πολλοί που μαζευτηκαν στο Σύνταγμα τις προηγούμενες μέρες άρπαξαν την ευκαιρία να πάνε και για ένα ποτάκι στη συνέχεια στην Πλατεία Καρύτση με φίλους που συνάντησαν εκεί...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα - Revolt against NWO
Collapse
X
-
Μια ακόμα πολύ εύστοχη ματιά στις πραγματικές αιτίες των συγκεντρώσεων. Αξίζει να διαβαστεί...
Ο λαός στο δρόμο: Μην επαναπαυόμαστε οι λύκοι παραμονεύουν
Όπως και αυτό:
Μερικές "παράξενες" συμπτώσεις .. Bloggers που εμφανίστηκαν από το πουθενά ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ σχολιάζουν σε πατριωτικά Ιστολόγια ΥΠΕΡ των "αγανακτισμένων"
Edited by: NikosThes "http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0
Comment
-
Παντως παιδια εγς χτεσ κατεβηκα πρωτη φορα στο Συνταγμα και αυτο που αποκομισα ειναι ο αυθορμητισμος και η διψα του κοσμου για ενα κοινο στοχο. Ειχε ολες τις ηλικιες, αυθορμητος κοσμος με παιδια, ηλικιωμενοι, ποδηλατες... ο,τι ηθελες εβλεπες. Ουτε ειδα καποιον να ηγειται, ουτε να καπελωνει συγκεντρωσεις. Ειχε πολυ παλμο ως αργα. Δεν ξερω τι γινεται Θεσσαλονικη, αλλα εδω -αν και υπηρχαν σουβλακια κλπ.- δεν δημιουργηθηκε κανενα προβλημα. Και το πιο σπουδαιο που μου εκανε εντυπωση! Ουτε ενα σκουπιδι στην πλατεια. Υπηρχε ομαδα που ολο το απογευμα και αργα το βραδυ μαζευε τα σκουπιδια. Απιστευτη οργανωση! Αν θελει ο κοσμος τελικα... μπορει! Και μπορει να κανει τα παντα. Αυτοι ειναι οι γνησιοι Ελληνες, παιδια. Αυθορμητοι, φιλοτιμοι, ντομπροι και πολιτισμενοι! Οχι οπως θελουν να μας παρουσιαζουν. Επιτελους, ενιωσα οτι ξυπνησε η Ελλαδα. Κατι με ενοχλουσε τοσο καιρο βλεποντας να κοιμομαστε ορθιοι μπροστα στο ξεπουλημα μας. Δεν ξερω που θα οδηγησει το κινημα των αγανακτισμενων και αν θα ξεφουσκωσει η μοδα, αλλα νομιζω ειναι ενα σημαντικο βημα στην αφυπνιση αυτου του ταλαιπωρημενου αλλα περηφανου λαου.
Comment
-
παντως οι ποδηλατες που ειδατε χτες στο συνταγμα δεν ηταν αγανακτισμενοι ...προκειτε για μια πολυ μεγαλη ομαδα ανθρωπων που κανουν δεκαδες χιλιομετρα στην αττικη καθε παρασκευη βραδυ εδω και χρονια,με ραντεβου στο συνταγμα.
τους εχω συναντησει απειρες φορες με τα ποδηλατα 5 το πρωι,,,,τρελα μεγαλη!!καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Originally posted by NikosThes
Μια ακόμα πολύ εύστοχη ματιά στις πραγματικές αιτίες των συγκεντρώσεων. Αξίζει να διαβαστεί...
Ο λαός στο δρόμο: Μην επαναπαυόμαστε οι λύκοι παραμονεύουν
Όπως και αυτό:
Μερικές "παράξενες" συμπτώσεις .. Bloggers που εμφανίστηκαν από το πουθενά ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ σχολιάζουν σε πατριωτικά Ιστολόγια ΥΠΕΡ των "αγανακτισμένων"
To γραψα η δεν θυμαμαι αν το χα γραψει παντως το πρωτο βραδυ που γυρισα απ τη συγκεντρωση αυτη σκεφτηκα οτι δεν ειναι δυνατον να την προβαλουν τα ΜΜΕ.Δεν γινεται να αλλαξαν αποτομα.Δεν γινεται να πολεμουσαν λυσσαλεα και να μην εδειχναν ουτε ενα πλανο απ τη Κερατεα τοσους μηνες και να δειχνουν τους αγανακτισμενους.
ΜΙΑ πατατα ειναι το ολο θεμα.
Ισως για να εκτονωνουν το κοσμο.Αμα βγαινεις καθε βραδυ στις συγκεντρωσεις αντε να σου μεινει δυναμη να αντιδρασεις την ωρα τη καλη και να αντιδρασεις και αποτελεσματικα.
