To οτι εγώ θεωρώ αυτού του είδους τις έρευνες γιουβαρλάκια, ειναι δική μου άποψη και δεν καταλαβαίνω γτιατι πρέπει να απολογιθώ κιόλας ρε συ επειδή δεν πείθομαι.[i] Δεν ειναι δική μου άποψη αυτό επειδή ετσι μου κάπνισε, αλλά υπαρχουν αλλες τόσες έρευνες που μιλάνε για αύξηση υετού στα παράλια της β αφρικής, αλλες για αυξηση των υφαίσεων πάνω απο την ανατολική Μεσόγειο,,, . Δεν ήσουν εδώ, οταν πριν απο μερικά χρόνια διαβάζαμε αναλογες έρευνες για τους ανυπαρκτους χειμώνες στην ευρώπη, μαλιστα κατι αναλογο έλεγε και ο Φώτης τότε, και δες πως διαψεύστικαν πανυγηρικά. Δες ακομα και τον Επιστημονα Μπαστάρδι τι ελεγε για φέτος και τι τελικά έγινε./
Επίσης, η μετρήσεις στα 1000-1800 πως έγιναν? Απ όσω ξέρω, με την μέθοδο του ραδιοάνθρακα, μπορείς να πάρεις μονο συνοπτικά στοιχεία για το κλίμα της δεδομένης περιοχής, σε καμία περίπτωση να δεις κατανομή υετού και διακύμανση αυτής μέσα στις 10ετίες.
Σεβαστή η επιστήμη αγαπητέ γιώργη αλλά ΟΧΙ αλάθητη. Διαφορετικά ούτε πυραύλοι θα έπεφταν, ούτε πυρινηκές καταστροφές θα γινόταν και ένα σωρό αλλα τα οποία αποδεικνύουν μεν την σημαντικότητα της επιστήμης, αλλά ταυτόχρονα και το εμβρυικό στάδιο στο οποίο ακόμα βρίσκεται αυτή σε πολλούς τομείς.
Μη τα περνεις προσωπικά αυτα ε?
Κουβέντα να γίνεται που λέμε!! 
Edited by: meteofok "
Επίσης, η μετρήσεις στα 1000-1800 πως έγιναν? Απ όσω ξέρω, με την μέθοδο του ραδιοάνθρακα, μπορείς να πάρεις μονο συνοπτικά στοιχεία για το κλίμα της δεδομένης περιοχής, σε καμία περίπτωση να δεις κατανομή υετού και διακύμανση αυτής μέσα στις 10ετίες.
Σεβαστή η επιστήμη αγαπητέ γιώργη αλλά ΟΧΙ αλάθητη. Διαφορετικά ούτε πυραύλοι θα έπεφταν, ούτε πυρινηκές καταστροφές θα γινόταν και ένα σωρό αλλα τα οποία αποδεικνύουν μεν την σημαντικότητα της επιστήμης, αλλά ταυτόχρονα και το εμβρυικό στάδιο στο οποίο ακόμα βρίσκεται αυτή σε πολλούς τομείς.
Μη τα περνεις προσωπικά αυτα ε?
Κουβέντα να γίνεται που λέμε!! 
Edited by: meteofok "

Comment