποσο για καθε παιδι.Και επισης καπου 300.000 στις λεγομενες 1 euro job,μακροχρονιοι ανεργοι που κανουν οτι δουλεια μπορεις να φανταστεις και παιρνουν εκτος το βοηθημα της προνοιας 1 ευρω την ωρα.11εκ περιπου ολοι αυτοι.Μεσα στα 11εκ υπαρχουν δασκαλοι,καθηγητες,ηλεκτρολογοι,υδραυλικοι,μπογιατ ζηδες,κηπουροι κλπ. ολων των ειδων τα επαγγελματα.Δωσε μου βρε φιλε μια λογικη εξηγηση γιατι ο ανεργος δασκαλος,καθηγητης,υδραυλικος,ηλεκτρολογος κλπ δεν ψαχνει να δουλεψει μαυρα.Οχι μονο δεν ψαχνει,αλλα ουτε καν το σκεφτεται.

30 χρονια και δεν ακουσα ουτε μια φορα να εχει δωσει καποιος φακελακι για να παρει διπλωμα.Δεν ακουσα για δασκαλο-καθηγητη που να δουλευει μαυρα.Και εχει δασκαλους-καθηγητες που δουλευουν για 1400-1700€ (πολυ λιγα για Γερμανια) με συμβαση χρονου και δεν ειναι μονιμοι και ειναι παρα πολλοι.Δεν ακουσα για υδραυλικους-ηλεκτρολογους-μπογιατζηδες κλπ κλπ.Δεν ακουσα ουτε μια φορα να εχουν συλλαβει εφοριακο-πολεοδομο κλπ που και αυτοι δεν εχουν ολοι τρελους μισθους.Ολοι αυτοι θα μπορουσαν ανετα να παρουν μαυρα λεφτα.Πολυ ανετα.Δεν τα παιρνουν ομως.Ουτε καν το σκεφτονται.
                    Ωραία, οι πολιτικοί κάνανε ιδανικό τους τον έλληνα πολίτη κι έγιναν κι αυτοί διεφθαρμένοι [i] Το ίδιο θα συμβεί και στην Ισπανία, στην Πορτογαλία (προσεχώς και σε άλλες χώρες), ο φτωχομπινές, ο κάγκουρας, απατεώνας πολίτης, έχει ήδη διαφθείρει τον πολιτικό του κι για αυτό θα έχουν την κατάληξη της Ελλάδας.

Πόσα κιλά %&&%^ είμαι που δεν πρόλαβα να πάρω κανά κατσαρολικό κι εγώ από την SIEMENS Angelic SA, αλλά είπαμε, εγώ ήμουν τίμιος, οι υπόλοιποι όμοιοι μου τα αρπάξανε."
                    ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!

Comment

Είμαι 33 και δουλεύω ιδιωτικός υπάλληλος κάνοντας μια πολύ κάλη δουλειά και αμοίβομαι και πολύ καλά, έχω και σπίτι δικό μου (με δάνειο όμως) οπότε θα μπορούσες να με πεις και βολεμένο... Αλλά όποτε μπορώ είμαι εκεί, παροτρύνω και τους φίλους μου να είναι εκεί και πολλοί είναι, και γενικά βάζω και έγω το λιθαράκι μου.Γιατί το βάζω;;; Γιατί η κοπέλα μου, κάποιοι φίλοι μου, τα μελλοντικά παιδία ολονών μας δεν είναι/θα είναι τόσο τυχερά όσο εγώ...Τώρα εάν εσύ θες να νομίζεις ότι όταν λέμε να σηκωθείτε από τον καναπέ, εννοούμε μόνο όσους τα ξύνουν ή είναι δημόσιοι υπάλληλλοι ή είναι άνεργοι τότε πάλι καλά να λέω που μόλις είπα για καναπέ δεν νόμισες ότι μιλούσα για ποδοσφαιρικά οπότε να φάω τρελό κράξημο για εκτός θέματος
                      Μπράβο για την δουλειά σου και όλα όσα ανέφερες. Τους αφορισμούς όμως για τους καναπέδες ξανασκέψου τους. Επειδή κάποιον δεν τον πείθει ΑΚΟΜΑ, το κίνημα των αγανακτισμένων δεν σημαίνει ότι είναι καναπεδάκιας.

Επίσης μπορεί κάποιος άλλος να μην γουστάρει αυτόν τον τρόπο αντίδρασης. Η απαξίωση σε οποιονδήποτε δεν κάνει το ίδιο με εμάς κατά βάθος δηλώνει συντηρητισμό και εσωστρέφεια. Ειρωνικό δεν είναι?

Να το παίζει κάποιος επαναστάτης και στην ουσία να είναι χειρότερος από το κατεστημένο.

Εσύ γουστάρεις να κατεβαίνεις στους δρόμους. Μπράβο σου. Αυτοί που δεν γουστάρουν είναι αντίπαλοί σου? Γιατί να τους προσβάλλεις και να λες για καναπέδες και τρίχες? Κάνε εσύ αυτό που θέλεις και αυτοί το ίδιο. Εξάλλου φαντάζομαι για κάποια ιδανικά το κάνεις και όχι για την πάρτι σου.