Ετσι ωστε να νομιζει ο κοσμος τωρα οτι επαναστατουν ενω στην ουσια κανουν ποδηλατο και πετουν βοτσαλακια στο λευκο πυργο.
"
Comment
-
νικο σβησε κανα μυνημαOriginally posted by NikosThesOriginally posted by borios_polosπου εισαι ρε νικο και σε ψαχνα....αν διαβασες πιο πανω καποιους προβληματισμους μου σε σχεση με αυτο το κινημα προφανως και θα καταλαβες τι ηθελα να πω....και αυτο που ανεβασες ειναι ενα κομματι του τι εννοουσαOriginally posted by NikosThesΔείτε λίγο και αυτο που αλίευσα και αφορά τις συγκεντρώσεις που έγιναν...
ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ",ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!
http://amethystosbooks.blogspot.com/...g-post_27.html
...ειναι ροφανες οτι με πιανεις
.....λοιπον εγω ομως εχω την αποψη οτι παρ οτι ξεκαθαρα ολο αυτο δεν ειναι τοσο αθωο οσο φαινετε ειναι κατι που "πρεπει" να γινει....ετσι νικο πρεπει να γινει και ειναι ακομη πολυ νωρις για τα πιο κατω
...ο κοσμος που καταβαινει μαζι κι εγω που κατεβηκα και θα κατεβω ειναι πραγματικα αθωος και δεν μπορει ουτε καν να φανταστει τι υπαρχει πιο κατω...ομως ολο αυτο στην περιπτωση της ελλαδας θα λειτουργησει ως μπουμεραγκ και οχι μονο δεν θα ανοιξουμε τα συνορα για να λαβουμε μερος σε μια παγκοσμιοποιημενη κοινωνια με οικολογικες(
) προεκτασεις αλλα εδω και ισως μονο εδω αντε και σε κανα δυο ακομη μεροι στον κοσμο ολο αυτο θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα...τελος παντων προς το παρον το νερο εχει μπει στο αυλακι κολυημπαμε κι εμεις αλλα εχουμε το μυαλο μας οτι μετα απο αρκετο κολυμπι θα πρεπει να παμε κοντρα στο ρεμα κι εκει θα αρχισουν τα δυσκολα....υ.γ ποτε θα γβουεμ για κανα καφε ρε συ?
Ε ναι ρε συ, εδώ κολλάει και αυτό που αναρωτιόμασταν γιατι προβάλλονται απο τα μεγάλα κανάλια οι συγκεντρώσεις. Προφανώς το είχαν πιάσει το "ιδεολογικό" μήνυμα.... Βέβαια ο πολύς ο κόσμος που κατεβαίνει ούτε που του πάει το μυαλό περι τίνος πρόκεται και τι πραγματικά προωθεί στην τελική, αλλά είναι όπως λες κάτι που πρέπει να γίνει γιατι πρέπει η αντίδραση να ξεκινήσει απο κάπου κάποια στιγμή... Πραγματικά δεν φαντάζεται κανείς οτι όλοι αυτοί που κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις για κάποιους δείχνουν πρόβατα στην σφαγή αφού πραγματικά προωθούν την ιδέα της παγκόσμιας διακυβέρνησης που τόσο αποζητάει ο ΓΑΠ, και την Κυριακή απο οτι φαίνεται θα είναι Πανευρωπαική διακυβέρνηση
. Παρεπιπτόντως υπάρχει και διαμαρτυρία για την Κάρτα του Πολίτη την ίδια μέρα, οπότε επιτέλους θα συνδυαστούν οι διαμαρτυρίες
... Αλλά για το τελευταίο που λες οτι θα λειτουργήσει ως μπουμερανγκ για εμας συμφωνώ μιας και όπως είπα οι Έλληνες κουτόχορτο δεν τρώνε και όταν έρθει η ώρα θα αντιδράσουν με τον κατάλληλο τρόπο...
Υ.Γ Απο βδομάδα είμαι μέσα για coffee, τις προάλλες είχαμε βγει με τα παιδιά αλλά προφανώς είτε δεν σε ειδοποίησαν είτε δεν μπορούσες, βασικά οργανώθηκε τελευταία στιγμή. Αμα είναι στείλε μου το κινητό σου σε πμ για να σε ειδοποιήσω όταν βγούμε γιατι οι άλλοι κάκτος και σια είναι λίγο ξεχασιάρηδες
..σου στειλα το τηλ αλλα εισε φουλ απο μυνηματα
"ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
χτες στις 4 το πρωι γυρνωντας απο συνταγμα ειχαν απομεινει περισσοτεροι,,καμμια 500αραια ατομα..οι μισοι ηταν λιωματα...και περισσοτεροι..χαβαλε εκαναν και τιποτα αλλο βεβαια.
