Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φρουτάκια (παράπλευρα της πολιτικής θεματολογίας)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στα φρουτάκια και τον οπαπ.

Μόνο από άποψη αισθητικής να το δεις υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Τον τζογαδόρο αυτό που τον τρελαίνει είναι η ψευδαίσθηση του άμεσου κέρδους

όποιος έχει υπάρξει τζογαδόρος με καταλαβαίνει[i]

Παλιότερα πέρασα από αυτό το λούκι , είναι ακριβώς όπως τα λέει ο telxinas

Θεωρώ τα μαγαζιά με τα φρουτάκια μικρά καζίνο στην πιο άθλια μορφή - δηλ, κάθε γειτονιά θα έχει το καζίνο της - δεν είναι τυχαίο ότι τα σταμάτησαν ύστερα από απαίτηση των ιδιοκτητών καζίνο

όπου υπάρχει φτώχεια ανθεί ο τζόγος , τυχαίο;"
    Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

Δεν εχω παιξει ποτε και δεν μου κανει και αισθηση να παιξω.Ξερω ομως οτι μπορει σε μερικους να γινει παθος και να τους καταστρεψει.

Οπως το ποτο σε μερικους μπορει να γινει παθος και να τους καταστρεψει ετσι ειναι κι αυτα.Δεν ξερω τι μηχανισμος εγκεφαλικο εχουν ωστε να κολανε στα φρουτακια αλλα συμβαινει.

Κι αυτα και τα καζινο.Το ιδιο πραγμα ειναι.

Comment

να σας πω και εγω μια που δουλευα παλιοτερα σε καζινο συγκεκριμενα της Θεσσαλονικης σαν γκρουπιερης ή κανονικα οπως ειναι ο τιτλος μας τεχνικος επιτραπεζιων παιγνιων ειναι οτι τα φρουτακια ειναι οτι χειροτερο υπαρχει συγκεκριμενα συμφωνα με τον νομο ειναι 9% να επιστρεφει στον παικτη αλλα ουτε αυτο σε πολλες περιπτωσεις δεν τηρειται υπηρξαν μηνυσεις απο παικτες προς το καζινο αλλα μην νομιζεται οτι το κρατος ενδιαφερεται για αυτο ισα ισα που το συμφερει αν φανταστειτε οτι το κρατος παιρνει το 30% του καθαρου κερδους απο το καζινο οσον αφορα για τα υπολοιπα παιχνιδια black jack ρουλετα ποκερ οπου για 3 χρονια δουλευα σε αυτα ειμαι στην διαθεση σας για οτι θελετε να μαθετε[i]
        "
        Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Να μας λείπει [i]"
          ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, ΜΑ ΔΕ Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ. ΣΤ ΙΓΜΑ. ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ ΔΑ. ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ!
          Μόνο οι γύφτοι δεν έχουν πατρίδα!

Comment

Working...
          X