Comment

• [i]

Στο ίδιο τσουβάλι οι ευθύνες όλων ανεξαιρέτως, σε διαφορετικά τσουβάλια οι επιπτώσεις στις ζωές των.

Χειροκροτήστε όλοι.

"

Comment

• Originally posted by Telxinas
                          [i]

Στο ίδιο τσουβάλι οι ευθύνες όλων ανεξαιρέτως, σε διαφορετικά τσουβάλια οι επιπτώσεις στις ζωές των.

Χειροκροτήστε όλοι.

Κάτι στο debugging σου πήγε λάθος.

"

Comment

• Αλήθεια gordona; Φταίνε όλοι ή οχι; Θα καταλήξεις κάπου κάποτε;

Comment

• ... Το ότι αυτός ο λαός λειτουργεί ως όχλος και είναι επιρρεπής στους δημαγωγούς και ότι αρέσκεται στο χαϊδεμα και τον βαυκαλισμό είναι ένα γεγονός και ιστορικά αποδεδειγμένο πιά.Εχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα γίνει όταν δεν έρθει η δόση.Θα πάνε στα χωράφια οι Ελληνοφραπεδάδες που χρόνια τώρα γαλουχήθηκαν με τη φραπεδιά και την ελληνική μαγκιά.;Νομίζουμε οτι είμαστε οι καλύτεροι του κόσμου.Λάθος.Είμαστε ένας λαός που επί τριαντα και χρόνια εθίστηκε στον κρατισμό.Ξεριζώθηκε και απαξιώθηκε η αγροτική παραγωγή και η επιχειρηματικότητα.Ενα τσούρμο άχρηστοι,ανιστόρητοι και ανελέητοι γραπώθηκαν στο κράτος και το αφαίμαξαν όσο μπορούσε ο καθένας ,όσο άντεχε και μπορούσε το κεντρί του.Από τον απλό ψηφοφόρο που ψήφιζε τον βουλευτή του για να χωθεί στο δημόσιο,μέχρι τα μήντια και τους επιχειρηματίες που έκαναν μπίζνες με κρατικά λεφτά!Ας γυρίσουμε στη δραχμή,ας πάμε και στο διάολο,αφού κατά διάολου είμαστε!Δεν το ξέραμε οτι ζόύμε στη φούσκα ,το ξέραμε όλοι κατα βάθος και κατά πλάτος!Μουντζώστε τη Βουλή εσείς την εκλέξατε όμως, για να σας βολέψει και να σας εξυπηρετήσει.Μουντζώστε και τον εαυτό σας.Αύτος αξίζει πιό πολλές μούντζες.Κωλοέλληνες.Πόσο δίκιο είχε ο Σαββόπουλος.Το έλεγε από το 89 είναι το τραγουδάκι.Αμόρφωτοι και αγράμματοι.ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ.Στην εξουσία και στα προνόμια.Με δανεικά λεφτά!Το πάρτυ τελείωσε.Πάρτε το αλλοιώς.Ο χρόνος τελείωσε.Αλλά κάποιοι που σκεφτόμαστε διαφορετικά θα την πληρώσουμε μαζί σας.Και όχι μόνο σκεφτόμαστε διαφορετικά αλλά ζούσαμε και διαφορετικά.Δεν συμμετείχαμε στο πάρτυ.Σπουδάζαμε,πληρώναμε φόρους,δουλεύαμε χωρίς επιδόματα εγκαιρης προσέλευσης και ανοιχτής προπέλας.Εμείς δεν πηγαίναμε στη Μύκονο με κότερα που τα δηλώναμε βαρκούλες,δεν κοιμώμασταν με τη βιζιτομοντέλα,δεν ρουφάγαμε κόκα αντί για καφέ,δεν,δεν,δεν,....εμείς τι φταίμε;Δεν είχαμε θεό τον Κωστόπουλο και τα life style περιοδικά του ούτε είμασταν in.Eίμασταν out.Οut και σεις τώρα.Δουλειά και σύνεση και σκέψη και στοχασμός αλλά και ΑΙΔΩΣ! ..."

διαμαρτυρία στο ίντερνετEdited by: panpanou "

Comment

• Originally posted by Contanti

Να σου δώσω βρε φίλε - γιατί δεν υπάρχει ζήτηση , ο Γερμανός μαθητής δεν έχει ανάγκη την παραπαιδεία , το σχολείο του προσφέρει τη γνώση που χρειάζεται.

Ο υδραυλικός , ηλεκτρολόγος , ο μπετατζής κ.ο.κ δεν δουλεύει μαύρα γιατί ξέρει πως υπάρχει ο ελεγκτικός μηχανισμός που θα του κόψει τον κώλο - το ίδιο και στις δ. υπηρεσίες εφορίες , πολεοδομίες κλπ.

Για να αλλάξει η χώρα χρειάζεται πολιτική βούληση , καμία κοινωνία δεν αποτελείται από αγγελάκια , το κράτος οφείλει να προστατεύει τον πολίτη από τους επιτήδειους.

Όμως εδώ αυτό το μπάχαλο δεν είναι τυχαίο , είναι το τυράκι που μας έχουν ρίξει και τσιμπάμε , είναι το άλλοθι τους (μαζί τα φάγαμε) για το μεγάλο πλιάτσικο.
                                Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Working...
                                X