ομως περασα μπροστα απο την βουλη με το αμαξι για να βγω κηφισιας,,εκει τα ματ ειχαν παραταχθει πανω στο πεζοδρομιο και 20 πρεζονια βρωμιαριδες αναρχικοι ειχαν ξαπλωσει στον δρομο,περισσοτεροι δεν ηταν..και μας σταματησαν..ηρθε ενα περιπολικο και τους λεει>παιδια αν εχετε την καλοσυνη να περασουν μερικα αυτοκινητα και μετα τον κλεινετε το δρομο!!!!...ε και το δεχτηκαν και περασαμε δοξα το θεο....περιττο να σας πω οτι ειχαν κατι πετρες ανα χειρας και μεχρι να περασω τα ειδα ολα επειδη κυριως ειχα κατεβει με καλο αμαξι.....χτες στην ακαδημιας εκαψαν μερικα αυτοκινητα ετσι για να περναει η ωρα μωρε,,καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Originally posted by borios_polosνικο σβησε κανα μυνημαOriginally posted by NikosThesOriginally posted by borios_polosπου εισαι ρε νικο και σε ψαχνα....αν διαβασες πιο πανω καποιους προβληματισμους μου σε σχεση με αυτο το κινημα προφανως και θα καταλαβες τι ηθελα να πω....και αυτο που ανεβασες ειναι ενα κομματι του τι εννοουσαOriginally posted by NikosThesΔείτε λίγο και αυτο που αλίευσα και αφορά τις συγκεντρώσεις που έγιναν...
ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ",ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!
http://amethystosbooks.blogspot.com/...g-post_27.html
...ειναι ροφανες οτι με πιανεις
.....λοιπον εγω ομως εχω την αποψη οτι παρ οτι ξεκαθαρα ολο αυτο δεν ειναι τοσο αθωο οσο φαινετε ειναι κατι που "πρεπει" να γινει....ετσι νικο πρεπει να γινει και ειναι ακομη πολυ νωρις για τα πιο κατω
...ο κοσμος που καταβαινει μαζι κι εγω που κατεβηκα και θα κατεβω ειναι πραγματικα αθωος και δεν μπορει ουτε καν να φανταστει τι υπαρχει πιο κατω...ομως ολο αυτο στην περιπτωση της ελλαδας θα λειτουργησει ως μπουμεραγκ και οχι μονο δεν θα ανοιξουμε τα συνορα για να λαβουμε μερος σε μια παγκοσμιοποιημενη κοινωνια με οικολογικες(
) προεκτασεις αλλα εδω και ισως μονο εδω αντε και σε κανα δυο ακομη μεροι στον κοσμο ολο αυτο θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα...τελος παντων προς το παρον το νερο εχει μπει στο αυλακι κολυημπαμε κι εμεις αλλα εχουμε το μυαλο μας οτι μετα απο αρκετο κολυμπι θα πρεπει να παμε κοντρα στο ρεμα κι εκει θα αρχισουν τα δυσκολα....υ.γ ποτε θα γβουεμ για κανα καφε ρε συ?
Ε ναι ρε συ, εδώ κολλάει και αυτό που αναρωτιόμασταν γιατι προβάλλονται απο τα μεγάλα κανάλια οι συγκεντρώσεις. Προφανώς το είχαν πιάσει το "ιδεολογικό" μήνυμα.... Βέβαια ο πολύς ο κόσμος που κατεβαίνει ούτε που του πάει το μυαλό περι τίνος πρόκεται και τι πραγματικά προωθεί στην τελική, αλλά είναι όπως λες κάτι που πρέπει να γίνει γιατι πρέπει η αντίδραση να ξεκινήσει απο κάπου κάποια στιγμή... Πραγματικά δεν φαντάζεται κανείς οτι όλοι αυτοί που κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις για κάποιους δείχνουν πρόβατα στην σφαγή αφού πραγματικά προωθούν την ιδέα της παγκόσμιας διακυβέρνησης που τόσο αποζητάει ο ΓΑΠ, και την Κυριακή απο οτι φαίνεται θα είναι Πανευρωπαική διακυβέρνηση
. Παρεπιπτόντως υπάρχει και διαμαρτυρία για την Κάρτα του Πολίτη την ίδια μέρα, οπότε επιτέλους θα συνδυαστούν οι διαμαρτυρίες
... Αλλά για το τελευταίο που λες οτι θα λειτουργήσει ως μπουμερανγκ για εμας συμφωνώ μιας και όπως είπα οι Έλληνες κουτόχορτο δεν τρώνε και όταν έρθει η ώρα θα αντιδράσουν με τον κατάλληλο τρόπο...
Υ.Γ Απο βδομάδα είμαι μέσα για coffee, τις προάλλες είχαμε βγει με τα παιδιά αλλά προφανώς είτε δεν σε ειδοποίησαν είτε δεν μπορούσες, βασικά οργανώθηκε τελευταία στιγμή. Αμα είναι στείλε μου το κινητό σου σε πμ για να σε ειδοποιήσω όταν βγούμε γιατι οι άλλοι κάκτος και σια είναι λίγο ξεχασιάρηδες
..σου στειλα το τηλ αλλα εισε φουλ απο μυνηματα
Ναι Βάγγο δίκιο έχεις το άδειασα τώρα
"
http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0
Comment
-
απο που προκύπτει οτι τα μήντια προβάλλουν τις συγκεντρώσεις δεν το καταλαβαίνω. εδώ ο πατέρας μου μου μίλαγε οτι το μέγκα είπε για πεντακόσια άτομα στο σύνταγμα το σάββατο το βράδυ τη στιγμή που εγώ ήμουν εκεί και μόνο στη συνέλευση ήταν παραπάνω. οι δημοσιογράφοι έχουν φάει απίστευτο κράξιμο/χέσιμο/κλωτσίδι.
τώρα για το αν είναι αναρχικοί/φασίστες/αριστεροί/δεξιοι/προβοκάτορες/πράκτορες ή δεν ξέρω γω τι άλλο, μπορεί ο καθένας να πάει και να δει. προσωπικά, συμμετέχω σε κινηματικες διαδικασίες πάνω από 15 χρόνια, και αυτό που είδα και άκουσα με άφησε άναυδο.
βγήκε στη συνέλευση μια θεία σα τη μάνα μου και είπε είμαι συνταξιούχος 70 χρονών, μια ζωή ήμουν αυτό που λέτε του καναπέ, δεν έχω ξανακατέβει ποτέ στο δρόμο, και τώρα έχω δύο παιδιά άνεργα και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω". εγώ εκείνη τη στιγμή ανατρίχιασα.
έχω ξαναδεί συνελεύσεις τέτοιου είδους, και ομάδες εργασίας τέτοιου είδους, αλλά από άτομα του α/α χώρου, από αριστερούς, από φοιτητές, ανθρώπους που έχουν φάει τα ντράβαλα με το κουτάλι, όχι από άτομα κάθε ηλικίας, ενδυματολογικού κώδικα,επαγγέλματος, πολιτικής θέσης που πιάνουν τη ντουντούκα και βλέπεις οτι δεν ξερουν απο που μιλάς...
ένα έχω να πω σε αυτους που κριτικάρουν από το πληκτρολόγιο, και μιλάνε για απολιτίκ, φασίστες, αναρχοάπλυτους, πράκτορες ή ξερω γω τι άλλη μ * * * * * α λένε για να δικαιολογήσουν την αδράνειά τους, ή τη μη συμμετοχή σε κάτι που δεν μπορούν να διαχειριστούν κομματικά:
όπως ελεγε και ο ligabue,
"κάποιες νύχτες ή είσαι ξύπνιος, ή δε θα ξυπνήσεις ποτέ"
"μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....
Comment
-
5η νυχτα στο Συνταγμα. Apo 100.000 μεχρι 150.000 ο κοσμος.Ασφαλης αριθμος σε τετοια λαοθαλασσα δεν μπορει να γινει. Κοσμος με μεγαλυ πυκνοτητα υπηρχε απο την Ερμου μεχρι τις στηλες Ολυμπιου Διος και το Αττικα στην Πανεπιστημιου (με ολους τους ενδιαμεσους δρομους γεματους).
[TUBE]sndNXvfDO9U&feature=share[/TUBE]
[i]
Edited by: panicline "
Comment
-
Μπορείς να μου στείλιεις την απίστευτη φωτό του Marcos??Originally posted by panicline5η νυχτα στο Συνταγμα. Apo 100.000 μεχρι 150.000 ο κοσμος.Ασφαλης αριθμος σε τετοια λαοθαλασσα δεν μπορει να γινει. Κοσμος με μεγαλυ πυκνοτητα υπηρχε απο την Ερμου μεχρι τις στηλες Ολυμπικου Διος και το Αττικα στην Πανεπιστημιου (με ολους τους ενδιαμεσους δρομους γεματους).
[TUBE]sndNXvfDO9U&feature=share[/TUBE]
[i]
"Έξω η Ελλάδα απο το ΝΑΤΟ.
Comment
-
Originally posted by KAPTENσυγκλονιστικές στιγμές για όσους ήταν χθες στο Σύνταγμα,σχεδόν καθημερινά είμαι κάτω όπως και άλλοι απο δω μέσα
Που εισαι ρε ανθρωπε και δεν σε ειδα???????
Φοραω ενα λευκο φανελακι που <a href=mailto:γραφειΜ@υνι" target="_blank">γραφει ''Μ@υνι</a>@ πολιτικοι ερχεται το Γουδη''
Οταν κατεβω παλι θα σε παρω τηλ.ρε......"
Comment

Comment